Коментари - Фронтекс ще осигури защита на българската граница | dnes.dir.bg
назад

Фронтекс ще осигури защита на българската граница

11 европейски страни решиха всички мигранти задължително да бъдат регистрирани, а икономическите да бъдат връщани.

Обратно в новината

Коментари - Фронтекс ще осигури защита на българската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както се казва КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА ..........

Стига с това "човешко отношение" към мигрантите! Човешко към тях, а нечовешко към нас?! Превърнаха Европа в кочина, пълен хаос и безпорядък е навсякъде, геноцид срещу европейското население, а още никой от лидерите на ЕС не е казал "СТИГА!" Защо Меркел просто не заяви, че Европа вече не приема мигранти, а продължава да ги кани и да твърди "ще се справим"?????????

"Меркел се обяви за споделяне на отговорността сред държавите в ЕС.". наглостта на меркел минава всякакви граници! "престъпността от нас - отговорността за всички" или "ние ще крадем, а после всички ще лежите в затвора" - това означава в превод казаното от абсолютно самозабравилата се меркел. " Тя съобщи, че мигрантите от Бангладеш, Пакистан и Афганистан ще бъдат връщани" Само тези ли е определила меркел от името на цяла европа? и "В общата декларация се казва, че Европейската инвестиционна банка, Европейската банка за възстановяване и развитие и Банката за развитие на Европейския съвет са готови да финансират борбата с миграционната криза." - срещу отрицателни лихви, нали така.

"Този текст е подкрепен и от България, въпреки че по-рано премиерът Бойко Борисов се изказа отрицателно за възможността България да заема средства от междунаодните финансови институции, за да се справи с бежанската криза. "

Тези от ЕС пак не са в час... За какви 100.000 до Нова година става дума? Че то само последната седмица в Гърция са влезнали 50.000, до Нова година с това темпо или леко забавяне поради студа може да влезнат още 200-300.000. И в Гърция в момента са около 100.000 и още към 50.000 на път... Стават 300-400.000...

отново никъде не се споменава и за две важни неща: 1. горна граница на броя на приетите и горна граница за срок на приемане. пес може да си набира избиратели и като ни агитира да гласуваме за тях, а не да си внася избиратели извън пределите на ес за сметка на данъкоплатците!!!

Ами кой ще пази границата със Гърция,Македония,Сърбия, Румъния и Черно море???

На бежанците трябва да се осигури спокойстве по пътя им през Балканите, като се създават МЕСТА ЗА ОТДИХ. СТАВАМЕ ПОЧИВЕН ДОМ!!!!!

вдигнете кльона и сложете гранични войски там. не ни трябват никви помощи. има много истински българи които ще защитят държавата си за разлика от продажните гамени в правителството. нека парите да отидат за граничарите а не пак за некви външни фирми с които шпсле ще се оправдаваме. ИЗМЕКЯРИИИИИ И ПРОДАЖНИЦИ.

Ако държавата иска и доброволци ще се намерят за физическата работа или за финансиране. Но, като няма държава, кой да поиска да пази границите?!

Вижте, в случая с нахлуващите няколко неизвестни не са неизвестни: - европейските народи имат дългосрочни интереси различни от краткосрочните интереси на органите на ЕС и повечето правителства, а последните са на страната на пришълците - правителствата и ЕС няма да направят това, което народите очакват - на народите се налага да се самоорганизират и координират в защита на начина на живот и ценностите си, ако трябва въпреки официалната позиция.

Подкрепям те .Само ние на Балканите,знаем какво е фанатичен ислям,какво е чалма,какво е ятаган,какво е неграмотност и връщане 1000г назад.По-непросветените са владели 500 г по-интелигентните ,поради кървавия фанатизъм.И то точно на Балканите.Сега отново ни готвят това.

Не е нормално има ли някъде война, жителите от съответните държави да бъдат приемани като бежанци. Освен това войната в Сирия е религиозна, в арабския свят ВИНАГИ ще избухват войни поради взаимна религиозна и племенна нетърпимост а всички те пък с крайна ярост за унищожаване на християнските народи-справка корана.

