Мартин Шулц избран за председател на ГСДП и кандидат-канцлер

Германските социалдемократи избраха на своя конгрес с единодушие Мартин Шулц за председател на партията и неин кандидат за канцлер на изборите през септември.

Обратно в новината

Коментари - Мартин Шулц избран за председател на ГСДП и кандидат-канцлер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100 %, хе-хе! И при бай Тошо беше така... Евробанкерите сменят поизмачкания образ на Меркел с нова опаковка. Ами като гръмне Дойче банк с нейните 80 милиарда лоши сделки с деривати кой ще вдигнат на вилите обикновенните немци? Цялото това "мобилизиране" само за да останете да лапате ще ви излезе през носа.

SPD е най старата партия на Германия т.е създадена е дори по времето когато е била още османска. Думата ГЕНОСЕ съществува от тогава. Не е уместно да се сравнява с български партии Нито по възгледи. също нито и по уважението на народа

допълнение: създадена е дори по времето когато България е била още османска! Така е по правилното.

састава и отдавна е подменен, лиолио. тея клишета са за маимуни като тебе да верват, че сичко е както изгежда. политическата мимикрия е наж-новата политическа мода.... куманизтите не биле куманизти, а зелени, и не биле соцялисти, ами либерали...и то десни, а не леви... да ви пикая на кратуните дебели и кантящи, а наи-страшното че масово лапате вадицата....

дриници ненормални, SPD е партията, можеше и БКП/БСП-евророма да я пишете...

Абе този защо е гушнал мухоморката, че и се хили?

от това по-големо падение здраве му кажи. че и 100%-тово, изгубих си гласа и гарлото ми пресахна. с тоя, европа ше баде исламизирана за 1 година, не за 10, както меркел беше порачана. и парва дружка на стани шеф, ерго, пригответе се за ядове и липси на пари, мигрант и насилие, лажи и финансов колапс. целио репертоар на куманизтите.....еманация шулц! оттук веке знам, тази пролет ще има сбласаци с мигрантите, защото не се предвижда веке меркел да се провали, и и намериха заместник.... зионизма не се шегува, като харчи нашите мелярди.... с чии пари се плаща това театро, нале се сещате....

рокси, най-накрая върза неква мисъл. НА БАРИКАДИТЕ! Райхстага ли ше палим и този път?

тоя пат муслиманите ше го палът а ние ше го гасим. големи лаина дарят в резерва, армия! пригответе се, лаината искат да се борат срещу нас! With him is only the arm of flesh, but with us is the Lord our God to help us and to fight our battles.

Няма никакво значение, кой ще стане канцлер на ФРГ. Меркел или Шулц? Те отново ще управляват в коалиция, същата коалиция, в която са и сега. Промени не се очакват.

Западняците са в паникапа. Страх ги е, че бабата няма да вземе 5-ти (пореден???!!!) мандат, и за спасяване на положението го спешиха скоропостижно тоя. След като първо излъга, че няма да се кандидатира, сега се съгласи да го номинират за "спасител" на еврогейското статукво. Иди после вярвай на политиците. Лъжци по природа. Жалка история.

Да им е честит 100 процентовия гьон Шулц.

Мартин Шулц е завършил 10-ти клас. Не са му стигнали способности да завърши средно образование с Матура. Така че той няма никакви шансове да бъде избран за канцлер.

напротив! това е огромно предимство.

Шулц ще бие шута на меркела !

Сега ЕС ще виде чудото .