България осъдена в Страсбург за смъртта на убит от барети

Родителите на Ганчо Въчков-Ганеца, който бе прострелян от командоси на МВР през 1999 г. в София и след това почина, осъдиха България в Страсбург.

Обратно в новината

Коментари - България осъдена в Страсбург за смъртта на убит от барети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе , я Европейския съд да си е... / гледа работата! Я да осъдят Германия, или Франция , или коя и да е зап.европейска д-ва , че нейните полицаи са светнали някакъв гад, доказан престъпник , който открито, и не за пръв път стреля срещу полицията ! А, как е и в щатите? Дори само да има оръжие и да направи по-рязко движение и са му отнесли главата , като на пиле ! Същото неадекватно отношение на "европейците" към циганите и мюсюлманите : те могат да безчинстват, да не п лащат данъци и консумативи (ток,парно) , да крадат и да убиват , а ние трябва да ги галим с перце и да им плащаме. Ама , като ги олепат да крадат в техните държави що не си ги чуват у тех, в техните затвори да ги поглезят , ами ни ги връщат обратно , да вършат мизерийте си у нас ! А за арабо-мюсюлманите (апропо живеещи по религиозните си закони в 14 век!) тепърва ще има да им сърбат попарата. Само да не стане твърде късно и да не решат отново нас да дадат курбан на поганското племе са да отърват те кожата както в 16 век !! Така , че Брюксел да си гледа своите си игрички и хич да не се меси в нашите вътрешни дела . Веднаж и полицията да свърши една добра работа до край , и наглеците , които са отгледали и възпитали такъв изрод, ще съдят нормалните хора , които са се куртулусали от този измет. Що масово да не се обърнек към Брюсел и да съдим ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН , Данон, Митал, ГАд Зееви, Мариците Изток и т.н. , които ни тровят , крадат и лъжат , и да видим какво ще постанови този страж на справедливостта и недвойните стандарти ! Ай сиктир и кривоглавците ! Ядосаха ме .

Вие не разбрахте ли, че целта на Европа е да ни постави на колене! Не им дреме на тях за престъпността, а целта е да се даде власт на само една престъпна група с подставени лица в България. Нали за това ни докараха до просешка тояга изкупувайки наши заводи на безценица и довеждайки ги до фалит, за да можем да станем зависими от тях... Никой не го е грижа за българския народ! Защо в Страсбург не се замислиха за почернените родители на децата наркомани, на които този е продавал наркотици и потърпевшите от престъпленията му!? Защото целта не е да се снижи престъпността, а да бъдем асимилирани! Честита ви Европа!

Нека всички като Ганеца да бъдат изпратени да си развиват бизнеса в Страсбург, и тогава да съдят държавата.

Всички знаят,че престъпниците с униформа често убиват престъпниците без униформа..Ганеца беше убит по поръчка,и това се знае в средите на престъпниците с униформа.В онези години,а и до скоро почти всички барети работиха на частно към различни "босове"и това пак със знанието на престъпниците с униформа.Няма шеф на районно,или офицер,който да не се е омазал с престъпления - такива бяха времената.Ако не искаш - напускаш.Сега тези хора пак работят в системата,но "повелята"е друга и те са "съвестни".Дълбоко обаче вътре в себе си те чакат пак своят час за да изплуват мимикрирайки отново,като търговци на ред към някоя групировка......а до тогава можете да пушите мълчаливо пред някоя градинка с физиономий на пригладнели бандити.

Абсолютно възмутително, идиотско решение!!!!! И все пак води до 2 положителни възможности за спасение на България: 1. Опасните престъпници да бъдат вкупом изпратени там, където е този съд, където живеят съдиите. Нали искат да ги пазят - ами добре, така ще са им непрекъснато под око... че даже и в колите, и домовете им ще влязат. Или пък възможност 2, създаване на фондове за набиране на средства. По 30 000 за всеки опасен рецидивист. Всеки такъв да бъде застрелян, а парите после да бъдат дадени на семейството, на Брюксел или на арменския поп.