Войните са лошо нещо и винаги е имало бежанци. Бедата е, че никъде до границите на ЕС няма война, но ЕС задължава държавите си да приемат нашественици от целия арабски свят, дори да няма война там. На практика излиза, че за Европа (и най-вече за Балканите) е определен някакъв брой заселници от друг етнос и друга култура. И въпреки прословутата си стара или пряка демокрация, въпреки развитите си общества, никъде в Зап. Европа не направиха референдум и изобщо не допускат обсъждане на този въпрос пред обществото. У нас на Борисов му позволиха да направи едно популистко и предизборно изказване и толкова. А сирийците са бежанци в Турция, от там на север не са.

Според мен главната цел на упражнението "бежанци" е унищожението на православието - единствената невойнстваща религия!

Люксембургският шмекер планува всъщност подобрената и захаросана,нова версия на Споразумението от Дъблин,което в общи линии гласеше,че където едно лице влезе в Европа(става дума за държавата),то там трябва да се регистрира и остане!!! За онези,които все още могат да съберат две и две само ще подскажа,че шанса едно лице да влезе в Гърция или Италия е значително по-голям от този,то да влезе за първи път в Европа,да речем в Германия или...Люксембург,примерно!!! Та и сега така,ще дадем на гаджалите в Гърция,България,Турция и Сие няколко милиончета помощ,която обаче ще трябва после и да ни...върнат,и да се оправят с мангасаряните,както си искат!!! Хитро,нали?!?

Обади ми се шефът на чукското мешере и ми каза да ги пращаме към Чукотка! Имало много място и му трябвал калабалък! Да тръгват, каза, веднага - може и пеш! Чакаме ги!

Добре де, като тръгне една тълпа от 2-3 хиляди души(и повече) и не искат да се регистрират, как ще ги спрат дори и няколко стотин полицаи? Дори и от Фронтекс. Единствено стабилна ограда по цялото продължение на сухоземната граница с Турция може да спре такова множество. За Италия и Гърция казват, че не може да се построи ограда по плажовете. Но Испания от друга страна е сочена за пример, че се справя. Да се използва нейния опит.

Може да ви се струва смешно, но единствената алтернатива изглежда е здрав съюз между християнските държави на Балканите. Пред тази обща заплаха откъм Брюксел и от юг, налага се вековните спорове да останат на второ място. Само ние тук имаме един и същ исторически опит. Християнски, не етнически съюз! Нека в този съюз, който иска да си е славянин, българин, трак, македонец, сърбин и пр.! След като ЕС не хае, че Турция потурчва всички мюсюлмани, защо да няма балкански християнски съюз?! Вярно е, че балканските християнски държави са разбити икономически и слаби откъм човешки ресурси. Това ги принуждава да се присламчват към източната или западната империя. Но, ако се обединят?

Най-добре да ги посрещнем с хляб и сол,да им предложим да се " посмеят с жените ни" а после и партия да им направим и България да им дадем на тия мръсни мангали.Огън!

Имаше някакво законодателство в ЕС - който пребивава повече от 3 месеца без да учи или да работи, трябва да напусне държавата. То отпадна ли? Кога са приели поправката, че законът се отнася само за белите хора и не важи за араби и негри от бившите колонии на англо-саксите? От къде на къде, Брюксел налага солидарно участие на държави, които нямат никакво отношение към експлоатацията на ресурсите и хората от Африка и Близкия Изток?! Тия студенти от НАТФИЗ нямат ли други поводи за недоволство, ами се занимават с един перко?! Къде им е протеста, срещу подмяната на етническия състав на България?! Ами защо не погледнат изборните манипулации (хартиени и електронни)?! Що не протестират срещу това, бе?!

Ааа, тези от натфиз и перкото не ги закачай. Те са клапанчета на налягането ( недоволството ) насъбрало се в държавата. Необходимо звено в "демокрацията" ни. За другото питай, >>>. Той е много осведомен.

