ЕС ратифицира Парижкото споразумение за климата

Страните в Европейския съюз ратифицираха късно снощи постигнатото в края на миналата година в Париж международно споразумение за климатичните изменения.

Обратно в новината

Коментари - ЕС ратифицира Парижкото споразумение за климата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

атомната бомба: ГАРАНТ ЗА КРАЙ НА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ!

Вече се чувствувам идеално КЛИМАТИЗИРАН. А Вие?

има хора които не знаят каквое това Мелдонии-това препараа почти 10 пъти евтин от аналогичния произведен в САЩ които пък не забранен от тези които наказват- съдържанието на всички коипоненти е едно и също това което е литовско и това американското

Учени: Заплахите с промени в климата са манипулация! Заплахите, свързани с глобалното затопляне, са манипулативни, а бедните страни ще платят най-скъпата цена за екологичните ограничения, налагани със световни инициативи като договора за климата в Париж!!!!Климатът винаги се е променял и в момента не се случва нищо кой знае колко драматично. В рамките на историческите рамки са и топенето на полярните ледове и покачването на нивото на световния океан, но това се подминава от т.нар Международна група по промяната на климата, на чиито заключения е базиран подписаният от близо 140 държави договор за ограничаване на вредните емисии в атмосферата. Този договор цели унищожаването на бизнеса в бедните държави и оставането на сцената на най големите корпорации,които имат достатъчно пари,които да вложат в нови технологии за да запазят бизнеса си,но те ще бъдат и монополът в тези браншове за в бъдеще!!!! Този договор обслужва корпорациите,не е направен с цел да се бори с промените в климата!!!!!

Всеки който ти сложи минус -да го блъсне влак.

Ама влака парен ли да бъде, дизелов или електрически? Щото има значение за екологията и за климата!

А помните ли как Пацо Ореха ходеше на посещения до Масква и Виетнам, а министър Стойнев се срещаше със секретарката на еврокомисаря по енергетиката. Велики сме ние от партията, не като тия Гроб дето никой никъде не ги иска. :)

на практика ЕНП-то са обсебили цялото управление на ЕС и ЕК, какво чудно има, че и там си карат "по партийному"?

Това е брутална манипулация с цел да накара хората да купуват!!! Сега ще наложат огромни данъци на старите коли,който няма възможност да плаща ще остане без автомобил,който може ще си купи нов! Целта е да се купуват нови автомобили и подобни,този договор обслужва богатия бизнес!!!!

Много съм любопитен да знам колко е била температурата по времето на прединдустриалната епоха и къде по земното кълбо? Някой знае ли нещо?

е изобретен през 1703 година! Използването му в "масовия" смисъл се е наложило след 1800 година, в зората на индустриалната епоха!Така че няма жив човек по света, който да ти отговори на въпроса!

Имам си законче с лимитец и си контролиркам. Става все по-тъмно.

Заблуждава те и това е нарушаване на Конституцията. Ратификация на този договор е валидна само, ако е одобрена от Парламента и Парламентите на страните членки на ЕС. Някой пак запя "ЕС наш не рушим" и "ЕС над всичко". Няма ЕС без спазване на основния закон на всяка една суверенна държава.

за квоти и за пари! Става дума за далавера и търговия на квоти! Останалото са пълнежи и глупости на търкалета! Вярно, температурата на Земята се повишава като цяло!Тя се повишава от последния ледников период от преди 30 хиляди години, когато цялото северно полукълбо е било сковано от ледове! На тези мастити политици някой трябва да им даде да прочетат за прецесията и нутацията на земната ос, а не да си четат само извлеченията на банковите сметки!

За какво да се гордеем бе, маймуни? Затова че ще плащаме излишно скъп ток от волтаици и вятър ли? С нашите велики заплати.

Скъпия ток от волтаици и вятър го плащаш заради Р. Овчаров, Пеевски и още няколко червени и царски далавераджии! А не заради търговията с емисии...

собственик на ВЕИ е Цветелина Бориславова...Вярно, тя няма нищо общо с Боко!Нали така?

Кой от мами бежанците, че в България е рай за бежанци?! Международната организация по миграция пробутва фалшиви брошури на мигрантите на арабски с лъжи за България! Потресаваща информация по БТВ!

"От 28 само 7 членки на ЕС засега са ратифицирали споразумението, но те са напълно достатъчни със своите 5 на сто емисии, за да стане сделката правно обвързваща за целия свят" - някой може ли да ми обясни поредната идиотщина? За къде бързат толкова да ни прекарат всички пак, тия тъпанари в Брюксел? Какво ще трябва да жертваме пак в името на Глобалното Затъпяване? Нови данъци и измислени квоти ли? Това ли е най-важното нещо в момента? На маймуни ни направиха вече! Има ли още глупаци да вярват в Глобалното Затъпяване?

По-спокойно, бе човек! Ще получиш инфаркт заради някакво споразумение за климата!:) По-кротко! Убден съм, че имаш по-сериозни проблеми от това...решавай тях!

да го даваме по-лежерно, та и те по-спокойно да ни го...да...хм...!

Озоновата дупка е струвала на американските домакинства над 20 милиарда долара... А ефекта от взетите мерки се оказа съвсем различен от прогнозирания. Е, щом някой пак се точи да крадне от портмонето на всеки е нормално да има неспокойни хора-)