Коментари - ”Ситуацията в България” стигна до Европарламента | Днес.dir.bg

”Ситуацията в България” стигна до Европарламента

Председателят на групата на Алианса на либералите и демократите (АЛДЕ) в Европейския парламент Ги Верхофстат съобщи, че възнамерява да предложи на следващата пленарна сесия разглеждането на "въпроса със ситуацията в България".

Обратно в новината

Коментари - ”Ситуацията в България” стигна до Европарламента | Днес.dir.bg

Коментари

За какви права и за какви малцинства, та българите са без правя и са газени от малцинства !!!??? що за глупости говори този човек. Няма ли някой политик да разясни на Европа и света, за какъв театър става на въпрос. Изведнъж турците които ни потурчват от 20 години на сам са станали безправни ???? А къде са политиците да покажат как това да си българин в някой райони на България е наказание и как там дори и работа няма да си намери ако не говориш турски ... дори си отритнат за това, че си българин. Но по-важното е, че ДПС успя да насочи вниманието в нейна полза И ТО В УЩЪРБ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ...

явно ядрения референдум засяга турската ядрена програма . за това е тази сценка

да види Европа какво я чака ако приеме анадола в европейския съюз

Прав е този патладжан.Има ритане в главата с всичка сила на безпомощен човек и призиви"убий го".А българските власти никой не са арестували от направилите опит за убийство,нито от подстрекателите към убийство.

Кой си ти бе Мучо ? Либерал европейски.

Опознах герберско-седесарска България, за да обикна Швейцария. надявах се на Европа, но тя отхвърля държавата ни, мачкана от простаци и неграмотници, крадливи бандити и извратеняци. Напират хитлеристки скелети от мухъла, Фашизмът се надига от гроба. Разни калитковци се зъбят и заканват със смърт, бивши партийци се гаврят с народа си. Зад всички стои ЕС, десницата и реакцията на континента ни. В хората се самубиват вместо да излязат на протести и революция...

"за":..., "против": няма, "въздърjaли се": тоже защо някои не напомни в EC къде има подобно гласуване?

Приятели, защо се изнервяте излишно, защо очаквате европейците да гледат на нас по друг начин? За тях ние сме тъпи, нецивилизовани балканци, които от време на време ги изненадват неприятно с нещо. Като душевност ние сме далеч, далеч пред тях. За това искат тук да остаряват. А иначе сме наивници и са ни поробили икономически. Може и да се дразнят, че Дянков не им се кланя. Освен това знаят, че ако избухне някаква криза у нас - те ще спечелят. Ще внасяме всичко и без това слабата ни икономика съвсем ще рухне. За това - нека всеки си говори каквото си иска, ние ще мълчим - както сме го правили и ще отговорим на изборите. Там е нашата истина. Доган, Местан и си-е не са богове, ние сме тези, които решават. Само, в деня на изборите не ходете за риба преди да сте гласували, ако децата Ви са порастнали - изпратете и тях, ние сме повече.

Така е . Само искам да добавя за случая с Пин Фор Таун лидера на националистите в Холандия Аналогична ситуация само дето него го убиха.

Има ли някой който да н е станало ясно след тая грозна сцета на варварска разправа какво ни чака ако не си разчистим на време сметките с тая феодална мафиотска структура наречена ДПС.

Тези които виждат в "кипналото недоволство"опит за убийство са или малоумни или са против нас българите!

Отказвам диктатурата на ЕП! Отказвам хора, които няма никаква представа от демокрация и човешки права да продължават да се борят срещу българския народ! Отказвам на някой си Верхофстат да ми налага ценностите на етническа политическа партия, чиито елит беше в състояние да умъртви с ритници обезвреден човек, само защото го помислиха за ГЯУР! Отказвам този европейски съюз, щом неговите ценности са етническа омраза и дискриминация на българите! В собствената им държава! Евродепутатите да седнат и да разгледат хубавичко всички записи, а преводачите да внимават в превода на репликите, които ВСИЧКИ НИЕ ЧУХМЕ! След това ще говорим за "широката политическа платформа" на ДПС, която е регистрирана пряко българското законодателство, под диктата на евро-атлантическите "демократи".

