Партията на Орбан: Сорос има план да насели ЕС с мигранти

Унгарската партия ФИДЕС готви кампания срещу "план на Сорос" да насели Европа с мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Партията на Орбан: Сорос има план да насели ЕС с мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Унгария роди Орбан,Русия-Путин, а софийското поле ражда тикви.....,а плевеската нива роди дълга тиква-гола....Пфу....

Реален или предполагаем план, не това е същественото.Същественото е, че тълпите идват и нищо не се прави.Значи дори да се затрием, трябва да намерим някой като онези двамата с мустаците, ако не съм прав, кой дава реалистичен изход от методично налаганият ни ужас?Искам да направя нещо за доброто на децата и внуците си, пък дори да не е толерантно към ордите и тълпите отнемащи и унищожаващи Европа.

Това е ясно.Евреите са богоборци и сатанисти и никой никъде не е видял добро от това прокълнато племе.

"предполагаем план на милиардера Джордж Сорос да докара в Европа милиони мигранти" Значи ако приемем, че Сорос: - е платил на милиони украинци да протестират против Янукович - е платил на хиляди българи да протестират против правителството на Орешарски БСП/ДПС - е платил на хиляди руснаци да протестират в Русия срещу путин - финансирал е движението на Борис Немцов - плаща на Меркел и Юнкер - плаща на милиони бежанци да имигрират в Европа... и това в продължение на години ТО колко стотици милиарда трябва да струва това и колко стотици милиарда трябва да заработва Сорос, за да си позволи всичко това? ОСВЕН това, как не се намери 1 човек от тези милиони хора, на които Сорос е платил, да покаже и докаже превода на парите? ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СЕ Е НЯКОЙ?

Той не плаща на хиляди българи и милиони украинци. Той плаща на 5-6 човека, които формират в две стаи "Институт по демократични(либерални, световни,прогресивни,икономически) политики. И тези 2-3-ма експерти се повличат по TV студията, където имат незабавен пропуск и неограничено време да зомбират хилядите и милионите. Още по-лошо - плаща на 5-6 "съставители на учебници", води на екскурция 10-20 чиновници от просветното министерство и почва да промива мозъка на децата ни.

1. А ти пък от къде знаеш, че е така, както си го описал? Да не си бил там? Едно птиченце ли ти го подшушна? 2. Как не се намери през годините и 1 човек, 1 е-mail, 1 документ, 1 хартийка, която да докаже тези плащания, тези "промивания на мозъци", тези експерти и т.н., въпреки WikiLeaks, върпеки Сноудън, въпреки стотици Whistleblower (на бълг. разобличител)? 3. Даже унгарското правителство говори за "предполагаем (!) план" на Сорос. Предполагаем ?! Със същия успех този "предполагаемия" план може и да е на Путин, Сталин, Ленин или Кумчо Вълчо и седемте козлета Много ме е яд, като се разпространяват МИТОВЕ и ПОВЕРИЯ без доказателства! Всички "знаят" че го има, ама никой нито е чувал нещо, нито видял нещо!

А Сорос е само говорител и представител за Европа на ... всички знаем на кого!

Този Сорос няма ли да се удави? Крайно време е.

български Орбан да поведе България? Или ще изчезнем като български народ?

Браво на Сорос изкара всичкото чибураш на баламатума ! Ратваряй бузи старшинка !

браво на ким !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! всичкото рогато в партер !!!!!!!!!!!!!!!!!!

браво на урбан !!!!!!!!!!!!!! абе тази мумия не ли пукнала вече !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???да изгние в ада този сорос !!!!!!!!!!!!!!!!

Той да е само Шорош ами е цяла банда на умници как да съсипят Европа за да процъфтява новият Свят, а и евреите,не точно в Израел , а в зап.Европа се молят и ръководят от други ценности, а и са един ген и род със арабите- викат им семити.

А Сорос защо не предлага САЩ да приемат няколкостотин хиляди бежанци на своя територия? В края на крайщата те бягат от гражданските войни, предизвикани от агресиите на САЩ на съответните територии, вкл. бомбардировки, сваляне на правителства, убиване на лидерите на държавите, въоръжаване и военно обучение на опозиционни терористи и главорези, които сега колят и бесят мирното население в засегнатите държави...

Сорос не действа сам, той използва парите на ЦРУ за изпълнение на този план. За интелигентните и образовани хора е абсолютно ясно, че Империята на злото САЩ иска да съсипе ЕС и в това число и България. Това са враговете на човечеството! А зловещата фигура на този евреин е изтъпанена на преден план и той е замесен във всяка агресивна и мръсна ситуация, затова той е най-известния престъпник

Не Сорос, а САЩ искат да напълнят Европа с мигранти. Сорос е изпълнител, а не едноличен играч и диктатор. Плановете са на доста по-високо ниво от нивото на един конкретен човек. Но май на Орбан не му стиска да стигне докрай и да посочи истинското зло.

