Джереми Корбин бе преизбран за лидер на Лейбъристката партия

Вдъхновителят на радикалната левица Джереми Корбин бе преизбран с голямо мнозинство начело на Лейбъристката партия, въпреки недоверието на партийния апарат.

Обратно в новината

Коментари - Джереми Корбин бе преизбран за лидер на Лейбъристката партия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По името ще ги познаете. Това име Джеръми е староеврейско Йеремия и това е достатъчно да се досетиш този за какво се бори - световен ред под маската на либерализма. 200 години се движи този процес и нищо в избирането на лидерите с еврейски корени - Джерами и нашето Сергейче не е случайно.

Избран или не-комунистите в Британия са БЕЗГЛАСНА БУКВА и така трябва да бъде!Не на комунистическата пропагандаторска сган!

Левакът-левичар Корбин, който твърди, че е с еврейски корени, а пък останалите еврейски (хазарски) дегенерати му казват, че е "антисемит", защото участвал в митинги в подкрепа на Палестина... Същите хазарски идиоти бяха Ленин, Троцки и т.н., които съсипаха не само Русия, но и много други държави!

Несименто, Айпи адреси има много, нали знаеш. Отново повтарям - левичар е човек, който използва доминантно лявата ръка. В политическия жаргон, човек който е с предимно леви убеждения е ЛЕФТИСТ. ЛЕФТИСТ, не левичар.

Съгласен съм, но дай предложение за превод. Съгласи се и ти, че левак е още по-абсурдно.

Голям спор бе леваци- Labour означава тези които се трудят и са не непременно работници, а предимно хора на наемният труд вкл. чиновници,учители и други хора на умственият труд. У нас няма вече и такива защото веднага ставаш безработен, а и вече хората под 40г.са вече с промити мозъци и всички бедняци и мизерстващи нямат дори и партия. БСП и др. не са лейбъристки партии както и т.н. десни са просто кариеристи и догматици които възхваляват капитализма но никога не са работили наемен труд, а и профсъюзите у нас са десни т.е. няма истински профсъюзи, а само рекетират малкото останали фирми държ.собственост.Корбин- 30г. в парламента! това означава че няма компромати пред избирателите си. И Т Блеър беше лейбърист,но се оказа палячо и сладкодумно лайно и е за съда в Хага, а сега ходи в ООН да словоблудства под аплодисментите на всички "десни".

Циклично в западните общества се проявяват язви.Лечителите винаги са били левичари-така безупречно работи и швейцарския часовник от "дясно на ляво"...тъпаци!:)От къде тръгна трена с пасажери,осъществили Великата Октомврийска Революция?Знаете ли или това е историческа случайност?Кой е бил "утопичния" мозък да "прогледне" в бъдещето,за да имат все пак някой "фанатици" спирачка към ден-днешен?:)

Този дедо само с лявата ръка ли може да пише?

Дори в люлката на капитализма разбраха, че сегашният кръвожаден и безпощаден ред е гибелен за народите. Колелото много бързо се завъртя и обществото се отправя към нов ред - по-хуманен, справедлив и продуктивен. Диалектиката отново се доказа с отрицанието на отрицанието. Няма да е лесно, но нещата се развиват - псевдо левите изчезват или пък осъзнават необходимостта от промяна. Тука продажните тъпаци ще вият, но докога ли?!

И що не продължиш нататък? Дали тоя Корбин, ако спечели властта в Обединеното кралство ще доведе Великобритания до развитото социалистическо общество? Ще въведели аналог на едновремешния чл.1 от Конституцията на НРБ? Тоя Ленинист ли е или опортюнист?