Човече- нищо смислено за този си живот- нито си разбрал -нито си проумял- а най-малкото нещо истинско си написал... АЗ НЕ СЕ ОТКАЗВАМ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ- РЕСПЕКТИВНО- ПАРЛАМЕНТ..... АЗ МИСЛЯ , ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО НИ ВОДЯТ В МОМЕНТА КЪМ НАЙ- МРАЧНОТО БЪДЕЩЕ - СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА- СЪЗДАДОХА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОШ ИМИДЖ ЗА СТРАНАТА НИ- ПРОГОНИХА И ПОСЛЕДНИТЕ ОСТАНКИ ОТ ЧУЖДИ ИНВЕСТИТОРИ И БИЗНЕСМЕНИ-ВКАРАХА МАФИЯТА ВЪВ ВЛАСТТА- И СЕГА ПОТРИВАТ ДОВОЛНО РЪЦЕ- РЕДЯТ СЕ НА ОПАШКАТА ЗА МАНДАТ СЛЕД МАНДАТ С УБЕЖДЕНИЕТО , ЧЕ СА "ЕДИНСТВЕНИТЕ СЕСТНИ"- , ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ БИЛИ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ... НАЙ-НИЗКАТА И СМРАДЛИВА УТАЙКА ОТ ОБЩЕСТВОТО НИ Е НА ВЛАСТ- А ТИ НЕ СЕ ОТКАЗВАШ ОТ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА КЛИКА- А ОТ ВЕКОВЕ ДОКАЗАНАТА ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКА ДЕМИКРАЦИЯ И ЦЕННОСТНА СИСТЕМА... КАКВО РАЗБИРАШ ТИ- ОТ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА- СЛЕД КАТО СИ ЗАВРЯЛ ГЛАВАТА СИ ОТЗАД- И ИСКАШ ЕВРОПАТА ДА ДОЙДЕ ДА ТИ МАХНЕ МУТРИТЕ, БОКЛУЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ВЛАСТТА - ЗА ДА ДОЙДАТ СВЕСТНИ , УМНИ , КАДЪРНИ И СЕРИОЗНИ ХОРА... ЧОВЕЧЕ- СЛЕД КАТО СИ ГЛАСУВАЛ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ- УЧИ СЕ НА ЦЕННОСТНАТА ИМ СИСТЕМА -И БЪДИ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН -АКО НЕ- ПРОМЕНИ СИ МИСЛЕНЕТО....

В нашия парламент Лютви Местан пръдна, в Европейския парламент Ги Ферхофстат се ....

Някои европейски политически лидери много ми заприличват на някои наши такива. Разбрали-неразбрали какво става, бързат да дигнат пушилка.

БРАВО-но ме е яд че му засече постолета.Трябваше да го гръмне А кога ще арестуват поръчителите на този цирк? Браво на ATAKA(SDEROV)

bravo!!!!!!!!!

От вътре ни дърпат а от вънка,от всякъде ни натикват в блатото!Съдбата ни е като на жабите дето им пресъхва блатото!Бавно но сигурно!Тъжно е.

Изявлението на Верхофстат е меко казано инфантилно!

Холандия е малка страна, но с голям размах. Пример за това, какво бихме могли и ние, демек - не сме обречени. Ама сме много глупави, ама много! Все някой друг ни крив, все нещо ни пречи. И докога така? А после? Или после няма да има? :) Дали се харесва, дали е вярно, али е удобно, дали, дали ... - го определя силния, не дребното мрънкало! Толкова много моменти сме имали да застанем от мъжката страна, а ний все от моминта се редим ... После ревем, че ни оправяли! Еми какво друго да ни правят с трез заоблени задници, наведени и чакащи ...

КАЖИ ГО НА ТИКВАТА ТОВА ЗА ПОЗАТА КОЯТО СМЕ ЗАЕЛИ- АЗ И ТИ НЕ СМЕ Я ЗАЕЛИ- А МАЗНАТА ТИКВА- ПОНЕЖЕ Е МАНИПУЛИРУЕМА С НЕГОВАТА ДРОГА- ТА- ТОЙ ГОРКИЯ СЕ Е НАВЕЛ - САМО И САМО ДА ХВАНЕ КОКАЛА..- АМА НАВЕДЕН И С КОКАЛ Е ОПАСНО- ТАКА БЕ И ДРУГАРКАТА ПРЪМОВА- ВИДЯХМЕ Я- КАКВА МИС 'ЙЕС" БЕ- СЕГА СЪЩАТА МИЖИТУРКА Е ДРУГАРЯ БОРИСОВ- В ЕВРОПА СЪЩО ПОЗНАТ КАТО ДРУГАРЯ "ЙЕС".......

Тоя си е жива илюстрация на любимото ми определение - евродебил : ))) Като изкочил от учебник по психиатрия е . Прави сте за лицемерието , двойния стандарт и наглоста на брюксел. Лапат по 600мил. евро годишно от бюджета , срещу което получаваме правото да хапваме техните боклуци с изтекъл срок. И никога , ама никога не пропускат да ни размахат пръст , да ни поучават или направо да ни плюят .И не от грижа за развитието на страната или на демокрацията като цяло.Точно обратното.

