Плевнелиев и Дуда: Да се засили източният фланг на НАТО

Президентите на България и на Полша Росен Плевнелиев и Анджей Дуда изразиха обща позиция за необходимостта от засилване на източния фланг на НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев и Дуда: Да се засили източният фланг на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....моя гавазин ви управлява за втори път! Много сте прости!!!

Международният чифутлък пълзи на Изток за да се мъчи да унищожи Русия и най-лошото те разполагат у нас ракети с цел дани използват в тази предстояща скоро война. Какъв ще е резултата ? Много просто ще се пържат еврейски задници защото и този път няма да успеят както и първите два. Човечеството е необходимо да се събуди и да изтрие то Земята тези тахтаби тровещи световния човешки организъм.

Нямам нищо общо с БКП. Гордея се, че още 10 годишен ме изключиха от пионерската организация като политически неблагонадежден. Но в сравнение със сегашните управляващи Тодор Живков е свръх патриот. Той не вкара България в Съветския съюз, а нас ни вкараха в еврогейсия съюз.

Тия двамата като от музей на восъчните мозъци

Странно, живеем в някаква изкревена и ивратена реалност... истинската угроза на Европа е Турция и "бецанците", а плевнята и другите като не го виждат... и продължават да твърдят, че Русия е угрозата...

Американска реалност. И управниците и медиите са техни. Излизаш навън и се питаш на тях ли да вярваш или на очите си.

Тези двамата, защо не казват как ще покажем характер на Турция, която в момента изнудва целия континент ? Стига само с тази Русия. Докато гледат в източна посока някой бавно ги изненадва отзад, те горките или не усещат или им харесва и си мълчат като риби...

Единствения президент в световната история, дето е женен, обаче няма нито една снимка с жена си.

Плевня, помниш ли наводннието в Аспарухово, а ? Ела пак наводнени сме от коли, не мой са оттичат. На Боко хората напраиха голям сеир , ама елати с всичките радиа и телевизии. Може и Кристалинка да извикаш , на фона на задръстения мост да се снимате пак. Милите ми те артисти, не ставате.

Божееее, прибери си вересиите!

Много си ни е готин президента и правилно си им го казва как е право в очите. ако се кандидатира пак ще гласувам за него

Имаш плюс от мен за добрата провокация

Аз не знам кой нормален човек би гласувал за кандидат за президент, дето преди изборите рева по телевизиите, че не иска да става президент, не вършел работата наполовина - да зареже министерския пост в средата на мандата и т.н. Или е нагъл лъжец или го държат с бая дебел компромат (а той с всичката власт в момента не може да си опази името). А тия дето даже ще гласуват повторно за него явно са още по-прости.

..тези удари по главата при прецеденските избори увредиха мозъка на това лице. Освен, че жена му го прокле с началника му заедно, горкия превъртя и не се усеща какви ги върши. Посрами с плямпане на глупости и предателство държавицата.

айде мирни бе човече , доста си оглупял от фантазии

Няма кой да му каже да мълчи оставащото време

Да се засили източният фланг на НАТО откъм плевнята. На нашия жена му не иска да се покаже пред хората с него, а ние...

Много го харесвам аз президента! Я вижте само на снимката какъв одухотворен и прогресивен поглед, нагоре и напред, и заедно с това една блага доброжелателна либерална усмивка, само както той си знае! Е те това е президент, за гордост и чест на всички българи! Рядкост са такива хора и велико щастие е, че такъв велик човек се роди в България стана президент и велик лидер. Хиляди пъти ще гласувам пак за него.

тоя да го засилят към КАРЛУКОВО, време е !

Плевнята пак изсра едно голямо и радко - нито с лопата да го изринеш, нито с прът да го надскочиш! И миризливо герберско!!!!

нашият все пърха с крилца около госта си и все гледа глуповато

Абе плевня, абе ХС, защо когато ти предлагаха хората помощ за опазване и охрана на границата ти и питекантропът отказахте , бе, ПМ.

Още 5 месеца и грешката на природата ще спе да говори глупости.

