Матео Ренци: С Европа не е свършено след Брекзит

С Европа не е свършено след Брекзит, заяви италианският премиер Матео Ренци на пресконференция в компанията на Ангела Меркел и Франсоа Оланд.

Обратно в новината

Коментари - Матео Ренци: С Европа не е свършено след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъдещето на ЕС е в планомерното развитие на периферията, а не само на центъра. Създаването на обща отбранителна стратегия и собствена външна политика. Силата е в общия пазар основно.

Тримата Глупаци имащи се за нещо . Ръста на Русия е колко на Германия според Западните Икономически издания .

С Европа решително не е свършено след Брекзита. Те ще намерят как да се оправят, вероятно ще се преориентират някак. Виж, с България е свършено отдавна, независимо от Брекзита. И преориентиране не се предвижда... Така че, Брекзита няма никакво значение...

"Те ще намерят как да се оправят, вероятно ще се преориентират някак." Ами точно, че няма да намерят, щото проблемите им НЕ СЕ РЕШАВАТ, А СЕ ЗАДЪЛБОЧАВАТ. Бях в Берлин неотдавна. Циганин до циганин грозна картина. Няма такова животно като "капитализъм с човешко лице". Свърши тя вече.

На Меркел, Оланд и Ренци им казвам, че ако до няколко дена не вземат решителни мерки, ситуацията ще стане такава, че затриването на нациите им ще бъде необратимо. Те обаче се мислят за умни глави и вероятно няма да послушат съвета ми.

Италия е в Окаяно финансово състояние, разбира се ни колкото България и там ще трябва да се наливат стотици милиарди

Не е свършено - това само началото на края на ЕС.

РИМ се връща на мястото си, после остава да си върне африканските територии, а борещите се за наследството му остават с пръст в устата.

С баба Европа наистина ще бъде свършено ако НЕ СПРЕ да СЛУГУВА на САЩ, а не работи за ИНТЕРЕСИТЕ на 28-те си членове!!!!!!

Да но ако вземе да слугува на русия ще е свършено веднага.

Защо Мама Меркел иска от германците да се запасяват с провизии? Причините ги виждам така: - С Европа е свършено и вътрешно почва междуособна Война.... - Германия се опитва да спаси ЕС след Брекзит-а като стимулира търговия на хранителни продукти. Малко сметки 10 кг макарони = 10Е + 5 литра вода или всеки Германец да изхарчи около 15 Е.... 80млн германциХ15Е = около 1,5 милиарда стокооборот....

Малко оборот за икономиката, малко пропаганда против управляващата коалиция, малко опит за всяване на смут сред простите и невежите, за да стоят мирно и да си хапват редовно вурстовете и толкова. Сякаш ние през соца не правехме консерви няколко десетилетия! Накрая се разбра, че в Полша имали план за навлизане в Германия Дания и Холандия и напечатали банкноти, които да им станат нова валута...

аз и сега си правя лютеница по една доза...

Щатистите създават проблеми за да ги решават, иначе не би имало нужда от тях. От тях очаквайте само проблеми. Вместо да се пазят границите, те пускат нашите врагове и унищожават националната идентичност на народите на Европа..

Каква пък е твоята идентичност и изобщо имаш ли такава ??? Някакъв си нефелен рашофилистичен трол ???

С ЕВРОПА НЕ Е СВЪРШЕНО САМО ДЕТО ДЕДО ИВАН ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ВИ ОСВОБОЖДАВА КАТО ПО НАПОЛЕОНОВО И ХИТЛЕРОВО ВРЕМЕ :))

На пресконференцията, свикана на самолетоносача "Гарибалди", който координира операцията на ЕС за спасяване на мигранти в Средиземно море-с този пасаж от срещата на Оланд,Ренци и Меркел се обрисува цялото бъдеще на Европа. Вместо да връщат нашествениците от там,от където са дошли,те ги спасяват и заселват в Европа. В момента тече война в Европа,не в конвенционалният смисъл а демографски. Скоро орките ще станат повече от европейците и ще наложат свои закони.Сега европейците са роби на прииждащите орки,помислете какво ще бъде след 20-25 години.