ПОЛУЧАВАШ ПРАВОТО ЛИ КАЗА- ДА "ЛАПАШ ТЕХНИТЕ БОКЛУЦИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК"....... ПОЛУЧАВАШ ГО- САМО ЗАЩОТО СИ ПОРЪЧАЛ ТАКАВА ВЛАСТ...-ЗАЩО НА ДРУГИ МЕСТА НЕ СЕ СЛУЧВАТ ТИЯ НЕЩА...??????????????? РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ЕВРОСЪЮЗА НЕ НИ Е ВИНОВЕН ЗА СИТУАЦИЯТА В КОЯТО Е ЗАТЪНАЛА БЕДНА БЪЛГАРИЯ...- НЕ Е И ДЛЪЖЕН ДА НИ ОПРАВЯ БАКИИТЕ...- НИЕ ТРЯБВА САМИ ДА СИ ПРОМЕНИМ МИСЛЕНЕТО- И ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ИСКАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ КАТО В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ- А НЕ ДЕМОКРАЦИЯ НАЛОЖЕНА НИ ОТ ЕДНИ И СЪЩИ ИГРАЧИ - НВАНАЛИ СЕ В ЕДНА ГРУПИРОВКА :- БКП-БСП- ДПС-ГЕРБ-НДСВ....Държавна Сигурност..... да опитаме да сменим лидерите на тази тяхна "демокрация"- и да видим какво ще стане ...

Този Верхофстат защо не вземе да се информира малко по-добре с фактите и тогава да говори.

Поредните плямпания без смисъл. Еврокомисията да обърне внимание за геноцида, който се прилага срещу населението. Това е проблем, а не някакъв цирк. Да беше го застрелял. Октай заслужава медал за постъпката си, не затвор.

Нека Цветан Цветанов да се яви на тези дебати в Европарламента и да обясни на депутатите как не е имало никакъв шанс Доган да пострада.

Всеки един политик, трябва да живее с идеята че още днес може да си получи народния куршум между очите и след като го получи той няма да занесе и 1 стотинка в гроба си или на ония свят. След като осъзнае, проумее и разбере тези 2 прости истини ще престане да слугува на мафиотски кръгчета а ще стане човек почне да служи на народа си...

дядо йоцо,не анализирай дпс, а касим дал ,турция и коридора и доалбания!

какво представлява тази разработка?

да!след сфрю,босна,македония и косово е ред на бг.!тази раработка е стара ,но известна на много българи. но дали я познават политицити от периода на прехода??!!

геополитическата оперативна разработка"ислямска дъга" е в процес на реализация за бг.!

ТОЧНО ТАКА! И както казвате - това е ясно от край време.

видимо позицийте на турция са много по-силни отколкото смятаме!

Ако обществото ни бе основано на "...на либералните ценности за свобода, човешки права, зачитане на малцинствата...", то нямаше турците и циганите да живеят тук и да са на път да ни направят нас малцинство, в собствената ни държава! Както Франция се отнесе с малцинствата, никой нищо неказва, но виж ни нас ... турчин посяга на турчин и изведнъж българите нетолерантни и лоши. По-толерантно и търпеливо общество към малцинствата непознавам... чак до глупост... съвсем са ни се качили на главата, пък и продължават да плюят. И като погледнеш реално - всичко е пълна политическа подигравка над самите нас. Политиците от определени кръгове се опитват да всеят смут, да нагаждат етническа омраза, да ни занимават с глупости. И на всичкото отгоре и чуждите нации ще ни поучават и "пляскат по ръката" като непослушно дете.

Глупости на търкалета. Единственото , което видяхме е как Агент Сава ( да не се бърка с Куросава, който е велик режисьор) снима евтината продукция "Седемте дерибея". С основен сюжет, озверели човекоподобни за момент престават да се правят на либерални и демократични и показват истинското си лице. С реквизит яко ритници. Можем да изпишем накрая "при снимките не пострада нито едно животно", защото животните ще останат ненаказани. А нашите комунисти (български и турски) като реват постоянно, че имало хунта и демокрацията била в опасност, естествено че ще накарат европейците да се оглеждат. И като се огледат ще видят само едни ревящи маймуни.

Напълно си прав....Неможе едно движение да се нарича партия.Всички са една вода ненапита...

Точно преди една година имаше подобен случай с президента на Чехия, когато журналист внесе фалшив пистолет и го насочи срещу него. Тогава обвиниха охраната за пропуски, а не журналиста. Дано се вдигне световната температура с още 3-4 градуса, пък тогава ще видим. Да не ни се молят холандците от морското дъно да ги приютим при нас на балканите . . . .

На тези наште "либерали" как ше им се е*е мамата на изборите. Не знам опита дали и колко сплоти чалмите, но е сигурно 100% че ще активира голяма част от българите да излязат и да гласуват в изборния ден. Само дано да не го направят за някоя от продажните БГ партии, които заявиха, че може да се коалират с дпс - бсп, герб, или на пръмова.

От ДПС не се ли усещат да спрат, че театъра може да излезе извън контрол? Този може да е част от сценката, ама друг може да му писне и да не е от нея.

този плужек обяснява за "ситуацията в бг".. и "опит за убийство" ? видно е, че това нищожество въобще не се интересува от темата по която се изказва, изказването има съвсем различна цел и тя няма нищо общо с истината.

