Австрия все пак избра проевропейски президент

Австрийците не позволиха на кандидата на Партията на свободата Норберт Хофер да стане първия крайнодесен държавен глава в Европа след Втората световна война.

Обратно в новината

Коментари - Австрия все пак избра проевропейски президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Популисти? Популисти са хомосексуалните глобалисти, които зад розови приказки за мир, любов и глобално затопляне, вършат истинска касапница с населението на Европа. А и е ясно, че вотът пак е манипулиран. Все пак администрацията на Обонго още е действаща, ЦРУ си продължава с мръсните игрички. Явно са намерили нов начин за манипулация на изборите и без пародията с пощите, та специално изтъкнаха как водели и преди тези гласове. Ще е интересно съотношението точно на гласовете по пощата, ако там не са пипали. Спрели били популистка вълна - крадеца вика, дръжте крадеца, популизъм са статии като тази. Оруел не е писал 1984-та като наръчник и ръководство. Ама народът ни го е казал - срещу ръжен не се рита и срещу течение не се плува. А за австрийците има една чужда поговорка - fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.

Някакви политолози заявяват дълбокомислено: Американците, които гласуваха и избраха Тръмп, са идиоти, австрийците не избраха Хофер и са свестни момчета, българите избраха Радев и затова са глупаци. Кои сте вие бе, манипулаторчета, та да се правите на по-умни от цели народи. малоумници

Разпространяваната от либерастката пропагадна машина мантра наречена популизъм се използва срещу всекиго и всичко, което не допада на гейропейското и краварско разбиране за "демокрадация".

Блестяща възможност за печалба в интернет, в свободно за вас време, без никакви вложения и начален капитал. Изисква се само регистрация на link След регистрацията почвате да въвеждате кодове, за всеки въведен код се плаща. Има възможност печалбата да се изплаща както по дебитна или кредитна карта, така и по WESTERN UNION, изключително бързо и коректно.

няколкото поколения дребни кариеристчета, без топки и без собствено мнение, наричащи себесе си политици - драпащи първо по партийната стълбица а после по институционалната, принудиха дори образовани хора да гласуват за популисти.

стига сте ни заливали с помия и обидни квалификации. Ясно е, че Тръм е заклеймен като популист, както и всички антиглобалисти и националисти по света. Ясно е, че Сорос яко плаща. И тия дето побеждават, кво обещават? Здрав разум. Ами да им видим здравия разум срещу бежцанците и другите ужасни проблеми, които натвориха! Само с моабет не става, трябват действия. ЕС нали щеше да се реформира след Брекзит? Да виждате реформи? Аа, да, вдигнаха си заплатите...

Спокойно, когато и тук вкарат така нареченото "машинно гласуване" и особено вирусната програма за манипулиране на резултатите то и боцко ще ни бъде пожизнен управител. В братска Америка тази програма беше блокирана за радост на всички ....... и след това се случиха и други неща около Денвър а и нашия регион.

Браво на Австрия. Те връщат надеждата, че все още има разум. Няма как да живееш спокойно в свят, в който омразата към човека (който и да е той) е водеща пропаганда. Днес си от страната на добрия, а утре не се знае....Бежанци е имало и ще има. Според мен на времето се е плащало на големите техни лидери да си ги пазят. Сега тях ги няма и последиците са на лице....Няма как да се справим сами с тях, без единен и силен ЕС. Все пак ние сме следващата страна пред тях и с омраза, алчност и крясъци няма да стигмен никъде.

Че то досега докъде стигнахме с вашата толерастия, а????

И смяташ, че като избереш националист ще си решиш проблема.....Той затваря границите и стреля, и край проблема е решен...Или на това му се казва война....., защото те тогава почват да стрелят обратно. Тогава ти пък започваш да търсиш къде да отидеш.... Всичките тези политики на националистите са изградени на страховете на хората и обещания за неща, които ти се иска да чуеш. Като например по-високи пенсии, заплати..Само че за тях трябва хазна...А ние нямаме. И аз искам ТВ за 5000, но гледам за 800. А беженците не харчат нашата хазна. За тях се дават дотации от ЕС.., но каде отиват те и за какво е друг въпрос....

