Брижит и Еманюел Макрон пристигат на визита в България

Президентът на Френската Република Еманюел Макрон пристига тази вечер в България.

Обратно в новината

Коментари - Брижит и Еманюел Макрон пристигат на визита в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, Макрон ще бъде с Бриджит Макронката, Радев-с Деси, а наш Бойко?? Бойко стегни се, не се излагай взимай Фидосова и в Евксиноград!

Дано да е жива и здрава бабката, защото смяната на климата от френски на балкански може да я разболее!

Ще ги посрещне Явор Дачков.

Брех как му хареса на наш Боко все в двореца да живее. Цяло лято се мота тук.

РазБойко в Банкя ...РазБойко в Банкя ...РазБойко в Банкя ...!!!!!!!!!!

Що бе ?

Тоя пич още не мога да разбера защо се е оженил за баба си ?

Ами оженили са се, защото се обичат.

Голем праз!!

с лъжкинята Курнелия. Ако да - трябва да се предупредят, че когато говорят с нея трябва да знаят къде е слънцето в момента.

Г-жа Макрон , пристига от планетата на МАЙМУНИТЕ

Ако ще правим отстъпки относно социалния дъмпинг и те трябва да ни компенсират разходите за обучение на специалисти, които безплатно си ги използуват. Компенсации също са ни длъжни за унищожените ни производства и заграбеното оборудване за милиаоди.

Баба и внуче.

Пожарникаря тренира за срещата с Макрон поклони, навеждания, сгъвания, разтваряния, пълзене, разтягания, лягания, претъркулвания, шпагати, плонжове, стречинг, ходене на ръце, клякания, салта и всякакви други циркаджийски номера. Като благодарност, Макрон ще му подхвърля по бучка захар!

Аз и на Макаронката ще се навеждам и покланям. Имам опит с бабите,пред Меркел правя по 10 теманета, нищо не говоря, само слушам и после изпълнявам.

Пропусна намигания. Бабоебецът не е проучил при кого води гранито.

Във Варна Макрон ще използва пожарникаря за шамандура.

Дали ще я заведе на калните бани в Поморие ? За профилактика на артрита де ?

да каже тоя иска или не ЕС? Значи, когато са на далавера те - ок, когато им се настъпва интереса - ааа, лошо, дъмпинг ала бала... А ние колко лишения изтърпяхме? Тва ли ви е солидарността?

в понеделник Плондер Велики като се изтъпани пред тв проститутките и каже : "КАзах му аз на Емо.."

На моа приятел Емо и Джиджи.

Българи, представете си ББ, Курнелия или Винкела в ризница и шлем, и побеждават при Анхиало... Или пият от череп.. Смешно, нали? Ами тогава защо ги избирате? Избирайте такива, които можете да си ги представите така. Ама и важна подробност - вие си се представете зад тях, на кон и сте в Пеща (българската част на Будапеща) . Срещу вас са испанец, германец и французин. Вие ги убивате и продължавате до победата... Така е било при Крум - имало е такива управници и такъв народ тука. И си го припомнете утре, когато видите ББ да пълзи - не ( щото все пак би бил на 4 крака), а да се влачи по корем пред биг брадър...

Миналото време е съвсем правилно използвано. Имало, но не се снимало, а сега и да разказваш не вярват.

А сега имаме само едни дето всеки ден показват по коментарите колко им е акъла и други дето гордостта им е дедо им Крум от преди 1000 години (за когото на никой по света освен нас не му дреме). Като чуеш македонците следващия път да се хвалят колко вилики са били, се сети ти как изглеждаш.

Лайняна действителност.

четете форумите - това не може да го каже, а още по-малко да го напише ЧОВЕК, дори и комунист. А те май се гордеят с това.

Българин съм , ясно.Тия с ''европейщината'' си ги заври в задника. Видяхме ги тия що за птици са.

Посещение вредно за България, но добро за СИКаджията - да целуне поредният западен задник, за да остане по-дълго на власт, в ущърб на българския народ.

Основната причина за срещата се крие в това изречение: "...От 11.35 часа е срещата на четири очи между министър-председателя Бойко Борисов и президента Макрон..,."

никой по протокол не е задължен да знае езика на пристигаща и на най-високо ниво визита. А още по малко на трети език. Бай Тошо за когото жалите говореше само на български и имаше много добра преводачка - всички знаем коя е.

Тук въобще не става въпрос за владеене на чужд език, а за начина на "обслужване" на "началниците" Му от БОКо...!!! :::))) Дааа...!!!

