Вацлав Клаус: Мюсюлманската култура ще унищожи Европа

Ако продължаваме да поддържаме миграцията на хора с чужда култура, ще допринесем за унищожаването на Европа.

Обратно в новината

Коментари - Вацлав Клаус: Мюсюлманската култура ще унищожи Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя тъпанар се мисли за нещо а забравя кой подпали световните войни и накой континент са водени.мюслюм или христо вършеше геноцит над народите

И на този Варшавските танкове от 1968-ма година взеха да му харесват!

"" Хм-хм!... ( нерегистриран ) 08.01.2018 1з:2з Мюсюлманска култура?!... На мястото на "култура" трябва да се сложи думичката "дивашкият примитивизъм" на муслимите заплашва цивилизована християнска Европа. "" да ти припомня само за 40 г. от миналя век се изтребихте 102 милиона. ( з8 през парвата и 6ч млн през втората ). в средновековието изгорихте на клада под повод че са вещици 50,000жени. 100 годишна воина , з0 годишна .. о-хоооо ... брои брои не сваршва . отделно изтребените народи на африка и америка . и сега културните западняци не си цапат рацете с крав а хварлят от 10 км височина бомби които разделят на парчета невинни деца жени и старци . голяма култура бе , но жестоко-дивашка .

Тоя тъпанар се мисли за нещо а забравя кой подпали световните войни и накой континент са водени.мюслюм или христо вършеше геноцит над народите

А има ли го това нещо-мюсюлманска култура?Да се изпращат деца опасани с експлозиви да се самовзривяват май е всичко друго, но не и наличие на култура и НОРМАЛНОСТ./не се сещам по-мека дума за геноцида на арабите срещу собствените им деца.

интерессно ми е ,ако стане президент,дали ще си повтори думите.

трябва отделните окръзи в бг да гласуват за присъединяване към чехия

Мюсюлманска култура?! Това е чист оскиморон! Къде е тази култура и какво представлява?! На мястото на "култура" трябва да се сложи думичката "дивашкият примитивизъм" на муслимите заплашва цивилизована християнска Европа.

Един световен политик поне успя да контретизира проблема, идващ от мигрантите. Никой не е против хората, като човешки същества. Но нека запазим християнската култура, като разнообразие в човешкия свят. Няма как това да се случи, когато идващите в християнския свят не приемат ценностите му. Ако целта на мигрантите беше по-добър стандалт на живот, то биха отишли в Дубай, Обединените арабски емирства, Катар, Бахрейн, Кувейт - все много богати страни. Но явно има тайна цел да се унищожи християнството! Защо Меркел не го разбира?

И се чудиш на Меркел! Тя много добре знае какво прави и защо! Просто изпълнява поръчение. Това не са никакви бежанци, а мирни нашественици под знамето на лицемерна загриженост за човешки съдби.

Само в Европа сме достатъчно ТЪПИ и ПРОСТИ да търпим търтеи,дошли да живеят ,а не да работят.В противен случай шяхя да идат варабските страни.Защо ли не отиват там?

във виена по центъра жени с бурки тикат колички, тези ли ще ни решават демографския проблем и как ще живеят идните поколения

Нашият глупак Боко Тъпото какво ли ще каже за това изказване - сигурно, че Клаус е против европейските ценности, против единна Европа и нейните велики лидери като баба Меркел и дъртото пиянде Юнкер. За жалост, такива политици като Клаус са единици в Европа - повечето са като нашия смотаняк - още не казали "жаба" и той вече е подскочил. Спасението на Европа и в частност на България е именно в такива хора, а не в пудели като Боко Тъпото, изявяващ се последните дни като слуга и на Ердоган.

българия трябва да се присъедини кам вишеградците по тези въпроси за миграцията и толерантността която трябва да се ограничи културно

Браво ,това е държавническо поведение !

Европа си го заслужава, все пак години наред беше колонизатор за тези мюсюлмански страни и им използваше природните ресурси.

