Гласуване в ЕП за имунитета на Марин льо Пен

Правната комисия на Европейския парламент гласува за сваляне на имунитета на Марин льо Пен заради публикации в Туитър.

Обратно в новината

Коментари - Гласуване в ЕП за имунитета на Марин льо Пен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

егати крадлата с просташко-селяндурско излъчване

ЖАНА ДАРК НА ДНЕШНА ФРАНЦИЯ!!!

СЛЪНЦЕТО! ПОМНИТЕ ЛИ ИЗМИСЛЕНИТЕ ДЕЛА СРЕЩУ ВОЛЕН?! САМО ТОЙ СИ ЗНАЕ КАК ИЗДЪРЖА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА РЕПРЕСИЯ! СИЛЕН ЧОВЕК,ДРУГ НА НЕГОВО МЯСТО ЩЕШЕ ДА СЕ Е ПРЕКЪРШИЛ ЗАВИНАГИ! СЪЩОТО ВЪРШАТ И С ТАЗИ ЖЕНА,КАКТО И С ВСЕКИ НЕУДОБЕН ЗА МЕЖДУНАРОДНАТА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ!!! ПОЗОР !

Най обикновенна БОРКИНЯ за власт и то ПРИМИТИВНА.В партията и е бъкано със членове ТРОЦКИСТИ и ЛЕВИ ЕЛЕМЕНТИ.Половината от тях са минали вече на ЛЕВИЯ ТРОТОАР.Добре и като излезе Франция от ЕС и остава да се насочи към Африка там донякъде им остана известно влияние и заради това влияние ще трябва да преглътнат още емигранти оттам.Последното което им остава на националното знаме да слагат ПОЛУМЕСЕЦА и да живи и здрави.

KAKAW REZIL

Бай Марин льо Пенев ще захапе ананаса. Хайде на минусите , че ми е забавно.

Нееее, лъжеш, не ти е забавно - страх те е ! От истината ! И от бъдещето разбира се - не може вечно да лъжете хората, от последствията те е страх !

За войната в Югославия може да се правят и филми да се показва колко са лоши, а фактите които показва Марин льо Пен не са удобни за Европейците.

Противни са опитите на соросоидните организации като ЕП да се представят като демократична структура, а в същото време да действат като фашистка организация с брутална пропаганда, скриване на информация и опити да спрат политическите си противници чрез отнемане на гражданските им права ! Остава само да я привикат в подземията на НАТО и да а пребият - някак си демократично разбира се ! Вече прекалиха, според мен това ще и донесе още гласове !

Евролиберастите се оляха окончателно - да не би Льо Пен да е обезглавявала! Хората трябва да знаят какво вършат някои от орките, докато останалите паразитстват върху социалните им системи! И някой трябва да им го покаже! Защото Европа е на европейските народи, а не на измислената, самовлюбена и самонастанила се меркелизирана върхушка...

Наблюдава се евро-нео-гей-либерализъм в действие.От така представената информация излиза ,че така наречената ИД може да извършва всякакви злодеяния и престъпления , но в никой случай не трябва да се презентират.Остава и въпроса ,дали цялата акция не е за дискредитиране на льо Пен преди изборите,защото може да сложи край на безкрайния поток от навлеци пъплещи към ЕС,даже и към нас

Сега и ако независимата съдебна система успее да я осъди преди изборите ще спаси Франция от едно бедствие - от бедствието на популизма

ЛОШИЯ СОРОС ЩЕ ПУКНЕ И С НЕГО ВСИЧКИ НЕГОВИ ИБРИЦИ КОИТО В МОМЕНТА УПРАВЛЯВАТ ЕВРОПА.ТРЪМП ,ЗА КОГОТО ГЛАСУВАХ МИ ДАВА СИЛИ ДА ВЯРВАМ ЧЕ СОРОСОИДНАТА ЗАРАЗА Е КЪМ КРАЯ СИ ...АМИН

В тоалетната ли?

Яснооооо!В нейно лице виждат заплаха,за пагубната си политика ,която водят и искат да я отстранят!

Има ли още някой, които вярва в "ЧЕСТНИТЕ И СВОБОДНИ ИЗБОРИ"!?? Строс Кан го "убиха" малко преди президентските избори!!! В САЩ ФБР игра за Тръмп...................и т.н. и т.н................!