Е, виждате с какво се занимават високо платените европарламентаристи! Хрантутници с кокоши мозъци.

Добре че ги изписахте тези от АЛДЕ, защото като им чета името щях да си помисля, че наистина са демократи и либерали. Това колкото ДПС е движение за права и свободи явно.

Поредният американски сценарий, изпалнен от български артисти.

ЗАЩО СИТУАЦИЯТА ,ЧЕ 50% ОТ ДОМАКИНСТВАТА В БГ ЖИВЕЯТ С ПО 200 ЕВРО НА МЕСЕЦ НЕ ДОСТИГНА ЕВРОПАРЛАМЕНТА ?!?

Ти пък,с 200 евро...Има хора и с по 100 евро на месец я карат-4 членно семейство.

Определено не му пука на този паун колко взимат в България. Политиците стават много задружни като има заплаха срещу някой от тях. Ихаа и най-големите врагове да са, после реват заедно, щото си викат брей може и на мен да ми вземат рахата.

много добре знаят,в европарламента,че това не е вярно,никой не живее с 200 евро,европейците може да са всякакви,но не са нито глупави,нито неинформирани,чудесно знаят,че имате имоти,първи сте по ръст на спестявания и заплати,докато в същото време при тях заплати са замразени или намалени,имате ниски данъци и няма да ги заблудите с измислената и бедност,и те биха искали да са поне колкото вас"бедни"

От цялата случка, без да защитавам никого едно е ясно....в БГ няма държавност. Едно пишлеме да ти се опъне с пистолет пред хиляди хора и службите да дремят...просто нямам думи. И това, което е по-лошо след като цял ден властите мълчаха , а политици и журналисти си чешаха езика, хората се объркаха и сега не вярват на никой, каквито и обяснения да се дават по случая.

Мен да не ме пази НСО? Доган да не е повече от мен? Аре!

За съжаление,ако слухбите"дремят",талибаните не.Още по-лошо е,ако има кой да ги подкрепя и коалира с тях.

тия хора или се заблуждават наистина или умишлено. може би това е била и целта на този фарс. явно е че октаи не е искал да убива , а само да имитира. как е вхзможно да се изпращат такива послания в европарламента. и ако там не бхдем единни и започнем да се нападаме, това не сме нация. и може би наикои хора точно това целят.

Всяка българска партия на тия избори която не заяви предварително, че няма да прави коалиция с етническата - да бъде заклеймена от избирателя. Определено гласуваш ли за комунистите - гласуваш за турците, а отам и против България! После да няма, аз ако знаеххххх...

++++++10 !

До колкото си спомням на последните избори - президентските, тая партия - ДПС, еднозначно подкрепи кандидата на ГЕРБ - Плевнелиев. За справка резултатите от изборите в Кърджалийско, Разград и Варненско. Май сегашното "оттегляне" на Доган е точно в този смисъл - да даде "ново лице" на ДПС за да бъде отново балансьор след изборите, а както се вижда ГЕРБ явно ще бъде някъде около марджина - 4-5%. ;)

Пак дезинформации, другарю, ама хората помнят. На последните президентски избори Доган каза, че ще подкрепи Калфин срещу целувка (вече как и къде се целуват не ме интересува). Друг е въпросът, че тоя път турците не гласуваха всички като стадо както им каже патрона ами имаше и гласове за Плевнелиев. Айде плувай към историята с бодра песен.

Вместо да му извадят очите - му изписаха веждите ...СЕЩАЙТЕ СЕ ЗАЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А УБИЙСТВАТА В КАТУНИЦА МОГАТ ДА БЪДАТ ПОДЦЕНЯВАНИ!! Европейски двоен стандарт,който рано или късно ще срути "демократичните" западни държави!

Коя ситуация...?Че има талибани в БГ или,че те няма да бъдат наказани...?

тия хора или се заблуждават наистина или умишлено. може би това е била и целта на този фарс. явно е че октаи не е искал да убива , а само да имитира. как е вхзможно да се изпращат такива послания в европарламента. и ако там не бхдем единни и започнем да се нападаме, това не сме нация. и може би наикои хора точно това целят.

Преди няколко месеца журналист бе замерил виден политик с обувка ..... Имаше много и различни коментари по инцидента,но никой не си позволи да ''търси под вола теле''.

ОБИДА - ЦИНИЗЪМ!

Да, световните сценаристи целят именно това разделение на планетата за новата си война - по механизма на най-примитивните войни - "верските"

То християнството не е нещо повече от еврейска доктрина за идеен контрол над хората.Същите са идеята и източника на исляма. Хората да нямат пряк достъп до мъдростта. А през посредници - религиозните водачи.