Браво на родителите ! Гениално ! Значи каква е схемата. Правиш деца, възпитаваш ги да станат ПРЕСТЪПНИЦИ, полицията ги трепе като стане напечено и ние плащаме после на родителите ! Да са живи и здрави да си ги харчат парите. Нали сега гледат да спират детските, тъкмо ще има за такива "пострадали" повечко парички.

Това е безобразие!Не съм съгласна парите от мойте данъци да отиват за това!Защо не се е предал, ами е трябвало да го преследват(и пак са харчили от мойте пари за бензин) толкова време.По рано е трябвало да го гръмнат.ДА продължават с разчистването на държавата от престъпници и да обжалват, тези в Страсбурк да ги закрият-ще им плащам аз обещетения за престъпленията им.Бе защо мен не ме преследват?Мръсници

отново същият проблем - неадекватна съдебна система и набор закони са направили възможно доказването на това дело и са заличили риска за живота и свършената работа на полицаите ... аз вече си мисля, че полиция следствие прокуратура и съд се приемат едни други като конкуренция и пречка едни за други....

Чудесно! Гонили го преследвали го, той бягал, застреляли го, ако е толкова невинен, защо е бягал? И защо пак аз ще плащам заради нечия недовършена или недомислена работа, омръзна ми! Не искам и да плащам заради убийството на един престъпник (все едно какъв), омръзна ми от престъпниците, не искам повече да ги нося на гърба си, едните ме крадат направо, другите заобиколно, но все едно крайния резултат е, че ме ограбват!

аз пък искам да осъдя този тъп съд в страсбург

Имало е преследване и стрелба. Значи има дупки от куршумите на бандита и на полицаите мъчещи се да го спрат и заловят. Сега всички невинни граждани, неучаствали в стрелбата и т.н. следва да искат от родителите на "оскърбения" бандит обезщетения за неговата стрелба. Имат 30 хиляди за разплащане!Инъче Страсбург следва да постанови, че невинните са пострадали от виновните възпитатели-родители!

Напълно подкрепям Германия. Само германски майки могат да възпитат децата ни за да станем истинска европейска нация (без ориенталски забежки!)

ганеца е застрелян на последния етаж на кооперация в района на ул.черковна след преследване с автомобили и престрелка в движение. знае се, че той винаги носи една граната в джоба си и една закачена на огледалото за обратно виждане в колата. е извинявайте ама аз ако съм и аз ще стрелям първи вместо той да ми подари гранатата с изваден предпазител. да не забравяме , че е имало и АК47 до него. п.с. по метериали от пресата 1999г.

"Български хелзинкски комитет" се споменава в статията...ясна е работата, де що има боклук-ганаевци, мангали, чорета и подобни, БХК им намира адвокати, инспирира дела срещу България, а в Страсбург само това им дай, да се правят на "толерантни" без значение какви ги е вършил "репресираният" боклук. Такова туморно образувание като бе-хе-ка в приличните държави не вирее-нищо повече от хранилка за измекяри!

Абе ХОРА МИЛИ, Утре могат да дойдат у вас и да кажат че сте престъпник без нито едно доказателство. Ганеца не беше цвете за мирисане!.

Ганеца беше идиот и това всички го знаеха. Много мразеше куките и реагираше винаги пък и не стреля по тях за първи път тоя ден. Вкл. бяхме свидетели въпросния ден като се гонеха в Редута с баретите пуцаха с автомати безобразно - и все пак в крайна сметка 1 леке по-малко боли или не това е истината

Това копеле Ганеца пред очите ми разби и опита да открадне колата ми. Извади късмет, нямах нищо прилично на оръжие в ръка. Иначе повече нямаше да може да ходи, камо ли да краде. Съжалявам родителите му, но съм възмутен от това решение!