Деса ще разкаже играта на фенцката баба, като се появи в лилав гащеризон с изрязани цици и дупе.

...ще ги посреща?

Цеца Секса .

ИЛИ С ВОЛЕН ПЕДЕРАхТ :))

тои си има приятел от сандански които му е верен

На "енглиш" ли ше си шпрехат? Айде Радев поназнайва малко, но Боко не знае бъкел. С рисунки ли ще комуникира с френския президон?

Откъс от старите "флашки" с БОКо: - "И Аз искам да съм пидал..."...!!! :::))) И след като мина през Симитли, БОКо вече няма проблеми с "френския"...!!! :::))) Дааа...!!!

Боко и румен- грипена да поискат Францата да ни подари 20тина Миража и да приемат за осиновяване 20 хиляди нашенски мангала на първо време, срещу обещанието да не пускаме нормални българи у тях.

какво ще прави борисов на тази среща като тои освен нашите пари друго си няма ни жена ни коте ни дете за което да милее

Те може да докарват тук заводите си да дават ниските заплати и да цапат въздуха, че избор нямаме, а нашите като пращат там работници- не може, че е социален дъмпинг. Като нямаме стоки изнасяме хора. Аман от двойни стандарти. Купувайте българска стока винаги.

За мен е важно дали стоката е качествена, а не дали е българска.

Едва ли точно те са виновни, че родното ДС ни докара до това положение.

и води баба си на кални бани.....

Тия политици и държавници трябва да се приземяват , ползуват и си устройват неправомерни парадност и показност , не сме във фараонските времена. Губят усещане за реалност.

не идват на обикновено посещение, а да притискат и без това опърпаните българи да направят отстъпки за милиарди в полза на Франция. Под благовидния предлог - солидарност, равенство ... И разбира се очакват простата мутра да им се хване на приказките. Нали винаги нагъзва народа, като някой по-голям поиска отстъпки. Защото поляците и унгарците им се изсмяха в лицето и отказаха изобщо да разговарят.

И какво от това???Ще се срещат някакви големи глави дето не им дреме за хората а ще си хортуват кой на кого да ги подложи и срещу какво..Показност и разхищения ....

Дреме ми на сайдера. Ноя ни е навести5л да са гони интересите на франсетата. Наш Боци безслайно поласкан , че някой си от ''големите'' го е удостоил с внимание ще ни подари задниците. Познато.

Извинете ме за правописа , но спестих редакцията.

Ей ся вече БОКо-КРАТУНьо ще има възможност да "разговаря на френски"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Каква е причината във Варна по пътя към Евксиноград знамената на Франция и България да бъдат завъртяни на 90 градуса?

Брей мама му стара,и какво ще правим сега?Дошла една баба с внучето си,голяма работа...

ДРЪЖЕ СИ ТИНЕЙДЖЪРИТЕ НА КАИШКА ДНЕС ВЪВ ВАРНА ДА НЕ СТАНЕ НЯКОЙ САКАТЛЪК С БРИДЖТКАТА :)))

Как в 12,30 ч. ще е в Румъния, като в 12,45 му е пресконференцията с Бойко...... нещо тия денонощия много се протакат.....

Моя грешка. То било днес и петък..... Нищо не казват за програмата тази вечер....

патрулни кораби и т.н. за пехотата да са българско производство... в 24 часа пише че Макрон водел оръжейни търговци на БТР и патрулни кораби.... Ха да видим ...

деер

Следете информация от посещението дали някой ще по пита президента на Франция, защо френският посланик използа българска телевизия, за да защити френския интерес на едни хора, които са ангажирали една от мафиотските групи подкупващи българските съдии!!!!! Попитайте, защо в портфолиото им присъстват редица френски фирми.... Кой точно има интерес в България да има тотална корупция в съда????

деер

Интересно е , дали българин може да използва френска телевизия , за да помоли френските фирми да не ангажират подкупващи адвокатски дружества, кантори и т.н. българските съдии!!!

Дест г. не е стъпвал Френски президент у нас,.. че как плевнелиев ги е пропуснал да не ги покани!

Алоо, френският Президент идва в България заради Бойко. Между другото се среща с Президента.... Двете Първи дами да разцъкат по някой лаф. Нооо, снимките ще са красиви, защото и нашата Дама е елегантна.

госпожата с тези подплънки на раменете изглежда като болна от емфизем.

на нас не ни върви защото сме много лоши, завистливи и все в чуждата паница гледаме. За г-жа Макром се грижат стилисти по-добри от мнението на една голтачка и никаквица.

класна жена