опит за сплашване, а не убииство! без патрони не можеш да убиеш никого. този дебелосерко какво се е разпехявил...? защо не каже нещо за разправата на башибозука с падналия... така башибозука се е разправял с нас-балгарите= няма етнически обяснения. това е разправия по турски... и на турците им омразна доган... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коментари - ”Ситуацията в България” стигна до Европарламента | Днес.dir.bg

”Ситуацията в България” стигна до Европарламента

Председателят на групата на Алианса на либералите и демократите (АЛДЕ) в Европейския парламент Ги Верхофстат съобщи, че възнамерява да предложи на следващата пленарна сесия разглеждането на "въпроса със ситуацията в България".

Обратно в новината

Коментари - ”Ситуацията в България” стигна до Европарламента | Днес.dir.bg

Коментари

За какви права и за какви малцинства, та българите са без правя и са газени от малцинства !!!??? що за глупости говори този човек. Няма ли някой политик да разясни на Европа и света, за какъв театър става на въпрос. Изведнъж турците които ни потурчват от 20 години на сам са станали безправни ???? А къде са политиците да покажат как това да си българин в някой райони на България е наказание и как там дори и работа няма да си намери ако не говориш турски ... дори си отритнат за това, че си българин. Но по-важното е, че ДПС успя да насочи вниманието в нейна полза И ТО В УЩЪРБ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ...

явно ядрения референдум засяга турската ядрена програма . за това е тази сценка

да види Европа какво я чака ако приеме анадола в европейския съюз

Прав е този патладжан.Има ритане в главата с всичка сила на безпомощен човек и призиви"убий го".А българските власти никой не са арестували от направилите опит за убийство,нито от подстрекателите към убийство.

Кой си ти бе Мучо ? Либерал европейски.

Опознах герберско-седесарска България, за да обикна Швейцария. надявах се на Европа, но тя отхвърля държавата ни, мачкана от простаци и неграмотници, крадливи бандити и извратеняци. Напират хитлеристки скелети от мухъла, Фашизмът се надига от гроба. Разни калитковци се зъбят и заканват със смърт, бивши партийци се гаврят с народа си. Зад всички стои ЕС, десницата и реакцията на континента ни. В хората се самубиват вместо да излязат на протести и революция...

"за":..., "против": няма, "въздърjaли се": тоже защо някои не напомни в EC къде има подобно гласуване?

Приятели, защо се изнервяте излишно, защо очаквате европейците да гледат на нас по друг начин? За тях ние сме тъпи, нецивилизовани балканци, които от време на време ги изненадват неприятно с нещо. Като душевност ние сме далеч, далеч пред тях. За това искат тук да остаряват. А иначе сме наивници и са ни поробили икономически. Може и да се дразнят, че Дянков не им се кланя. Освен това знаят, че ако избухне някаква криза у нас - те ще спечелят. Ще внасяме всичко и без това слабата ни икономика съвсем ще рухне. За това - нека всеки си говори каквото си иска, ние ще мълчим - както сме го правили и ще отговорим на изборите. Там е нашата истина. Доган, Местан и си-е не са богове, ние сме тези, които решават. Само, в деня на изборите не ходете за риба преди да сте гласували, ако децата Ви са порастнали - изпратете и тях, ние сме повече.

Така е . Само искам да добавя за случая с Пин Фор Таун лидера на националистите в Холандия Аналогична ситуация само дето него го убиха.

Има ли някой който да н е станало ясно след тая грозна сцета на варварска разправа какво ни чака ако не си разчистим на време сметките с тая феодална мафиотска структура наречена ДПС.

Тези които виждат в "кипналото недоволство"опит за убийство са или малоумни или са против нас българите!

Отказвам диктатурата на ЕП! Отказвам хора, които няма никаква представа от демокрация и човешки права да продължават да се борят срещу българския народ! Отказвам на някой си Верхофстат да ми налага ценностите на етническа политическа партия, чиито елит беше в състояние да умъртви с ритници обезвреден човек, само защото го помислиха за ГЯУР! Отказвам този европейски съюз, щом неговите ценности са етническа омраза и дискриминация на българите! В собствената им държава! Евродепутатите да седнат и да разгледат хубавичко всички записи, а преводачите да внимават в превода на репликите, които ВСИЧКИ НИЕ ЧУХМЕ! След това ще говорим за "широката политическа платформа" на ДПС, която е регистрирана пряко българското законодателство, под диктата на евро-атлантическите "демократи".

