В Европа саудитският уахабизъм не отстъпва

Дали с възхода на престолонаследния принц, който има имиджа на реформатор, Саудитска Арабия ще престане да разпространява в Европа своя уахабизъм...

Обратно в новината

Коментари - В Европа саудитският уахабизъм не отстъпва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..... как една нация се кланя пред петродоларите. Следващата поза е на колене с гръб към правоверния... Ужасът е повсеместен.... жалко за Европа..... гражданите на Европа.... Снимка без думи. Гледайте и очаквайте по-лошото .... да ви оправят - задна прашка..... Наполеончо, а......?

Гледайте ве, еврофекали и европедали! Как европедалските лидери се кланят на мюслитата вахабити от Саудитска Арабия, продавайки христиняска Европа! В Европа саудитският уахабизъм не отстъпва!!!

НАЙ-ПОПУЛЯРНОТО МЪЖКО ИМЕ В БРИТАНИЯ , ФРАНЦИЯ , ГЕРМАНИЯ И СКАНДИНАВИЯ Е ... МОХАМЕД :))

ами поради тази причина се връщаме в бегето,особенно пенсионерите.е,наистина не е толкова напудредено като в гореспоменатите дуржави ,но поне не срещам орди от миризливи орки.на много мои прятели внуците са единствените;бели деца в класовете което е трагично.местните тъпаци проумяха 45 години за какво иде реч

Ейй, ти май откри Америка....

ето това е запада наведен,селува рıка ,после може и гı..а да селуне с една единствена сел да стане алıш вериша да продават орıжиъе,да купуват по евтино петрол и така се сıздават терористични групи с сел да убиват.

Вижте Памперските западнали наркомани кои са им съюзници. Дето козата там има повече права от жената.