лоша практика е с подобни каламбури медийно да се раздава 'правосъдие'! ти, аз, децата ни също сме в европа. какви колонизатори сме ние или пък чехите и кого сме експлоатирали?

Политик за уважение!

Европа е заложник на клиничната си толерантност тоест безпомощност и безсилие. Абсолютно е очевидно, че процесът на омюсулманчване на Европа е станал неконтролируем и необратим и, което вече неоспорима даденост. И това е не само културна инвазия, а политическо влияние. Установено е, че след като какъвто и да е етнос достига 10 процента от население, той започва сериозно влияе на избори и политически процеси. Доказателство: кметът на Лондоне е мюсулманин, а улиците там са пълни от хора на Близкия Изток.

Откакто свят светува хората са мигрирали... Едно основно правило обаче е - ЧУЖДЕНЕЦЪТ ПРИЕМА ПРАВИЛАТА на държавата в която отива! Обикновено приемащата страна приема правилата на чужденците само след война, която е загубила! Настоящата ситуация с толерантност и стремеж да угодим на нашествениците е глупост, която ми се струва адски много режисирана от задокеански приятели...

Чужденецът приема правилата на държавата. точно така - а правилата на СВЕТСКАТА държава са такива, че няма значение кой каква религия изповядва. Имам чувството, че повечето пишещи тук не разбират , е ние сме светска държава.

"няма значение" за какво? и коя е тази "светска" държава дето насърчава ограничаването на човешките права на жените заради изостанали религиозни традиции? защото в няколко европейски държави официално и със закон това вече е забранено. или Швейцария, Франция, Холандия, Белгия, Австрия, Латвия не са светски държави??? да напомня, че скриването на лицето на жените на обществени места и изобщо покриването на тялото с чаршаф не е единствената "религиозна традиция". там са включени и други, като пребиване на жените с камъни при определени случаи, както и обрязването на малките момиченца (което се прави и в днешно време в лондон заради такива като теб дето викат "няма значение"). и това ли да толерираме? когато едно човешко същество се отгледа в естествените и присъщи за "светската" държава условия, без да му бъде упражняване насилие на религиозна или друга основа ограничаваща и подтискаща човешкото му достойнство и когато при навършване на пълнолетие то самостоятелно и съзнателно избере да носи бурка, да се подложи на клитордектомията, да бъде омъжено като разменна монета, е, тогава халал да му е... но за тези, на които това е натрапено, отговорността пада на плещите на европейците, позволили подобни .. прояви, в светските им държави. тези, за които просто "няма значение". в заключение да питам: ако останем все така безкрайно и неограничено толерантни, когато дойдат времената при които в Европа изповядващи исляма ще станат болшинство и според законите на демокрацията ще бъдат в състояние да гласуват закони и съставят правителства, пак ли няма да има значение?

Ще унищожи тяхната култура и човешки права,а ние нито имаме култура нито имаме права.Ние няма да бъдем засегнати,най много да ни кажат да носим ,,бурки,,но и това не е промлем,нашите ,,гъзолизци, ще се съгласят и да ни забулят ,стига да им е изгодно.Докога ще унищожават българщината,докато не ни подменят..В заокеанските карти нас ни няма,значи тия уроди завоеватели са ни начертали бъдещето,защото у нас няма един човек който да не е корумпиран и да мисли патриотично

Много, много е прав! Жалко, че повечето европейски политици не го осъзнават, а говорят и вършат само глупости. Глупости, които ще доведат до разруха, до упадък на европейската цивилизация, каквато я познаваме, до унищожаване на християнството като ценности и добродетели, въобще до заличаване на нашия съвременен свят и налагането на един друг модел, колкото назадничав, толкова и пагубен. Политици, осъзнайте се, събудете се и изчистете Европа от тази престъпна, асимилираща и първобитна сган!