Събрали се най - умните мъже на Европа и не знаят какво да направят?!:) Германия да си приеме колкото иска бежанци като си ги провери и натовари на големи кораби от някое Турско пристанище. Същото се отнася и за всяка друга държава, която иска бежанци. А всички страни организирано да пазят границата на ЕС, за да не попадат нежелани елементи.

И полската партия, спечелила вчера изборите, са набедени за "десни популисти" от "правилните" немски медии. В Die Welt има челна статия: "Полша по пътя на Орбан". Очаква се рязко втвърдяване на и без това доста твърдата полска антиимигрантска политика. Май само България ще остане да защитава политиката на Меркел и Юнкер...

Това е достатъчно. Територията, защото това не е дъържава е достатъчна за около 20 млн. нашественици, стига да има кой да ги храни. Саудитска Арабия ще им построи джамиите, Сащ ще ги въоръжава, а ЕС ще изпращат евтина храна преди изтичане на крайния срок. Ако има читави, ще ги вземат за черната работа в Западна Европа-

По какви критерии ще определят, на кои да дават статут на закрила? Закрила от какво? Всички, които се намират в Европа без документи, веднага да бъдат депортирани! Никакви квоти, регистрации и пари за нашествениците! Ако Зап. Европа има нужда от работна ръка, можеше да прати на място в Африка и в Бл. Изток джбс рисърч агенции да си подбират персонал. Така, както правят в Изт. Европа. Едва ли някой се съмнява, че изказванията на Борисов бяха предизборен популизъм. Сефте говори едно, а върши друго!

ДПС е член на АЛДЕ - европейската либерална партия. Председател на АЛДЕ е Ги Верхофстадт - един от най-големите русофоби в европейската политика. Почетният председател на ДПС Ахмед Доган наскоро бе награден с орден "За храброст" от европейските си колеги. ДПС подкрепя усилията на европейските държави да изпълнят хуманитарните си задължения по отношение на хората, бягащи от войни и репресии.

Сложих ти плюз, защото първите няколко изречения са истина. Последното е полуистина: подкрепя, защото има полза.

От досегашните решения на ЕС разбрахме, че единствено ще връщат ЕРОПЕЙЦИ които нямат право да бъдат в "другата Европа".За тези хумантарните и дума не ставаше. "мигрантите трябва да получават човешко отношение, докато преминават през Западните Балкани" Да, ще го получат, когато тръгнат на обратно!

"11 европейски страни решиха всички мигранти задължително да бъдат регистрирани, а икономическите да бъдат връщани" Вие досега дори не ги регистрирахте ли бе?

И като сложиш имигранти в град без поминък ще създадеш поминък? Хората бягат от трите села наречени Смолян защото няма какво да правят там.

В общата декларация се казва, че Европейската инвестиционна банка, Европейската банка за възстановяване и развитие и Банката за развитие на Европейския съвет са готови да финансират борбата с миграционната криза. Още тази седмица въпросът ще бъде обсъден с представители на тези институции. Този текст е подкрепен и от България, въпреки че по-рано премиерът Бойко Борисов се изказа отрицателно за възможността България да заема средства от междунаодните финансови институции, за да се справи с бежанската криза. НА КАКВО ДА ВЯРВА ЧОВЕК..............

Не са готови да финансират. Готови са да дадат заеми за финансирането. Т.е. да платим за окупацията ни.

И кое му е лошото, човек да вземе заем, за да се справи с кризата? Тези хора трябва да ги интегрираме. Само вашия Путлер убива хора в 21 век. Тук е ЕС и НАТО, така, че ако не ви изнася, ходете си при мурзилките и ни оставете да живеем в демократична и развита държава.

Твойто внуче ли???

Скоро едни докторчета умряха в Афганистан. Ето как се случи това: Путлер хвана Обама за врата и му заповяда да нареди на авиацията си да бомбардира болницата. Обама отказа, после Путлер си преправи гласа и нареди от негово име. Ама като си помислиш - докторчетата си го заслужиха! Ние в ЕС издигаме граници, те искат лекари без граници.

