Коментари - Мария Габриел създава експертна група срещу фалшиви новини | Днес.dir.bg

Мария Габриел създава експертна група срещу фалшиви новини

Еврокомисарят по дигитализацията Мария Габриел обяви, че започва систематична работа срещу разпространението на фалшиви новини.

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел създава експертна група срещу фалшиви новини | Днес.dir.bg

Коментари

Значи госпожата с хубавото българско име, която СТОКИРАШЕ в общинско жилище срещу символичен наем сега ще бори фалшивите новини от Брюксел! Браво! Прекрасна новина! Не им завиждам на Катарзиса, Блъснатия, Гочева и онази журналистката по терлици...

"трябва да сме много честни със себе си"....А ти, другарко Габриел, честна ли си със себе си и кога си честна, кога не си съвем честна, и кога ама хич не си честна???

Прищяли й се на наша Мара суперкомпютри! БРЕХ!!! И специалисти намерила тя, оправната, чакат назначение.

Марийке, ти тези неща трябваше като експерт да ги знаеш, а не тепърва да кръшкачески да търсиш начини как да сондираш мнения. Хората не са толкоз прости, колкото ти си мислиш че са. Предупреждавам те, че твоя закон за фалшивите новини ще стане като на бай Тошо софийското море. Колкото той направи море в София , толкова и ти ще прокараш нов закон в ЕС. Един безплатен съвет- гледай целите ти да се вместват в един мандат, че не е казано че ще те търпят повече, щото си била Габриел и кумът ти бил намкойси...

Миме, не става само с лапане - чичковците искат и малко работа да им посвършиш.

Прави впечатление, че българските "евроатлантици" не се гнусуват от никакви поръчки - мръсни или за явни ИдЕоти. Така де - те идват от нищото и отиват пак в нищото, важно е да падне някоя пара. Наше Миме се натяга да лови вещици в интернет пространството и да създава електронно мракобесие. Ами помните ли Соломон Паси - пратиха го да калесва Монголия да влиза в НАТО. Монголия, която е между Китай и Русия. И той отиде, какво да прави :)

а бе тази Мара от снимката от коя селищна система беше? Нещо ми се върти в главата, че беше някъде от Гоце Делчевско като онова чучело - мърльото българомразец - Плевнелиев.

Ами от комсомолската организация на същата селищна система. Резил за тамошните истински българи.

Ама как верноподанически се облещила милата, с какъв комсомолски блясък светят очите й! Евалла на такЪви демократки, машалла на такЪви еврокоминтерновки!

Ами,ще си намира работа,за да си заслужи заплатата...

Ето за какво ще бъде злоупотребено с името на България. С въвеждането на нормативен акт за целия ЕС от типа на Нюрнбергското законодателство, Закона за защита на държавата, Патриот Акт. В името на цензурата и борбата с инакомислещите и с мислещите въобще, които се осмелят да оспорят публично лъжите от мейнстрийма. Съдържанието създавано от такива опасни за неолибералния фашизъм ще бъде незаконно. Няма да има шменти -капели повече Полицията на мисълта е на ход ! По-скоро новото Гестапо. Какво вдъхновение се чете в очите на Габриел, която не учи децата си на Български

Западните "демокрации" си имат слорна законова основа за подобно престъпление срещу човечеството - криминализирането на разсъждаването по темата за Холокоста. С този завиден плацдарм "демокрациите" са "непобедими"

а не си мислите,че това е самоинициатива на съмнителната българка и комисарка без будьоновка. кампанията срещу човешките права и свободи е добре организирана ит от двете страни на Атлантика. Поредната евроатлантическа ценност без маска и без грим. Кои ли ще бъдат назначени за цензори в Гестапо на мисълта в Европа, а кои в частни компании , доказали ,че се подиграват когато си искат с личната неприкосновеност и в частност с личните данни на клиентите си

Сигурно,първата "фалшива" новина,която ще опровергаят е,че госпожа Меркел покани туземците да завладеят Европа.

СННи ВВС ---ще фалират, Габриеле!:))))

Лъже-българка готви антидемократични закони в интерес на ЕССР. Нищо ново - продажници на демокрацията в институциите на ЕС и ГЕРБ с лопата да ги ринеш. Цензура - ние вече си я имаме и тук, в dir bg.

