Джамбазки: Редно е да бъдат признати българите в Албания

С признаването на българското малцинство в Албания ще се постигне историческа справедливост, каза по радио "Фокус" евродепутатът Ангел Джамбазки.

Обратно в новината

Коментари - Джамбазки: Редно е да бъдат признати българите в Албания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Албания, щв се влее в Б-я, ще има само Косово . Всичко, ще е доброволно.

Щв да се чете , Ще.

Ела си в Б-я и оправяй кашите които направиха всички досега.Млад,на теория знаеш ,прилагай напрактика,може много хора да ти се доверят,ако не те изядат тия изпечени ХИЕНИ досега.

А аз предлагам на Джамбаски да се признаят също и българите на Марс.

RedHat

Аз предлагам фиРоми като тебе или , невежи маргинали, които идея си нямат за какво иде реч, да не си отварят устата, защото е очевидно, че няма какво да кажат.

От Двайсет години, колекцйонирам гагаузка сперма, да облагородявам т.н. Македонска нация! Да му я дам, това момче има нещо от моя бичим?

Дайте на Гьобелсчето цигани, албанци, или пази боже македонци, като почна да се пъне, на войвода му мерише!

С АЛБАНИЯ, ЩЕ СМЕ ПРИЯТЕЛИ :)

Много по редно е да спрете да ни занимавате с македония и албания. Имаме огромни проблеми и тъпотиите, които извират напоследък, се нареждат като приоритет някъде след колорадския бръмбар. Разберете, че на 99% от българите не им е притрябвала нито македония, нито албания. Ако в тези две държави беше токова хубаво, колкото някои се опитват да ни убедят, в софия нямаше да бъде пълно с македонци, нито на запад щеше да е пълно с албанци, висящи за бежански статут като авганистанци.

ФФФФФФФФФФФФ Афганистан! Научете го най-после.!

За това че ти си неграмотен никой не ти е виновен.А ще повярваш ли ако ти кажа че в Албания като вероизповедание мюсюлмани и християни са горе долу по равно?

Кои са приоритетите на държавата ни ?

Опасно е да се полза тъп национализъм, без исторически познания. По майчина линия имам някакви албански корени. Селото от което произхождат баба ми и дядо ми се е казвало Арнаут Кьой. В него преди около 300 години са преселени християни албанци начело с княз Коста. Какво пречи на някой албански Джамбазки да пожелае признаване на албанско малцинство и тук. Има и други места в България наречени на арнаутите.

На калпавия славянин Шиптарите му пречат

Аз запърви път чувам, че там има българи. А имайки предвид от кой се съобщава това... много ме съмнява да е така.

Е ти кой искаш да ти го каже за да повярваш Андреев, Лилов, Генов?

Казал го е Великият Българин Паисий Хилендарски "чети историята" , имало е Велика България, имало е Българи и там, които са останали след разпадането на Велика България.

само сега да не се обадят от Анкара ... че ще оцапаме гащите

Паисий, аман от клишетата ти,бе! Само голи фрази навсякъде и хитлеристки поздрав, що се пънеш като некой фашяга, ама това си,бе!това е опит за осмисляне на жалко съществувание ли е? Казал го е тоя, казал го е оня и все това си знаеш1 Дай малко наука, истина, дали можеш?

Изключително антипатично човече е тоя цайс!

Хе. То българите в България не се признават тоя ми говори за Албания!

През 2015 година 500 бесарабски българи от село Кулевча в Одеска област се вдигнаха на бунт срещу насилствената им мобилизация от киевските власти."На бандеровците не е достатъчен геноцидът срещу нашия народ за последните 25 години. Не им стигат и политически убийства на българите. Никога няма да забравим нашите герои Милев и Николов, изгорени живи в Одеса.

RedHat

В Кии(е)в управлява хазарска хунта, започнете от Яценюк и Парашенко, Юлия (Григян) Тимошенко и цялата команда са хазари.

А българите в Гърция, там ни е страх дори да споменем.

A българите в турция???????

RedHat

Омо се Финансира и от МК от србите и от москалите. 2006 година сърбите и руснаците гласуваха Омо да бъде признат в БГ, познайте, кой наложи вето? - Гърция! 2006 на власт беше тройната коалиция и Станишев, чиято майка създаде де факто и призна македонския език различен от българския -тя е еврейка!

Джамбазов, колко малцинства има признати в екс НРБ?

Защо ли "патриотите" не питат Москва за признаването на Волжките Българи ?

Щерев а ти какво ще кажеш, дали Турция или Гърция ще признаят за етнически български малцинства там или те ги няма ?

За Турция - мисля, че са признали, гърчолята са друга работа. По-интересно е безумците от илинден - дали още се подкрепят от сърбите?? Или вече са си на автопилот, тоест - без пилот, ей това е интересното.