Корбинчо е противоречива фигура. Преизбирането му изглежда авторитетно сега, но то върви със загубата на доверие от страна на цели 1.7 млн бивши привърженици на лейбъристите, които според социолозите на избори вече биха гласували за други партии. Според същите социолози причина е отношението му към Бркезит. Повече от 50% от привържениците на лейбъристите гласуваха ЗА Брекзит, а Корбин се озова в противния лагер. Сега бие отбой - не искал нов референдум, парламента трябвало да приеме волята на народа и прочие, но май вече е късно за подобна тактика. Левите в Англия да се готвят за дълго киснене на резервната скамейка.

Много ги разбираш нещата бе. Хайде прогнозирай и като почне обедняването след Брекзита, защото в ЕС големите държави лапат на гърба на малките. Не, че ЕС ще просъществува, обаче така или иначе нещата се омазват, то няма как иначе в сегашното общество.

Разбирам ги, да. Но твоя въпрос не се разбира, щото е нелогичен. Пробвай пак. Задай си въпроса под формата на смислен и логичен текст и ще ти отговоря.

Aаа, голEм праз! БOли ме корбина, че са преизбрали някакъв си комуняр.

чета ви глупавите изказвания и ми е ясно че си нямате хал-хабер от англииската политика. а първото изречение на статията е направо скандално. за каква радикална десница говорите? това че корбин е против обедняването на народа , не го прави радикален левичар. тони блеър превърна работническата партия в дясна, про -капиталистическа партия. и ако щете вярваите - точно народа преизбра корбин.

Забравяш Гордън Браун с култовото си определение на забравен включен микрофон за жена тяхна привърженичка от провинцията, като "bigoted woman" от април 2010. Точно тогава загубиха много. Политиците са като гълъбите - докато са на земята, кълват подхвърлени трошички, но когато излетят, не пропускат да ти се изцвъкат на главата.

Друго щеше да е Кур-Бин, ама за англичаните и този им върши работа.

Браво на ингилизите! Лева ръка, десен джоб! Да живее английския Станишев, той ще ги "оправи"!!!!!

Не е толкова важно какво говори и за какъв се представя - комунист, социалист, марсианец и пр., а какво прави. Според моето скромно мнение, този индивид досега направи две значими (вредни) неща като лейбъристки лидер - 1) издигна за кмет на Лондон мюсюлманин и 2) бореше се много активно срещи Брекзита. А приказките и "етикета" му на социалист, комунист или какъвто и да е там, са нещо без особено значение...

..."този индивид ".. Корбин увеличи членовете на Лейбъристката-Социалистическа партия с около 500 000 за 1 година . А ти какъв си ? Колко къщи чистиш на ден ?

Няма радикална левица в англосаксонските страни! Не се лъжете! Всичко е менте, заблуда и прах в очите на хората.

Той прецака лейбъристите на Брекзита.

Ако се чувстват прецакани тогава защо го преизбрана?

Да не мислите, че обикновените привърженици на Лейбъристката партия са го избрали????? Някой да ги е питал? Колкото някой е питал милионите обикновени хора в САЩ дали искат Хилари Клинтън за кандидат-президент...

Защото не си наясно с процесите в Лейбъристката партия. Тези, които го избраха са повечето нереални членове на патрията, които са част от движението Моментум, които са нищо повече от революционно настроени лефтисти. Те нямат намерение да бъдат реално във властта, за да променят нещо. Нямат и потенциала. Никой, който е с балансирани политически виждания, още по-малко обикновения човек, би гласувал за тези хора, за огромно съжаление. Великобритания остана без опозиция и за огромно съжаление ще има поне едни 10 години консервативно правителство.

КАКЪВ ЛЕВИЧАР Е ТОВА СТАРЧЕ БЕ

СПОРЕД ЕДРИЯ БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛ-КАПИТАЛИСТ СЕРЕГЕЙ ЕВРЕЕВИЧ ДЖЕРЕМИ КОРБИН Е КОМУНИСТ :)))

изхърбавелия български мутропожарникар Бойко (барух) бехарович Борисов не разбрахме?))))

НАПРАВО Е МАРКС И ЕНГЕЛС :))