Франсоа Оланд: ЕС няма нужда от външни съвети

Френският президент Франсоа Оланд отговори на критиката, която новоизбраният държавен глава на САЩ Доналд Тръмп отправи по адрес на Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Франсоа Оланд: ЕС няма нужда от външни съвети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако оланд си сложи един червен нос, докато ги говори тези измислици, ще изглежда доста по-сериозно. тогава ще прилича на типичен европейски политик от ранга на другите социалисти, зелените и антихристите. :-)))

ами кво козируват всеки ден ден по американските посолства.

От 1945 година сте абсолютни щатски марионетки! И как така изведнъж се събудихте и искате да се отърсите от американското "демократично" тиранство?

не лошо ,да се чуят съветите за еу,дори и да са от сащ,русия или друга държава! съветите могат да се вслушват,но не непременнно да се сърдим,на другите,ако има проблен по даденият съвет,трябва да се работи и анализира какво трябва да се направи!иначе реалната ,истинската пазарна конюнктура ще ни отрезви и постави на мястото!светът не е само еу,сащ и русия!

Лишиха хората от цяла Европа от спокойствие и нормален живот и продължават да твърдят че са прави.

френския капут и той се обади ....

два минуса = две п..ки

ала , мили , дечица , защо да няма една от давно планирана малка балканска война , почистателка на противо поставени едватките и въпроските ? Колкото да би свучило абсурдно , толкова да е би могло вероятно , възможно . Където няма NATO доктрина , има поле , поляна , пасище , нива , река ... Но , мили след 1991 родените дечица , къде да е полезрението ? Във Хагия София , град Константинопол , наречен и Цариград във учебното по общата историческа кауза ? Някъде във Видинското , със спомен към драго съседство на Власи и Българи край Солунското преди 1914 - 1919 ? Или във унизон със стремеж политически изразен в 47-мо народното събрание , Илиндин , Гоце Делчевски ? Да , мили , драги дечица от поколението на 1991 г. насам , имате Вие предстоящ въпрос заради Чичко "Че Доналдо Тръмкес" , не от Нуева Мексико , а от Доналд Тръмп Тауер в Ню Юрк , намиращо се във американския континент .

оланд ,това беше критика ,а не съвет ,както би ти се искало !

....хубавото в това което ще стане е че Германия на бабока ще забрави за военни разходи от 1,2% от бюджета, от сега да мисли за 5,6 %, армия над 500 хиляди, и на путя му остава само ядреното оръжие,... ноо чичко Тръмп вече говори за съкращаване на ядрените оръжия и тогава на дЖуджи какво му остава...лошото е че нашият клепоух се изказва неподготвен и скоро ушите му ще станат още по клепарести от дърпане....

ЕС има нужда и от съвети и от помощ и от нов елит. Виж, от старите провалени кримки, които не приемат никаква критика - била от вън, била от собствените им избиратели, може и да нямаме нужда. Добре че във Франция се задава доста здравословна промяна.

като му спретнат на оланд още два атентата и ще миряса . горещо му препоръчвам да ходи всяка седмица и да моли Бога за опрощение на греховете си !

Когато Оланд замени Саркозито, имаше индикации, че нещата ще потръгнат. Той, обаче, се оказа същата пу*. Интересното е дали Тръмп ще продължи политиката на Сащ с войните и опитите да скара ЕС и Русия, с цел Сащ да се превърнат с енергиен снабдител на Европа и да си изплатят 20-те трилиона. Аз лично смятам, че Европа с нищо не е длъжна на США - като са си правили дълговете, да си правят сега заплатите по 200-300$ и да плащат! Дори имам съмнението, че Карлов бе убит с намерението Русия да нападне Турция и да стане световен мармалад.

нали , от холадия , щом е Hendrix , или ? Но , по тема , от "ал алонг те вотштовер (all along the watchtower)" до "го-го гюрл (Gogo girl)" , ние разбираме едно и също : хем Чичо Че, хем Чичо Ай вант Ю (I want you). От това няма даже при северна атлантически "атланти" оттърване. Но това , ще е вашето собствена задача като поколение . И сега , по принцип , шегата : предва ли Доналд Трумп ? Отговор - да , защото жлезите не се подменят . Второ . Стар ли е "Че Доналдо" от Интернета ? Да , защото няма RAM Chip на I/O платка ....

Яаааа, кой се изказва,какъв гений на демокрацията и еврогейценностите.

"ЕС няма нужда от външни съвети" ... ... каза държавният глава на Франция, който изпълнява политиката на Катар в Сирия и Близкия Изток (вж "мерси-то" на милиардните катарски инвестиции и военни поръчки към Франция)

Тази седмица си отива най-бесния русофоб на Балканите - прецедента /той по едно време дори щеше да обявява война на РФ, помните ли/, после промяна в Холандия, после французите бият шута на това чучуло - Оланд, после немците бият шута на бабата... Холандци и французи ще правят референдум за излизане от ЕС, а вероятно и италианците. Май до края на 2017г. такова животно - ЕС няма да има....