Либерализмът като лицемерие и същност е хиляда пъти по-опасен от фашизма и комунизма взети заедно. Те поне бяха директни, докато либерастите са коварни. Тече война срещу цивилизацията по няколко направления. Унищожаване на християнството. Дори да сте атеист и да не сте стъпвали в църква, сте християнин като културен код. Ислямизацията цели унищожаване на всяка идентичност в човека. Имаме атака срещу национална идентичност-патриотизмът се приравнява с ксенофобия. Имаме атака срещу пола-толериране на болни хора с цел да се смажат здравите. Имаме феминизация-свалките са вече забранени и срамни. Макрон пледира за "интеграция", това е комплексна атака срещу държава, нация, пол, културен код. Мислете!

Нека промяната започне сега. 1.Правим лагери и претапяме всички цигани, ще гледаме чертежите на Хитлер. 2. Всички мЮслимани на "голямата екскурзия 2", към родните си места в Анадола. По пътя натам, като в маратон, ще стоим отстрани, да им даваме вода и закуски 3. Забрана на всичко, наречено чалга, и всичко, свързано с нея. 4. Обесване на певачките и Коко Динев(например на Батемберг).

Прав е човекът. Като гледам еврогейските призиви и решения си спомням за първите години на социализма. Трябваше да сме преди всичко комунисти, а после българи, бащи, майки, синове и дъщери. Сега е същото - трябва да сме първо еврогейци, а после чехи, германци, българи... Онова се срина. И това ще се срине. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

Комунизмът беше простоват, наивен, директен и първосигнален. Докато либерализмът е изтънчен, високотехнологичен, борави с неограничени пари и е несравнимо по-опасен и разрушителен от танковете. Че ще се срине е ясно, но какви щети ще причини е интерсния въпрос.

НА НЕЛОШИ НЕЩА,НАПР.НА ВЗАИМОПОМОЩ,ДРУГАРСТВО,ПРИЯТЕЛСТВО И ПР.А СЕГА?! ВИЖТЕ КАКВО СТАВА,КАК СЕ ТОЛЕРИРАТ УМИШЛЕНО НАЙ-ЖИВОТИНСКИТЕ СТРАСТИ У ЧОВЕКА!!!

либерализмът е наи-вече двуличен и лицемерен...

Няма нищо случайно в това , че мюсюлманството е забранено в Япония ! Същото трябва да се случи и в Европа !

на тоя,коитo ти е сложил минус-да му е,а маиката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И какво да разбираме под "мюсюлманска култура"? Може би мюсюлманска живопис или мюсюлманска опера и театър.

... моли се за всичко по всяко време... но си плакни задника сам...

...и,какво общо има с понятието "култура"??? религиозният фанатизъм(като всеки друг вид фанатизъм) заслепява и дебилизира.....

Да не се подвеждаме. Културата на Близкия Изток НЕ СТРУВА. Следим ги, защото имат петрол, та са интересни+войнствената им деградивна култура. Ще превземат чушки. А тия гниди-турците, от векове се бутат насам, да-ама не.

Какво го "браво"-свате човека? Той в прав текст говори, че културата от близкият изток е по-силна от европейската! С това ли се гордеете?

Не се е изразил правилно ! Не е култура , а фанатизъм !

Точно. Браво.

"...на първо място са чешки и после европейски." Клаус е човек на Путин щом си защитава държавата. И да знаете, всеки който милее за България е азиатец.

Драги ми демократи, това изказване не е случайно. Тези от елита имат много по голяма информация от вас какво ни очаква. ........ Само един цитат "създавайте си общности за оцеляване". ........ Така е другари дебили, демокрацията не дойде случайно. ....... Витлеемската звезда на еврейчетата с осемте лъча.

не Мюсулманската култура, управлението на Европа от кокошки, отказването на мъжа от ролята му унищожават еВРОПА. чИСТО МЮСУЛМАНСКИТЕ МЪЖЕ ЩЕ ВЗЕМАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОКОШКИ И ЩЕ ПРАВЯТ С ТЯХ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ

Ще ги порят в задника,и ще си ги връткат по приятелски ?