само българските комунисти (атака,бсп,герб и и многоброините партииини групировки на българските диктатори ръководени от бившия ссср )ще спасят европа .та вижте процъвтяваща българия -днес!

Прочетох коментарите и до какъв извод стигнах. Че умните хора пишат във форума, а глупаците управляват. Погледнете само, какво направиха с една прекрасна идея, да живеем в един обединен свят без войни, насилие и омраза. В една Европа от Лисабон да Урал. Технологията на запада, събрана с огромните природни ресурси на Русия. Вместо дух на разбирателство в тоя съюз цари алчност и егоизъм. Вместо свободни хора и нации, някакви брюкселски комплексари ти налагат стандарт на краставиците и щастливи кокошки я не щастливи хора. Налагат ти да приемеш в дома си непознати хора, идващи с непознати цели. Обявяват ти за враг 1 не атентаторите фанатици, а Русия. Този съюз, направен с толкова хубави думи, рано или късно е обречен да изчезне. След което, само че малко по късно, ще изчезнат и коренните европейски народи под вълната на съвременните варвари. Така че, Англия е само началото. Следват следващите. Сабал хаир.

Абе тикво плевенска непоръбена, точно рашнаците организират тези провокации с "бежанците" и спящите терористични клетки. Не помниш ли кой създаваше и логистираше антизападните терористи като карлос чакала, бааден майнхоф, червените бригади, черните пантери,..., и още куп "борци срещу експлоатацията" ???

Filip Vasilev

Не се казва баадеН майнхоф, а Баадер-Майнхоф!

Сеньоре, идилията, която очаквахме, прави излишни тутманиците от нато и целия военно пром. комплекс, как мислиш, аджеба, тия миндили да се откажат от топлите си синекурни длъжности и печалбите, на тях войни са нужни и ги създават!

Tримата глупаци.

"психически неуровнесена "жена , въоръжена с нож , на автобусна спирка в брюксел е ранила днес трима , от които двама са в тежко състояние ! тя също е ранена от полицаите , които са пристигнали бързо и отведена в болница .

Зависи от поведението на ЕС спрямо Великобритания. Ако последната успее да изкрънка запазването на всички благини, които имаше като член на ЕС, а в същото време се разтовари от ангажиментите на член, много страни ще възроптаят и могат да я последват.

Проблемът е, че брекзитът разкри истинското лице на т.нар. "демокрация". Въпреки всички медийни манипулации народът на Великобритания си каза тежката дума, а в германия хората дори нямат право на референдуми. За какви стандарти изобщо говорим?

Ренци,ренци, гейсъюза не изчерпва понятието Европа, а само прогнилата и част!

По-големи популисти от тримата на снимката са единствено клинтънови и обама. В техните уверения вярват само онез, на които им плащат да вЕрват, бавно-развиващите се, инфантилните и джурналята продажна, която ги славослови със или без повод. по-скоро без повод.

така е , защото те са на високия връх , а не виждат какво и как става долу , връзката между тях и нас не функционира - те си пеят тяхната , а ние си пеем нашата , те си мислят , че всичко е ок , а ние знаем , че е точно обратното , но въпреки това продължаваме в безпътицата , мъглата и лъжите !

Ние не продължаваме в безпътицата, мъглата и лъжите, а те продължават, заедно с цялото си обречено войнство от платени джурналя и статистици -шарлатани, които искат да ни убедят чрез измамите си, че една шепа самозабравили се идиоти имат повече права от мнозинството от хора, на които дължат богатствата си. това е.

Шило

Мдааа, ситуацията ми наподобява на оркестъра на потъващия "Титаник"

... а за нас трохите

"самолетоносача "Гарибалди", който координира операцията на ЕС за спасяване на мигранти в Средиземно море" Вашата макя измекярска, и самолетоносач ли пратихме да обира чернилките от морето и да ги изсипва в Европа ? Ми що изобщо църкате срещу мигрАнтите като сами ги тварите на корабитв и стоварвате на континента??? Изроди оядени....

