Абас ще поиска ЕС да признае Държавата Палестина

Палестинският президент Махмуд Абас ще поиска от ЕС да признае Държавата Палестина, по време на днешното си посещение в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Абас ще поиска ЕС да признае Държавата Палестина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стана ми много гадно.ЕС да признае Палестина.защото Тръмп е признал Ерусалим за столица.Дори мю слитата са разбрали,че ЕС е слуга на САЩ.Господарят казва,нашите козируват и изпълняват.

Поредната ислямска терористична организация с мераци за държава.Още малко и маймуняците от боко харам ще почнат да пращат представители в ООН и да правят държава.

Палестинците са сбъркали адреЗа. Трябва да се обърнат към централата на СИК. Сега тя председателства ЕС. Ако има кинти може и да им се реши въпроса.

"Великите сили" продължават своята традиция да сеят конфликти, които после "демократично" да потушават...

Ами, и аз искам да призная Македония за част от Майка България, но кой ли ме слуша? Тези т.н. палестинци (най-вече араби с радикален ислям) искат, но няма как да стане тяхната докато не преустановят конфронтацията с Израел. Защото хем получават всичко от Израел, ток, вода, храни, лекарства, работа и мирно съжителство, хем правят провокации с ракети от Ивицата Газа и терористични актове. Израел е там 5778 години и има стандарт на 21-ви век, а те живеят в 12-ти век. За да има някога държава Палестина, трябва да изчезнат Хаммас, Хизбулла, Ал-Кайда и Ислямска държава.

Шило

Нищо няма да признае ЕС-ът. Как така ще го направят, без разрешение на Големия вожд отвъд Голямата Вода?

На големия вожд му останаха само перата

Я да видим сега ЦК на ЕК каква позиция ще заеме за нашата калинка Захариева знаем още от сега-Ми кот кажът "големитИ и ниЙ с тях същата позиция ще е и на Баце и герберите !

На тиквата и тиквениците им е по важно да си краднат необезпокоявани отколкото да заемат позиции за каквото и да било друго.