Европа на Макрон ще е ”основно ястие” на вечерята на ЕС

Амбициозната реч на френския президент Еманюел Макрон за бъдещето на Европа ще е основното ястие на вечерята на европейските лидери довечера в Талин.

Обратно в новината

Коментари - Европа на Макрон ще е ”основно ястие” на вечерята на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вечната мантра /БКП, комунизъм/с която плашите, прости тролове! Ще рече човек, че най-старата европейска държава друго управлене в многовековната си история не е имала. Чакаш някой чужденец да ти опрай държавата ли?! Малоумника си ти...всеки си гледа интересите, а продажните тролове като теб пишат евроатлантически и еврогейски простотии.

ЕС,НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!МАКРОН ГОВОРИ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА НОВА ОРГАНИЗАЦИЯ,В КОЯТО ДИКТАТУРАТА НАД МАЛКИТЕ СТРАНИ ЩЕ Е ОФИЦИАЛИЗИРАНА!!!

Макарона не става за основно ястие.

Ха нямало друг път. Добре че са англичаните да ни го покажат ;-) Пък Франсетата и Германците да се оправят сами. Няма да има кой да им робува хахахаха

Плоско, много плоско ефрейтор Кибиков...

ЯСТИЕТО!!!РЕПТИЛ ДО РЕПТИЛА!!!

За мен е силно смущаващо други хора да се опитват да определят бъдещето ни, след като всеки има право на свободен избор и с това право идва и отговорността на всеки човек за действията и бездействиятам оито ся според вярата му пред Господа.

по-глупавите. Ти смяташ ли, че имаш достатъчно акъл да се сам да определяш кое е добро за теб и кое не ???

Ти сериозно ли говориш? Промит дебил и олигофрен

Никой не е по-умен от българина и по-тъп от тебе

След като ние не можем да си определяме бъдещето като народ, ще го определят други.

Тези другите нямат намерение да ни определят бъдещето, а ни зачеркат като народ и държава, умнико!

Тия противняци все повече затвърждават мнението на повечето българи, че нямаме място в тяхната Европа. Европа не е само Франция или Германия, но тия две държаве, особено Германия монополизира почти цялото промишлено производство в Европа. Прав е Тръмп, САЩ създадоха условия на една победена Германия да управлява цяла Европа, трябва да си плащат и то много.

така мислим и за вас селски отрепки,вече трудно се диша от вонята която разнасяте с разлагащите си телеса но продължавате да храчите по всичко.......знаем,че не сте европейци и се чудя защо не хващате вакзала и в азиатския рай да си доживеете

Льольо, леко с безсилната си злобица. Вижда се, че се напъваш да ни докажеш, каква селска пръчка си, подлизваща началниците си отрепка.

Революционна промяна????Да прмести Африка и Азия в Европа въпреки нежеланието на европейците.Тоя Макарон е свикнал да слуша БАБИТЕ и сега се прави на герой.И да те проклиняме,ти си прокелнат,бабата няма да ти роди дете,а човек без деца все едно не е живял.

Европа направи това, което трябваше за икономическия ни възход. За съжаление управниците ни да тази момент / до един членове на БКП, ДКМС и ДС/ предпочетоха да си присвоят всичко. Или да го разграбят и унищожат. Задай си въпроса защо сме на първо място по корупция, смъртност е ниски заплати и пенсии.

И какво направи ЕС? Освен закриването на цели отрасли и работеща икономика в замяна на едни порции пари, които управляващите да си разпределят докато ни продават за жълти стотинки земята, полезните изкопаеми,суверенитета...Планът им работи безотказно. Страната ни се обезлюди, но затова пък те получиха качествена работна ръка, образованата ни и най-перспективна младеж, бъдещето на нацията ни...Та какво казвате получихме, което преди ни е липсвало!?