Дядото

Проблемът е, ча на тях това им харесва.

прав е вацлав клаус, но не е ли малко късно за тази констатация, от всеки ъгъл в германия звучи арабска или турска реч, ориенталски парчета до дупка от всяка кола, а и на опашка пред фамилната каса за Kindergeld са наредени пак същите.. отчаиваща картина, без бъдеще.

И Вие сте прав с констатацията за Германия, но в Чехия не е така и чехите имат пълното право да искат /и все още могат/ да запазят това положение. Така че за тях не е късно. За останала Европа: когато се осмели да признае горния факт, ще бъде вече непоправимо късно.

Чехия е новото гдр

Вацлав Клаус: Мюсюлманската култура ще унищожи Европа Това, може би само Меркел не го разбира.

Или го разбира, но е злонамерен мизантроп и мръсна вещица.

МНОГО ДОБРЕ ГО РАЗБИРА И ДЕЙСТВА УМЕШЛЕНО В ТАЗИ ПОСОКА!!!

Много войнолюбци има тук!!! Готови да проливат, мюсюлманска кръв!!! -Да попитам!-Кокошка можете ли да заколите и в казарма ходили сте?-Или това което искате, НЯКОЙ друг трябва да го свърши!? Да Ви, напомня! Турция има най голямата армия в НАТО и е 80 милиона държава.

This is Sparta !

Българина винаги е бил силен пред клавиатурата. И по турско време е било подобно. Иван Вазов много добре го описва в "Под игото" - шайка въстаннци като са видели башибозука, така са се разбягали, даже и черешовите топове не са изтреляли.

Споко, животно не мога (не искам) да убивам, но има много "човеци" които бих убил с чиста съвест. Само дето не ми се лежи по затворите. Но, прекрачат ли ми границата... нали се сещаш.

Войник съм бил, кокошки съм клал, овце съм клал и всяка година прасе коля. Ако трябва и нашественици минали границата ще коля. Но никой не ти говори за война с Турция. Турция е светска държава и е последния рубеж на европейската цивилизация. Но продажните гейове искат да вкарат и в България чужди расово и религиозно бързо размножаващи се примати. И трябва да имаме готовност да се пазим.

Опасноста ще стане много по голяма и непоправима, когато тези които са вече в Европа създадът поколение.По 3,4 деца от двама родители .И тогава завладяването на Европа ще завърши.

това е целта на Cветовния(глобалния) елит!!!

Има и честни и смели хора,които ,открито и с висок ясен глас в прав текст изричат една фундаментална истина,която администрацията на Брюксел, под давлението на Вашингтон се старае всячески и с всички средства да неглижира и маскира,пренебрегва,за сметка на презокеанските си господари,чиято цел е разграждането на Европа и на унищожаването на нейните културни устои,сриване на нейното индустриално и технологично световно предимство!

Ние своя двор сме го оправили, та отиваме да оправим двора на другите. Колко от тука писащите "компетентно" са стъпвали в театър през 2017-та. Я вижте какво става по пътищата в БГ, за едно засичане или изпреварване може да отнесеш бой.

Опитваш се от два несвързани факта да извлечеш и вмениш извода, който ти е необходим. Гледам, на 13 души досега си успял.

да изметем тиквата и такива "политици "като него !!трябва ни политик ,като този Клаус !!ако трябва да си внесем такъв,няма да е за първи път !!то българин с топки няма,всички СМЕ робски души !!!

Ми Европата да слушка още САЩ.

ХУБАВО гледайте, хора и политици като този, как са мъже с топки, а не кукла на конци, като наш БОКА...играе го сол ташак на Ердоган...еххх Боко, Боко, тикво такваз!