Ха сега познайте колко ще платим за сегашните PR акции

Мечтател, ти направо ме изкефи. И аз искам това.

пак ще плащаме за некадърни "спец" милиционерски акции

КАКЪВ Е ТОЯ СЪД?ДА ЗАЩИТАВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.НИМА СПОРЕД ТЯХ ТРЯБВА ДА ИМ ПОДНЕСАТ КАФЕ И БУКЕТ ЦВЕТЯ,ЗА ДА СЕ ПРЕДАДАТ.НЯМА ОПРАВИЯ В ТОЗИ ТОЛКОВА ОБЪРКАН СВЯТ.ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ!

Значи, обикновеният българин трябва да плати на "опечалените родители" затова, че са отгледали и възпитали боклук!?! Егати справедливостта!!! А на тези, които го изкараха света вода ненапита - много им здраве! Явно са крали и бандитствали заедно с него...

Я, колко защитници на Ганчо има! Бил е лошо момче, занимавал се е с лоши неща. И разликата между това да си под 18 и тази, да си над 18 е голяма. Младежките щуротии са едно, сериозността на пълнолетните граждани е друго. Това момче си беше автокрадец! Сбъркал е лошо някъде и си е платил за това. Хич не го и съжалявам, защото никой не пожали родината ми, семейството ми и мен през последните 20 години! Пикая на защитниците на боклуците!!!

имаме застрелян който не е искал да се предаде? защо се питам аз държавата ще плаща на родителите на един престъпник? вземете им паспортите на тези боклуци неуспели да възпитат сина си да спазва закона и ги изгонете от тук.

Айде вижте в нормална държава кво става ако не слушаш полицията. Бой до дупка, пък а си посегнал към оръжие а са те надупчили отвсякъде. Само в България ако полицията удари шамар и оня съди държавата.

нека тези 30000 евро ги платят от Буджета си съд и прокуратура и полиция дето не си си сваршили работата както трябва аз не искам да плаштам техните грешки. нямаха краи или ще работят както трабва или да се махат

Идиот!Ще плащаш и хоро ще играеш.На тези като ги светнат с 20 заплати и заобиколят плащането на данъци,чрез лъжливи застраховки,си купуват направо апартамент.Разбрали подарявяш на всеки по един апартамент,после са първа категория за пенсия.После са пак на работа(45 годишни)като охранители.Държавата надува гайдата за престъпността и охранителите печелят като крезове.Разбра ли байно?Ще плащаш!!Щом като не знаеш за кого да гласуваш.Ще плащаш.Всички плащат!За това ако си млад бягай при ченгета да изкараш 20 г.служба.Да тие леко.

То щяха да са съдебни разноски, арести , прокурори, експертизи, пак арести, международни заповеди ... не е зле цена от 33 000 евро, за да се оттървава държавата от подобни престъпници. Сега, както е по европейски обаче трябва да се задейства комисията с ръководител чичо Кушлев и да прибере двойно и тройно тези пари от наследилите го роднини. А и все пак сме 21 век и в ЕС - това ли остава единственият начин за справяне с подобни боклуци

Нека да ги стрелят изродите,аз ще си плащам и не само аз и така да знаят ,че сме ги поръчали а изпълнителя ще е България!!!

Ето затова полицаите ще стоят и ще гледат как цигани,мутри и всякаква паплач вилнее,щото ако им ударят някой откос после Страсбург вика"Аааа,трябвало е да им кажите,не правете,така засрамете се и те щели да се засрамят!" От тази криво разбрана цивилизация сме писнали не само в България,ами и във Франция и Германия например,където тумби араби,негри и интернационални мангали вилнеят като за последно....Ама в САЩ и РУсия няма хънта мънта,не изпълняваш разпореждане на полицията/милицията/,ох,бабачко я ни ела насам,бой и стралба на месо.....пипа се здраво....

И какъв е ефекта в САЩ и Русия ? Може би има по-малко престъпност ? Или е по-безопасно ?