Човече- нищо смислено за този си живот- нито си разбрал -нито си проумял- а най-малкото нещо истинско си написал... АЗ НЕ СЕ ОТКАЗВАМ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ- РЕСПЕКТИВНО- ПАРЛАМЕНТ..... АЗ МИСЛЯ , ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО НИ ВОДЯТ В МОМЕНТА КЪМ НАЙ- МРАЧНОТО БЪДЕЩЕ - СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА- СЪЗДАДОХА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОШ ИМИДЖ ЗА СТРАНАТА НИ- ПРОГОНИХА И ПОСЛЕДНИТЕ ОСТАНКИ ОТ ЧУЖДИ ИНВЕСТИТОРИ И БИЗНЕСМЕНИ-ВКАРАХА МАФИЯТА ВЪВ ВЛАСТТА- И СЕГА ПОТРИВАТ ДОВОЛНО РЪЦЕ- РЕДЯТ СЕ НА ОПАШКАТА ЗА МАНДАТ СЛЕД МАНДАТ С УБЕЖДЕНИЕТО , ЧЕ СА "ЕДИНСТВЕНИТЕ СЕСТНИ"- , ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ БИЛИ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ... НАЙ-НИЗКАТА И СМРАДЛИВА УТАЙКА ОТ ОБЩЕСТВОТО НИ Е НА ВЛАСТ- А ТИ НЕ СЕ ОТКАЗВАШ ОТ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА КЛИКА- А ОТ ВЕКОВЕ ДОКАЗАНАТА ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКА ДЕМИКРАЦИЯ И ЦЕННОСТНА СИСТЕМА... КАКВО РАЗБИРАШ ТИ- ОТ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА- СЛЕД КАТО СИ ЗАВРЯЛ ГЛАВАТА СИ ОТЗАД- И ИСКАШ ЕВРОПАТА ДА ДОЙДЕ ДА ТИ МАХНЕ МУТРИТЕ, БОКЛУЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ВЛАСТТА - ЗА ДА ДОЙДАТ СВЕСТНИ , УМНИ , КАДЪРНИ И СЕРИОЗНИ ХОРА... ЧОВЕЧЕ- СЛЕД КАТО СИ ГЛАСУВАЛ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ- УЧИ СЕ НА ЦЕННОСТНАТА ИМ СИСТЕМА -И БЪДИ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН -АКО НЕ- ПРОМЕНИ СИ МИСЛЕНЕТО....

В нашия парламент Лютви Местан пръдна, в Европейския парламент Ги Ферхофстат се ....

Някои европейски политически лидери много ми заприличват на някои наши такива. Разбрали-неразбрали какво става, бързат да дигнат пушилка.

БРАВО-но ме е яд че му засече постолета.Трябваше да го гръмне А кога ще арестуват поръчителите на този цирк? Браво на ATAKA(SDEROV)

bravo!!!!!!!!!

От вътре ни дърпат а от вънка,от всякъде ни натикват в блатото!Съдбата ни е като на жабите дето им пресъхва блатото!Бавно но сигурно!Тъжно е.

Изявлението на Верхофстат е меко казано инфантилно!

Холандия е малка страна, но с голям размах. Пример за това, какво бихме могли и ние, демек - не сме обречени. Ама сме много глупави, ама много! Все някой друг ни крив, все нещо ни пречи. И докога така? А после? Или после няма да има? :) Дали се харесва, дали е вярно, али е удобно, дали, дали ... - го определя силния, не дребното мрънкало! Толкова много моменти сме имали да застанем от мъжката страна, а ний все от моминта се редим ... После ревем, че ни оправяли! Еми какво друго да ни правят с трез заоблени задници, наведени и чакащи ...

КАЖИ ГО НА ТИКВАТА ТОВА ЗА ПОЗАТА КОЯТО СМЕ ЗАЕЛИ- АЗ И ТИ НЕ СМЕ Я ЗАЕЛИ- А МАЗНАТА ТИКВА- ПОНЕЖЕ Е МАНИПУЛИРУЕМА С НЕГОВАТА ДРОГА- ТА- ТОЙ ГОРКИЯ СЕ Е НАВЕЛ - САМО И САМО ДА ХВАНЕ КОКАЛА..- АМА НАВЕДЕН И С КОКАЛ Е ОПАСНО- ТАКА БЕ И ДРУГАРКАТА ПРЪМОВА- ВИДЯХМЕ Я- КАКВА МИС 'ЙЕС" БЕ- СЕГА СЪЩАТА МИЖИТУРКА Е ДРУГАРЯ БОРИСОВ- В ЕВРОПА СЪЩО ПОЗНАТ КАТО ДРУГАРЯ "ЙЕС".......

Тоя си е жива илюстрация на любимото ми определение - евродебил : ))) Като изкочил от учебник по психиатрия е . Прави сте за лицемерието , двойния стандарт и наглоста на брюксел. Лапат по 600мил. евро годишно от бюджета , срещу което получаваме правото да хапваме техните боклуци с изтекъл срок. И никога , ама никога не пропускат да ни размахат пръст , да ни поучават или направо да ни плюят .И не от грижа за развитието на страната или на демокрацията като цяло.Точно обратното.