Нищо лошо! Дай си адреса. Аз ще ти изпратя десетина бра'чеда да се заселят във вас, ти тегли заем да ги храниш. И да знаех, на по-малко от 28 градуса по Целзий им е студено, да осигуриш подходяща температура. И ако имаш жена, купи повече гумени бушончета, защото моите хора са надарени.

Milen Gagov

Вземи го ти този заем бре,урунгел такъв!!! Ама ще трябва и да го връщаш после,знаеш ли го това???

Голямо заглавие ама кухо- и ББ ви го каза- Фронтекс ще осигури границата на Словения и може би и Хърватска- ние със сърбите и макетата ще останем пак на милоста на Турция. Виж руснаците ако решат да ни осигурят границата с Турция и южното черноморие ефекта ще е категоричен.

Докато управляващата върхушка са "партньори" с НАТО, руснаците няма да пипат сигурността на нашите граници, че ще стане мазало.

Този Юнкер доста наивен ще да е, за да вярва, че лидерите от Западните Балкани (включително и нашият бащица) ще си спазят обещанията. Ми че то трафикът на хора е основната икономическа единица по която имаме напредък, заедно с нелегалните цигари дето бабите носят от Димитровград, Сърбия. Това с кредита си е блъф, да има основание ББ да тегли кредити, уж от ЕС го карали. А просто той си знае, че дните му са преброени и използва всяка възможност.

Това "Фронтекс" някаква паста за зъби ли е или военно крило на еврогейовете?

Това е организацията, която напъхва имигрантите в Гърция.

,,..На пресконференция след края на заседанието председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер съобщи, че ще бъдат разкрити 100 000 допълнителни места за подслоняването на мигранти, като половината от тях ще бъдат в Гърция..,,??? другата половина знаете къде!!! след като ,,големите,, началници решават??? ,,малкият,, ни началник ,,кво ш,праи,,???

"Лидерите планират нова емигрантска криза на БАЛКАНИТЕ"-пише Ройтерс.Според едно от 17-те предложения на Юнкер,местата за настаняване на бежанци трябва да достигнат 100 000 в Западните Балкани.А бе,мечката играе у съседа...всички да бъдат регистрирани и да не се допуска преминаването им в друга държава,без нейното съгласие!Съгласие от Австрия или Швейцария или..?.Планът "Балканите-кошчето за отпадъците на Европа" заработи с пълна сила и къде е правителството и САМИЯТ ББ,за плевню -не питам.Ройтерс и други зап. медии цитират изказванията и несъгласието на другите балкански "глави",а за нашия-нито дума."Златното момче" на Юнкер явно отново послушно е навело главичка.Така че съвсем не е важно колко кмета са спечелили/или купили ГЕРБ,защото скоро както е тръгнало, не е ясно над кого ще кметуват.Жалка история!Срамно и мръсно предателство на България,а запада си гледа интереса...

Това за кошчето е ясно на седерастите на Сорос,БКПгерберастите,на Пръмовица и другите криминални елементи още при преговорите за членството ни в клуба на атлантическите хомосексуалисти и сатанисти.За това са получавали и парички.

За това ли Сидеров прави тези циркове? За отвличане на общественото мнение. Винаги съм мислел, че този е необходимия "луд" в правителството. Казва истини, но в точния момент се държи неадекватно.. Нещо, като контролирана опозиция. Сега пак ще се почне, да има ли имунитет или да няма, а през това време, каквото трябва да се направи, ще се направи.

На мурзилките може да не им е кеф, но Българският народ вчера показа, че подкрепя проевропейските партии, ГЕРБ, ЕС, НАТО, Меркел и Юнкер.Така че можете да си драскате каквото искате. Ние ще сме солидарни с ЕС и ще работим заедно за решаването на този процес, както и за интегрирането на тези изтрадали хора. И мисля, че е под достойнството на хора, наричащи себе си Европейци да коментират някакъв заем, дето щели да изплащат. Все пак става въпрос за човешки съдби. А всички путиноиди, дето се оплакват, че не им стигат парите.., ами работете бе. С какво са ви виновни бежанците, че сте мързеливи?