Аз

Онзи ден маймуните във Франция пак трошиха, мародерстваха и биха. А сега се замислете - в каква посока ще се промени мнението на всички пострадали от маймунската диващина французи, като научат, че ЕП възпрепятства льо Пен да показва истинското положение на нещата!

Защо скриват факта че баща и на младини е съратник на Жорж Марше председател на Френската компартия и че тя като млада девойка също в началото е в редиците на Робер Ю също шеф на ФКП.Какво проглеждане само от крайно леви на крайно десни.Френската политика вече е висша форма на порнография.

й едно време са гласували за комунистите, а сега гласуват за нея. Лошото е, че са слабоумни и колкото и пари да открадне, това ни най-малко не ги притеснява. Мислят, че има заговор срещу тоя озъбен крокодил...

Ми той и Столтенберг на младини е ходил по демонстрации против НАТО, но ето, че сега е шеф на тазиорганизация и пее друга песен.

Не е ли смешно как всички крайни националисти, които мразят ЕС са депутати в Европейския парламент. Хахаха. Взимат пари, но плюят. Всички са еднакви, националисти, социалисти, либерали, тези хора нямат друго препитание ще кажат всичко само и само, за да си запазат властта.

Неолибералните фашисти ,които създадоха ИД ,сега ще се разправят с Марин льо Пен за това че им компрометира създанието !?

соросоидната пасмина "газ пикае "....

FuckTheEU

В крайна сметка ЕС по нищо не се различава от СССР. Цензура до дупка, лов на вещици, гонения, политически репресии, тайни затвори в които се изтезават хора заловени без съд и присъда. Факти! Оборете ги ако можете, деца на сорос!

Нямаш срам да наричаш тъпизмите факти, нали :)

на СССР му липсваше финес в това отношение, а и закъсаха икономически. ЕС не са изтезавали хора, просто помагат на американците да го правят. Не, че е хубаво, но нека бъдем прецизни.

Мари Льо Пен - съвремената Жана Дарк. Съвсем малко не и достига за да спечели изборите за президент на Франция и да промени политическата карта на Европа. Пука и на нея за тая тайфа за мнението на тия лапачи и нагаждачи в Европейският Парламент. Приятелите на Франция и пожелават да успее да върне величието на Франция като държавата на горди индивидуалисти, а не марионетки и изпълнител на чужди интереси. Време е отново за Алон занфан дьо ла патрийо.

Партията на Льо Пен е основана с пари от руската ВТБанк. Как мислиш, че се връща този кредит. Естествено чрез предателство на родината си. Поредната руска схема. Няма никакви гонения освен фантазиите в кухите червени глави. Просто хората защитават националния си интерес, а не като нашите русофилчета, които са готови да продадат родината си.

величието на Франция, да върне парите, които е откраднала на ЕС, който толкова ненавижда. Хитра измамничка, която я интересуват единствено, а слабоумниците й се връзват.

Не бързайте с изводите, че случващото се, щяло да бъде в полза на Льо Пен, щяло да и вдигне рейтинга. Това е началото, ще има още и обвинения, и дела, и присъди, разкарване по съдилища, подписи .... Чиста проба политическа репресия!

Това само показва, че "честните, демократични избори в ЕС" са утопия и лъжа. И че тя е сериозен проблем за управляващата евро-върхушка ! Както и че евро-върхушката е покровител и защитник на ИДИЛ ! И още и още ... Европа отива към разруха и война !

Само ще ѝ вдигнат рейтинга така и ще сринат собственото си реноме, което и без друго вече не е особено високо.

зорлем искат да и помогнат да стане президент. можеха просто да я порицаят, а не да я превръщат в мъченик на вярата.

Сигурен съм, че с тия кретенизми, ще и вдигнат още повече процентите, но това показва, колко тъпи са третополовите от европарламента.

Божеее колко са долни либералистите ФИОН И ЛЮ ПЕН ГИ ПЛАШАТ ЗДРАВО

Правилно, да я осъдят, как може да помества снимки, накърняващи авторитета и хвърлящи сянка върху нашите добри приятели от Ислямска държава. Някакви отрязани глави, е някои детски и изядени сърца, изгорени, какво толкова? Нали си напълнихме евроджобовете с пари от оръжие, от евтин петрол, нали са срещу Русия, значи са първи приятели на нашата брукселската еврогея.

