Коментари - ЕС си дава два месеца за спиране на мигрантския поток | Днес.dir.bg

ЕС си дава два месеца за спиране на мигрантския поток

Председателството на Европейския съюз си дава два месеца, до края на зимата, за да спре потока от мигранти към Европа, заяви Марк Рюте.

Обратно в новината

Коментари - ЕС си дава два месеца за спиране на мигрантския поток | Днес.dir.bg

Коментари

Долу Меркел.

Европейците доказаха своята некадърност с допускането на тези мигранти. Явно са неспособни за управление на страните си. Още не е излязло на яве, това което печелят при това съсипване на Европа.

Не пожелания а конкретни действия за спирането им. Всеки нормален или ненормален арабин или негър, добрал се до демократично изпедерасена Европа остава завинаги тук като враг на местното население заради вечното различие религиозно и расово. С тази педераска политика се очакват милионите от шри ланка и бангладеш и камбоджа скоро.

Защо не пускат украинските бежанци?

колко са тези здрави, яки, охранени млади мъже - ама те много нещастни бе! Няколко милиона - ЕС има ли милионна армия да им се опре! Мечтайте си да не ни скочат. И защо ги приемаха без документи и паспорти. Аз - гражданката на ЕС - без паспорт не мога и по София да ходя - без документи веднага - в раионното.

сетила се Мара да се побара

тъй наречените мигранти-мюсюлмани са подали искане страната да си промени знамето. Белият кръст ги обиждал!!! Наясно ли са политиците, че исканията ще стават все повече и все по-абсурдни, колкото повече се увеличава тази маса?

Днес в немската преса отново се развива тезата, че "сирийци, иракчани и афганистанци не могат да бъдат връщани в държавите си". За Сирия разбирам, въпреки че при желание и там може да се намери решение. Но Афганистан и Ирак?! Това са държави с демократично избрани правителства, които сътрудничат със Запада. В столиците на тези държави война няма. Трябва ли да сме готови да приемем 70 милиона "бежанци" от тези три държави?!

Тия които ги поканиха да се грижат за тях. Ние в собствената си страна издържаме бежанци, а ние живеем 10 пъти по лошо. Докога? Кой ще се погрижи за нас.Работили сме по 40-45 години за тази държава.

Flioink

Хахаха тези идиоти поканиха арабите и им обещаха кинти и дом без да бачкат и сега се чудят що половината близък изток се втурна към тях.

Вече е късно просто поръчайте по голямо количество вазелин от приятелите САЩ........

Бу-ха-ха-ха! Мария Антоанета пасти да яде! А сега сериозно: В ЕС няма държава с адекватно подготвена армия, която може да се справи със стотици хиляди или милиони имигранти. А положението с армиите е толкова зле съвсем не случайно, въпреки огромните военни бюджети, които имат всички.

1.Затваряне на границите - нелегално преминалите на самолета и обратно, или разстрел. 2.Всеки който иска и има възможност да помага на бежанците,може да им помага и на място в Сирийските и Турски лагери за бежанци. Европейските народи не са длъжни да живеят и да се съобразяват с "бежанците". 3.За пряко решаване на проблема с бежанците ЕС трябва да прати войски в Сирия и Ирак,да унищожи ИДИЛ и да прекрати войната.

Късно е, чадо мое, мандал'то лопна!

Меркел да ги спре

Повечето хора в страните на ЕС отдавна наеха, че ще стане така.Само ръководителите на съюза не знаеха.Сега-закъснели мерки.

Тя с Европата се свърши. С нас също.

Никого вече не могат да спрат.Тая сган,увеличаваща се лавинообразно е като прииждаща вода,която ще потопи Еврогея.Хамерикански план работи ефективно благодарение на продажниците,който величаем-ЕС,ЕК,и т.н. хрантутници.

