Възход на крайнодесни възгледи в Централна Европа

В Централна Европа набират сила крайнодесни, дори расистки възгледи.

Обратно в новината

Коментари - Възход на крайнодесни възгледи в Централна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това се очакваше на тъпата политика на некадърните либерални старци,баби и дедовци!!Не може без държави,граници и национални индентичности,подпечатани с ужажение и зачитане на интересите!!По-малко алчност и истинка демокрация,не тази налагана от фашиските САЩ,със оръжие ,заплахи,преврати и интереси !Света не е само техен!!

Орбан направи много добри нещаза за страната си и всякя негова дума 100% вярна . В случая и Симеонов е уцелил 10 с това изказване за циганите.

което се случва или не, е въпрос на обективна реалност и причинно -следствени връзки, мотиви и обстоятелства. Празните писания по медийните страници могат да заблудят, могат да отклонят вниманието от обективните процеси, но не могат да ги спрат или отменят. Синът на пребитата баба от Долно нагорнище няма да повярва на пресата, че майка му е нападнала с гранатомет лилавия си посетител, а ще събере останалите осиротели като него и ще взриви дори и невинните лилави. Тъй че, обективната истина в медиите е далеч по полезна и за зщитените общности -би отнесъл заслуженото само реалният престъпник, а не цялата му общност.

Неработещата крайно-лява политика е виновна

Защо строите такива високи огради по границата с Мексико, като от тази страна идват работливи и порядъчни хора, искащи да се интегрират в американското общество и вече не биете, а убивате негрите? Ха, ха!

"Според някои анализатори Русия прикрито подпомага дейността на екстремистки организации, за да дестабилизира западните либерални демокрации." Ама разбира се, Путин ви разклати "демокрацията". Той е всесилен ;) ... "България не клати лодката"... "Те вървят в крак с Европа." Вярно е, Европа клати България...

Общото между всички платени "новини" тук е, че винаги са много дълги и "напоителни". Не се подлагайте на манипулация а мислете. По това ще ги познаете.

трябва д се спре нашествието на черните хора и арабите иначе ще ни претопят и целия свят ще стане роби на ислямисти и черни и неприятни неуки, мързеливи, лежащи и чакащи за пари нахални хора....

Време е Европа да се събуди

Либералите плачат от злоба и безсилие. Новият комунизъм на либералите се провали тотално въпреки гигантската пропаганда и диктат. Има надежда за нормалност.

...."България не клати лодката", каза Джунс. "Те вървят в крак с Европа." Лодката е на дъното и неспасяемо се влачи в калта на европейците....

Изцяло подкрепям Орбан.

Авторът на статията чете евангелието, както дявола го чете.

Заглавието трябва да бъде: Възход на здравия разум в Централна Европа! И най-хубавото е, че се възражда навсякъде по света.

Путин, че е боклук - боклук и няма никаква стратегия за нормално развитие, а е най-обикновен опортюнист с маниери на уличен хулиган. Запада обаче се оля с неговата либерастия. Толкова не разбра, че чернилките и арабелите "живеят в друг век" и не подлежат на цивилизоване, както те си го представят.

Естествено. Който не е съгласен да приема тумби от арабели или да търпи циганските изстъпления и паразитирате е крайно десен и нацист. Толкоз е просто, че чак да ти стане смешно.

,,комисарите,, нещо са ,,развълнувани,,...??? този ако го слушах преди тридесет години на края щях да кажа ...,,рот фронт,,...!!! ,,третият коминтерн,, бил на запад...??? пак сме поели в грешната посока...!!!

Нормално. И тепърва ще се засилват. На хората им писна от "бежанци" и цигани, които смятат, че имат само права и никакви задължения към обществото. Сегашните лидери на ЕС да продължават с толераската политика и скоро ще се чудат и маят от де са се взели новите "фюрери".

Може би авторите на подобни помии трябва да се замислят дали проблемът не е в крайнодесните, а именно в демокрацията от ваймарски тип...

предлагам му да се обърне към ,,левият,, нетаняху да остави хилядите африканци в израел а не да ги изпращат в европата...??? за разни други ,,мероприятия,, израел е в европа а за мигрантската си политика ...не...!!!

Тоя където е писал толкова много не е безпристрастен и обективен. Не е вярно че свободното придвижване на малцинства довежда до по добро на местните.

Нали не мислите, че коренните европейци ще стоят и ще чакат варвари да се взривяват в името на Аллах, озверели мигранти да разчленяват млади бели жени и диви изнасилвачи да остават ненаказани?!

Доказателството - решението на англичаните за Брекзит.Те нали бяха от западния либерален свят,или не?

Т'ва не го дочетох. Безмислено е. Като прочетеш първите няколко реда и ти става ясно за какво иде реч. Всеки, който не одобрява и е против политиката на нео-либералите е расист, нетолерантен и крайно-десен. Така да бъде. Важното е, че хората се събуждат и възстават срещу натрапването на нов световен ред, защото безконтролната имиграция на икономически имигранти от третия свят цели точно това - да се подмени облика на народите, като доминиращата популация ще бъдат необразованите, малокултурните, милтиплициращите се непрекъснато люде. Те са лесни са управление и манупулация.