абсолютно правилно европа е пред гибел иотвориха врати за мюсюлманите глей след 100 год какво ще става жалко за нашите внуци и правнуци виновни са германия с тая баба и около нея франция най много

Много късно, вече нашето слънце ни подари на съседите за една желязна "църква" че желязото е вече кът след като затвориха Кремиковци.

Единствените европейски лидери с разум в главите си са Вацлав Клаус и Виктор Орбан.

Milosh Zeman sashto.

Ние, които сме били под турско и сме им сърбали попарата на мюсюлманите знаем за какво иде реч и каква е тяхната "култура". За европейците обаче това е нещо си все още непознато, екзотично и може би даже и свежо да им се струва. Фереджета, буркини, шалвари, чалми. Екзотика. Особено французите съм забелязал че много си падат по такива екзотики. Да питат първо нас като патили и препатили и тогава да си внасят мюсюлмани за цвят и екзотика.

Сърбали сме тогава пак заради тия европейци. Турската армия е била въоръжена от австро-германски оръжейници,имали са и такива армейски инструктори. Както и сега продажният ни "елит" е бил с широко отворени бузи.. Исторически погледнато, точно модерната философия,математика,астрономия са стартирали подемът си в арабският свят.Дори преди средновековието в Европа са били дебилите а там научният елит.Уви сега дебили навред в политическият и духовен апарат и там и в европа...

абсолютна истина!!! на тях им е интересно да се забрадят с фередже и т.н. по логиката-дявола,като си няма работа и си е.. децата!!! които си е "надвил на масрафа" се чуди какво разнообразие(перверзия) да си намери...

Мюсюлманите няма култура, те следват религиозни порядки, които могат единствено да ни върнат в тъмните векове. Духовната им нищета не може да бъде интегрирана и не бива да бъде толерирана. .

И колко мюслюмани познаваш, че така "компетентно" се изказваш?

99,99 са едни и същи навсякъде по света...а,ти щом ги защитаваш,значи си един от тях... Aнатема!!!

Абе не познаваш история, религия....не говори празноглави глупости.......относно вярата мюсюлманите са в пъти по вярващи от нас къде християни не стъпвали в църква, къде християни сключили брак в църква за пред обществеността....или християни пред личните си интереси...то за това е има и приказката "Блажеш ли...блажеш дядо попе"......

Прав е.Европа си копае гроба.

ето това са умните европейци !!браво на Клаус!!НА ФОНА НА ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ,КОЛКО ЖАЛЪК ИЗГЛЕЖДА НА*УПЕНИЯТ ПОЖАРНИКАР !!ЩЯЛ ДА ВКАРВА ФЕСОВЕТЕ В ЕВРОПА,ДЕБИЛ !!!тази черква, спокойно нашата държава можеше да я ремонтира ,обаче хората на тиквата много крадат !!какво ли е обещал на турчина ,може би нова джамия пред НДК,кой знае,ще видим !!!

Бравос!!!! -Ако Чехия граничеше с Турция а не с членки на ЕС, този бивш президент, съвсем друга песен ще запее.-А Вие, като сте толкова ХРАБЪР, обявете война на Турция и я изгонете от Европа?-"ум царува, ум патки пасе"!

Най после един здраво мислещ макар и екс президент . И Европа да се замисли какво сме спря ли да не иде при тях.И за благодарност са ги обучава ли и въоражава ли. А историята е колело то неспира !?!

Колко много е прав и искрен в изказ- ването си г-н Клаус.А тиквата българ- ска тръгнал да вкарва Турция в ЕС. Колко тъпо звучи само.

А ти какво искаш??! Турция да вкара България в мюсюлманският съюз!?-В България всеки е готов да управлява, или не искан акъл да дава!

ВЪВ ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА ! НЕКА СЕ ЧУВА И МАРИ ЛЬО ПЕН !!! ИНАЧЕ ЕВРОПА ЗАГИВА !!!

Браво, г-н Клаус! Сега идва ред на джендърите и прочие изроди...

Дир, това го пуснете и в пощата на Борисов..за да не се се увлича твърде