Германците са сбъркани хора. На тях са им отрязани полловината мозъци и цялат им мисловна енергия е насочена към техническа перфектност и следване на къси интереси, придружено от липса на всяакква дълбочина и емоционална слепота. Това са пловин хора, които заблуждават поради на глед добрите умения, които притежават. На практика масово не притежават култура, липсват им основни компоненти на човешката личност. Това пави масата германци психопати. Говоря за онези леки и средни по сила психопатични състояния, които не се идентифицират лесно, но пък неминуемо водят с времето до проблеми. И ги виждаме. Те не ги виждат.

Ще намалите потока от мигранти когато си видите ушите без огледало господа европейски женчовци .Най напред трябва да свалите Меркел и изпедерасената ес администрация и тогава нещата може и да мръднат малко

тъпънари напълниха европа с друговерци и сега ривът.

пословица-СЛЕД ДЪЖД -КАЧУЛКА!!!

На еврогейски се превежда: "След дъжд - вазелин".

Немският вестник Berliner Zeitung съобщи, че на спирка на берлинското метро (Ernst-Reuter-Platz) млад иранец е бутнал 20-годишна германка под колелата на приближаващия се влак. Девойката не е имала никакъв шанс да оцелее, според данните от берлинската полиция.

Нищо не помага освен плътен картечен огън по границите и булдозери и да не се пестят патроните!

И с автомати става. Важното е журналята добре да отразят случките и то не в порицателен тон, а като "най-сетне положението е затегнато - средно 18 застреляни на ден".

Е само осемнайсе ли?

много си злобен братле

Няма друго решение освен спиране насила. Техните войни никога няма да свършат и тяхното желание да идват в ЕС може да свърши само ако съсипят ЕС и тръгнат да бягат обратно.

шашната Европа? Майната ви на цяла Европа и Комитети бза защита на ...! Когато колеха , бесеха, изнасилваха, потурчваха българите, ВИЕ се правехте на дръж ми шапката, а сега пищите като долнопробни кърви! Отвориха ви се очите, а? Това е началото, ще ви се оцъклят и ако не се сетите за нашата неасна съдба, толкова по-зле за вас! А ние сме научили много неа от историята, нищо, че политиците ни са слаби (за съжаление вие ги създавате и поддържате, а народа ни страда!). Историята ни е пълна с малоумници.

Абе те унгарците и през 15-ти век бяха най-активни и идваха да помагат, но почти през цялото време (пак) англичаните са крепили чалмите - заради вечните им мръснишки "интереси".

И 22 месеца да си дадете - се тая, не можте ни спря! Щото не знаете как. Държи ли ви да стреляте срещу нас, а? Не ви държи. Тогава - стягайте се да работите, че ние сме гладни. И много еб..ви :)

N. S.

Абсолютно ........ и другото което е , к*р фащаме, работа не фащаме. Ще ви шибаме и ще ни храните и дундуркате. Ваште цигани (от които се оплаквате) са слънце спрямо нас. От десет поне пет правят нещо, бачкат, напъват. Ние ние пипаме.....

И аз си давам два месеца...от утре почвам....обещавам!

ФРАУ МЕРКЕЛ ОСТАНА НА ЗАДЕН ПЛАН!!!

Нещо как ще стане туй казват ли?

В нашто село у Пернишко му казваха - На сто умни ,им трябва един глупак,да им дава акъл !

А в нашто село казваха, вдигни крака и ще разбереш!

За да не се изразявам неприлично, ще кажа така: Кат' ти умре коня, трева много."

Нещо за търсене на отговорност на безотговорните другарки и другари?

как им се услаждат креслата им, сега много ще обещаят, но ми се струва късно е вече.

Така става когато теоретиците вземат нещата в свои ръце. На теория едно, на практика друго. Ай чистито!

На практика след 2 месеца ще решат да си дадат срок 6 месеца за същото.

Вижте какво ще ви кажа "умници", каквото си направите сами целия "изток" не може да ви го направи. А вие така и не осъзнавате какво си преавите.

