Европейският парламент: Лондон да ускори излизането от ЕС

Европейският парламент настоятелно призова Великобритания без отлагане на започне преговорите по процедурата за излизането на страната от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Европейският парламент: Лондон да ускори излизането от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

комисията като е толкова загрижена за циганите да си ги вземе у тях!Ние акъл не искаме,пари ни дайте!

УМНИТЕ БЯГАТ ПРОСТИТЕ ОСТАВАТ

много точна гледна точка на европейските лидери. колкото по-бързо се изясни статута на Англия, токова по-зле за тарикатите и спекулантите на борсата и толкова по-добре и за ЕС и за Англия. Само дето никой политик не иска да се натовари с това решение. Дори и русия английски пудел който "спечели" вота. Крие се в имението си и не смее да излезе публично.

много лоши и прибързани изказвания, които показват, че англичаните гласуваха точно, вместо да погледнат в себе си, европейските лидери се държат неадекватно и обидно

Разбира се, братя британци, съгласни сме да ви приемем обратно! Само че през коя дупка ще предпочетете да ни приемете, че след тоя брекзит сме малко на вълна "и без вас ще минем"?

Пфхахахах, никой не ги ще английските прасета в ЕС! Смучете си паунда и грозните жени самички, драги "аристократи"!

Всъщност селяните им взеха решението, защото аристократите не се сетиха да платят и да си представят за какви пари става дума? Много нации имат тъпи постъпки, но англичаните избиха тъпомера.

сега ингилизите ще направят като раданчо! хем на власт , хем опозиция! хев в ес , хем извън! а може да пунтират гърците! те казаха не , направиха да!

Какво друго им остава на тия паразити! Без ЕП няма дебели заплати и безброй глизотии!

Крият си кирливите ризи!

Вижте какво масово подписите за втория рефепендум са фалшиви.Представям си само какви машинации са били на първия референдум .Било е пълна анархия .Резултати от пощата пълна пародия злоупотреба и т.н Реалния вот е 77% за излизане 23 за оставене.Това е стига сте крякали ами поздравете великобританците защото когато са единни трудно могат да бъдат заблудени.Това е и целта на ГЕРБ да има много партии и да подменят за себе си.ОБаче във Великолритания не им се получи.ГЕРБ оставка.

Лъжеш, от 3,1 милиона , само 77000 за фалшиви и това е нормално за всяка петиция!! Някои само са се шегували.

няма какво да търсите ''врага с партиен билет'' а си вземете поука и се реформирайте по-бърже, че ще ви истинат топлите местенца. А специално наште може и по затворите да ви разходим!

Ние, долуподписаните, призоваваме правителството, след като играхме мача, изпълнихме 42 корнера и загубихме с 1 на 0, да приложи към вече приключилия мач правилото "три корни - дузпа"!

Те от Брюксел да не бързат много за да не останат сами

I voted leave. Then I went to find out on Google what I'd left. Then I found out my area would be poorer because the EU funds part of it. I am still proud to have voted leave because my area will be so poor that no foreigner would want to come and live here.

Maybe it could be... My neighbour voted Leave as he wanted the NHS to get 350m weekly. Once Mr. Farage announced on Friday that NHS will not get 350m, he felt betrayed. "I was lied in my face", as he put it. Then, "If I could vote again, I'd vote for Remain this time." I'm just wondering how many other people were fooled like him. 100,000? 1,000,000? 10,000,000?

Това е , няма пари защото отдоха против Путин. Забраха всичките и тези кото бяха премияни за генералите ви

Англичаните ще излязат когато си искат и както с и искат. Германия и евроидиотите не са в позиция да се налагат на Обединеното кралство. Точно обратното. И всички които се намират в германския капан за мишки, трябва добре да си дават ясна сметка за своята тотална зависимост от Англия ,Русия и САЩ. Без тях няма ЕС

Абе какво сте седнали да мислите за англичаните и да ги оплаквате. За тях няма да има почти никаква промяна. Пак ще живеят по добре от нас. Зад тях стои големият им брат Чичо Сам. Така, че не ги мислете, ами гледайте как да оправим нашата кочина тук. Ние като сме членове на ЕС да не би да цъфнахме?

17 Милиона ИСКАТ ИЗЛИЗАНЕ от Е.С ! Но Е.С в Действие със лъжите но си изпуска ли се тая власт ? ЦИТИРАМ : Високопоставен член на администрацията на ЕС , пожелал да остане анонимен, съобщи, че министър-председателят на Великобритания няма да задейства чл. 50 само ще уведоми за Референдума .

