Европейската комисия предложи още санкции срещу Москва

Предлага се в списъка със санкционираните да бъдат добавени още близо 200 физически и юридически лица, още три руски банки и пълна забрана на транзакции на Руската банка за регионално развитие и др.

Обратно в новината

Коментари - Европейската комисия предложи още санкции срещу Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Телевизиите, пък ЗАЩО ...?? Само Немска ли ще гледат ?? Това Гьобелс ли го казва ??;) Нали в "Демокрацията" свободата на словото и медиите са на Първо място ..или ....??;)

Да не забравите да санкционирате България щото имаме русофили. Може да пробием ЕС от вътре.

Ние сме извън Шенген и спазването на санкции не се отнася за нас. Нека си ги спазват политически коректните европейци. На нас ни казаха днес, че сме политически некоректни, нека наистина да бъдем такива.

Значи Раша е на прав път. И това е добре за свободния свят.

, загубвайки едновременно 4те ! си служебни телефона, че я търсиха да я съдят. И я посадиха на тая трибуна. И три години не дава на властите договора с Пфайзер. Целия ЕС служи на интересите, които представлява тая. Как така платиха милиарди, без да видят договора? Опомни се неразумни юруде!

как квичат руските тролове..ха.ха санкции до дупка.. Даже трябва всички с руски паспорти да се изгонят от България и ЕС.

Щерев, веднъж долен пИдИрас, за винаги пИдИрас.....

Не харесвам русробската пасмина , но вече сме против по принцип :))

Да ви кажа ли какъв е резултатът от санкциите? Ето го: Който копае гроб другиму, сам пада в него.

SirBob

Точно така.

Болен човек, хомофоб За едни пари става на въпрос

абе тия чукундури що не вземат да обяват пълна санкция на Русия, да спрат всичко - монтират големи вентилатори на границите за да не преминава въздух от Русия в ЕС, водата да се изпомпва обратно, всички прелетни птици за и от Русия да се отстрелват , 4 метрова ограда по цялята дължина на общата граница с картечни вишки ... а ! и заграждане на моретата с мрежи за да не преминават рибите.....всеки който носи гени характерни за руснаците да се екстрадира или в концлагер......м-м-м друго не се сещам , ама сигурно ще се намери.

ТОВА БЕШЕ ДОБРО ++++++++++++++++++++++++

Пътят към ада е постлан с "добри" намерения.

Идиотизма е неличим, когато е съпроводен с бая облаги на чужд гръб...

Нали путин каза, че ще правят импортзамешение и че санкциите само помагат на блатная. Значи трябва да се радвате руските роби или се съмнявате в думите на вожда, а? Предател ли си ти? А Гулаг де!!!

Не се притеснявай , важно е укросвине да падат .

ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ПРЕДЛОЖИ ОЩЕ САНКЦИИ СРЕЩУ МОСКВА и евентуално обмисля да предостави касетъчни боеприпаси за УКРАЙНА ! ХАЙЛ УРСУЛА .ХАЙЛ УРСУЛА. ХАЙЛ УРСУЛА .

Акушерката пак се изока! Абе , Лайнен, я им спри въздуха на тия гадни руснаци бе! Какво се занимаваш тука с разни санкции- спираш им въздуха, а може и водата , и си ти!!!! Нормално е фашистите от ЕС, да подкрепят фашистите от Украйна! И на децата вече стана ясно , кой и защо води тази война!

Кучката Елза пак се произнесе.Плаши рибата с водата. Корабът ЕС потъва ,ще има вода за всички. Хак да им е на фашагите.б

Добре, че някога не избраха Кристалина Георгиева на поста , който в момента е този вампир урсула....А нямаше и как да стане...Трябвало е да е такъв изрод като тая....

Браво на Урсула! Отдадено еве руЗската паплач! Кефиш лельо

ХАЙЛ УРСУЛА .ХАЙЛ УРСУЛА .ХАЙЛ УРСУЛА . Какво стоите и гледате бе , я всички се изправете и ИЗПЪНЕТЕ НАПРЕД И НАГОРЕ ДЯСНАТА СИ РЪКА ! А ТАКА Е ДРУГО НЕЩО ! Като чуете за УРСУЛА това трябва да правите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЯСНО ЛИ Е ПЛЕЙБЕИ ! ХАЙЛ УРСУЛА !

А срещи холандците тази нарко дестинация с курви и пералня на европа за големите фирми не плащаши данъци в страните в европа кога ще има санкции. Дано се дигне водата в моретата с 10 метра

Ха ха ха , тогава ще правят круиз на курвите с лодки !

SirBob

Идиотите от ЕСССР явно не разбраха, че санкциите НЕ ДЕЙСТВАТ. Факт. По-възмутителното обаче е,че самите САЩ, които очевидно са инициатори на тези санкции, охотно купуват руски газ и петрол. Лицемерието на англосаксите е без граници.

Ам разбира се че не действат, дорогой, хич даже, да не кажа че помагат лол жалки червени отпадъци

SirBob

Първо,, "отпадък" ще наричаш себе си и баща си. Второ, чети повече, вкл. американски списания.

