Прокурори проверяват заменките

Европейската комисия (ЕК) иска Софийската районна прокуратура да провери всички заменки у нас.

Обратно в новината

Коментари - Прокурори проверяват заменките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въх! По заповед на Брюксел... и кво правим ся, довчера събирахме едри рушвети от тия дето правили заменки, а ся трябва да им искаме и пари, за това, че са ни платили рушвети? Лоша работа? Или просто - вдигаме мизата за 'отърваване на кожата' - който издържи - издържи! - който не - ще го (се) стреляме ! С наемници е по-лесно ! И по-евтино! И кой ще е първи? Ама ако наемника пропусне мишената! После кво ще правим? Те и надеждните 'бушони' свършиха - гърмят като стари миньонки... Лоши времена за Българския ДЪРЖАВНОПРОТЕКТИРАН БАНДИТИЗЪМ!

ДА!ДА!ДА!

Неизпълнените обещания на ГЕРБ за възмездие може и да минават пред нас баламите, които предизборно все ни лъжат, но не минават пред ЕС. Гнусно и жалко е държавата вместо стожер на ред и праведливост да отказва процес с неадекватни мотиви за адвокатски хонорари - нима малко адвокати има назначени по ведомствата, които са там да защитават държавния интерес. Пореден срам и излагане пред Европа! Нека сега пак излезе Хампарцунян и подобните да обясняват как да не закачат богатите, че създават работни места и лесно ще избягат с парите си другаде - не от ЕС ще ни гонят докрай не заради богатите, а само заради незаконно богатите. Нека правим разлика и слагаме всеки заможен в графата престъпник

Добре,че от Брюксел се сетиха,само да не се подхожда избирателно.Всички знаем за най-голямата заменка на гори.Дано се започне от нея.

"Това щяло да струва милиони за хонорари на адвокати." .... хм... Не плащаше ли разходите този който загужи делото? Или просто поредния кьор-фишек?

НАЙ-ГОЛЕМИ СДЕЛКИ СЪС ЗЛОУПОТРЕБИ ИМА В бУРГАСКО.НИЩО ДОСЕГА НЕ Е НАПРАВЕНО.ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА МЕХАНИЗМА ЗА РАЗВАЛЯНЕ НА СДЕЛКИТЕ.САМО,ЧЕ ТЕЗИ,КОИТО ВЗЕХА ТАКА ГОРИ ИМАТ МНОГО ПАРИ И КРЪГЪТ СЕ ЗАТВАРЯ!

и сега щяха да си седят на ушите...."Досега нито една сделка не е развалена от държавата."

Мисля, че е крайно време от Брюксел да назначат правителство на тази територия. Видя се, че тука нема оправия, както обикновено.

Не бойте се,бандюги,ножът е дървен.

добре, че е Европейската комисия да напомни на ББ какво да прави...

Европейския съюз не се меси в работите на държавите, НО-О Европейската комисия направо разпорежда на Прокуратурата да извърши - туй онуй. Защо ли това, ни навявя тъжни спомени от не до там светлото бъдеще, което градяхме.

Напротив, от 2007г. има право да се меси навсякъде.

Не се меси. Санкционира за неспазване на правилата в ЕС. Освен това, ако не е ЕС с 'намесата' си, кучета ни яли още един век. Така че по-добре си запуши устата, българино и започни да си отпущваш тъпия мозък.

По-добре не дотам светло бъдеще, отколкото мрачно минало. Нещата към които сме тръгнали, са се случвали преди 20 000 години в джунглата. Но това е твърде отдавна и по-малките не си го спомнят.

Тия от ЕС не знаят ли ,че в тези заменки има и съдии,прокурори и други от бранша,как да стане?Нали се знае гарван гарвану око не вади,как да стане?

"Брюксел е открил и 2 процедури срещу България поотделно за горите и земите" ..."има замени по 12 стотинки на кв. метър до планински курорти и на брега на морето......само от тези 5 замени са за 124 млн. евро. " "ДОСЕГА нито една сделка НЕ Е развалена от държавата."

Защо толкова бавно -с години се проверява и работи в правосъдието -нали знаете,че прекалено късно и бавно означава в много случаи липса на правосъдие и наличие на жертви от това,а където има жертви,има престъпление...Така и на мен ми казаха,че делата за изваждане на обитателите на моя апартамент ще отнеме години съдебни дела,а самите обитатели ме заплашват с убийство,а защо съм плащала заема за апартамента,който е на мое име и съм ги търпяла,като на всичкото отгоре има и допълнителен незаконен член ,забравен в закона за давността т.е. ако наглите са продължително и безмилостно жестоки и прогонват от имота,а правосъдието се бави,то закона дава власт на всеки нагъл крадец олганизирано с подобни да краде и завземе всчко до самия си край в този живот -всички останали търпеливи жертви ще измират по боксове,мазета и псохиатрии...Обяснете защо при рутинни неща за проверка ,това отнема години .....до отчаяние,мизерия на жертвата,експлоатация,която прави престъпниците повече и по-силни до социална катастрофа...

Ми то с правосъдие в БГ не става.Един БГ държавник едно време е казал "Като нещеш мира , на ти секира". Ако не можеш да се оправиш потърси помощ.