В Австрия няма да има референдум за излизане от ЕС

Пактът за съставяне на правителство, сключен между десницата и крайната десница в Австрия, изключва организиране на референдум за евентуално излизане от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - В Австрия няма да има референдум за излизане от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

австриискя волен!

Нали демокрацията е власт на народа. А никой не иска да чуе, какво желае народа. Защо се страхувате от отговора на този въпрос, бе господа управляващи? Нали се борите за благото на народите си. Как удовлетворявате народната воля, като не знаете какво мисли народа? Т.е., вие знаете много добре, ама не ви отърва. Затова не ви стиска да направите референдума. Нали сте демократи бе, да ви е.а майката мошеническа.

Не се допитват до народа, защото знаят отговора му. Австрийците не желаят измисления ЕС. Политиците продължават да си играят долните и подли игри.

Те не искат да плащат сметките на държави с телешко местно население, което вместо да изгради нещо смислено, си стои вкъщи и плюе по всички и всичко.

ДЪРЖАВИТЕ, ЩЕ СЕ ВЪРНАТ КЪМ СВОЯТА НАЦИОНАЛНОСТ, , ИДЕНТИЧНОСТ, ТОВА Е НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ, ВСЯКА СТОПАНКА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА КЪЩАТА СИ,, СЕГА Е ЕДИН БАТАК!

Бяхме трима с кола "Финландсkа регистрация, 2-ма Финландци и аз . влезнахме в хранителния магазин за 5 минути, когато излезнахме от магазина до колата стоеше полицаи с мустаци като на Адолфа. - ваша ли е тая кола ?? - да наша е . Защо гумата е на бялата черта ??? 14 евро глоба. Те това очаква всички които преминават през Австрия, а може и по лошо.

И все пак не разбрах защо сте спрели на чертата?

Курц и другото еврейче Щрахе разиграват добре познатия сценарий - преди изборите пеят една песничка, след това вече обичайната песен за евроатлантическите ценности. Ако гоите пак почнат да недоволстват, ще направят нова "крайно-дясна" партийка за следващите избори и така до края на света.

Страх ги е да се допитат че и ЕС ще остане и без Австрия. Голяма работа е ЕС-то

Май шубето от демокрацията на ЕУ е голям страх.

Хайде, прекараха ги и австрийците с поредната млада кукла измамник, точно както се очакваше!

.....и сИга ние от дИпИсИто, как ше ги дИмонтираме тия, ...абе тоя боко повлече крак и сИга кво и австрийците, ама ние с бИсИпето и на тях ща им искаме вот за нИдоверие анадъмо?

наивни идиоти, да си желаят че и в Австрия има Слави! НЯЯЯЯМАААА!

минус и ти си от тях /може би и да си гляпчо/

Всяка евро новина ме забавлява и весели до такава степен, че вече други новини не гледам. Особено харесвам жанровете "фалшиви новини", "език на омразата", "активна политика към бежанци". Любими мелодии са ми кохезия, субсидиарност, солидарност, социално включване, уязвими групи, "група мъже", равни права, бенефициарност, хибридна война, прокремълски популисти, расизъм, ислямофобия, етнокултурни особености, не на страха, мислите ни са с вас в този труден момент, съпричастност, образовани, успели, толерантни. Ехееей, цял език от нови думи.

Грешка нещо тук се олях

В ЕС референдумите са недемократични. Дори да се проведат,никой не ги спазва.

щото ако има ще се получи като в UK!

в която и държава да има референдум за излизане от ЕС, гласуването ще е ЗА ИЗЛИЗАНЕ защото от тази по-гнусна феодално корупционна организация няма!

защо, нали уж сте демокрация?! защото при честен референдум, гласуването ще е за излизане от лесбо-педалския, феодално корупционен ЕС!

Ама като ти гледам доводите - бегай да копаеш и остави политиката за други.

австрийци ще вземат да се махнат от ЕС без референдум

Себастиан Курц и Хайнц-Кристиан Щрахе обявиха, че заедно ще управляват Австрия Сн.: БТА "Пактът за съставяне на правителство, сключен между десницата и крайната десница в Австрия, изключва организиране на референдум за евентуално излизане от ЕС." Естествено, страхът от народа е най-големият страх за демократите... Страх лозе / ЕС / пази.