Истинските новини са само тези, които ни пробутват от послушните на Вашингтон мас-медии, съвременен вариант на "Министерството на истината".

ще има чести обаждания от/до Тръмп за да им обясни кои новини са фейк, може дори да опитат размяна на съпруги - Мелания ще дойде да позира пред къщата на Габриел, а Мария ще чисти белия дом ..

Най после да се създаде звено срещу фалшивите новини от "говорть Москва"

Не ви ли хранят от козяк? Ядеш ми к.... а, букви....

Ще си имаме Европейско Министерство на Истината? Иначе мацката добре са я подбрали, но какво ще се крие зад красивата фасада е ясно.

Членството на България в НАТО и ЕС доведе до окупацията и от САЩ , тая патка тръгнала ''фалшиви новини'' да бори. Знаем кои новини се определят като фалшиви в окупирана страна.

loyola

Досега така и не казаха кой е фюрера, дето ще определя коя новина да се пуска и коя - не. А иначе е много просто - закрийте CNN, BBC, FoxNews, и край с фалшивите новини, лъжите и манипулациите ...

Уолстрийт фюрер и Брюксел вицефюрер..

Като я гледам тая вчерашна кукличка и ми се иска да вярвам, че тя е една фалшива новина. Ама за жалост тая вчерашна пикла май е наистина някаква шефка.

Цензура ли замисляш, Габриеле?:)))))))

Я бързо всички с розази очилца! Какво ще я караме комисии, допитвания, накрая пак всеки да си купи очилата, вече не раздават от ОФ-то!

Не се сещам как това крехко,непорочно създание,ще пребори един колос на лъжливи хвалби,респ.,новини. Геройко.

като чета тука... за Русия... От историческа точка голям държавник там се ражда веднъж на 100 г - Петър 1 (среда на 18в.), Царят - Освободител (край на 19в.) и Горбачов (края на 20в)...Значи следващият голям руски цар се пада някъде околко 2070-2080г. ФАкт! Дотогава- стискайте г..з!

И що си сложил Горби в поредицата "големи държавници"? Тоя беше и е всичко друго, но е и държавник.

Защото и той бори фалшивите новини - ама по евроатлантически и то вече със замах, т.е. с крехки познания по история.

а кога Москва ще почне борбата с фейка?

... започва систематична работа... за промиването на мозъци в ЕС-то им, ако изобщо ги има при краварските подлоги!!!

коя новина е фалшива според властимащите - тая дето не им арадисва тая дето ги прай на 2 стинки и ... щтрак цензура това девойче си мисли чи сичко де фърчи се яде.

Много е тъпо това с т.нар фалшиви новини. Истината не може да се скрие,само коментарите ни.

Оруел към политиците: Написах книга, не наръчник!!!

отвратените от еврогейската кочина България и от педалския ЕС, с неговата непоносима цензура, да се чупят франко Масква -там да намерят Нирвана! Махайте се от Родината ми, изроди московски!

Изключително ме радват напъните ви , въпреки факта , че всеки втори българин е ходил в чужбина и си дава вече сметка , че при нас наистина нещата не вървят добре .С такъв псевдо - патриотизъм като вашия горе - долу ни остават 10 години .

Единствения начин за борба с фалшивите новини е безучастно изреждане на факти... Когато борбата с фалшивите новини се остави на чиновници крайния резултат винаги е някаква форма на цензура. А за да може Габриел да се бори с фалшивите новини, без да се накърнява свободата на словото, според мен единствения начин е да се направи статистика за достоверността на всяко издание което публикува каквито и да е информационни бюлетини, пък всеки сам да си преценява дали да им вярва;)

Едно време на това му викаха ЦЕНЗУРА!!!

доживях руска подлога да реве от цензура хахахаха вие ли баш ще хленчите бе, диктатори мръсни! Я влезте в руски сайт или тв да видите кво се вика цензура! и само Бащицата дават - битер Бойко - и до тоалетната го съпровождат...

само в руски сайтове ли кибичиш? Че гледам бая опит натрупа. Е ,не лесно и на тебе.

кво ви бърка ве? Ще си пишете в Москва пасквилите, в най - правовата държава. хахааха То и на вътрешния фронт има мн. работа за вас - руснаците тр. всеки ден да ги облъчвате колко е зле в ЕС и България и колко е гот в Русия...

