Камерън: Бизнесът да каже за британското членство в ЕС

В реч в Световния икономически форум в Давос Дейвид Камерън прикани бизнеса да се произнесе за британското членство в Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Камерън: Бизнесът да каже за британското членство в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макарончо- не мога да те мисля вече- махай се и не ни занимавай повече- таман лицемерието в ЕС ще намалее без теб наполовина...

тоя е пълен негър: "Камерън: Бизнесът да каже за британското членство в ЕС". не народа, а бизнеса на камерун да кажел... хахахааа. ето на кого служат келешите. преценете сами. какво струва ек д"демокрацията" от цезари. ердоган казва - камерун козирува на фес. хахааааа

Кой бизнес? DJMorgan не бяха ли една от мафиотските гропировки (заедно с Рокфелер и Ротшилд) дето направиха печатницата на долари тяхна? И дето дърпат конците на целия свят от над век време по този начин? ТЕ винаги могат да напечатат и дадат на КОГОТО трябва, КОЛКОТО трябва и за КАКВОТО трябва. Глашатаите на които се плаща, за да информират стадото, никога не казват за овцете за КАКВО (наистина) се дават. Само ТЕ знаят каква е целта на цялото занятие, наречено НОВ СВЕТОВЕН РЕД.

Ако е верно заглавието то... Камерън, ти изби рибата! Ми то в България освен червен бизнес друг няма... Майкооо, туко виж влезли от нисък старт в брикс..И без това оттам ни цакат с разни шлемове.

Нещата са простички: за бизнеса обединена Европа е голям плюс. За хората това също е добре - пътуване, свободно търсене на работа, живот. Има разни, лесно решими проблеми, стига да имаш топки! Вместо решения се оставят силни ръце в крайните националисти, които клатят клона. Бездействието на страните в еврозоната подлагат на риск нещо, което е толкова хубаво като идея. Просто за "гостите" от други страни трябва да се забранят тъй наречените солидарни помощи, които не са заслужили. Да речем, през първите 2-3 години е достатъчно хората да получават обещетения за безработица САМО на база парите, които са влезли в хазната. Ако не си работил нищо, то и нищо не ти се полага, включително социални помощи! Аз ако отида на екскурзия в Англия, полагат ли ми се социални помощи?!? Второто е, да се въведат за чужденците задължителна здравна застраховка - отново ако се разболееш, се покрива не от държавата, а застрахователно дружество. Дефакто много неща могат да се направят, стига да има воля. НИКАКВИ икономически емигранти, а за бежанците - само временен подслон, БЕЗ право да останат в страната за постоянно. Тогава няма и да имат мотивация да преминат 5-6 граници, за да отидат до другия край на Европа. Статута им да се преразглежда всяка година. Да имат право да останат да работят, само хора които са с постоянна работа и могат да преминат тест за високо ниво на английски и обща култура. Приемат на 100%, безусловно закона на страната. И т.н.

Надявам се британците да не са толковя тъпи да си мислят че ще ползват само облагите на Европейският съюз като огромен пазар а на нас да оставят негативите като пълчища сирийци, авганистанци, косовци, албанци и т.н.

Имаш предвид нагли? Защото си мисля, че изобщо не са тъпи. А за България няма голяма опасност да останат много бежанци. Въпреки това трябва да се пазят границите сериозно, за да не ставаме буферна зона към западна европа. От регистрирани над 30 000, в страната са останали под 2000. Всички останали са поели към западна европа. Вероятно от тези 2000, една част ще потеглят към Германия, а другите най-вероятно искат да останат близо до своите държави и ще се върнат при семействата си, когато войната приключи. Не вярвам повече от 200-300 души, реално да планират да живеят в БГ. Все пак и те не са глупави ;)

Еее големи дарения . докато стигнат 40 млн.отпуснати от ес на ввс за някакви си проекти . нали е държавна и не може да се субсидира ?!само едно голямо квичене от камерунчо , нищо повече . за съжаление ще си останат член на така нареченият ес .

В Англия на обикновените хора им е писнало от всякакви навлеци. Само обясняват колко по-евтино ще им излезе, но не казват на кого. Само големите компании печелят от наличие на много хора, чрез намаляване на заплатите. Май месец са изборите в Англия.

Очаквам от гореизброените банки щедро дарение за оставането на всички българи в БГ !

По форумите особенно в Yahoo англичани представящи се за Великобританци плюват против ЕС и искат да се махат.. но си мислят че после ЕС ще им седи диванчопраз и ще им лиже гъза

Плюят тъпако плюят а не плюват

така или иначе казва какво да става в света. Държавното уж независимо управление отдавна е купено..

Е,щом като казва , значи му е време да бъде ликвидиран!

Бизнеса иска да плаща мита като изнася за Европа. Иска всички финансови институции да избягат от Лондон :) Бизнеса иска да плаща мита като внася немски стоки. Ох как го иска! И този даде заден. Не става хем така, хем онака.

Ще е голям световен празник когато наглата им нацийка се измете от Европа.НЗа съжаление само блъфират и плашат гаргите. Както се казва " А дано, ама надали"