Аз не разбирам защо се радваш и какво те грее теб. Ако се разпадне ЕС даже ще станеш още по голям мизерник отколкото си сега.

Единственото, което ме успокоява/радва е, че Килъри загуби изборите в САЩ и голямата война се отлага. ЕС като структура обслужваща елита зад Килъри ще изчезне рано или късно, неизбежно е, както и всички които ми обясняваха, че ЕС е тук завинаги и за България той е "Пътя и истината и живота" ..... Хахаха! Е това вече искрено ме забавлява. На теб не ти ли е забавно?

кой беше този клоун ???

Когато Франция беше империя, хамериканците бяхте още индианци господин Доналд Дъмп.

Тъп нула ли имаше по история? Да те светна - индианците още са си индианци и няма нищо срамно в произхода им.

Много пък засегнати еврогейовете на Тръмп бе.....каквото и да дрънкат, Тръмп ще ги сложи в ред, хич и да не си мислят че ще се оттърват!

Той Тръмп да си гледа тия които ще му забият нож в конгреса!! Щото само да се издъни и заминава!! Щото и републиканците не са му големи фенове!!

Раята каквото каже, иначе може и една гражданска войница да си спретнат там, черни колкото щеш!

Чудя се русофилите защо не ходят в Русия?? Все се оправдават с нещо? То че са некадърни и ненужни е ясно!! Като руснаците. Лика прилика са си. Всеки нормален българин ако иска да отиде в ЕС, го прави, защо русофилите мразят Русия и не искат да отидат там?

Шарли искате ли пак да ви закачиме жълтите звезди на Цион или не ...а шарли ?

Кого питаш? Тимченко? Братя Ротенберг? Абрамович? И другите приятели на путака?

не Шарли -питам теб ,искаш ли пак да бъдете унижавани като кучета. Престани да се държиш за полата на Сорос и бабата в Берлин. Бъди разумен и стани един от нас . Никога българите не сме предавали евреи и чифути, ако се държат като нас .

Оланд е история, както и ЕС... Мир на "праха" им!

все пак добре си поживяха ,сега и пенсиите ще им заработваме .

Ако Тръмп забрави за една седмица военната поддръжка на толерансите Путин и джихадистите ще си поделят Европа и Тръмп ще има по-мялко 28 главоболия.

Ох, божке, и ти Путин ли искаш да те управлява? Питай руснаците колко са доволни от него!! Ама на четири очи. Що един от вас не отиде да види как е в Русия?

Аз познавам десетки българи които живеят на запад и нито един дето живее в Русия!! Що ли?? Няма идиот който да отиде в Русия.

Ами като познаваш само идиоти така ще е.

На Запад не е толкова студено. Това първо. Второ, руснаците сами си вършат всичката работа, не чакат друг да им мие чиниите и кенефите и да им гледа дъртаците.

Аз не познавам нито един дето мие чинии и кенефи, но на тебе явно ти е ниска културата!!

Шарли надушвам чифутското в тебе .На вас -дас трябва да ви разрешат тюбитейките да ходите по-улиците на главата. Не е срамно нали си чифут а ние все още не сме ги изпушили.

Чифути са приятелите на Путлер!! Не ги обиждай!! Те ръководят Русия.

Смотаняците русофили като не им харесва в ЕС, да бягат в Русия!! Ей там е!! Скоро ще си спомнят как бяха купоните и опашките. А Тръмп колкото повече приказва толкова повече сплотява ЕС!!

Глупако, така и не си разбрал, че ЕС е обречен, а корумпираните му лидерчета нищо няма да направят, за да спрат "бежанците". До 20г. нефтените кладенци свършват, а температурата ще направи пустините тотално необитаеми, затова още отсега населението бива засилвано към Европа. Купони и опашки в Русия няма, няма и да има. Ако не беше толкова тъп, щеше да отвориш коя да е руска страница, та да видиш как руснаците си обичат Путин, дори чужденцни (в частност араби!) говорят топли думи за него. Ама като си тъп, така ще е.

И Меркел и Оланд са употребени политици и ако имат поне малко достойнство, трябваше за замълчат. Но и за това е нужен интелект или поне добри съветници. Започват да приличат на нашия , още действащ президент. Никой не ги пита, ама те си говорят...

Само диктаторите не са употребени политици!! Като любимата ти Пут-а.

Айде, и френския Плевнелиев се изока. Политическата криза очевидно е навсякъде.

И Меркел и Оланд знаят ОТЛИЧНО , че Тръмп е ПРАВ в тези си забележки. Но на тях както се вижда не им изнася и реват против това , което е очеизвадна истина и се стремят да изместят темата от истинските проблеми ,които те предизвикаха в ЕС...

Така ли му се иска на Тръмп, разединена Европа, да се разпадне еврото и за да бъде силна Америка.