Хубаво е да се помни, че спасители сред хората няма. Но има много вълци надянали овчи кожи и никой от тях не проповядва спасение от греха и смъртта, а това е истинското спасение. Който сее за плътта ще пожъне тление, а който сее за духа ще пожъне вечен живот.

Абе моля ви - не пускайте такива новини. Сега не мога да си изкарам от акъла картинката как Сорос е напънал Орбан! Па то грозна гледка не се трае, пфу!

Те пък маджарите едни кореняци европейци :D

Тоя Сорос много кинти изкара. Къде, какво стане, все той налива кинти срещу здравите сили на популистите. Някой знае ли, защо иска да засели ЕС с външни? Как ще направи от това повче кинти? Или просто мрази белите, защото е еврейн, а еврейте са известни с това как обичат араби, персийци и други от Близкия Изток, нали? :))

ми да ки кажем: сороз е рекламното лице, парите се отпускат от цру - тоес от бюджетъ на сащ. а там верно има мнооооого кинти. Защо ЦРЕ иска да насели европата със исламисти-мигранто? Ного ПРОСТО! ИСКА ДА НАПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ със грубо и бързо смесване на различни маси от хора. Целите се две: 1. да се види кога и как могат дъ бъдат победени вековните властови структури на европа. 2. Да намерът противоотрова на собствените им афроамериканци. Засега там хър-мър, ама белите там вече управлеват по наследство, а не по заслуги. Даже има и трети, ПАРАЛЕЛЕН експеримент на ЦРУ. Аз му викам екомултикултурализ. Заедно със смесването да се види доколко заразениа организъм е податлив на псевдоидеите за еколотиата. ОБАЧЕ! АК47 ТОВА НЕ ГО БЪРКА....ЗА ЩАСТИЕ.

Борсови спекулации не сте ли чували. Например нашата по времето на Виденов - инфлацията, не сте ли чували. Навсякъде е той. Игра на борсата с експерименти по държавите.Естествено с много други заедно с него.

Нали не е Унгария?

Орбан е спасителят на Европа ! Истина е една - АРАБИТЕ НЯМАТ МЯСТО В ЕВРОПА ! ТАКА Е ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ! ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ !

Евреите не обичат арабските си братовчеди и затова ги пращат като подарък на ЕВРОПА ,която се опитва плахо да ги защитава .

И задника си да скъсаш от писане на глупости ,истината я знаят всички ,а само ОРБАН има смелост да я каже,Борисов ,мижитурката мълчи като п...а

Най изостаналите СЕГА икономически страни в Европа са били в рамките на османската империя! зА ЩАСТИЕ УНГАРИЯ Е БИЛА ПРЕДАДЕНА НА АВСТРОУНГАРИЯ ПРЕЗ 17 ВЕК! зАТОВА САМО ОРБАН ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ РАЗСЪЖДАВА ТРЕЗВО! бРАВО НА ОРБАН!

Най изостаналите СЕГА икономически страни в Европа са били в рамките на османската империя! зА ЩАСТИЕ УНГАРИЯ Е БИЛА ПРЕДАДЕНА НА АВСТРОУНГАРИЯ ПРЕЗ 17 ВЕК! зАТОВА САМО ОРБАН ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ РАЗСЪЖДАВА ТРЕЗВО! бРАВО НА ОРБАН!

Сорос дали знае, че има такъв план? Че дъвката "Сорос" вече взе да ми омръзва! Човекът е бизнесмен и борсов играч и не виждам от какъв зор ще се занимава с емигранти, от което има нулев финансов интерес!

Европа е трън в очите на мусат ,Сорос е неговата кукла

мусат какво значи?

Правилно мислиш - Сорос е евреин и последното нещо, което може да кажеш за един истински евреин е , че обича мюсулманите!

това съвсем не пречи да ги използва...

ПРЕМЕСТИ СЕ НА ДРУГА РАБОТА!!! Т.Е. ВЗЕМИ ДА ПОРАБОТИШ!!!

Жалко, че САМО ОРБАН ВИЖА И ГОВОРИ ИСТИНИ... дано се събуди и нашият Премиер, Правителство и Президент и да ТРОПНАТ ПО МАСАТА и тук е момента ДА ЗАЯВИ Б-Я, че ще последваме Орбан и още повече ИЛИ ШЕНГЕН , ако не ИЗХВЪРЛЯМЕ ДО ПОСЛЕДЕН мюсюлманин всички НАШЕСТВЕНИЦИ и изграждаме коридор ДА СЕ ПРИДВИЖВАТ орките ДО ЗАПАДНА Европа!!! СТИГА ВЕЧЕ СМЕ СЕ КЛАНЯЛИ НА РЕКЕТьОРИ!!!