Като Две капки вода - на Дуда лицето му е с особена прилика с Дудата на жена му . А Тапетения Ментак си остава Ментак е както винаги Отврат .

Ало, пишманпрезидентите, и на децата е ясно, че САЩ няма намерение да връща десетките си билионни дългове, и за това армията им е на границата на азиатския континента за да трепят кредиторите си. Точно като най-отявлените пестъпници. Какъв отбранителен съюз, какви пет лева?

Този е обсебен!!! Дали Путин има наистина тези парици от Мексико и дали няма да купи Халкидики??!.... Като го изгонят от Кремъл...?

Дудчо, ръшите нямат намерения да нахлуват при пановете!? Вече тренираха в Будапеща - 1956 и прага -1968 !! Виж, за Балканяка - хич не съм сигурен!! Ако гаджалите се държат прилично...?!

Друго си имат те на ум!? Ако покрайнските циганяги настъпят полските мангали - кво да праат?? Натото нема да си мръдне и ху..рката, като в Кипър!

Е такива като това мекотело най ги "харесвам" - преди се е клел в БКП и СССР, а сега се кълне в САЩ и НАТО. Пфу!

Клетваджия, бе! Не целува байряк , а само се кълне.

Ами опасен е. И това не е извън темата, нито е обида! Аргументите са в предходните коментари!

че един овластен престъпен елемент като Плевнелиев бива търпян с неговите глупости години наред.

Ти, искаш пак ли американски бомбардировки над София??!

това не е президент на странатани а предател, и докога ще го търпин този помак?

Е,какво им е на помаците ?

не проумяваш, че човека казва/посочва "този помак", а не "помаците"...

Като си го избирате,сега защо не му траете тъпотиите.Изхвърлете го предсрочно и го осъдете за национално предателство

Докога ще търпим този идиот да продава българския суверенитет и да ни тика в лагера на поддръжниците на американската агресия?

Докато ви назначим нов

Само така може да се спасим от ново руско "освобождение"!

Пропуснал съм да завърша изречението с Алах Акбар

"С Русия трябва да се разговаря и в тези разговори НАТО трябва да покаже характер и своята принципност по отношение на спазването и защитаването на международното право, на мира и реда в света". Ето това показва, че има голямо смесване на понятията. НАТО нито е международна полицейска организация, нито е мироопазваща и законоопазваща организация на света(това е само ООН), нито пък Украйна, която не е в НАТО, може да бъде субект на някакви права и задължения на организацията, съгласно уставът и. Това е едно безпринципно и безнравствено словоблудство, което не знам за чий му е нужно на българския президент. За никаква солидарност с Украйна не може да става дума от страна на НАТО поради няколко причини: 1. Украйна не е в НАТО; 2. Украйна не е обект на външна агресия, а е субект използващ армията си за потъпкване правата на големи групи от населението си; 3. Връщането на Крим в Русия е плод на свободен и еднозначен по резултата си референдум. Отгоре на всичко, Крим е бил в Украйна, благодарение на така мразената от украинските националисти КПСС, основана от Ленин, чийто паметници рушат същите тези националисти. Да не говорим, че самата Украйна като отделна държава е "появена" от същаъа КПСС. Междувпрочем, комунистите са тези, които са дали независимост от Русия на Полша, както и на Финландия. А Полша, с нейните претенции към СССР за взети територии след ВСВ, трябва да ги предяви на Украйна, защото тези земи са там именно. Самата Полша е облагодетелствана от ВСВ и от СССР с територии от Германия. И Украйна и Полша са облагодетелствани от СССР след ВСВ. Самата Русия, изнесла цялата война САМА е получила само едната Калининградска област, която е едно нищо на фона на заслугите и жертвите и и на фона на налапаното от други, недопринесли нищо за победата над Германия, а легнали пред Хитлер за броени дни.

Да не говорим, че в самата Украйна в момента има още 5-6 области които са си изконно руски земи подарени на Украйна от КПСС.

Това отделно на ръка.