N. S.

Абе, гризнаха голата опашка тоя път, няма шега. Въпросът е ние, малкия български народец, ние как да оцеляваме ? Дето вика Буров, на кой коч ташките да опъваме и да чакаме да пуснат мляко ? :) :)

Миналия месец ЕС забави с половин година създаването на охраната на границата, а сега пищят, че трябва до 2 месеца да се оправи проблема. Ей това брюкселския чиновник по-просто животно от нашите управляващи (всички досега).

Това е истината! Сега не ви остава нищо друго освен да изпратите войските си по границите на държавите-членки на ЕС които граничат с държави, които не членуват в ЕС и да блокирате още на подстъпите към тези граници по суша, въздух и вода нерегламентирания достъп до територията на ЕС.

След масовите кланета от последната декада на миналия век в много страни се струпаха милиони бежанци, а от там тръгна и голямата вълна от емигранти към Европа. Въпроса почти беше решен... когато Италия се договори с Либия да прекъсне нелегалния емигрантския поток през Средиземно море, щото в Евросъюза тогава просто не даваха статут на бежанци на сульо и пульо. Само че някои хора решиха че е крайно време да си го върнат на Кадафи и емигрантското поточе отново рукна превръшайки се в придошла вълна след като стана ясно че в Европа приемат всички които се самообявят за сирийци... след почти 4 години радушно приемане и най-големия оптимист едва ли вярва че е възможно да бъдат спрени "сирийците" от Бангладеш, Мароко, Ирак и от къде ли още не да спрат да прииждат като скакалци в Европа, ама виж политиците може и да си вярват че ще решат проблема или поне ще се опитат да замажат нещата като в Кьолн.

шутове, пак празни приказки - кой ли им вярва, но те управляват/разрушават - да се радват менторите им - и все пак кой ли пръв ще ги ... пришълците или сънародниците им

А дали ще го има този ЕС след два месеца???Външните граници трябва да бъдат затворени НЕЗАБАВНО!

да ти дам гсм на мадам меркел...тя ги покани,какво ни опявате на нас...стига с това мнозествено число...

ЕС си дава два месеца за спиране на мигрантския поток Аз му давам не повече от 2 месеца на самият ЕС.

А след това какво?!?

Коментари - ЕС си дава два месеца за спиране на мигрантския поток | Днес.dir.bg

ЕС си дава два месеца за спиране на мигрантския поток

Председателството на Европейския съюз си дава два месеца, до края на зимата, за да спре потока от мигранти към Европа, заяви Марк Рюте.

Обратно в новината

Коментари - ЕС си дава два месеца за спиране на мигрантския поток | Днес.dir.bg

Коментари

Долу Меркел.

Европейците доказаха своята некадърност с допускането на тези мигранти. Явно са неспособни за управление на страните си. Още не е излязло на яве, това което печелят при това съсипване на Европа.

Не пожелания а конкретни действия за спирането им. Всеки нормален или ненормален арабин или негър, добрал се до демократично изпедерасена Европа остава завинаги тук като враг на местното население заради вечното различие религиозно и расово. С тази педераска политика се очакват милионите от шри ланка и бангладеш и камбоджа скоро.

Защо не пускат украинските бежанци?

колко са тези здрави, яки, охранени млади мъже - ама те много нещастни бе! Няколко милиона - ЕС има ли милионна армия да им се опре! Мечтайте си да не ни скочат. И защо ги приемаха без документи и паспорти. Аз - гражданката на ЕС - без паспорт не мога и по София да ходя - без документи веднага - в раионното.

сетила се Мара да се побара

тъй наречените мигранти-мюсюлмани са подали искане страната да си промени знамето. Белият кръст ги обиждал!!! Наясно ли са политиците, че исканията ще стават все повече и все по-абсурдни, колкото повече се увеличава тази маса?

Днес в немската преса отново се развива тезата, че "сирийци, иракчани и афганистанци не могат да бъдат връщани в държавите си". За Сирия разбирам, въпреки че при желание и там може да се намери решение. Но Афганистан и Ирак?! Това са държави с демократично избрани правителства, които сътрудничат със Запада. В столиците на тези държави война няма. Трябва ли да сме готови да приемем 70 милиона "бежанци" от тези три държави?!

