Европейците остават на Острова и след Брекзит

Тереза Мей е предложила в Брюксел на останалите европейски лидери споразумение за статута на техните граждани в Обединеното кралство.

Обратно в новината

Коментари - Европейците остават на Острова и след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, какво ще става с британците в България? Те кокошки ли ще си гледат, с малко коноп, разбираемо? А, бомбички като в Ирландия ще правят ли? EXIT или ENTRE? Това е въпросът, а не да бъдеш или не!

"Великобритания може да се завърне в ЕС, ако промени мнението си за Брекзита"

Хонда се ослушват, както и други със заводи там и няма да е лошо да им предложим да се преместят тук и да създадем условия да се произвежда нещо наистина добро и у нас. Без такива производства няма да настигнем словаците и поляците. Със сгъване чаршафи по морето няма да стане.

На всички е ясно, че какво иска тази кака не е от голямо значение. Само двете агенции, които ЕС ще измести от Лондон в континента, ще принудят много семейства да се поразделят. Разбирам, че англичаните мислят и действат, както винаги са правили. Но те не разбират, че сега светът е променен. Имат се за колониалисти, империалисти и незнам още какви. Нещо, което е смешно в наши дни.

Само не разбрах ще има ли групи за алкохолен туризъм в Слънчака или вече ще им искаме визи?

Най-ми хареса коментара на Меркел: "Добро начало"... Колко много съдържание, само в две думи... :)

Пилците се броят наесен

То и азиатците/африканците остават.

За гражданите на ЕС, намиращи се на британска територия към датата на брекзит, е ясно. А за тези, които след брекзита ще искат да идат там? Не че имам такива намерения, но ми е интересно.

когато африканци и азиатци влизат нелегално и симулативно в европа те не разделят ли европейците може ли европа да приеме на своя издъжка половината свят и да остане същата

Тази работа с брекзита вече прилича на цигански развод.

Е за кво ручат жабетета?

Не разбирам във какво е отстъпила Мей. Това за петте години важи за всички чужденци. Просто казва че европейците ще бъдат третирани като всички останали.