Държави от ЕС предлагат наблюдателска мисия на ООН в Газа

Германия, Франция и Великобритания разпространиха проекторезолюция в Съвета за сигурност на ООН, призоваваща за създаване на наблюдателска мисия на ООН в Газа.

Обратно в новината

Коментари - Държави от ЕС предлагат наблюдателска мисия на ООН в Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога тези същите държави от ЕС ще предложат наблюдателска мисия на ООН в югоизточна Украйна. Пак двоен "демократичен" стандарт.

нима европа ще си остане американска подстилка!!!

добре облечено и нахранено израелско семеиство..не знам за каде тича...покажете снимка (имам я лично ) кадето полуголи неврастни палестинчета (около 20 и повече) лежат убити на улицата.....абе света заслужава да се заличи......

Ще ти отговоря,защото скоро бях в Тел Авив и една вечер ми се наложи по същия начин да тича заедно с 2 деца и един пинчер към място където бихме могли да залегнем или да се скрием при поредното обстрелване с ракети от Газа.Вярно е че ракетата беше прихваната,но парчетата падат от небето и не са безопасни.Ако от парите които се наливат,Хамаз бе похарчил някой долар за отбрана на тези полуголи деца и за техния стандарт ,картината щеше да е друга.

Е като не може с тях да се преговаря, вчера 1 го изпратихме при "мохамед",днес още 3 и так до канца !!!

Европейския съюз=51 Американски щат!Каквото каже дългоугия черньо става в Европа!

Когато едните спрат да мразят и стрелят с ракети, другите ще спрат да се защитават. Когато едните разберат че децата и жените им слагани за жив щит по площадките няма да отидат в рая като мъченици, другите ще приветстват мирното развитие на региона. Когато западните демокрации разберат че зад ислямския фундаментализъм има смърт на всички друговерци и бъдеще като в средновековието, вече ще е твърде късно. Имигриралите на запад мюсюлмани чрез създаване на много деца, вече преобръщат етническата карта на много места по света, докато тези които живеят там дават права на хомосексуалисти и насърчават разни кончити с вюрстове.

Докато училищата в Газа са превърнати в ракетни площадки и западната преса напълно неглижира този проблем е ясно че Англия и другите подкрепят радикалния/терористичния/ ислям.