Тия които ги поканиха да се грижат за тях. Ние в собствената си страна издържаме бежанци, а ние живеем 10 пъти по лошо. Докога? Кой ще се погрижи за нас.Работили сме по 40-45 години за тази държава.

Flioink

Хахаха тези идиоти поканиха арабите и им обещаха кинти и дом без да бачкат и сега се чудят що половината близък изток се втурна към тях.

Вече е късно просто поръчайте по голямо количество вазелин от приятелите САЩ........

Бу-ха-ха-ха! Мария Антоанета пасти да яде! А сега сериозно: В ЕС няма държава с адекватно подготвена армия, която може да се справи със стотици хиляди или милиони имигранти. А положението с армиите е толкова зле съвсем не случайно, въпреки огромните военни бюджети, които имат всички.

1.Затваряне на границите - нелегално преминалите на самолета и обратно, или разстрел. 2.Всеки който иска и има възможност да помага на бежанците,може да им помага и на място в Сирийските и Турски лагери за бежанци. Европейските народи не са длъжни да живеят и да се съобразяват с "бежанците". 3.За пряко решаване на проблема с бежанците ЕС трябва да прати войски в Сирия и Ирак,да унищожи ИДИЛ и да прекрати войната.

Късно е, чадо мое, мандал'то лопна!

Меркел да ги спре

Повечето хора в страните на ЕС отдавна наеха, че ще стане така.Само ръководителите на съюза не знаеха.Сега-закъснели мерки.

Тя с Европата се свърши. С нас също.

Никого вече не могат да спрат.Тая сган,увеличаваща се лавинообразно е като прииждаща вода,която ще потопи Еврогея.Хамерикански план работи ефективно благодарение на продажниците,който величаем-ЕС,ЕК,и т.н. хрантутници.

Германците са сбъркани хора. На тях са им отрязани полловината мозъци и цялат им мисловна енергия е насочена към техническа перфектност и следване на къси интереси, придружено от липса на всяакква дълбочина и емоционална слепота. Това са пловин хора, които заблуждават поради на глед добрите умения, които притежават. На практика масово не притежават култура, липсват им основни компоненти на човешката личност. Това пави масата германци психопати. Говоря за онези леки и средни по сила психопатични състояния, които не се идентифицират лесно, но пък неминуемо водят с времето до проблеми. И ги виждаме. Те не ги виждат.

Ще намалите потока от мигранти когато си видите ушите без огледало господа европейски женчовци .Най напред трябва да свалите Меркел и изпедерасената ес администрация и тогава нещата може и да мръднат малко

тъпънари напълниха европа с друговерци и сега ривът.

пословица-СЛЕД ДЪЖД -КАЧУЛКА!!!

На еврогейски се превежда: "След дъжд - вазелин".

Немският вестник Berliner Zeitung съобщи, че на спирка на берлинското метро (Ernst-Reuter-Platz) млад иранец е бутнал 20-годишна германка под колелата на приближаващия се влак. Девойката не е имала никакъв шанс да оцелее, според данните от берлинската полиция.

Нищо не помага освен плътен картечен огън по границите и булдозери и да не се пестят патроните!

И с автомати става. Важното е журналята добре да отразят случките и то не в порицателен тон, а като "най-сетне положението е затегнато - средно 18 застреляни на ден".

Е само осемнайсе ли?

много си злобен братле

Няма друго решение освен спиране насила. Техните войни никога няма да свършат и тяхното желание да идват в ЕС може да свърши само ако съсипят ЕС и тръгнат да бягат обратно.

шашната Европа? Майната ви на цяла Европа и Комитети бза защита на ...! Когато колеха , бесеха, изнасилваха, потурчваха българите, ВИЕ се правехте на дръж ми шапката, а сега пищите като долнопробни кърви! Отвориха ви се очите, а? Това е началото, ще ви се оцъклят и ако не се сетите за нашата неасна съдба, толкова по-зле за вас! А ние сме научили много неа от историята, нищо, че политиците ни са слаби (за съжаление вие ги създавате и поддържате, а народа ни страда!). Историята ни е пълна с малоумници.