Евроатлантика , абсолютно съм сигурен , че не си и стъпвал в тази прокажена държава . Но моля те обясни ми защо си толкова озлобен и натоварен с толкова ИСТИНСКИ НОВИНИ - прегряваш, вземи мерки -Take it easy , bro' !!!

Дон Кихот :) Ще се бори със социалните мрежи начело с лицевата книга :) Като дон Кихот с мелниците :)

рубашките, отвратени от политиката на ЕС към медиите, да се пръждосат и да отидат в най - голямата демокрация на света - СССр 2, оп, Путинова Русия... ай чупка, шопари пиянски!

Мдаа, пиянски шопари, това визираш ония българи от Якоруда - дето изпотръшкали от домашна "парцуца". Или ония младежи от перник - дето поляха парти с антифриз? Кой ли укорява за пиянството - от казана колко изкарваш?

ОНИЯ , ДЕТО ГИ ВАДЯТ ОТ МОРЕТО ТУКА ,ИЛИ 1657- ТЕ УМИРАЩИ В РУСИЯ ОТ ЦИРОЗА НА ДЕН!

Вече звучи като фалшива комисарка, Дигитализация озна1ава много повече от някаква си борба с фалшиви новини. Може би си струва да натовари с това някой от прескъпо платените си сътрудници, но би трябвало да може да се фокусира върху даляч по-важни неща. Вероятно се страхува от реалната дигитализация,. понеже тя би редуцирала съществено възможностите за корупция практикувани масово от съпартийците и.

ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ФРОГ НЮЗ!!!!

Поредния бюрократ, който за определена цена е готов на всичко.

новините днес в дир : - габриел ще бори новините... - радев ще бори корупцията... божкее, големо борене, големи новини, големо ЩЕ, големи борци, големо НИЩО!

ще забрани ли Чомски..!? хахаааааааааа безмозъчно мекотело.

имат напредък Ек, поне са разбрали, че са 100 г. след маймуните в айти бизнеса. ма то само с лозунги не става... Требе и акъл, а и н. пари... Ама докато тия офце определят тоя бизнес в ес, ТАКА ЩЕ Е.. в сащ И китаЙ НЯМА ес ДА ИМ КАЗВА КВО ДА РАЗВИВАТ И КАК ДА ПРАВЯТ БИЗНЕС.. ХОРАТА БАЧКАТ ЯКО И СА СПЕЦОВЕ, А НЕ КАТО ТУКА - ПАДНАЛА ТАЯ ОТ МАРС, ЩЕ ОПРАВЯ ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ...

Евробюрократите наричат фалшиви новини всичко, което не им изнася. Но на Руски паметник пише "Не нам, не нам". Тия ни вземат за канарчета.

мужици, още преди време : кътайте рублите, че ще ви деинсталират! Чао! И това не го е измислила тая офца, а е заповед на МЕРКЕЛ! Нема лабао...

Кравар , вие обори ли ще ринете , или вие ще сте праведниците , да ви майките скапани?

НА МАЙКА ТИ ОБОРА ЧЕ ИЗЧИСТЯ 2-3 ПЪТИ...

кравар, а бългаРИН - ПАТРИОТ!

Първо приемете, че хората са прости и приемат за истина всякакви абсурдни тези, които не почиват на никакви факти. Второ - приемете,че хората са мързеливи и няма да си направят труда да проверят информацията чрез някакви статистически данни и прочее. Никой не вярваше, че британците са толкова прости и мързеливи, че да повярват на абсурдните тези на Фарадж. Да, ама повярваха на него, а не на тези, които на елитарен език показваха данни и факти, че всъщност лъже като дърт циганин. Е така е с всички фалшиви новини - те дават лесно и просто обяснение на всичко. По-лесно е да повярваш, че някой хвърля мълнии от небето, отколкото да учиш физика за да разбереш ИСТИНАТА.

И какво точно излъга Фарадж?.. просто и ясно е Британците са горд и велик народ и не иска некой друг да им налага директиви.

Прав си - просто е, като за прости хора.

Тая и другите около нея и над нея е 1000% покритие на поговорката ''крадеца вика дръжте крадеца''.....Фалшиментото ще ми дава акъл кое е реалност и кое нейна фантасмагория..