НАТО гарантира свободата на най цивилизованата част от човечеството, на който не му харесва да заминава за Русия и да става слуга на олигарсите който издевателстват над собствения си народ

НАТО гарантира интересите на САЩ и подчиняването на тях на всичките си сателити и слаби(а и не много слаби) държави.

:)Едно си баба знае,едно си баба бае.Който е гледал куче знае,че колкото е по малкот то ,толкова по силно джавка с повод и без повод

Тъпото е, когато малкото кученце ти е президент и джафка не да те защити или предупреди от опасност, а да те издаде или да обърне погледа на нещо голямо силно в твоя посока. С други думи, да постави на пангара. Това е проблема с малкото кученце. Не защото е малко и комично, а защото като се разлае, започваш да се чустваш некомфорно на мястото си. Не е проблема, че е малко, а че е тъпо.

И ети идва най-щастливия ден :)....

че Роско тапета няма нищо за казване, за това едни и същи мантри повтаря.

Плевнелиев и Дуда: Да се засили източният фланг на НАТО и да нападнем Русия! Като Адолф Хитлер!

Русия ни е освободила защото нямаше друг желаещ ! Стопляш ли това????

Мисля, че Дуди-те са две - наш'та и полската :). Мъж не виждам на тая снимка :)

защо и от кога има зъб на руснака и какво цели с всичко това, но за нешенкия не е ясно какво цели и до къде ще ни докара с тези си думи! Току виж утре осъмнем с нови чужди войски в държавата си и озъбените насреща им, макар и от малко по-голямо разстояние, оръжейни дула и пускови установки и готови да се нахвърлят върху ни самолети на руснаците! Да не си мислите че НАТО ще се стресне и ще ни опази?! Те от кога, откога доказаха, че стане ли напечено всяка натовска държава гледа първо своята безопосност и интерес, а след това, като след дъжд качулка, ще ни помомогне, но не безкористно и без ползи за себе си, да се възстановим от щетите!

Всеки,който линчува Плевнелиев е не българин а русофил???Прочетете реалната ни история от 1877г.до днес.Реалната защото събитията бяха обърнати на 180 град.от руснаците след окупацията от Сталин 44 г.та до днес.Няма да се спирам на всичко а само на 2 факта:1877г.Русия се отправя към Босфора при отслабената и загиваща Турска Империя , а не да ни освобождава-преди това сключва с Австро-Унгария договор на балканите да няма цяла и силна държава и Австр.Унг.напада зап.балкани а Русия влиза в Бълг.Втори факт-дог.Рибентроп Молотов дава на Русия източна България-Черноморието.И всичко е фалшиво от Русия.След окупацията 44 г.винаги сме във фалит и златото ни обират и фалирахме по всичко и.........

Тази соросоидна история я разправяй на децата в яслата, ние българите си знаем историята и коя е нашата двойна освободителка. А най-хубавите години за българския народ , бяха годините на социализма.

М-даа, май чичо доктор пак трябва да ти предпише от розовите хапове!

Какво може да очакваме от комуниста Плевнелиев.Докато другите се усетим комунистите ни предвариха и бързо се пребоядисаха.Боже,дано следващият президент да заслужи поста си.

Добре че го избраха тоя перко Дуда че Плевенлиев да има с кой друг да се среща.. че му останаха само Хачим Тачи в Косово, Поршенко.. а и в Монголия го бяха поканили.. другаде в Европа вече Плевенлиев не го искат! Да се маха буклука, че вече на всички е омръзнал!

Това нищожество имам чувството, че не е човек, а някаква маймуна, която реагира само на банани...

С кой ще се биеш на изток бе мухлю?! Бойко, Бойкооо как успя да ни го натресеш този душевен клошар?!

Драги журналисти, моля ви спрете да ни занимавате с малоумщините на този мухльо!

БЪДЕТЕ МАЛКО ПО-МИЛОСТИВИ КЪМ ТОЯ ИДИОТ! КОЛКОТО ПО-МАЛКО ГО ОТРАЗЯВАТЕ,ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ЩЕ ГО БЛАГОСЛАВЯТ???