Всяка обществена фигура, която казва някаква неудобна истина, днес го (или я) наричат "популист", което трябва да бъде звучи обидно и отблъскващо. И нашите медии могат само да повтарят като папагали! Ако Левски и Ботев бяха живи, сигурно и те щяха за бъдат кръстени "популисти"! Повръща ми се от западната пропаганда!

Жалко за австрийците . Те завалиите не разбират ,че са гласували за еврейн.Това е умното да използваш ресурса на един народ и да си караш собствената политика а тя е унищожение на Европа и Християнството. Всичко е евреи. Шапка им свалям за похватите на работа. Да живее главния равин на Европа!!!

Какъв евреин , не четеш ли , че е потомствен КОМУНИСТ . Руско потекло , член на соц партия . Тези комунисти не измряха . Меркел , нали и тя е била секретар на соц . партиата в ГДР . В България е пълно с комундета ...

Дъщерята на високопоставен чиновник в Еврокомисията, 19г. студентка по медицина, доброволно помагаща в център за бежанци е изнасилена и убита. Съдът вероятно ще оправдае насилника с това, че не е могъл да се контролира и че не е знаел че не е редно. Ето ви пейст от руски превод на Дейли мейл. Налага се да четем жълта преса, защото в "бялата" са политкоректни и избягват да ни разстройват. В Германии арестован претендовавший на получение убежища молодой человек из Афганистана, его обвиняют в изнасиловании и убийстве 19-летней дочери высокопоставленного чиновника Еврокомиссии. Об этом пишет газета The Daily Mail.

Този, дето е писал тази статия в 6.58 ч. тази сутрин не е ли знаел, че само няколко часа след резултатите от Австрия излязоха и тези от Италия. Така че не виждам националната идея да е спряна в Европа.Напротив - набира все по- голяма сила. Ако нещо спира в Еропа, то е неистовия натиск на неолибералната диктатура да се задържи със зъби и нокти на власт.

Истината е, че неолиберализмът се е вкопчил е Европа със сетни сили като умиращ вампир. За съжаление трупът ще остане тука, на Стария континент и ще мирише още дълго време. Последици като задлъжняване към международни банки, нашествието-хижра, нихилизма-безверие и някои законодателни промени в уклон на сексуални, етнически и окултни малцинства няка как да бъдат изметени за един ден, дори ако системата в най-скоро време се промени.

Австрия избра крайноляв президент, почти комунист... В такива се превръщат почти всички западни зелени партии - в Германия, Белгия, Швеция... И е странно как тази победа беше възторжено приветствана от всички "десни партии", които по принцип са против комунизма...

щото ПАРАТА ПРАВИ ИГРАТА!

Какво значи "проевропейски" и какво значи "популистки" политик? Ако много точно и ясно си отговорим на тези въпроси, ще се изчисти картината в главите ни, а тя не е чак толкова сложна. "Проевропейски" означава да се даде път на тромавата и неефективна брюкселска бюрокрация, която с лекота се разпорежда със съдбата на страни, отказали се от суверенитет. Означава пълно и безконтролно осъществяване на "глабализъм" по крайно манипулативен и непрозрачен начин. Проевропейски означава преди всичко непрозрачен и високо вероятно престъпен. Една от последиците на проевропейската политика е нахалната власт на НПО над обществото, бежанската криза, цеганизация, ислямизация, африканизация и т.н. Проевропейски политики означава високомерно потъпкване на вековна култура в името на мултикулти идеи, за които никой не ни е питал възприемаме ли ги. Проевропейски означава манипулации и промиване на мозъци, нарочване на държави и политици за лоши и т.н. "Популистите" варират от наивници, които все още вярват в "ценностите" на брюкселските бюрократи, пробутвани за "европейски", но умерено противопоставяще се на мулкикулти цинизма. Такива умерени "популисти" са вишеградската четворка например. По-крайните ги знаем кои са. Кой казва че са "популисти" и такива ли са? Отново манипулация на глобалистите, които високомерно иронизират тенденциите към нормалност. ЕС в този вид няма как да просъществува дълго. Всички, дори и "проевропейците" надушват някаква много гнила завера. И това не са абстракции, а неща, които могат да костват живота ти или този на близките ти.