Браво за куража на Орбан, дано и ние имаме политици а не подлоги.

Прав е човека и платените няма да се спрат преди да подтиснат и унищожат истината!

Не че нещо, ама... по времето след Първата световна има план за населване с негри на обширни области около Рейн!, на територия, която е Германска. Това е един от поводите Хитлер да напише "Моята борба". Да не би историята да се повтаря???

Чудя се, как хуните можаха да си изберат за министър-председател човек с явно олигофренска физиономия!

ЧОВЕК С ИМЕ /И ХАРАКТЕР НА/ СУЛЬО ПУЛЕВ,КРИТИКУВА ОРБАН!!!

Кога пък съм го критикувал, просто му се любувам!

И задника си да скъсаш от писане на глупости ,истината я знаят всички ,а само ОРБАН има смелост да я каже,Борисов ,мижитурката мълчи като п...а

написаното от теб напълно отговаря на ника ти...

То и героят на Роуън Аткинсън изглежда олигофрен ама човекът си е доста умен

Сорос е изпълнителя. Кой е поръчителя? Кои са поръчителите? И те са евреи! Бъдете сигурни! Те, евреите създадоха исляма, за д амогат да се бият с християните, ама да изглежда невинни. Насъскват хората мусулмани срещу каквото си решат, държат ги в тъпо състояние и се подиграват с тях! Къде са древните араби, къде са науката и културата на Изтока??? КЪДЕ??? Там сега има само диваци! Но как стана това - от хора с напредък, да се получи това гето? Когато те са имали бани и канализация, френските шибалки и педита са се топирали, да скрият въшките и се поливали с вонящи течности, за да скрият миризмата на мръсното тяло! Останалите европейци са били просто диваци в колиби с по няколко царе в каменни замъци - но все тая култура! Ето де е езаразата, там е източникът! Сорос е мишка, маша в ръцете на онези, чиито деди създадоха Инквизицята, нацизма, комунизка и всички други гадости! Денс а ГМО, ИДИЛ, комундетата от КНДР и други отрепки!

За всичли злини в България е виновен Костов, а за тези в Европа Сорос. Да оставим Костов и да се хванем със Сорос. Какво предлага той. Той казва , че 89 % от бежанците са в ислямски страни , а няколкостотин хиляди в Европа. И че Европейците трябва да помагат за тези 89 %. Това звучи разумно. Защото ако мюсюлманите са в по бедни мюсулмансkи страни те биха били много по - лесно нахранени там. Ние например можем лесно да отбием номера , като речем , 200 000 300 000 тона пшеница от тазгодишната реколта , ще я дадем за изхранването им там. Това може да вдигне цената на пшеницата , ако всички в регеона имат подобна политика и дори разходите да се минимизират. В тези страни може да има курсове за чужди езици и придобиване на специалност както и елементарни познания в областта на правата на човека в Европа и какво е позволено и какво не. Та те могат да бъдат наемани там и да не създават проблеми . Това по принцип са вижданият на десницата в Европа. Дали това е осъществимо е друг въпро , но то дава приемливо решение.

Поредната,,химера,, невъзможно е да се получи, питай Българите и Балканите колко векове интегрираме получовеци и какъв е резултата...

По ефективни са ,,методите,, на Сталин и Хитлер,50-60 год. спяхме спокойно.

+++++++++++++

ТОВА Е ПЪКЛЕНИЯТ ПЛАН НА СОРОС И САЩ ,като е толкова загрижен ,защо не инвестира в техните страни ,за подобряване на икономическото и социално положение там ...?

Щото схванали поговорката "Храни куче, да те лае", пример Раша!

кога хамериканците са хранили русия бе,идиот?????????

Тия ни разграват със сценката царя дава, но пъдаря не дава. Толкова ли за глупави ни имат. Да не би лисицата Юнкер да не знае, че това което обещава няма как да стане?

Планът е "план Калерги" а не Сорос. Сорос като евреин е един от ревностните изпълнители на плана Калерги. Евреите винаги са желаели унищожаването на бялата раса и християнството и вече, за съжаление, имат голям напредък в тази насока. Добре че има истински държавници като Орбан, единствен, за сега, защитник на собствената си нация и държава.

през 2010 година меркел получи наградата калерги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като гражданин на Европа отивам да живия в Маджария.

Казват, че маджарките били много ебливи!?