16 милиона не искат да излизат от ЕС. Младите сега искат да изхвърлят старите от скалите за дето са им разрушили бъдещето!!

Хайде стига с тези русофобски глупости в коментарите. Русия има нужда от силна, независима и високотехнологична приятелски настроена Европа до себе си, която не прави глупости. Няма намерение да напада никого. Достатъчно е голяма и така, не може да си обработи и сегашната територия. Трябва й спокойствие и търговия. Вместо това вижда американска марионетка, дрънкане на оръжие, подпалване на задния й двор, глупости в Близкия изток, имигранти на талази и откровени лъжи.

меките китки от брюхел се държат точно като в 3 степенен сапунен сериал. срам е че съм в държава която има политици които лапат пишките на такива. срам!

Жужето може да руши ,плаши или анексира- ОК признахме му го. Но Русия е и си остава един кенеф - крайно непревликателно за живот място. ЕС няма алтернатива - милионите европейци го знаят,както и повече от 70% от българите. Блеещите му разни тролове или откровенните неудачници тук в дир-а нямат значение.

Въх ! --> #Кой Ви даде клавиатура/достъп ?!

Най накрая и ти потуряка си призна, че си обикновен блеящ в ДИРа неудачник!

чрез илюзии може,НО да управляваш държава чрез илюзии НЕ става!

Има СамоТри области на Всяка инкономика (Хеле пък ако Е в кавички !) където Парекселанс се Краде+Препира ! - строителство, туризъм и хазарт.

Да, ако при управлението на ЕС имаше по малко лъжи и илюзии, резултатът от този референдум щеше да е съвсем различен!

Не се заблуждавай , че админстрация и бюрокрация няма в дуржавния апарат на Британската Империя... Портсо едни хитряци подведоха други едни наивници , че ще им поднесат Рая на земята на подноса ...Но утре ще го почувстват този РАЙ сами върху гърба си ..Изчакай утрешния ден ще е по-мъдър от днешния ..и ще пооткрехне доста врати и доста неща , ще видят бял свят ..поизчакай малко и не прибързвай с изводите си...

а , че в ЕП има страшно много трески за дялане , ТОВА Е ФАКТ И НАИСТИНА ИДАТ НОВИ И ИНТЕРЕСНИ СЪБИТИЯ... И в ЕП , както и в БГ -нашите комуняги не си дават лесно и кокала и властта ... Просто този Брекзит - ще донесе добро за оставащите в него...

Абе Путьо какво направи в Китай? само сладки приказки и нищо сериозно?? Китаеца го потупал успокоително по гърба!!

От разсъждението ти лъха на цървул, чесън и ГЕРБ.

Сте ли Виждали Как карат кола ?!

Въх ! --> #Кой Ви даде клавиатура/достъп ?!

балканската федерация е единствената богоизбрана държава, които има право да съществува! ес е измислица на болни мозъци, която не може да съществува и като нормална идея! да не престанат да ни залъгват с нея!

Шулц е абсолютно прав. Нали англетата искаха "деня на независимостта"? Сега какво се опърдяват? Да се махат и да се "наслаждават" на независимостта!

Има време , от понеделника ще се наслаждават на резултатите ... От сривовете на валута и всичко "британско:..ама май И Ирландия не го ще Кралския двор , и Шотландия и сега е и Уелс... Има време ... от утре ще са "ЩАСТЛИВИТЕ ИДИОТИ"....НАПЪЛНИЛИ ГУШАТА НА ВСИЧКИ ФИНАНСОВИ АКУЛИ.. САМИ СРЕЩУ СВЕТА ..КОЙТО СЕ ОТДЕЛИ ТРЯБВА ДА Е ПОДГОТВЕН ЗА ВСИЧКО .. А ТИЯ ??? АКО НЕ Е ЧИЧО САМ ДА ГИ НЯМА НА КАРТАТА НА СВЕТА !!!

Именно !, което ЙощПо Засилва въпросите какво Е станалото...

Единственото условие да станеш европейски парламентарист е да можеш лъжеш нагло и безочливо. Същото е като да си комисар. Изтървахме британците, но няма да изтървем топлите си местенца и добрите си заплатки! Но пасаран! Венсеремос!