Както заминаващият си френски президент, така и заминаващият си американски посланик могат да си говорят каквото си поискат! За тях мачът свърши!

ЕС няма нужда от външни съвети за да се разпадне

Тоя сега се сети да се прави на мъж.

Журналистите засилват рязкостта на разменените думи между ЕС и Тръмп, но както и да е. По-добре е някой да хвърли камък в блатото, отколкото да бълбукаме в него. Трябваше някой да го направи и оживлението е полезно за всички. Ето Оланд - не можем да го познаем. Бяхме затънали във фалш и "политкоректно" говорене и ето докъде я докарахме. По-добре да сме резки, отколкото прикрити лицемери.

ДОКАТО НИ УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА БЕЗХАРАКТЕРНИ ПОЛИТИЦИ,ЕВРОПА ЩЕ СВИРИ В УСЛУГА НА ЩАТСКИ ИНТЕРЕСИ!!!

ХА ах аха ах! Толкова жалка работа е този ЕС. РАзбрал щтрауса, че бил си забил главата не в пясъка, ами в задника на слона и сега, когато слона се из*ра се чуди що е целия в екскременти! По-добре да го затварят този жалък проект , наложен от САЩ! И във Вишеградкста четворка има пъти повече достойнство от от ЕС!

Вдлъбнат, а тя не е ли в ЕС?

20 години американците настройват Европа срещу Русия. Либия, Иран, Ирак, Косово, Афганистан, Сирия, Балтика, Украйна. Студената война никога не е спирала. Сега поредния откачалник подготвя нова Ялта. Пращайте си децата да учат отново руски!

Най-големите виновници за мигрантската криза - САЩ и Русия насочиха тълпите към Европа и тя влезе в капана. Украинския пуч, финансиран от САЩ провокира Европа и Русия да се обезкървяват със санкции. Хванаха се! Е, не успяха да скарат Турция с Русия, но почти я скараха с Европа. С общи усилия разцепиха Европа на източна и западна, отново разбунват Косово, ще пламне и Македония. А ние, с насраните гащи пак сме по средата и пак не се ориентирахме срещу кого да лаем.

А, и да не забравя - 51-вия щат - UK! Да им е честито предмостието. Ламанша стана граница на САЩ със ЕС. Ако сме умни западната граница трябва да е на Амур.

VIVE LA FRANCE. На удара с удар. Не може една нация създадена последна и изградена от сбирщайн затворници, търсачи на злато и авантюристи да дава акъл на добрата стара Европа.

осре един пупчив но ентелегентен теенагер се изака.

този май се е взел за де Гол....ама не може да излезе от НАТО....смешник

След арабската пролет имаше украинска. Имаше мераци и за руска. Но виж ти Историята, тази дърта мръсница какъв номер погажда на запада, без да и дреме за високомерните му ценности. Иде пролет. И наистина все пролетно време стават магариите. Тази пролет ще се проточи цяла година, а може и няколко години д трае. Соросоидите са изплашени както никога-вижте днешното просълзено интервю на роската. И така-объркани, изплашени и безпомощни слуги на тъмните сили на злото. Уверена и много разгонена Русия. Тази турбуленция не вещае нищо добро за България, но ние сме толкова безперспективни и толкова зле живеем, че няма какво да губим. Да му мислят умните и красивите. Ние грозните и тъпите викам да си вземем пуканки и да почваме да се забавляваме. Жалко че не разрешават да се псува тук.

И псуването е разрешено, но само за умните! Относно забавлението, забавляваме се с маргиналите!

Щом пишеш тук по нощите си много умен. И изобщо не си маргинал, нали.

Аз като гледам последните 5 години само на съвети отвън я караха и не мрънкаха.

Да живее Франция, люлката на демокрацията!

Думата ДЕМОКРАТИА е гръцка. Чети книги.

И какво като е гръцка!

Ако някой ти налей ракия, това означава,че той има ракия. Ако някой започне да ти дава акъл, това означава, че...... той няма ракия.

В момента цяла Европа се управлява от нечовешка паплач и предатели. Това става ясно всеки път, когато някой от тези рептили си отвори мръсната уста.

JMM®

След това твое изказваме, вече невероятно ме е гнус от ботоксовото кремълско джудже ...

Пий си хапчетата и събирай центове за следващата доза.

Прав е Оланд. Не може яйцето да учи кокошката. Съвременната цивилизация и най високите човешки достижения са се родили тук. Нямаме нужда от съвети. Достатъчно е просто да продължим да следваме вечните и непреходни евроатлантически ценности за да се движим уверено към светлото бъдеще

Кой не скача е червен! Кой не скача е червен! Кой не скача е червен!

Франция е дала на човечеството две "прекрасни"неща : ДДС-то и гилотината ...

Г-н Оланд,ще ви стрижА за 9990 евро,а не както досега са ви стригАли 10,000 на месец.