Каквото казал, казал - "изследователят" Джунс. Всичките камъни в наши двор. А не разбирам "изследователят" Джунс защо не е разчепкал въпроса защо е така? Да не се окаже, че критикуваните страни са съвестта и духа на Европа?

Аз също.

Орбан Циганков-идеалният фашист.

юля, целта на имплантацята на чужди елементи в мнозинството не цели да се промени доминиращото мнозинство а целта е да се саздаде несигурност в обществото и за двете страни . след което идва хаос ,и това е целта на собствениците на новя ред. да раководят човечеството чрез страх.

Хората в Европа искат идентичност,а не ислямисти и мързеливи азиатци. Мигрантите да се връщат към Израел или да ходят само в Германия,тук не ги щем.

Действително европейците са цивилизована модерна маса народ, но след Втората световна война губят способността си да се възпроизвеждат, Англия е принудена да приеме индийци, пакистанци, Франция- алжирци, мароканци, Германия - турци, гърци, дори Русия приема милиони узбеки, таджики, арменци. Европа все повече ще продължава да се нуждае от мигранти поради катастрофалния демографски спад на местното население до пълното и заменяне с по жизнеспособното афроазиатско.

Така е, с възхвала на руския кръвожаден Империализъм пари не се изкарват! "Денег нет"!

""" Време е ( нерегистриран ) 08.0ч.2018 09:59 Нали не мислите, че коренните европейци ще стоят и ще чакат варвари да се взривяват в името на Аллах,...! """ а какво да кажем за дивите варвари от запада които в името на исус са дошли от хиляди км. и бомбят безогледно сирииските градове ? ( сам буш-младши каза че са в близкя исток за крастоносен поход )

партии в Западния Свят се финансират от Москва, градът с най-голямата джамия в Европа, открита лично от путин и ердоган, като путин публично обяви: "Руското православие е по-близко до ислямския фундаментализъм, отколкото до Западното Християнство" ???

Няма как да не се промени доминиращото мнозинство в полза на пришълците, защото при тях раждаемостта е висока.

Крайно десни и националисти набират популярност точно заради малоумната либерална политика! Същата ако продължи достатъчно дълго да доминира в Европа пак ще докара война! Либерализма е чиста проба политическа шизофрения която се прикрива зад Демокрацията!

само смърт за проклетата нео-либерална идеология, която е вси1ко друго но не либерална

Много е дълга статията, не ми се четат глупости. Ще резюмирам с едно изречение: МНОГО СА ЛОШИ ТЕЗИ КОИТО НЕ СЕ ОСТАВЯТ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ ОТ МЮСЮЛМАНСКИТЕ И АФРИКАНСКИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ СЪГЛАСНО ПЛАНОВЕТЕ НА "БОГОИЗБРАНИЯ НАРОД"

Ти си мислиш, че си коренен европеец ???

Скоро ще дойде новият Чичу и жална ви майка африканска и арабска!

НПО статийка, спусната от центъра. Онзи ден я четохме в други парцали. Гнусни маинпулационни болшевишки пропагандни статийки, които са срам за нашите медии.

скромно са пропуснали лозунгите - слава на русия, слава на путин, путин ела да ни освободиш от еврогейско робство ???

Действително европейците са цивилизована модерна маса народ, но след Втората световна война губят способността си да се възпроизвеждат, Англия е принудена да приеме индийци, пакистанци, Франция- алжирци, мароканци, Германия - турци, гърци, дори Русия приема милиони узбеки, таджики, арменци. Европа все повече ще продължава да се нуждае от мигранти поради катастрофалния демографски спад на местното население до пълното и заменяне с по жизнеспособното афроазиатско.

със сигурност ти запълни напълно задоволително тази ужасна липса.

Крайно десни ще рече националистически. Интересно защо се крие истинското название, зад мъглявите десни или леви? Нормално е отговорът на глобалистки натиск да е национализъм. Човекът вижда в подобните нему силата да отблъсне масовото обезличаване, по род, пол и всички останали отличителни белези с които сме свикнали през хилядолетията. Не е въпрос, че съпротивата се надига, въпрос е кой налага неестествената уравниловка? Това не е човешко, всички религии го заклеймяват. Замислете се!

Действително европейците са цивилизована модерна маса народ, но след Втората световна война губят способността си да се възпроизвеждат, Англия е принудена да приеме индийци, пакистанци, Франция- алжирци, мароканци, Германия - турци, гърци, дори Русия приема милиони узбеки, таджики, арменци. Европа все повече ще продължава да се нуждае от мигранти поради катастрофалния демографски спад на местното население до пълното и заменяне с по жизнеспособното афроазиатско.

Действително европейците са цивилизована модерна маса народ, но след Втората световна война губят способността си да се възпроизвеждат, Англия е принудена да приеме индийци, пакистанци, Франция- алжирци, мароканци, Германия - турци, гърци, дори Русия приема милиони узбеки, таджики, арменци. Европа все повече ще продължава да се нуждае от мигранти поради катастрофалния демографски спад на местното население до пълното и заменяне с по жизнеспособното афроазиатско.

интересно подбрана е снимката на орбан ,както и други такива в дир...??? предлагам когато имате статия за тереза или борис имат снимки които точно отразяват ,,вътрешната,, им психика или състояние...!!!