требе да си прост и да слушкаш.Като слушкаш папкаш

НА ГОЛЕМИ УЙОВЕ ЛИ СЕ ПРАВЯТ .КОЙ Е ПО ПО .ЩЕ ИЗЛЕЗАТ НЕМА ПРОБЛЕМ .ДА НЕ СЕ НАСЕРЕТЕ ЧЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е СЕРОЗЕН ИГРАЧ В ЕС.ШУЛЦ ДА НЕ СИ ПОДРИТВА КУПИЧКАТА ОТ КОЯТО СЪРБА

Слагайте ми колкото искате минуси но знайте мили Евро бюрократи и нагаждачи - Колективната отговорност ражда лична безотговорност- така че чакайте още дружески потупвания отзад

тИ МАЙ ПО-ГИ РАЗБИРАШ ТИЯ ..С КОЛЕКТИВНАТА , ИЛИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА СИСТЕМА НА СОБСОВЕНОСТ... ВСИЧКИ БЯХМЕ СОБСТВЕНИЦИ НА СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО..АМА ЕДНИ ОТ ВАС БЯХА МАЛКО ПО-ТАКА СОБСТВЕНИЦИ... НАЛИ... И НЯМА СПОР , ЧЕ КОЛЕТКИВНАТА ОТГОВОРНОСТ Е НАЙ-ФАЛШИВОТО НЕЩО В СВЕТА... !!! ДОКАЗАХТЕ ГО С РАЗПАДА НА СОЦ-ЛАГЕРА ..И ИЗОБЩО С ПРОВАЛЯНЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ ЗА РАВЕНСТВО БРАТСТВО ...

ти си първият който мили че са много отговорни - Аз знам един много отговорен като у------ра отиде в ПЕС ли беше БЕС ли беше да си повиши отговорноста

Пишеш като нещо негативно за колективната отговорност и я схващаш като остатък от соц. времената. Същевременно забравяш, че основния принцип на НАТО е точно колективната отговорност. Замисли се преди да напишеш каквото и да е било.

Правилно! Лондон да ускори излизането от ЕС!!! За да трасира пътя и на другите държави да се отърват по-бързо от тази дълбоко и жестоко тоталитарна конструкция, в която по наивност се натикаха, която ги обезличава, която им диктува, какво да сеят, какво да ядат, какви блоклуци да пият, какви бракове и извратености да правят, каква робовладелска спогодба да подписват, за да нахранят най-после ненаситния търбух на САЩ. САЩ, които според антропо(?)-социолога Тлъстан Хараланов са се "нагърбили" да оправят света. Е, оправят го - лавина от пещерни нашественци залива Европа, братя се избиват в държавите си по майданско-нюландски съвети и милиарди, правят кървави пролети, кандидатки за президент ръкопляскат с възторжени възгласи при смъртната агония на все пак човек, империализират света със 160 военни бази навсякъде по глобуса, ега ти "свободата и придобивките".

Тея нещо през просото искат да я карат. Ало ЕСесовците! Има си процедура, която вие сте я опредилили и одобрили с подписите си!

Има ли някой който може да обясни как младите искат да решават бъдещето, а същевременно казват, че не са си дали сметка за консеквенцийте от гласуването? Ето точно това потвърждава защо по- възрастната генерация спечели. В митологията се казва, че когато Паетон или Фаетон дал на сина си да управлява колесницата той се приближил много до земята и ако не е бил баща му катастрофата за цял свят щяла да е факт. Жизненият опит е единственият истински ключ към бъдеще без катастрофи.

Европейският парламент не е призовавал за нищо. Мартин Шулц се опитва да се прави на мъж.

Кой от Евро Бюрократите ще поеме отговорност за излизането на UK . Къде е Мама Меркел и френският пингвин да обяснят за обединена и светлото бъдеще или всяка коза за своят крак отново

отговорността за брексита е на камерон. тои си направи сметките без кръчмаря а те взеха та излезнаха криви. сека всички в ук са като на.с.рани и незнаят какво да правят и откъде да я почнат.

на тарикатите! Един път лайнар - винаги лайнар!

Вие, турците, нещо много се нахъсахте, след като британците ясно ви казаха, че не ви искат.

Ако някой бърза, значи е несигурен и очаква проблеми от всяко забавяне. Англичаните могат и да премислят, защо никой не коментира сериозно тази възможност? Закъде са се разбързали?

Я имам съименник :) Само не тролете, моля Ви Господине, пиша независимо и свободно от всяка партия и всеки "шеф"... :) ???

Спокойно, няма проблем, използвам 300 от 10 години, просто съвпадение,. Важни са мислите, не автора...