Дир-а, нещо пропускате май голямата новина, дето я пропускат всички "световни" медии , а именно ... по вина на почистващата в лабораториите в САЩ фирма са повредени всички проби на американски олимпийци за периода от 1996-2016. По невнимание са унищожени 30 000 проби...... Сега дали "независимаото" руло тоалетна хартия BILD ще махне САЩ от следващите 10 олимпиади? А? Не вярвам! Робите нямат права над господарите! Затова в германия изобщо не се публикува тази новина, но в Австрия е нещо друго, тъй като точно преди независимата австрийска експертиза всички американски проби са унищожени! Много смешно и жалко!

толкова жалък край, а колко красиво почваше, какви дивни слова се говореха и приказни хоризонти се рисуваха ЕС трябвало да направи така, че да няма повече войни в Европа - само дето подпалиха Сърбия, отнеха й Косово а последните теракти? ами това си е терористична война? нали уж нямало да има повече войни? бла-бла най-накрая ще се окаже, че единствената успешно реализирана политика на ЕС е тази за кривите краставици и за щастливите кокошки и прасета

...и за безгрижните овце !

Глобени сме за кукумявките,не и обръщаме достатъчно внимание...

Еххх,да беше Доньо Донев жив ,как ли щеше да ви нарисува?

скоро война и в малдова, румъния.

И, защо трябва да ти вярвам коронпирано евро копеле, което лапа хиляди евро на месец за нищо, а аз бачкам за жълти стотинки? Вървете по Дяволите евро бюрократи.....

и кой и защо е виновен че немаш кинти че не разбрах?!?!

А ти имаш ли кинти бе сульо?

проблема на ЕС е че няколко държави със силни икономики споносрират бедните такива, както и че те самосиндикално решават защото плащат. от една страна гражданите на богатите страни не са съгласни да плащат на бедните, от друга бедните не са съгласни някой да им решава бъдещето. Колкото до британците - те са измислили днешният свят, тях не ги мислете, винаги са прави за себе си.

Изводът е, че грешката е системна, а самата система е тотално сбъркана. Хората, които работят са прогресивно-постъпателно ограбвани, а онези, които не могат да си намерят работа са на улицата, за повече печалби на "свободния" "пазар" на концерните и банките. Унищожават се спестяванията на хората, благодарение на драги, който е слуга на г.съкс.

Смятайки потока на парите и стоките излиза точно обратното. Гърция плаща икономическия "растеж" на Германия, а тя мощната просто си има гарантиран пазар чрез полическата диктатура наложена на останалите.

Може ли да ви попитам, кой ще ви връща дълга от 47 трилиона? На САЩ са само 18 трилиона и то преди време, сега с лихвите са много над. А вие тримката папате като невиждали..... 47 трилиона дълг. Да ви имам и ЕС и прасето.

Хубавото е че поне 68 милона евра от вашите, ще отидат по живота, похарчени от нашата сънародничка. ха ха ха

Да, но много по-важно е джурналята с левашки наклонности да пишат цели романи за дълга на Тръмп.

Европа, начело с Меркел е свършила отдавна. Сега се разпиляват останалите трохи от баницата.

Тези дето затриха Европа, трябваше да си вземат шпертплат, да си построят сал или самолет и да отплуват на п.. лелина. След като не са го направили, значи са се хванали за властта и няма да я пуснат, докато не направят диктатура. Дори и пред война няма да спрат.

На снимката са тримата глупаци!

(с поглед към снимката) Доньо Донев почина (Бог да го прости), но героите му са по-живи от всякога.

Не само с ЕС е свършено.Свършено е и с НАТО.Турция е само на книга член .....САЩ-флагманът на нату-то обявява Русия за враг 1 и в същото време Турция заявява ,че при поискване ще предостави Инджерлик на руснаците...Ха сега ,кажете ми кой брат ,кой враг???