Не мога да разбера защо всеки що говори за национална защита, за прозрачно и законно управление в интерес на националните интереси го наричат ''популист''???Явно на сегашните истински популисти дето едно приказват а друго вършат но за собствен интерес това им е новата манипулация - кой е срещу нас значи е популист

Ами тогаз да прибират имигрантите от тук като са толкова ''хуманни'' и да престанат да си издигат огради. Проевропейски ама защото не са засегнати от еврогейските идиотщини с навлеците.

Значи и в Австрия се манипулират резултатите от изборите. Предварителните проучвания показваха съвсем различни нагласи сред австрийците.

Всъщност популистите са левите. Десните са реалисти.

там е работата че неокапитализма говори с леви лозунги а върши десни дела. Повечето партии които говорят за затваряне на границите и ограничаване притока на чужденци трябва да се водят националистически.

Популисти са тези които с "keine nazi" излязоха по-площадите и заблудиха хората. Пришълците се увеличават тея тъпи с-ва ,не го ли виждат. Все тая след година две ще сме толкова силни,че нито една отровна амеба няма да ни спре!

аиде пак манипулативно заглавие , единия бил проевропеиски другия да не би да е африкански бе ? австрия е в центъра на европа да не би Xофер ако спечели да я премести в антарктида ? що за глупости или по скоро манипулации са написали журналята ? явно се опитват да ни втълпят че които не слушка меркелица и неините куратори от въд големата локва не е европеиски не е демократичен, абе иначе казано лош много лош .

Ал

"Умерените" европолитици се държат като крайно надъхани и нетърпящи инакомислещи. Ръсят се квалификации и откровено се намесят във вътрешните работи на друга страна. Изглежда хората с други възгледи нямат право да съществуват? Много демократично. "... удар срещу популистките сили..." "...здравия разум срещу десния популизъм..." "...добър знак срещу популизма в Европа..."

Десен политик или дясна партия означават - подкрепят едрите капиталисти, подкрепят чуждия капитал и намалят данъците и тежеста върху едрия капитал, намалят придобивките на работниците и т.н. Водят нападателна политика срещу другите държави! Леви политици , леви партии - водят обратната политика като увеличават данъците върху капиталистите увеличават и придобивките на работниците Националистически партии - водят протекторираща политика към капитала, запазват придобивките на работниците, ограничават корупцията и увеличават армията !

Властимащите наричат всеки, който има шанс да ги измести от "кранчето", популист. Ами да почнат да управляват за благото на данъкоплатците тогава!!!

Поредната идеологическа боза, с която ЕС мъти главите на хората. Популисти, националисти, крайно десни и т.н. - а това са просто хора, които искат да живеят нормално и Европа да не това, което е в момента. Иначе все по-често ще виждаме подобни геронтократи / старци бюрократи на власт/ като този, соито се интересуват единствено от оцеляване на бюрократичната върхушка на ЕС илапането на милиарди от нея, сокато обясняват на такива като нас, че трябва да живеем мизерно и да издържаме бежанци от целия свят. Тепърва се почва борбата срещу тази политика, колкото и да се опитват да я задушават медийно и по всякакъв друг начин. Защото геронтократите управляваха СССР, втори такъв в лицето на ЕС не ни трябва. Това не е ЕС на равноправни партньори, а шайка от бюрократи, работеща в интерес на концерни, мафии, обигархически кръгове на световно ниво, и т.н., докато народите са принудени да търпят все повече лишения.

Тъжна победа за хомо-либерализма. Какво значи десни популисти? Щом не си конформист и хомо-либераст значи ставаш популист и крайно десен? Ще дойде видов ден!

България до вчера беше управлявана от десни популисти и какво , нищо за хората от народа , всичко за управляващи и техните семейства ! Австрийците се изложиха , този ще вкара всички мюсюлмански главорези във Виена ! Сорос е навсякъде по света , дори и във вашите къщи , бани и тоалетни ! Българи внимавайте за кого ще гласувате на изборите през март ! Тези които ограбиха КТБ искат отново на власт , говорили са в гаража и Тиквения човек е искал пак власт , малко е откраднал !