Тази петиция още ли виси на тези три милиона подписи? Като знаем скоростта с която се развива подписката подписите трябваше вече да са няколко милиарда!

Другарю комисар, ще вземем мерки да ускорим процеса!

искате да кажете, че "пътуващият цирк" искал нещо си там? ми да си го вземе тва дет иска? хахаха

Английския "Телеграф": "Петицията за повторен референдум - Над 77000 елктронни подписа признати за фалшиви, часове след започване на проверка от парламента" 32 411 от Ватикана, постоянни жители 800. 23 778 дошли от Сев. Корея 3000 от Юж. Джорджия и Сандвичеви о-ви, население -0.

Това какво променя?

Че има организирано мероприятие.

Електронно дистанционно гласуване на практика. Да ни е честито от ГЕРБ.

Винаги могат да се отсеят фалшивите гласувания. Въпросът е, това да става без намесата на човек.

Обединеното кралство стана разединеното кралство!

Ти мани , "Обединеното Кралство" колко ша си разедини , ами виш чистокръвния немец-ариец дет вкара гола сега за Германия :) Ако някак си Адолф разбереше това .. .:)))

Истински ариец!

Па добре , че още "по-чистокръвен" пропусна дузпата ..иначе мача ставаше "безсмислен'..:)

роден и майка му е германка. Ти си НАЦИ гъз!

Китай изобщо не са фенове на Брекзит!! Това заплашва световната икономика!!

Другари и господа Тролове , интересно ли ви е по повод този Брекзит и наглото и безоговорно инглизко държавническо държание , какво следва през следващите 2-3 дни ..Подсказвам : например на фондовите борси като NYSЕ, в Токио , Шанхай , ХОнгКонг ...Ще има да се дърлят хиените около "мършата: Британия .... Кофти е само едно , че в Гетото ни , пак ще има "стагнация" на несъществуващата икономика и поредния "срив" във финансите ...и нали знаете какво следва - че когато атовете се ритат , че магаретата реват... а сещате се защо ще да е :)

АЗ КОЛЕКЦИОНИРАМ САМО СВЕТИ ГЕОРГИ - 50 РУБЛИ И БРИТАНСКИ СУВЕРЕНИ :)) .. ЗАЩО НЕ НАШИТЕ ОРЛЕТА - АМИ НЕ ИМ ВЯРВАМ .. :))

Балоните като се надуват много, трябва де се пукнат. По добре да използват тази ситуация, отколкото да има войни, както се гласиха да изпуснат парата.

Ами... когато "влизахме" сътресения, след като влязохме - криза, преди да влезем - по техни съвети и нареждания - разсипаххме изцяло икономиката си и донякъде обществото си. За да не ги конкурираме на пазарите и да купуваме техните боклуци. ., с което им осигурихме заетост, а нашите деца проводихме аргати в техните страни да мият дстарци и чинии. Нищо че все се хвалим с наши "успешни"(не "успели", а успешни, каквото и да значи това небългарско съчинилище) младежи, но не казваме ЗАЩО АДЖЕБА, ТЕЗИ УСПЕШНИТЕ, НЕ УЧАТ И НЕ РАБОТЯТ ТУК, А? Обезкървиха ни, глупаци замузени, а вие пак повтаряйте след лицемерки като Пръчмова и онова недоразумение природно, предсказващо (нали е спец по хороскопите) "война след брекзит" - ах, колко придобивки имаме.

БРИТАНЦИТЕ ПАЛНАХА ЮРГАНЧЕТО НА ЕВРОБЕЙОВЕТЕ И ТЕ СЪВСЕМ ЗАБРАВИХА ЗА АСАД , СИРИЯ И УКРОПИЯ :))) ... НЯМА ГИ В НОВИНИТЕ :))

Ти гледай сеира утре , да видиш как британците не само тази черга палнаха ..Май си подпалиха доста лошо и своята ... Утре ще ги разкъсат по борсите ...и накрая ония дето гласуваха Брекзита - ще си грзиат ноктите и ще се чудят къде да идат .. Има време ще видиш ..., ако не вярваш..имам инфо от познати - още сега АКУЛИТЕ си точат зъби..:)))))

Абе момчета дираджийчета,стига с тоя брекзит или каквато майна е!Дайте нещо ново за слънцето на изтока,всевиждащото око ,което никога не спи,другаря путин естествено,не може днес да не е направил ,или казал нещо гениално!