Ами кво да ти кажа по-безопасно е особено в САЩ ако живеш в някой квартал на чиновници примерно,черновците от гетата не припарваттам,можеш спокойно да не се заключваш,аз бях на гости на свои роднини отдавна установили се там,реших да се разходя из квартала и понеже се гаглеждах по къщите които бяха спретнати с добре подкосена морава,макар и едообразни бях спрян за проверка от патрулна двойка полицаи..оказа се,че това било съмнително след като ми провериха документите и разбраха,че съм европеец се ухилиха и ми казаха,ама вие в европа сте по с други нрави ими пожелаха приятен ден.....Веднага си помислех,кога през последните 20 гудини съм виждал пешеходна патрулна двойка полицаи и то бдителни и вежливи в България..ами......да ви отговарям ли или мисля не е нужно?

Хитри са руснаците, когато е за нещо полезно вземат пример от америкосите. А иначе не желаят да подражават на простащината и дебилщината им. И ние да бяхма такива, но не би...

Тези говеда в Страсбург са по-корумпирани и от нашите сигурно. Как можеш да отсъдиш в полза на някой, който е шофирал бясно час и половина през центъра на София, стрелял е по полицаи и е застрашил живота на хиляди нормални хора, които не крадат коли и си плащат данъците? НЕ признавам това решение на този съд, който очевидно е някаква бутафория и според мен България трябва да спре с лигавщините. Евала на тези, които са го гръмнали това лайно ганеца.

ганеца беше престъпник, нали? крадец на автомобили. след смъртта му живота в софия е станал малко по-лек.

Пожелавам от все сърце тези пари до последната стотинка да ги изхарчат за лекарства. 30000 не са много пари, но не е там въпроса. Значи маминото синче може да стреля по баретите, а те трябва да чакат да му свършат патроните и да се надяват да не умре някой от тях междувременно ?

Много ми се иска такивата като Ганеца да заживеят и развият своята дейност в Страстбург.

Много точно казано!

И аз!!!

с удоволствие ще поема своята част от обезщетението, което ще плаща бюджета, тоест аз. искам да плащам и много повече обезщетения за много повече боклуци, застреляни в главата.

kkk, по какво съдиш че Ганчо Въчков е боклук?По това че е застрелян в главата ли? А какво е направил, осъден ли е за нещо? Известно е че нашите барети от 1989 г насам са изпълнявали само политически поръчки на политическата мафия от всички политически цветове дето пълни парламента. Търси там причината за разстрела без причина на Ганчо Въчков. Че може и на теб да се случи същото, ако си политичесик противник нва тази политическа мафия там. Болкук си ти!

Какъв "политически противник" те е подгонил? Май гледаш много филми... Ганчо беше автокрадец, при това - много добър. И имаше много врагове, защото не искаше да работи за групировките. Както и такива, на които беше изпразнил портфейла. Всеки е свободен да избира как ще живее, но понякога друг избира как да умре. В случая е точно така.

напално те подкрепям,но има много други начини - гърмят го и казват че е уреждане на сметки м/у групировки тогава родителите му ще се хванат за палците ;)

Проблемът е, че редовно и яко плащаш на Убийци! Ама не го осъзнаваш.

ти не можеш да поемеш нищо, защото нямаш нищо бе нещастник!

А ти какво имаш бе,бастун???Аман от отворковци,като тебе....

И аз.

Добре де-който и ще да е! Може и да не е съден, обаче какво значи да не спреш на барети и какво се очаква, че ще стане?! Да -и поръчка може да е и то политическа... Но в US ме е спирал полицай през ноща в 1 часа и ми каза:"Добър вечер, сър! Дайте си докумените , моля!" .Ръката му беше на патлака... Ходи да не спираш...Или ако стане напечено идват и спец-части и снайперисти стрелят по колатат ти...след като те погоня патрулките! Просто Страсбург няма думата!

винаги да ги стрелят в главата...