Коментари - Мария Габриел създава експертна група срещу фалшиви новини | Днес.dir.bg

Мария Габриел създава експертна група срещу фалшиви новини

Еврокомисарят по дигитализацията Мария Габриел обяви, че започва систематична работа срещу разпространението на фалшиви новини.

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел създава експертна група срещу фалшиви новини | Днес.dir.bg

Коментари

Значи госпожата с хубавото българско име, която СТОКИРАШЕ в общинско жилище срещу символичен наем сега ще бори фалшивите новини от Брюксел! Браво! Прекрасна новина! Не им завиждам на Катарзиса, Блъснатия, Гочева и онази журналистката по терлици...

"трябва да сме много честни със себе си"....А ти, другарко Габриел, честна ли си със себе си и кога си честна, кога не си съвем честна, и кога ама хич не си честна???

Прищяли й се на наша Мара суперкомпютри! БРЕХ!!! И специалисти намерила тя, оправната, чакат назначение.

Марийке, ти тези неща трябваше като експерт да ги знаеш, а не тепърва да кръшкачески да търсиш начини как да сондираш мнения. Хората не са толкоз прости, колкото ти си мислиш че са. Предупреждавам те, че твоя закон за фалшивите новини ще стане като на бай Тошо софийското море. Колкото той направи море в София , толкова и ти ще прокараш нов закон в ЕС. Един безплатен съвет- гледай целите ти да се вместват в един мандат, че не е казано че ще те търпят повече, щото си била Габриел и кумът ти бил намкойси...

Миме, не става само с лапане - чичковците искат и малко работа да им посвършиш.

Прави впечатление, че българските "евроатлантици" не се гнусуват от никакви поръчки - мръсни или за явни ИдЕоти. Така де - те идват от нищото и отиват пак в нищото, важно е да падне някоя пара. Наше Миме се натяга да лови вещици в интернет пространството и да създава електронно мракобесие. Ами помните ли Соломон Паси - пратиха го да калесва Монголия да влиза в НАТО. Монголия, която е между Китай и Русия. И той отиде, какво да прави :)

а бе тази Мара от снимката от коя селищна система беше? Нещо ми се върти в главата, че беше някъде от Гоце Делчевско като онова чучело - мърльото българомразец - Плевнелиев.

Ами от комсомолската организация на същата селищна система. Резил за тамошните истински българи.

Ама как верноподанически се облещила милата, с какъв комсомолски блясък светят очите й! Евалла на такЪви демократки, машалла на такЪви еврокоминтерновки!

Ами,ще си намира работа,за да си заслужи заплатата...

Ето за какво ще бъде злоупотребено с името на България. С въвеждането на нормативен акт за целия ЕС от типа на Нюрнбергското законодателство, Закона за защита на държавата, Патриот Акт. В името на цензурата и борбата с инакомислещите и с мислещите въобще, които се осмелят да оспорят публично лъжите от мейнстрийма. Съдържанието създавано от такива опасни за неолибералния фашизъм ще бъде незаконно. Няма да има шменти -капели повече Полицията на мисълта е на ход ! По-скоро новото Гестапо. Какво вдъхновение се чете в очите на Габриел, която не учи децата си на Български

Западните "демокрации" си имат слорна законова основа за подобно престъпление срещу човечеството - криминализирането на разсъждаването по темата за Холокоста. С този завиден плацдарм "демокрациите" са "непобедими"

а не си мислите,че това е самоинициатива на съмнителната българка и комисарка без будьоновка. кампанията срещу човешките права и свободи е добре организирана ит от двете страни на Атлантика. Поредната евроатлантическа ценност без маска и без грим. Кои ли ще бъдат назначени за цензори в Гестапо на мисълта в Европа, а кои в частни компании , доказали ,че се подиграват когато си искат с личната неприкосновеност и в частност с личните данни на клиентите си

Сигурно,първата "фалшива" новина,която ще опровергаят е,че госпожа Меркел покани туземците да завладеят Европа.

СННи ВВС ---ще фалират, Габриеле!:))))

Лъже-българка готви антидемократични закони в интерес на ЕССР. Нищо ново - продажници на демокрацията в институциите на ЕС и ГЕРБ с лопата да ги ринеш. Цензура - ние вече си я имаме и тук, в dir bg.

