Замислят електронни визи за Шенген

Европейският съюз планира да въведе система с електронни визи за всички пътуващи в Шенгенското пространство лица, които не са граждани на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Замислят електронни визи за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е страшно така проникват масови убиици ..Има ги снимани в коли на МВР България и други автомобили снабдени с нагло престъпни тежко терористични оръжия вкл холограмни.. З а първи пт проникнали масови убиици у нас с а засечени с внедряването на лични документи с холограмни и други оръжия 1998 година.

Хахаха , ами американци и канадци? Те как ли ще се чувстват???;-)))

В крайна сметка за българите ще има ли визи? Верно в ЕС сме, но не сме в Шенген, както и британците...

само че проблемите във Франция и Белгия ги създадоха европейски граждани РОДЕНИ в Европа.

Какви визи, какви "пет лева" бре? Те полицаи и армия не могат да спрат орките, с визи ще ги плашат!!! Не визи, да разрешат стрелбата по незаконно преминаващи границата!

от руснаци се вълнуват сам българските бедерасти. иначе идеаята е отлична. комуняги, какво сте се разквичали? след булгзита ще пътувате из сибир без визи бе :))))))))))))

Ами африканските и азиатските "скакалци", минаващи "през просото" дали ще използват тази система или ще се окаже врата в полето за тях?

Ха ха тия от ден на ден стават по смешни и по смешни.И щеше наистина да е много но много смешно ако не е жалко.Спират те на пътя тук или в Европа за нарушение и те санкционират.Отидеш ли на ров или риболов без разрешително те санкционират.А орди преминават границите на Европа, не само няма санкция а ги хранят обличат и им дават средства месечно, е, пита се нас и европейците какви ни управляват , и....оти ли или нещо по силно ?

А тук в България влизането в болница става чрез пръстов отпечатък а държавната граница се минава свободно.

Разбира се че си прав и е така.Не случайно ГЕРБ загуби и ще продължава дя губи, и не е малка заслугата за това на Москов, а после Боко се чуди от къде му и дошло.Не може да маркираш българите като овце по ръцете/ те много добре знаят защо ги маркират/ и да нарушаваш една камара закони и конституция, и нито една страна в ЕС не го е въвела това и не е изискване, и да няма последствия за ГЕРБ.И гербаджиите много добре да се замислят не го ли отменят това безумия Москово ще бъдат отнесени и на парламентарните избори и ще последват съдбата на НДСВ които ги забрахме вече !!!

не врат, ами шия....БЕЗВИЗОВ режим, но с РАЗРЕШИТЕЛНИ...

Чак сега ми станя ясно, защо бабата покани "гостите" от юг. За по-лесно чипосване на европейските овце. Първо с електронни карти за гостите. После за всички. После чипчето... Д-р Менгеле у нас започна с пръстовия отпечатък.

...и ще приключи със спермограма, сигурно?

Боклуцитее просто се подиграват с нас. Както двамата говедари пред картината с говедата. Утешителното е че и на тех нема да им се размине. Африканците нема да подбират.

духаите рускии - свободното пътуване е за европеици, не за сибирци

прост галош.

Напълниха си гъ.а с човечета, пардон - джихадчета, а сега тръгнали смешни ограничителни мерки да предприемат! Май пак някой ще прибере доста парички по едно (безсмислено) проектче...

Миграторите и братя Мангасарян ще ги ползват ли? И защо електронни... позитронни няма ли да е още по-яко?

Пълни глупости ще задълже ли... от две годиди сме свидетели как едни същества си минават необезпокоявани през всички граници на Европа, те щели да задължат, не русофилска вълна ще залее Европа ами и марсианска...