Умник, горд руснак, детройд ред гъз,оракул - с колко ника влизаш бе тролчик ? На всеки пост - ти си точният човек, колкото и да се опитват другите да коментират- ти коментираш тях- типично по тролски. Но явно си огладнял, щото рано си застъпил на смяна! Кажи колко плаща козяк, може и други да решат това да "работят"

Влизам с толщо ника, с колкото ми позволява гениалната система на Дир.ру

Санкциите падат, падат от небето, санккция му паднааа на Путеееетооо

ВЕТО ! Щом нас ни режат за Шенген, ВЕТО до дупка !

Много конструктивно лол червен отпадък

Като в ЕС нямат енергетика и стоят на тъмно и студено, какви тв ще гледат? А за производство и доставки да не говорим. Така си прикриват упадъка.

Елементарно по руски разсъждаваш, как само в пРоссия има природни ресурси …. Типично за прост руснак ….

SirBob

Ами не - ама само в Русия са /бяха/ на цени, по-ниски от тези на всички останали.

откачена бабичка

Винаги съм се бил любопитен, как може измежду всички народи на Земята, ние руснаците да сме най-големите отпадъци, на днешната човешка цивилизация …. Абсолютни паразити руснаците, неспособни да създадем човешко щастие и благоденствие, а само гледаме как да разрушим чуждото. Заслужаваме си съдбата, на вечни неудачници, отритнати и сочени за назидание.

30 МИЛИОНА ВОЛЖКИ БЪЛГАРИ ... РАЗВАЛЯТ РУСКАТА КРЪВ ... ТЪПАКО :))

Явно си чукча писател, а не читател ….

Лайнен

Тая няма ли кой да я утрепе, че да не се мъчи!

За руската мърша, все някой друг и е виновен, за руското "криво колело", прав път няма ….

Аналогии с едни събития преди време - в една държавица с конски език набират сили националистически движения, същата държавица почва да пробутва тук у нас подобни сили - но българския мъдър народ се противопоставя както може (спасява там едни 50к нещастни души), после идва ядосания пиян чичко и си бодва знамето в задника на държавността на онази същата държавица с конския език - дежа вю?

Що ли не си ЕПМ педалска

В РФ ИМА 190 НАЦИОНАЛНОСТИ И КОРЕННИ НАРОДИ ..... И ВСИЧКИ ВОЮВАТ ЗАЕДНО В УКРАЙНА .... ДОКАТО ЕС Е НАЗАД С 4-5 ВЕКА ... ... ОЩЕ НЯМА ЕДИН НАРОД ... ... ЩОТО ИМИГРАНТИТЕ МЮСЮЛМАНИ НЕ МИСЛЯТ ЧЕ СА ЕДИН НАРОД С ХРИСТИЯНИТЕ ТАМ :)

Дежурният копейкаджийски еничар има опорка, че Фашия не я бъркали тези санкции ама пищи на умряло.

Важното е да се утрепят още толкова

Укросвине!

Няма ли да напишете нещо за корупционните сделки на мъжа и сина на Урсула....около ваксините.....иде реч за милиарди....

Лайнен скоро може да види летателни апарати на живо

и с този пакет от санкции, само ще пръдне на кОрът на Путин.

Пияните комунисти и нацистите бяха по адекватни от тия новите либерал педл фшисти

Волът като рие го хвърля на гърба си

Фон Дер Лайено-фашизма набира пълна скорост.

Тия малоумни еврогейци си заслужават всичките проблеми...

Евро Педали телевизиите ще си ги гледаме през нета!Духайте!

Най-голямата санкция срещу Русия ще бъде тия педали и тая шлюха Курсула да се самоубият. Така ЕС ще почне да се съвзема. Иначе правят само услуги на Русия. Русия забогатя неимоверно благодарение на бездарните им санкции. Курсуло, вземи да си забиеш прът в задницата, за да не сереш и пърдиш 3 години, та да не купуваш тоалетна хартия от Русия. Ако си нямаш прът, поръчай си експресна доставка от КомиССР! :)

Тая Урсула-Бурсула е изкл. вредна, защото освен да подава задника (не своя) на хората от ЕС на ФАЩ, друго не прави.

Страх я тресе от ЦРУ терористите.

Да се замисли за катастрофалните икономически последствия и социални вълнение, че зимата е на прага, а скоро Киев ще се обезлюди и трябва да се подготви за нови пощенски марки.

Урсула вон ден Вампайър

Влизам в кабинета и като ми се показа ей такава вагина ... И си викам Урсуло, търси си друга работа. А Кристалинчето на едно афтърпарти ми вика Сорос още набира таланти на повикване. И така се озовах в Брюксел. (разказ по картинка)

На наемниците в Украина им казват "белите ИДИЛци" от Албания, Босна, Хърватия. С любезното съдействие на европейските и американски данъкоплатци.

не ни занимавайте с страни като русия която следващата година няма да съществува

И ти ли ще я приключиш или краварските непобедими ракети? Вярно ли има толкова неграмотни хора?

НЯМА НАЧИН ТОВА БАБЕ И ЗЕЛЕВАТА ПРЪДНЯ ДА НЕ СА НА ЕДИН ДИЛЪР

народа е изперкал тотално.Липсва памет.Липсва съзнание.Само като видиш президента и ти става ясно всичко.Откраднати души.

Като сте на власт вместо да усвоявате парите за образование се заемете с истинско образование

идеоти,и мили мои ваксари,добри дошли в ЕС,очаква Ви Шанген.

Комисия да се застреля.Нищо адекватно не прави!!!