Истинските новини са само тези, които ни пробутват от послушните на Вашингтон мас-медии, съвременен вариант на "Министерството на истината".

ще има чести обаждания от/до Тръмп за да им обясни кои новини са фейк, може дори да опитат размяна на съпруги - Мелания ще дойде да позира пред къщата на Габриел, а Мария ще чисти белия дом ..

Най после да се създаде звено срещу фалшивите новини от "говорть Москва"

Не ви ли хранят от козяк? Ядеш ми к.... а, букви....

Ще си имаме Европейско Министерство на Истината? Иначе мацката добре са я подбрали, но какво ще се крие зад красивата фасада е ясно.

Членството на България в НАТО и ЕС доведе до окупацията и от САЩ , тая патка тръгнала ''фалшиви новини'' да бори. Знаем кои новини се определят като фалшиви в окупирана страна.

loyola

Досега така и не казаха кой е фюрера, дето ще определя коя новина да се пуска и коя - не. А иначе е много просто - закрийте CNN, BBC, FoxNews, и край с фалшивите новини, лъжите и манипулациите ...

Уолстрийт фюрер и Брюксел вицефюрер..

Като я гледам тая вчерашна кукличка и ми се иска да вярвам, че тя е една фалшива новина. Ама за жалост тая вчерашна пикла май е наистина някаква шефка.

Цензура ли замисляш, Габриеле?:)))))))

Я бързо всички с розази очилца! Какво ще я караме комисии, допитвания, накрая пак всеки да си купи очилата, вече не раздават от ОФ-то!

Не се сещам как това крехко,непорочно създание,ще пребори един колос на лъжливи хвалби,респ.,новини. Геройко.

като чета тука... за Русия... От историческа точка голям държавник там се ражда веднъж на 100 г - Петър 1 (среда на 18в.), Царят - Освободител (край на 19в.) и Горбачов (края на 20в)...Значи следващият голям руски цар се пада някъде околко 2070-2080г. ФАкт! Дотогава- стискайте г..з!

И що си сложил Горби в поредицата "големи държавници"? Тоя беше и е всичко друго, но е и държавник.

Защото и той бори фалшивите новини - ама по евроатлантически и то вече със замах, т.е. с крехки познания по история.

а кога Москва ще почне борбата с фейка?

... започва систематична работа... за промиването на мозъци в ЕС-то им, ако изобщо ги има при краварските подлоги!!!

коя новина е фалшива според властимащите - тая дето не им арадисва тая дето ги прай на 2 стинки и ... щтрак цензура това девойче си мисли чи сичко де фърчи се яде.

Много е тъпо това с т.нар фалшиви новини. Истината не може да се скрие,само коментарите ни.

Оруел към политиците: Написах книга, не наръчник!!!

отвратените от еврогейската кочина България и от педалския ЕС, с неговата непоносима цензура, да се чупят франко Масква -там да намерят Нирвана! Махайте се от Родината ми, изроди московски!

Изключително ме радват напъните ви , въпреки факта , че всеки втори българин е ходил в чужбина и си дава вече сметка , че при нас наистина нещата не вървят добре .С такъв псевдо - патриотизъм като вашия горе - долу ни остават 10 години .

Единствения начин за борба с фалшивите новини е безучастно изреждане на факти... Когато борбата с фалшивите новини се остави на чиновници крайния резултат винаги е някаква форма на цензура. А за да може Габриел да се бори с фалшивите новини, без да се накърнява свободата на словото, според мен единствения начин е да се направи статистика за достоверността на всяко издание което публикува каквито и да е информационни бюлетини, пък всеки сам да си преценява дали да им вярва;)

Едно време на това му викаха ЦЕНЗУРА!!!

доживях руска подлога да реве от цензура хахахаха вие ли баш ще хленчите бе, диктатори мръсни! Я влезте в руски сайт или тв да видите кво се вика цензура! и само Бащицата дават - битер Бойко - и до тоалетната го съпровождат...

само в руски сайтове ли кибичиш? Че гледам бая опит натрупа. Е ,не лесно и на тебе.

кво ви бърка ве? Ще си пишете в Москва пасквилите, в най - правовата държава. хахааха То и на вътрешния фронт има мн. работа за вас - руснаците тр. всеки ден да ги облъчвате колко е зле в ЕС и България и колко е гот в Русия...