Пич, нима мислиш че Президента на Австрия вкарва бежанци в Европа? Пий хапчетата и намали домашната парцуца.

Кой тогава вкарва мигранти в Австрия? Все едно Бойко е кукличка и е сладко невинно бебче? Ти си голям шматок! Па не разбираш ли че идва нов вид управление или вярваш на брътвежите за равенство исвобода? Неолибералната гнус използва лозунги от комунизма, а прилага див капитализъм реално!

Абсолютно точно такива като него ги вкарват с идиотиите си за "съпричастност към бежанците", "заповядайте в Европа", "ние ще интегрираме всеки от вас" , " релоциране на чужди граждани" и др. подобни. Ако не си го разбрал, поне не бъркай ЦСКА в тези работи.

ГРОБ са дясна партия колкото рибите са родени алпинисти. Това, че се пишат десни, не променя факта, че в болшинството си са от червена номенклатура - интерестчии.

Хаха Мунчее по действията ще ги познаете пшеше в една книжка. БСП и ГЕРБ са си точно дясни партии казано по просто КАПИТАЛИСТИ! Тва че произхождат от БКП това не ги прави социалисти и леви!

Във всички страни зелените са червени.

Щом сме десни сме популисти така ли бре мишки с малки .....? Европа ще бъде управлявана или от крайната десница или от мюсюлмани, избора дами и господа си е ваш, аз за себе си отдавна съм решил.

илиадо лева пенция и нито стотинка по надолу кви са тия триста лева

Десните популисти са с пречупен гръбнак. Спокойно. Сега кажете какво да правим с мигрантите, фалита на банковия сектор и разпада на ЕС? И това не е популизъм - случва се пред нас.

Е, как кво: - жилища, пари, привилегии и безнаказаност за "мигрантите" - поемане на загубите на банките от "държавата" - фък ди еу

при условие, че дедака беше подкрепян от всички партии, а опонента му само от десните - успеха на десния кандидат е много добър. Така че на парламентарните избори ще е интересно :)

Дърт "проевропейски" амбреаж, "руски" хазарин. Като "нашия" серГей. Такива много се котират сред кукловодите.

спрян разпада в ес? Ми че то, ренци кат подаде оставбка неска, шибни италиа извън еврозоната.....ше ви питам, кон боб яде ли. Остерайх ше плаче с крокодилски сълзи!

Освен Рензи, още един от либерастията хвърли кърпата, но не става ясно какви са им проблемите там. Сигурно мюслитата нахлуват с канонерки: New Zealand Prime Minister Resigns Suddenly, Says He's Not a 'Career Politician'

sps_hrsf@abv.bg

проблемите са ясни! Банките са пред фалит :много лоши кредити, деривати ипотечни дет са токсични, мушеници. И ренци искаше да си премахне пречките пред бързи решения и централизиране на властта в неговите ръце. ча да земе още количествени, заеми от ецб, либерастия. та, талянците казаха СТОП! И ТОЙ ФЪРЛЯ КЪРПАТА КАТ БОЙКО.

"Крайнодесен популист" - политик, който не иска ислямистки касапи и канибали от от по света и у нас, да взривяват, колят и еват сънародниците му по мегданите на Родината му.

Във времена, когато ненормалното се представя за нормално, а нормалното за крайно и лошо, тези, които искат да защитят държавата си са обявявани за популисти, крайни и какви ли не. Какато се вижда победата на другия е със съвсем малко. На парламентарните избори ще има големи шамари за "шаманите" на новия световен ред и техните пионки.

Да им е честит новият Президент!Мисля,че е малко възрастен да управлява страна като Австрия в следващите 6 години,макар че Президента там има повече представителни функции.На мен лично Хофер повече ми допадаше и цяла Европа трепереше да не го изберат,защото много негативи се насъбраха за проевропейските управляващи.

Ма чудесен избор мяма що не си избраха популист ама си избраха комунист...Явно в ЕС предпочитат умерени комунисти пред десни популисти което е странно...