да коментираш съдбите на бедните българи...и на болните също.

стига с ,,клишетата,,!!! всички не са ,,кончита вурстчета,,!!!

А човешките събди на българските пенсионери???? На сирачетата??? Не съм длъжен да плащам заеми заради някой дошъл от другия край на света. Хората в Бг са бедни и трябва първо тук да се помогне.

Добре, че сме в ЕС и нАТО, та такива миризливци нямат глас...

Тъпанар такъв,ти от кога стана европеец бре,гащник??? От преди 2009 ли или след нея??? И откак си европеец,да не си вече с два чифта макари...случайно?!? И защо не вземеш ти един заем за...европейците в България,а не за мангасаряните отвъд нея,та барем покажеш,какъв всъщност си??? П.С.Думичката путиноид крехкото ти и недоносено мозъче ли я измисли или просто я...преповтаряш от такива тъпоумници като теб???

вместо да тролите по добре е да се иска информация от управляващите. Пред очите ми са едни огромни мигрантски колони ...от последните репортажи.Такова нещо е по страшно и от гледката на най големите протести у нас... Изборите са си избори,скандала със Сидеров си е скандал...ама другото е страшно.

Гърция ще открие приемни центрове за настаняване на 30 000 бежанци до края на тази година, а ООН ще подсигури в Гърция още 20 000 места. Върховния комисарят към ООН за бежанците от своя страна ще открие приемни центрове за още 50 000 по т.нар."Балкански път" на мигрантите, съобщи бгнес. На този етап не става ясно къде точно ще бъдат построени тези центрове. Според канцлерката на Германия Ангела Меркел връщането на икономическите мигранти е условие за решаване на кризата "Подробно обсъдихме механизмите за връщане на икономическите мигранти, по-специално от страни като Бангладеш, Пакистан, Афганистан", каза Меркел. Европейските финансови институции също ще се включат в решаването на проблемите с мигрантите. "Политико" съобщава за разменени остри реплики между премиерите на Словения и Хърватия Зоран Миланович и Миро Церар по време на срещата в Брюксел. Според изданието Миланович е "бил доста агресивен"."Тази среща не доведе до никакви решения. Всички имат различно мнение, които се противопоставят. Няма причина за оптимизъм", каза от своя страна председателят на европейския парламент Мартин Шулц. Унгарският премиер Виктор Орбан отказа да дава изявления. А сръбският премиер Александър Вучич каза, че Сърбия няма да се превръща в "тампон зона".

Тъй като много българи нямат къде да нощуват и са жертва на бездушно и безчовечно отношение, вече могат да се опитат да отидат някак си в Турция и оттам да минават границата като мигранти, май само тогава имат шанс да получат човешко отношение в родината си

Баба Меркел от голям политик се превърна в ислямски ибрик и добрата стара Еропа вече не е онова, което беше. Идва нова епоха с нови герои, които ще подменят Брюкселския мухъл и ще тласнат стария континент в Бог знае каква посока/или Аллах/???

Ще бъдем Обединени Европейски Емирства (ОЕЕ)! Ура! Да живей!

Гледаѝте пари в броѝ да имате,продаѝте и излишни имоти и земи-ще тичаме да си спасяваме кожата някъде скоро...

Напишете го в прав текст, не го усуквайте: вчера ЕС официално реши да приеме исляма и от европейски да се трансформира в халифатски съюз. Боце, както винаги овчедушно се съгласи и получи поредния "конграчюлейшън", както и осигурен следващ мандат, на поста султан-бей!"Конграчюлейшън" и от мен Борисоглу ефенди, или по-скоро "аферим" , "ашкулсун" и "машалла" повече ще е подходящо за случая!

така, приемете ги в бг тези, дето са само от сирия, примерно - те са милиони, регистрирайте ги и чакайте 2-3 поколения да се върнат обратно - няма да се получи, прословутият ес постоянно се измята и това не е в наша полза, напротив- загиваме, ако сами не си помогнем, никакви отрепки повече - товарете ги на границата в самолетите и към желаната германия, там да се интегрират

Защо България да взема заеми за да осигурява "хуманното" ви отношение към мигрантите?! Нали гласувахте милиарди помощи от ЕС за Турция та да го прави?!