ПОЛУЧАВАШ ПРАВОТО ЛИ КАЗА- ДА "ЛАПАШ ТЕХНИТЕ БОКЛУЦИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК"....... ПОЛУЧАВАШ ГО- САМО ЗАЩОТО СИ ПОРЪЧАЛ ТАКАВА ВЛАСТ...-ЗАЩО НА ДРУГИ МЕСТА НЕ СЕ СЛУЧВАТ ТИЯ НЕЩА...??????????????? РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ЕВРОСЪЮЗА НЕ НИ Е ВИНОВЕН ЗА СИТУАЦИЯТА В КОЯТО Е ЗАТЪНАЛА БЕДНА БЪЛГАРИЯ...- НЕ Е И ДЛЪЖЕН ДА НИ ОПРАВЯ БАКИИТЕ...- НИЕ ТРЯБВА САМИ ДА СИ ПРОМЕНИМ МИСЛЕНЕТО- И ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ИСКАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ КАТО В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ- А НЕ ДЕМОКРАЦИЯ НАЛОЖЕНА НИ ОТ ЕДНИ И СЪЩИ ИГРАЧИ - НВАНАЛИ СЕ В ЕДНА ГРУПИРОВКА :- БКП-БСП- ДПС-ГЕРБ-НДСВ....Държавна Сигурност..... да опитаме да сменим лидерите на тази тяхна "демокрация"- и да видим какво ще стане ...

Този Верхофстат защо не вземе да се информира малко по-добре с фактите и тогава да говори.

Поредните плямпания без смисъл. Еврокомисията да обърне внимание за геноцида, който се прилага срещу населението. Това е проблем, а не някакъв цирк. Да беше го застрелял. Октай заслужава медал за постъпката си, не затвор.

Нека Цветан Цветанов да се яви на тези дебати в Европарламента и да обясни на депутатите как не е имало никакъв шанс Доган да пострада.

Всеки един политик, трябва да живее с идеята че още днес може да си получи народния куршум между очите и след като го получи той няма да занесе и 1 стотинка в гроба си или на ония свят. След като осъзнае, проумее и разбере тези 2 прости истини ще престане да слугува на мафиотски кръгчета а ще стане човек почне да служи на народа си...

дядо йоцо,не анализирай дпс, а касим дал ,турция и коридора и доалбания!

какво представлява тази разработка?

да!след сфрю,босна,македония и косово е ред на бг.!тази раработка е стара ,но известна на много българи. но дали я познават политицити от периода на прехода??!!

геополитическата оперативна разработка"ислямска дъга" е в процес на реализация за бг.!

ТОЧНО ТАКА! И както казвате - това е ясно от край време.

видимо позицийте на турция са много по-силни отколкото смятаме!

Ако обществото ни бе основано на "...на либералните ценности за свобода, човешки права, зачитане на малцинствата...", то нямаше турците и циганите да живеят тук и да са на път да ни направят нас малцинство, в собствената ни държава! Както Франция се отнесе с малцинствата, никой нищо неказва, но виж ни нас ... турчин посяга на турчин и изведнъж българите нетолерантни и лоши. По-толерантно и търпеливо общество към малцинствата непознавам... чак до глупост... съвсем са ни се качили на главата, пък и продължават да плюят. И като погледнеш реално - всичко е пълна политическа подигравка над самите нас. Политиците от определени кръгове се опитват да всеят смут, да нагаждат етническа омраза, да ни занимават с глупости. И на всичкото отгоре и чуждите нации ще ни поучават и "пляскат по ръката" като непослушно дете.

Глупости на търкалета. Единственото , което видяхме е как Агент Сава ( да не се бърка с Куросава, който е велик режисьор) снима евтината продукция "Седемте дерибея". С основен сюжет, озверели човекоподобни за момент престават да се правят на либерални и демократични и показват истинското си лице. С реквизит яко ритници. Можем да изпишем накрая "при снимките не пострада нито едно животно", защото животните ще останат ненаказани. А нашите комунисти (български и турски) като реват постоянно, че имало хунта и демокрацията била в опасност, естествено че ще накарат европейците да се оглеждат. И като се огледат ще видят само едни ревящи маймуни.

Напълно си прав....Неможе едно движение да се нарича партия.Всички са една вода ненапита...

Точно преди една година имаше подобен случай с президента на Чехия, когато журналист внесе фалшив пистолет и го насочи срещу него. Тогава обвиниха охраната за пропуски, а не журналиста. Дано се вдигне световната температура с още 3-4 градуса, пък тогава ще видим. Да не ни се молят холандците от морското дъно да ги приютим при нас на балканите . . . .

На тези наште "либерали" как ше им се е*е мамата на изборите. Не знам опита дали и колко сплоти чалмите, но е сигурно 100% че ще активира голяма част от българите да излязат и да гласуват в изборния ден. Само дано да не го направят за някоя от продажните БГ партии, които заявиха, че може да се коалират с дпс - бсп, герб, или на пръмова.

От ДПС не се ли усещат да спрат, че театъра може да излезе извън контрол? Този може да е част от сценката, ама друг може да му писне и да не е от нея.

този плужек обяснява за "ситуацията в бг".. и "опит за убийство" ? видно е, че това нищожество въобще не се интересува от темата по която се изказва, изказването има съвсем различна цел и тя няма нищо общо с истината.