Първо Льопен не е част от ИДИЛ и Ал Кайда, ако е публикувала снимки със зверствата на други излъгала ли е? Затаила ли е истина? Това ми прилича на провокация в нейна полза, с която една жена е несправедливо преследвана, за да спечели симпатиите на нацията си и на националистите в Европа. Всички имат ясно отношение към ИД, но изведнъж някой атакува най- яростния противник на ЕС с аргумент, който не струва, освен ако не ни е показано всичко. Ако имаше доказателство , че си сътрудничи с враговете на ЕС, тогава е редно да и махнат имунитета. Много странен факт е всичко това. Дали не ни готвят някакъв финансов срив привидно по вина на националистите?

Много прекаляваш със филмите пич! Леко с психо-трилърите, че ще започнеш да русоФилистясваш!!

Я, соросоидите имали и "правна комисия"!

АМА МЕРКЕЛ, ИМА ЛИ СИ НА ИДЕЯ, ЧЕ ПОЧТИ-СИГУРНО МАРИН ЛИО ПЕН ЩЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ФРАНЦИЯ, ТОГАВА ИМУНИТЕТА, ЩЕ И ГО ПОДАРИ БЕЗПЛАТНО......AXAXAXA МАКАР, ЧЕ ДА СВАЛИШ НА НЯКОЙ ИМУНИТЕТА, ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ ВСИЧКИ НЕ САМО МЕРКЕЛ...

А така. Най-правилно и по европейски е да и отрежат и на нея главата задето показва истината за арабските главорези.

Давайте смело г-жо,Франция е с Вас-!!

...колkо евротолерастко а ?...гнус ме е от тази Eвропа !!!...мястото ни не е там !!!

Паниката обзела Световната Запдна Олигархия ги кара да действат Грубо,Нескрито ...Безцеремонно ! Олигарсите Мачкат всичко което може да разклати 100% вата им Власт над Западните "демокрации" и техните Източноевропейски ...слуги ! Затова са опитите за дескридитация !

На тая ѝ плащат в рубли.

а на тебе в саудицки реали

В България , всякакви турци- изедници плащат Подкупи за да влязат в държавните служби, а и да стават Съдии... Да не би и в Франция някакви арабски Изроди да са платили подкуп и да са станали Съдии, и са тръгнали да прикриват Убийствата си ???

такива са приятелите на Путин...полумъже,полужени.. ха.ха.ха

ти да не намекваш че цецка и кристалина са приятелки на путин хахаха

Демокрацията радва все повече! Роднина-милиционер-роднина-милиционер в родния ЕССР!

Дано Марин Льо Пен не спомене в своя защита, че Земята е кръгла и се върти, че тогава жална и майка...

Льо Пен, която най-вероятно ще спечели изборите във Франция и която обяви че ще изкара Франция от тоталитарния Европейски Съюз, е огромна заплаха за глобалистите и диктаторите в ЕС и трябва да бъде отстранена по някакъв начин, иначе може да доведе до разпада на ЕС още тази година! Атаките и плюенето срещу нея ще стават все повече и все по-гнусни по примера на атаките и плюенето срещу Тръмп!

Мхм, той и баща и щеше да печели преди години, със същата малоумна платформа, ама на белотажа отпадна. Очаквай същото и с не по-умната му щерка :)

Това соросоидите сте тъпи парчета ! Точно с това не бива да се хвалите.... Каква демокрация и свободни избори, когато в момента на появата на "несистемен играч", подкрепян от най-много избиратели, всички останали "системни" (в същност соросоидно-глобалистки) играчи зарязват платормите си и идеиите си и се обедняват срещу него ? Това означава, че всички глобалистко-соросоидни партии са казионни и са нещо като БКП и БЗНС и ОФ при комунизма ! А не са ли ?! Дали десняшка (ОНП) или левашка (ПЕС) партия управлява - все едно и също се случва - глобализъм, бизнесът все по-бензаказан и уродлив, все повече орки в Ивропата. ТОВА ПОСТАВЯ И ВЪПРОСА - ВЪОБЩЕ ВЪЗМОЖНИ ЛИ СА ИСТИНСКИ СВОБОДНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ В ЕВРОПА И ВЪОБЩЕ ИМАЛО ЛИ Е ТАКИВА СЛЕД СЪЗДАВАНЕТО НА ЕС ?

Както каза Тръмп "И да застрелям някой пак ще ме изберат". Фенклуба ще си гласува по навик ако ще да покажат снимки как изнасилва кон.