„Трябва да се браним срещу Путин, Ердоган и Тръмп”

Един ляв германски политик с турски корени критикува Путин, Тръмп и Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - „Трябва да се браним срещу Путин, Ердоган и Тръмп” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, Боже! Колко простотия и глупост има по този свят! Какви са тези политици, какво е това чудо? Еднакви нищонезначещи фрази, помпозни посредствени заключения и черешката на тортата - който не говори и мисли като мен е популист, комунист или изкуфял. Дори и жестовете им са еднакви като от куклено шоу. И тя гниди мислят ли си, че някой що годе интелигентен човек им вярва?

ИЗПЕРКАЛИ ГНИДИ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ,РАЗСИПВАТ ИНАЧЕ ХУБАВАТА ЕВРОПА,КАТО СЪЗДАВАТ СТРАХ У НАСЕЛЕНИЕТО ЗА ПРИЗРАЦИ ОТ ПРИКАЗКИТЕ!!!

Обикновено троловете не четат статии на DW, те по принцип не четат никакви статии. Само тролят, но тука са най-активни.

Йоздемир, ... Издислав.. ! Все там!

Отлична реч на господина!!

На кратко оригване - "реч" ли казваш?

Реч тип "Плевнелийка".

Ако прибавим и малоумника Нетаняху няма да сбъркаме.

СТИГА СИ СРАЛ ПРЕЗ УСТАТА!!!!!!!!!!! ...ДОЖИВЯХМЕ ГОВОРЕЩА МАЙМУНА ДА НИ ДАВА АКЪЛ!?!?!?

за Путин ли говориш?

На баща ти!

Искам на новини които са преписани от DW, дирника да показва голямо червено съобщение "статията е копирана от DW, искате ли да продължите" за да спра да си губя времето

Тоя ще вземе да стане по-католик от Папата! Поредните глупости на DW. Добре че този път не са насочени против България...

Тоя звучи като поредната евродрисня!

Всъщност звучи като умен европеец. Разминаването с твоето мнение не прави точно него "дрисня".

Умен европеец, а германците не им е до Русия, а до гостите на Меркел. Ама е забранено да се говори...

накрая след поредица от клишета и пародийни вицове и този турски германеЦ /те веча са 10 млн +още 10 афроараби/ си получи год.хононар от една фондация.И СЛЕДВА ПАК СЪЩОТО::КУЧЕТАТ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.

Турските немци имат-нямат около 3 милиона. Айде малко смъкни числата, поне да тролим коректно. не че някой ви се връзва на лъжите.

Вие първо си оправете вътрешния проблем - вържете бабето Меркел, че ще бастиса хептен Германия.

Един друг немски ляв политик с характерното немско име Ахмед /или Мехмед/КУРНАЗ също се обяви за защита на демокрацията от Тръмп, Путин и Марин Льо Пен!

от всичко, което е, на последно място е германски, а на предпоследно е политик. С това, четенето приключва. Но пък хубавото е, че човек се сеща, че времето е бзценно, а глупостта ограбва живота.

Ей, колко много се е активирала руската пропагандна машина за лъжи и дезинформация... Но полза от нея вече няма. Истинските българи не се лъжат, те знаят, че бъдещето им е в НАТО и в ЕС.

"Истинските българи не се лъжат, те знаят, че бъдещето им е в НАТО и в ЕС." Знаят, че тези паразитни организации си отиват. Всяко начало има край тролчо, че и тези схеми на злото също.

Ето го поредното доказателство, че турците не са лоши. Лош е ислямистът Ердоган с имперски амбиции като неговия колега Путин в Москва.

В ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР НА СНИМКАТА НЯМА НИЩО ТУРСКО !!!ТУРЦИТЕ НЕ ПЛЮЯТ ДЪРЖАВАТА СИ И НЕ ОБИЖДАТ ЛИДЕРИТЕ СИ И СА ГОРДИ ,ЧЕ СА ТУРЦИ !!!ТОЗИ Е КРИПТО АРМЕНЕЦ (ОГРОМНИЯТ НОС) ГО ИЗДАВА А И ТУРЦИЯ ЗНАЕ,ЧЕ ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР НЕ Е ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД !!! НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ХОРАТА А ПИШЕТЕ ИСТИНАТА ЛЯВ ГЕРМАНСКИ ПОЛИТИК С АРМЕНСКИ КОРЕНИ !!!

Турците вече командват в германията на Меркел Шулц-Сорос е победил Германския народ ,да плюе човек и да бяга

Още един червей излезе на слънце. А къде беше преди 2 месеца , когато Обама определеше бъдещето на Германия? Защо тогава не се издриска така през устата? Къде беше когато Обама не върна златото на Германия? Тогава не беше ли заплашено бъдещето. Аман от ЧЕРВЕИ в Европа. Направихте така, че най-обикновените европейци не искат този ЕС. Не е проблема в Путин. Проблема , че аз и повечето млади , работещи хора като мен не искам в този ЕС, който го проядоха червеите като теб!

а така пич- да ги махнем тия тримата че много пречат и да турим само наши хора, като Клинтън, Меркел и оня пич там как беше... Плевнелиев.

Заглавието и първите редове са достатъчни, за да разпознаеш, че това е поредната манипулативна дойчовелевска помия. Но дираджиите не спират да качват боклука на спонсорите си - ДВ.