Е, виждате с какво се занимават високо платените европарламентаристи! Хрантутници с кокоши мозъци.

Добре че ги изписахте тези от АЛДЕ, защото като им чета името щях да си помисля, че наистина са демократи и либерали. Това колкото ДПС е движение за права и свободи явно.

Поредният американски сценарий, изпалнен от български артисти.

ЗАЩО СИТУАЦИЯТА ,ЧЕ 50% ОТ ДОМАКИНСТВАТА В БГ ЖИВЕЯТ С ПО 200 ЕВРО НА МЕСЕЦ НЕ ДОСТИГНА ЕВРОПАРЛАМЕНТА ?!?

Ти пък,с 200 евро...Има хора и с по 100 евро на месец я карат-4 членно семейство.

Определено не му пука на този паун колко взимат в България. Политиците стават много задружни като има заплаха срещу някой от тях. Ихаа и най-големите врагове да са, после реват заедно, щото си викат брей може и на мен да ми вземат рахата.

много добре знаят,в европарламента,че това не е вярно,никой не живее с 200 евро,европейците може да са всякакви,но не са нито глупави,нито неинформирани,чудесно знаят,че имате имоти,първи сте по ръст на спестявания и заплати,докато в същото време при тях заплати са замразени или намалени,имате ниски данъци и няма да ги заблудите с измислената и бедност,и те биха искали да са поне колкото вас"бедни"

От цялата случка, без да защитавам никого едно е ясно....в БГ няма държавност. Едно пишлеме да ти се опъне с пистолет пред хиляди хора и службите да дремят...просто нямам думи. И това, което е по-лошо след като цял ден властите мълчаха , а политици и журналисти си чешаха езика, хората се объркаха и сега не вярват на никой, каквито и обяснения да се дават по случая.

Мен да не ме пази НСО? Доган да не е повече от мен? Аре!

За съжаление,ако слухбите"дремят",талибаните не.Още по-лошо е,ако има кой да ги подкрепя и коалира с тях.

тия хора или се заблуждават наистина или умишлено. може би това е била и целта на този фарс. явно е че октаи не е искал да убива , а само да имитира. как е вхзможно да се изпращат такива послания в европарламента. и ако там не бхдем единни и започнем да се нападаме, това не сме нация. и може би наикои хора точно това целят.

Всяка българска партия на тия избори която не заяви предварително, че няма да прави коалиция с етническата - да бъде заклеймена от избирателя. Определено гласуваш ли за комунистите - гласуваш за турците, а отам и против България! После да няма, аз ако знаеххххх...

++++++10 !

До колкото си спомням на последните избори - президентските, тая партия - ДПС, еднозначно подкрепи кандидата на ГЕРБ - Плевнелиев. За справка резултатите от изборите в Кърджалийско, Разград и Варненско. Май сегашното "оттегляне" на Доган е точно в този смисъл - да даде "ново лице" на ДПС за да бъде отново балансьор след изборите, а както се вижда ГЕРБ явно ще бъде някъде около марджина - 4-5%. ;)

Пак дезинформации, другарю, ама хората помнят. На последните президентски избори Доган каза, че ще подкрепи Калфин срещу целувка (вече как и къде се целуват не ме интересува). Друг е въпросът, че тоя път турците не гласуваха всички като стадо както им каже патрона ами имаше и гласове за Плевнелиев. Айде плувай към историята с бодра песен.

Вместо да му извадят очите - му изписаха веждите ...СЕЩАЙТЕ СЕ ЗАЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А УБИЙСТВАТА В КАТУНИЦА МОГАТ ДА БЪДАТ ПОДЦЕНЯВАНИ!! Европейски двоен стандарт,който рано или късно ще срути "демократичните" западни държави!

Коя ситуация...?Че има талибани в БГ или,че те няма да бъдат наказани...?

тия хора или се заблуждават наистина или умишлено. може би това е била и целта на този фарс. явно е че октаи не е искал да убива , а само да имитира. как е вхзможно да се изпращат такива послания в европарламента. и ако там не бхдем единни и започнем да се нападаме, това не сме нация. и може би наикои хора точно това целят.

Преди няколко месеца журналист бе замерил виден политик с обувка ..... Имаше много и различни коментари по инцидента,но никой не си позволи да ''търси под вола теле''.

ОБИДА - ЦИНИЗЪМ!

Да, световните сценаристи целят именно това разделение на планетата за новата си война - по механизма на най-примитивните войни - "верските"

То християнството не е нещо повече от еврейска доктрина за идеен контрол над хората.Същите са идеята и източника на исляма. Хората да нямат пряк достъп до мъдростта. А през посредници - религиозните водачи.

опит за сплашване, а не убииство! без патрони не можеш да убиеш никого. този дебелосерко какво се е разпехявил...? защо не каже нещо за разправата на башибозука с падналия... така башибозука се е разправял с нас-балгарите= няма етнически обяснения. това е разправия по турски... и на турците им омразна доган... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.