НА НЯКОГО,ТО ИЗБИРАМ ТОВА ДА Е УНГАРИЯ,НАЧЕЛО С ОРБАН! ЗАВИЖДАМ НА УНГАРЦИТЕ!!!

АБЕ ДОКОГА ЩЕ ИСКАТЕ ДА СТЕ НЕЧИЯ КОЛОНИЯ БЕ...НАУЧЕТЕ СЕ ДА МИСЛИТЕ,А НЕ ДА ТЪРСИТЕ КОЙ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТТА..

АМА СМЕ! ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЕ СМЕ САМОСТОЯТЕЛНИ!

Стига краварско робство ! 30 години стигат ! Времето е наше !

И Меркел в предизборният й дебат със Шулц, каза,цитирам:"На исляма мястото е в Европа "

Мястото на нашата планета за ислям няма. Това е изкуствена "религия" , създадена от еврейския синедрион да се противопостави на истинското апостолическо християнство...Евреите мразят светлината, любовта, равенство, братство...

Фалшиво обявилите се евреи за''богоизбрани'' са всъщност самия АНТИ-ХРИСТ.Пилат Понтийски се е допитал до евреите първо преди Христос да бъде разпънат на Кръст и много се е колебал преди да нареди смъртта на Христос,но ЕВРЕИТЕ са НАСТОЯВАЛИ ЗА СМЪРТТА НА ХРИСТОС.Господството на евреите над света трябва да спре,с него ще си отиде и дявола анти-христ.

Баба Меркел - на съд за унищожаването на Европа. Хитлер не успя да го направи, но бабичката ще успее, ако няма повече велики политици като Орбан.

СЕГА,КОГАТО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ЗНАЯТ КАКЪВ Е ПЛАНА НА ДЯВОЛА Е ВАЖНО ДА СЕ ОБЕДИНЯТ И ДА ГИО СПРАТ.ЕВРЕИТЕ ВИНАГИ СА ИСКАЛИ ДА УНИЩОЖАТ СВЕТА И МРАЗЯТ БЯЛАТА РАСА,КОЯТО .МЕРКЕЛ Е ЕДНО СЪС СОРОС,НО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТРЯБВА ДА СПРАТ ДЕЛОТО НА ИЗЧАДИЯТА И ДА СПРАТ УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЕВРОПА

не е послушко и не е мушморок, Орбан нарича нещата с имената си, унгарците са случили с управляващите.

Унгарците никога не се подадоха като българите на руските евреи,които ни унищожиха с комунизма.Унгарците и по време на комунизма имаха частна собственост,но най-вече имат характер и достойнство.

че унгарците и сега са в добри отношения и изцяло подкрепят Русия.

У нас мафията си има държава, а в Европа, Сорос има Европейска Комисия!

Аз предлагам да проведем референдум, с който да бъдат изгонени всички български политици-плужеци и управлението на държавата да се поеме от Орбан и Унгария. Иначе калинките-соросовци ще опоскат България.

ВЕЛИК е Орбан, велик е и унгарският народ! Казват нещата с истинските им имена, а не капо безгръбначното ББ и неговата свита плазмодии. Докато говорителят на Сорос нагло лъже! Сега обърна палачинката - ставало въпрос уж за няколкостотин хиляди мигранти и то след подбор?!? Нищо подобно - през 2015 г. сатана Сорос искаше Европа да приема по няколко МИЛИОНА мигранти годишно и натисна здраво сатаничка Меркел да наводни Германия с орките от Третия свят. Цялата соросова МАФИЯ - на международен ТРИБУНАЛ ! За насаждане на етнически хаос в Европа, опит за демографска подмяна на населението и подбудители на всички терористични актове, извършени от ислямисти в Европа в последните 5 години!!!

Четете Маркс. Много е просто - капиталът иска евтина работна ръка за да получи по-висока принадена стойност. Ако германеца не иска да работи за 1000 евро на конвейера, то емигранта ще работи. Грешката е, че вкарват мюсюлмани емигранти. САЩ нямат този проблем защото емигрантите са от Южна Америка, а там ислям няма.

съвремената "евтина работна ръка" от арабския свят е неграмотна, не знае езици, не бърза да работи, а само да взима помощите. Поне една трета от тях са диви главорези, което са дошли да разбият Европа.

тъпанарщини!Това, да не ти са българските комунисто-капиталисти, да плащат 10 години по 300-400 лева месечно на човек!?Развития капитализъм винаги е печелел от техническо развитие и иновации!Затова и работническата класа в държавите с развит капитализъм е съставена от различни прослойки и революции не я интересуват!Забий го това в главочния си вакуум!Тъпанар!

Кризите в развития капитализъм идват, от долнопробните игри на банковия капитал!