- Даваш ли, даваш, бабо Меркел, хубава Гертруда на турска вяра? - Море, войводо и глава си давам и Гертруда давам на турска вяра!

"... и слива си давам, и ректален отвор си давам..."

Истината Ислимизацията на Балканите планувана от САЩ и започната още с войната в Югославия се осъществява в момента с пълна сила! Балканите трябва да приемат от хуманност уж мигрантите, а всъщност ще приемат исляма под прикритието на хуманноста!

Не са късогледи, душко, ами са долни, лукави, подли и мръсни и се правят на късогледи за пред евробаламите.

са Американски измекяри

Кой?! Че то такава служба съществува ли?! Смехорани! Иначе да видим, небето ни се охранява от нашите парньори от НАТО (няма да пиша от кой южен съсед ще е, че е срамно), на терен ще действат партньорите ни фронтекс, остава да подменят полицията и прокуратурата и от нас вече съвсем нищо няма да зависи!

На мигриращите ислямски орди трябва да бъде осигурен комфорт. ЕС спешно да организира производство на ибрици за задоволяване на хигиенните традиции на мигриращите, както и ударно строителство на минарета за осигуряване на духовните им нужди. Да се отворят по евро-фондовете и нови работни места за ходжи и имами.

По-добре да дадат на България и Гърция пари за построяване на огради към Турция. Така поне сухопътният път ще бъде спрян. А и нашите защо се туткат? Унгария за колко време построи ограда? Ние трябваше да направим двойна ограда и да минираме разтоянието между двете. И да почнат да връщат мигрантите, като го снимат по телевизията - да знаят какво ги очаква. А сирийците в Сирия. мъжете ги пращат при Асад да прави армия от тях и да загиват за родината си. От нас помоща да е по един Калашников на човек, като се дава чак в Сирия. Да ги карат с кораби през Босфора. Западняците могат да правят същото почвайки през Дунава.

В ПЪРВИО ИМ МАНДАТ: Цвъцко по ТВ-то показа един център за бежанци. Реновиран с ЕВРОпари от КУМЕЦО!!! Заседание на ПЪРВИО МУ КАБИНЕТ В ТУРСКО!!! И ЦЕНТЪРЪТ ЗАПОЧНА ДА СЕ ПЪЛНИ!!! И последва - ТЕТКА ЦАЧЕВИЦА НА ПРОТЕСТИТЕ В ТЕЛИШ!! И ОЩЕ ПРОТЕСТИ В БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ПОДОБНИ ЦЕНТРОВЕ..

В Брюксел на Борисов е било заповядано да отвори гореща точка за бежанци и да осигури пари за издръжката им чрез заеми. Ядосан нашият си е тръгнал и не е останал на работната вечеря след вчерашното заседание. Нещата са прости - няма - не искам, няма - недей!

го каза - още през 2009-та: ЩЕ ПРАВЯ КАКВОТО МИ КАЖЕТЕ.. И сал това прави - СЛУШКА.. Само и само КОНГРАЧУЛЕЙШЪНА да чуй.

Каква стана пак, тикво?! Нали вчера си стиска ръцете със Сърбия и Румъния, че ще ги подкрепиш и ще затвориш границата за да не се напълним всички с ислямисти, а днес ще ги регистрираш, настаняваш и ние да им плащаме масрафа за да те подържат за Премиер-тиква на БГ-то?!?!?!

Фронтекс предупреди България да се готви за нова вълна бежанци! no comment

Защо не ги пратите тия специалисти от Фронтекс за границата Сирия-Турция!? Ние не сме граница на кризисен район? Ходите си ги сортирайте ТАМ!

Народът на България не е съгласен да бъде подмолно претопен, защото ти и Боцко сте предатели и най-ниши слуги-гъзолизци на САЩ и ЕС!