Евроатлантика , абсолютно съм сигурен , че не си и стъпвал в тази прокажена държава . Но моля те обясни ми защо си толкова озлобен и натоварен с толкова ИСТИНСКИ НОВИНИ - прегряваш, вземи мерки -Take it easy , bro' !!!

Дон Кихот :) Ще се бори със социалните мрежи начело с лицевата книга :) Като дон Кихот с мелниците :)

рубашките, отвратени от политиката на ЕС към медиите, да се пръждосат и да отидат в най - голямата демокрация на света - СССр 2, оп, Путинова Русия... ай чупка, шопари пиянски!

Мдаа, пиянски шопари, това визираш ония българи от Якоруда - дето изпотръшкали от домашна "парцуца". Или ония младежи от перник - дето поляха парти с антифриз? Кой ли укорява за пиянството - от казана колко изкарваш?

ОНИЯ , ДЕТО ГИ ВАДЯТ ОТ МОРЕТО ТУКА ,ИЛИ 1657- ТЕ УМИРАЩИ В РУСИЯ ОТ ЦИРОЗА НА ДЕН!

Вече звучи като фалшива комисарка, Дигитализация озна1ава много повече от някаква си борба с фалшиви новини. Може би си струва да натовари с това някой от прескъпо платените си сътрудници, но би трябвало да може да се фокусира върху даляч по-важни неща. Вероятно се страхува от реалната дигитализация,. понеже тя би редуцирала съществено възможностите за корупция практикувани масово от съпартийците и.

ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ФРОГ НЮЗ!!!!

Поредния бюрократ, който за определена цена е готов на всичко.

новините днес в дир : - габриел ще бори новините... - радев ще бори корупцията... божкее, големо борене, големи новини, големо ЩЕ, големи борци, големо НИЩО!

ще забрани ли Чомски..!? хахаааааааааа безмозъчно мекотело.

имат напредък Ек, поне са разбрали, че са 100 г. след маймуните в айти бизнеса. ма то само с лозунги не става... Требе и акъл, а и н. пари... Ама докато тия офце определят тоя бизнес в ес, ТАКА ЩЕ Е.. в сащ И китаЙ НЯМА ес ДА ИМ КАЗВА КВО ДА РАЗВИВАТ И КАК ДА ПРАВЯТ БИЗНЕС.. ХОРАТА БАЧКАТ ЯКО И СА СПЕЦОВЕ, А НЕ КАТО ТУКА - ПАДНАЛА ТАЯ ОТ МАРС, ЩЕ ОПРАВЯ ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ...

Евробюрократите наричат фалшиви новини всичко, което не им изнася. Но на Руски паметник пише "Не нам, не нам". Тия ни вземат за канарчета.

мужици, още преди време : кътайте рублите, че ще ви деинсталират! Чао! И това не го е измислила тая офца, а е заповед на МЕРКЕЛ! Нема лабао...

Кравар , вие обори ли ще ринете , или вие ще сте праведниците , да ви майките скапани?

НА МАЙКА ТИ ОБОРА ЧЕ ИЗЧИСТЯ 2-3 ПЪТИ...

кравар, а бългаРИН - ПАТРИОТ!

Първо приемете, че хората са прости и приемат за истина всякакви абсурдни тези, които не почиват на никакви факти. Второ - приемете,че хората са мързеливи и няма да си направят труда да проверят информацията чрез някакви статистически данни и прочее. Никой не вярваше, че британците са толкова прости и мързеливи, че да повярват на абсурдните тези на Фарадж. Да, ама повярваха на него, а не на тези, които на елитарен език показваха данни и факти, че всъщност лъже като дърт циганин. Е така е с всички фалшиви новини - те дават лесно и просто обяснение на всичко. По-лесно е да повярваш, че някой хвърля мълнии от небето, отколкото да учиш физика за да разбереш ИСТИНАТА.

И какво точно излъга Фарадж?.. просто и ясно е Британците са горд и велик народ и не иска некой друг да им налага директиви.

Прав си - просто е, като за прости хора.

Тая и другите около нея и над нея е 1000% покритие на поговорката ''крадеца вика дръжте крадеца''.....Фалшиментото ще ми дава акъл кое е реалност и кое нейна фантасмагория..