Как прилича визуално на убиеца на руския посланик.

Зелените пък откога станаха леви ? През 70-тя бяха, но сега няма по-големи консерватори от тях. И им дреме за социалното, поставили са се в услуга на корпорациите.

На тоя като му гледам снимката , доста ляв ще да е}:-)))

Ето ви пример за човек който си е продал и душата и тялото.Разбира се,че това е парадокс,защото зелените са пацифисти. Всички знаят каква битка водят с международни концерни по-цял Свят. Битка за природата и здравето не само на хората.Концесионерите са враг на зелените и вижте какъв компромат са пробутали.

Аз май окончателно ще се отпиша от този форум. Къде са главните ми опоненти, къде са Щерев и Бегееца? Къде е оня, дето един ник не може да си измисли, че ползва математически символи? Защо премахнахте цвета на нацията, като им спряхте грантовете? Само Дойче веле ни остана, да ни разсмива сабайлем. Мъкаааа.....

Отново замириса на фекален журнализъм! Замириса на DW!

не си се къпал, оттам иде..

Време е дир да спре с публикации на дойче веле, от разни кумицини и един куп глупости, без лологична мисъл, просто един "тюрлю гювеч" ! Досега не съм прочел нищо свястно и интересно от тези така наречени "препечатки"!

тозичичко говори като демократа Сорос който изброените държавни лидери не ги обича -а защо ли?

...очевидна опасност...са такива политици като Меркел,Оланд,Юнкер,Могерини,Туск ...и такива леви и десни полтици като този ...

zeddd

А за Меркел нито дума? ц ц ц

Този(тази) сам си признава, че всичките му прогнози досега са грешни, обаче го търсят да дава акъл.

Ще пази НАТО от американския президент. Ами САЩ дават 72% от парите в НАТО.Ако Тръм завърти кранчето,този какво ще прави?Ще защитава НАТО от този ,който дава основно парите там.По-голяма глупост не може да има.

Tози е неотразим педераст и е наркоман. предател боцkащ се за Eвро пари.

и ние би трябвало да се борим за ЕС и срещу тия тримата, но вместо това искаме да сме добре и с тримата .. и от ЕС, при това

Сещам се за един-единствен бисексуален в световната история, който би могъл да даде отпор на триото Путин, Тръмп и Ердоган, но той не се казва Джем Йоздемир, а Александър Велики - и е мъртъв от доста време;-). Като се поразрови човек под всички "зелени" партии във сички държави се откриват зелени банкноти на глобалисткия проект, както са писали по-долу във форума.

А спартанците са били, би-кюриъз, нали? :)))

Много силни врагове за изпадналите германци. Резултатът за терти път ще бъде Грмания капут.

Забавно е - Дойче маниВеле ни транслират това преразказано пропагандно интервю, без да се замислят, че в България ефектът от него ще е обратен на търсения. Зелените не се котират у нас, както и политиците от турски произход, особено ЛГБТ-тата от тях. А това, че либерастко-толерастката част от немската публика се прехласва по такива само предизвиква негативни чувства към самата Германия.

Зелените в Германия са проект издържан от глобалистите. Доколкото възгледите на Путин, Ердоган, а сега и Тръмп предвиждат закриване на глобалисткия проект, то глобалистите ще насъскат всичките си кучета срещу тях.

Шило

Вероятно чичко Адолф се върти като вентилатор.

Този е чист педераст от зелените еврогейове, това е днешна европа.

Този май не е в час, че Германия е една победена страна в няколко войни. Само и вредите с такива изказвания или ПР си прави резняка.

Еййй, какъв войнствен педал! Страшно гледа, юмрук размахва, че и рязан на всичкото отгоре! Срещу Путин ще се бори, срещу Ердоган срещу Тръмп само не става ясно с какво, сигурно със скъсаното си дупе. От ден на ден все "по-атрактивни" индивиди влизат в политиката. Скоро ако няма човек психични отклонения просто няма да "става" за политик.

това тъпо DW ще пише тъпни и ще ни показва тъпи мутри??? Да не би пак искат да станат фашистка държава?

1) Чета тъпо заглавие 2) Мисля си: Сигурно е Дойче веле 3) Гледам - DW 4) Работата е ясна.

А мърдаш ли си устните, като четеш? :))

Не, мигам като мисля. Ти мигаш ли?

ibneye bak:)))...ibneeee

Влиятелната германска Партия на "зелените" избра за свой съпредседател евродепутата Джем Йоздемир, пише турският вестник Хюриет. Йоздемир е първият етнически турчин хомосексуалист, изкачил се на такава позиция в Германия, посочва изданието. Джем Йоздемир ръководи партията заедно с Клаудия Рот. На специална пресконференция Джем Йоздемир обяви официално хомосексуалната си ориентация. Part of a series on Lesbian, gay, bisexual, and transgender (LGBT) people

Казал си го е всичко в прав текст. Разбира се, тролефермата има свое мнение по въпроса. :) Другари, проблемите ви с ерекцията се дължат, точно на борбата с малкото съвест, която ви е останала и това, което правите. :))

Еати алтавия турчуляк! Ами отивай си в Анадола да бориш Ердоган, бе пърдел с пърдел. Кой им дава изобщо трибуна на такива недоклатени пеали??

Че връщай се в Турция и почвай да се бориш, какво се криеш под полата на баба меркел?