Със ЕС не е свършено , той е мъртво-роден! Ще се поддържа на командно дишане докато големите могат да "доят" малките и да ги контролират!

адиос мучачос! магарето умре

Какво да каже човека, Да каже, Европа се разпада, не става !?

...Матео Ренци: С Европа не е свършено след Брекзит.. --- аз: европата е мъртвороден инвалид! тя никога не е съществувала и затова някои си мислят че не е свършила! а нея просто я е нямало, няма я и няма да я има!!! ---

А ние си мислихме че само социализъма е недоносче...

След Брекекзит не е краят, но след фалита на Дойче Банк който чука на вратата...със сигурност края е близо. Акциите на Дойче Банк са на дъното но никой не казва и дума за това.

Така ,така, ама нашите банки след стрес тестовете са изключително стабилни и може спокойно да им се верва ! Верване му е майката. Както едно време сръбското радио след Чернобил съобщаваше. У сву Европу радиация, само е Бугарско нема ! Да му мисли Дойче банк,ние сме стабилни и сме първенци,булгар, булгар !

След стрес теста статиите бяха със забранени коментари. Това да ви напомня нещо?

Имало Руска заплаха...посочете ми само един руски войник или една Руска база в Европа.След това започвайте да броите колко Американски бази и войници има...и аз мога да се настаня при жена ти и да ти казвам че те пазя от комшията.

Аз нещо не разбирам.Как тримата се събират и решават за ЕС....Та ЕС-то не се ли състои от вече 27 членки....Ами останалите 24 някой нещо пита ли ги ? Те мнение нямат ли или само им се налага да изпълняват "великите "умотворения на ТРОЙКАТА.(Рузвелт,Труман,Сталин.....???????) Отново?????

Колкото и да се пънат островитяните, не могат да преместят континента Европа, той си е на мястото и не му пука за някакъв си брекзит. Що се отнася до ЕС, той е свършен, защото лидерите посягат на местното европейско население в отделните държави, на християнските ценности и на демокрацията. Колкото и да забраняват, националистическите тенденции ще растат.

Путин им каза: Европа ще я затрие ислямизацията и педерастията. От учтивост не е казал и "в преносен смисъл"...

Оттук нататък: само козируваме и се съгласяваме! Долу знамената! Щото иначе...

"Матео Ренци: С Европа не е свършено след Брекзит" МАТЕЙЧО,МАТЕЙЧО НЕ ПОМНИШ ЛИ , ЧЕ И ГОРБАЧОВИТЕ ИСТОРИИ ЗАПОЧНАХА СЪЩО НА КОРАБ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ РЕЗУЛТА - РАЗПАДНА СЕ "СССР" ТА ХИЧ НЕ СПОМЕНААЙ "ЕВРОПА" ,МАТЕЙЧО "ПЕПЕЛ ТИ НА ЕЗИКА"МАТЕЙЧО Е ВЗЕМЕ И ТЯ ДА РАЗПАДНЕ,МАТЕЙЧО ТРАЙ СИ МАТЕЙЧО

Голямо сравнение. СССР 1989 и ЕС 2016... Все едно някой 4 годишен да обяснява, че Батман ще набие всички лоши в училище...

И защо само тримцата бе,те ли са най умни от всички останали! Да, посетили са мястото където е създадена основата на Обединена Европа,но не случайно са само тези лица,пак същите.След Хитлер и Сталин ,Европа наистина трябва да е обединена,след крайните прояви национализъм и диктатура. Войните,радикализма не носят нищо добро,разрушават изграденото ,съсипват животи,но тъй като Европа също има нужда от промени и нов поглед на днешната сцена ,която показва различията между хората във света,наистина е нужна реформация от нов тип.

"С Европа не е свършено след Брекзит" Не! С Европа е свършено след циганизацията и ислямизацията!

великобритания излиза турция влиза

+ украина +грузия +молдова , нали от ес и на тях обещаха