Абе те унгарците и през 15-ти век бяха най-активни и идваха да помагат, но почти през цялото време (пак) англичаните са крепили чалмите - заради вечните им мръснишки "интереси".

И 22 месеца да си дадете - се тая, не можте ни спря! Щото не знаете как. Държи ли ви да стреляте срещу нас, а? Не ви държи. Тогава - стягайте се да работите, че ние сме гладни. И много еб..ви :)

N. S.

Абсолютно ........ и другото което е , к*р фащаме, работа не фащаме. Ще ви шибаме и ще ни храните и дундуркате. Ваште цигани (от които се оплаквате) са слънце спрямо нас. От десет поне пет правят нещо, бачкат, напъват. Ние ние пипаме.....

И аз си давам два месеца...от утре почвам....обещавам!

ФРАУ МЕРКЕЛ ОСТАНА НА ЗАДЕН ПЛАН!!!

Нещо как ще стане туй казват ли?

В нашто село у Пернишко му казваха - На сто умни ,им трябва един глупак,да им дава акъл !

А в нашто село казваха, вдигни крака и ще разбереш!

За да не се изразявам неприлично, ще кажа така: Кат' ти умре коня, трева много."

Нещо за търсене на отговорност на безотговорните другарки и другари?

как им се услаждат креслата им, сега много ще обещаят, но ми се струва късно е вече.

Така става когато теоретиците вземат нещата в свои ръце. На теория едно, на практика друго. Ай чистито!

На практика след 2 месеца ще решат да си дадат срок 6 месеца за същото.

Вижте какво ще ви кажа "умници", каквото си направите сами целия "изток" не може да ви го направи. А вие така и не осъзнавате какво си преавите.

N. S.

Абе, гризнаха голата опашка тоя път, няма шега. Въпросът е ние, малкия български народец, ние как да оцеляваме ? Дето вика Буров, на кой коч ташките да опъваме и да чакаме да пуснат мляко ? :) :)

Миналия месец ЕС забави с половин година създаването на охраната на границата, а сега пищят, че трябва до 2 месеца да се оправи проблема. Ей това брюкселския чиновник по-просто животно от нашите управляващи (всички досега).

Това е истината! Сега не ви остава нищо друго освен да изпратите войските си по границите на държавите-членки на ЕС които граничат с държави, които не членуват в ЕС и да блокирате още на подстъпите към тези граници по суша, въздух и вода нерегламентирания достъп до територията на ЕС.

След масовите кланета от последната декада на миналия век в много страни се струпаха милиони бежанци, а от там тръгна и голямата вълна от емигранти към Европа. Въпроса почти беше решен... когато Италия се договори с Либия да прекъсне нелегалния емигрантския поток през Средиземно море, щото в Евросъюза тогава просто не даваха статут на бежанци на сульо и пульо. Само че някои хора решиха че е крайно време да си го върнат на Кадафи и емигрантското поточе отново рукна превръшайки се в придошла вълна след като стана ясно че в Европа приемат всички които се самообявят за сирийци... след почти 4 години радушно приемане и най-големия оптимист едва ли вярва че е възможно да бъдат спрени "сирийците" от Бангладеш, Мароко, Ирак и от къде ли още не да спрат да прииждат като скакалци в Европа, ама виж политиците може и да си вярват че ще решат проблема или поне ще се опитат да замажат нещата като в Кьолн.

шутове, пак празни приказки - кой ли им вярва, но те управляват/разрушават - да се радват менторите им - и все пак кой ли пръв ще ги ... пришълците или сънародниците им

А дали ще го има този ЕС след два месеца???Външните граници трябва да бъдат затворени НЕЗАБАВНО!

да ти дам гсм на мадам меркел...тя ги покани,какво ни опявате на нас...стига с това мнозествено число...

ЕС си дава два месеца за спиране на мигрантския поток Аз му давам не повече от 2 месеца на самият ЕС.

А след това какво?!?