Още ли не ви е ясно защо британците си тръгнаха от ЕС?! Лондон е заприличал на азиатско-африканско гето?! Трябва да минеш 2 км, та да срещнеш бял британец. Писна им! Накрая, черешката на тортата, азиатската тълпа си избра и азиатски мюсли кмет в Лондон. Меркела покани още 1.5 милиона азиатци, и каза, че трябва да си ги поделим. Те, британците не са слепи. А, като чуха, че Турция я готвят за влизане в ЕС по бърза процедура, решението им беше ясно. Брюксел затъна в собствените си корупционно-лобистки сделки. Самоудавиха се! Нещо мулти-култи не върви особено... Сега и други държави ще последват примера на британците! Британците излязоха с призива: 'We want our country back!' (Върнете си ни държавата!) ЕС започна като икономически съюз, а се превърна в централизирана диктатура с централа Брюксел.

не е така, оказва се че на тях им пречат само източно европейците. Другите не ги забелязват!! На всеки с половин мозък му е ясно ,че Турция няма да влезе в ЕС, в следващите 50-100 години!! Тая лъжа я ползваха ония дето искаха да напускат ЕС. И всяка страна може да наложи вето на влизането на Турция!!

Като източноевропеец във Великобритяния, мога да ти кажа, че никога не сме им пречили. Работим, плащаме си данъците, пращаме пари и на роднини в България. Който е достатъчно умен, ще си извади виза и ще си остане където е! Няма настроения срещу нас, това са медийни заблуди. Но със сигурност искат да спрат наплива на мюслита, защото се размножават като добитък.

Какъв контрол бе?? Гражданина ще получи контрол?? Не се заблуждавай!! елита може да получи контрол.

Референдумите затова не са често явление, защото това е решението на народа, елита ще се съобрази!

И сега какво , като не са в ЕС , да не би да "побелее" Лондон ...Пак ще си ги има чернилките ... доста плоско разсъждение.. или тролско,,сам си избери...

Хващам се на бас, че сега ще се окаже, че британците няма да излязат, въпреки референдума. Няма воля в политическата им класа за излизане.

Дали англичаните ще излязат или няма да излязат си е тяхна работа. Ще направят това което си искат и нито един от останалите сателити на Германия ,включително и Германия, само ще слушкат, кротко , вежливо и почитателно и ще слушат какво им казва Би би си. Това положението, за Великобритания нито един германкски слуга не бива да се тревожи и притеснява. Проблемите на Германия и сателитите са си техни проблеми и за тях да мислят, не за Обединеното кралство. То може и без германския аншлус. Нали така .

They said goodbye!

Оставете ингилизите да починат! А как ще посрещнем Джулая? .. Започва от Сочи....

БРЕКЗИТА ПАК ДОКАРА СИЛЕН ДОЛАР И В АМЕРИКА БАШ ПРЕДИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ВЛЕЗЕМ В РЕЦЕСИЯ .... И СТАВА ЕДНО ГОЛЯМО МАЗАЛО ЗА ДЕМОКРАТИТЕ:)) ... ОТДЕЛНО ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАПАЗЯТ ДЕФЛАЦИОННИТЕ НАПРЕЖЕНИЯ И ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ НЯМА КАК ДА ВДИГНЕ ЛИХВИТЕ .... ОБАЧЕ И АМЕРИКАНСКИ ДЦК НЕ ЩАТ ДА КУПУВАТ ... ВЪОБЩЕ ПЕРФЕКТНА БУРЯ :))

Тоя пък чекиджия! Щели сме да влезем в рецесия и ставало мазало, и то за ... демократите! Ти тъп ли си или на грешните хапчета бе! Не, не ми отговаряй, отговорът е очеваден, И ДВЕТЕ, ДЕДО ПОПЕ, И ДВЕТЕ! А случайно да ти говори нещо годината 2008, случайно да си чул и разбрал за Голямата Рецесия и при кой лумпен, по верме на президентстването му се създаде и развихри и кой е Татковия, Буш-син, и че е от видна РЕПУБЛИКАНСКА ФАМИЛИЯ, а, на батко лумпенчето и тъпо манипулаторче?

ТО БИЛИ ДИК КЛИНТЪН НЕ ПОДБИРА - ДА НЕ ТЕ Е ПРЕКАРАЛ И ТЕБ И ДА ТИ Е ХАРЕСАЛО - ТАКИВА ПЛАМЕННИ ДЕМОКРАТИ ПРИ НАС ГИ ОСВИДЕТЕЛСТВАТ :))