Коментари - Управляващите: Да проявим характер, да строим ”Южен поток” | dnes.dir.bg
назад

Управляващите: Да проявим характер, да строим ”Южен поток”

Драгомир Стойнев заяви, че наказателната процедура на ЕК срещу България за "Южен поток" не трябва да се драматизира и че до санкции нямало да се стигне.

Обратно в новината

Коментари - Управляващите: Да проявим характер, да строим ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добра позиция. България трябва да защити националните си интереси и независимост преди всичко. Желанията на някакви жалки Брюкселски апаратчици са маловажни и второстепенни.

строим и това е нашата независимост.ме могат да ни спрат нешите /приятели.

Къде е документа, където е написано кой строи какво, на каква цена, защо го строи и какво ще стане после, как ще се разпределят печалбите, колко газ ще получават заинтересуваните страни и на каква цена? То е ясно, че червените дементи са мобилизирани да вият там както са им казали господарите, ама ние нормалните хора, къде ни е акъла? Кремълските маши се мъчат да ни отклоняват вниманието с плюене по Запада, което е ничего нового, така си е от 1917 година, ами ние? Добре ете им майката на "западните монополи" грабители, дайде да видим какво ни предлагат "източните монополи", ама черно на бяло, с цифри, пари и срокове. Или пак ще има "търговска тайна", която ще е "тайна" само за българите...

Червените олигофрени по форумите никога няма да ти кажат, защото не знаят. Те вият против ЕС, защото така им е заповядано. И после, защо нас ни третирали различно... Защото сме подлоги, затова. Франция заяви, че въпреки санкциите срещу Русия, няма да се откаже от сделката с корабите и черно на бяло доказа, че развалянето на сделката ще донесе повече загуби на Франция, отколкото на Русия. И дотук беше. Ние защо не направихме същото? Ами лакейското ни правителство почна да измисля разни глупости, че тръбата била "офшорна" и др. такива, с които може да заблуди само българската публика. А ЕС е против Южния поток не по принцип, а заради условията на изграждането му - без конкурс, без да се знае кой ще го строи и как, без прозрачност, без обществени поръчки и т.н. и т.н...

РУСНАЦИТЕ СА МАЙСТОРИ В РАЗДАВАНЕТО НА РУШВЕТИ, ОСОБЕНО НА БРАТСКИ НАРОДИ И ПАРТИИ

че не могат и да лъжат опитват с еда с еравят на малоумни =всички разхдои и рискове с епоемали от българска страна ама бюджета щял май да спечели при пълно натоварване два че направо три милиарда и нещо ойрота ама слад 15 години ..Ами на три милиарда ойрота колкото обявиха че май щял д а струва нашия участок за 15 годин лихвите са само 12 милиарда лева..КВо става бе нема ли МВР и служби да арестуват краците и наглеците

Сега ако спец службите не знаят з а колко милиончета това момче ни набута с десетки милиарди плащания към газпром язък

Ега си тъпия пелтек. И за пощальон не става.

Трябва да се постри.всичко друго е отстъпление.

Стайнев прояви характер и когато ЕК осъди България плащай ти наказателните суми от 8000 евро на ден. Корумпирани боклуци, никога нищо не сте постройли, но винаги едни пари изчезнават...

Напред! Да измъкнем тръбата от морето! Е, май ще го .вмъкнем. на хохлите и бандеровците... ма да са мислили!

Толкова имоти вече имаме в Булгаристан. Трябва да ги газифицираме!! С Американски газ ли ще стане???!

Никога не съм гпасувал за БСП, но Стойнев заслужава уважение за отстояването на позицията си, която няма съмнение е в интерес на България!

Точно така !!! И аз съм десен, но подкрепям Стойнев !!!

Само едно не разбрах,как може едно тъпо кикиме-пощальон,да прояви характер,а?!

Господа, проблема не е в това да го има или даго няма Южен поток, а в това, че в момента в който Брюксел се опитва да договори единни условия за доставка за всички държави в ЕС, ние даваме коз в ръцете на руснаците и обезсмисляме тези усилия. От единен договор можем само да спечелим. Ще ви попитам - Знаете ли на каква цена заплаща газа Германия? Около 260 долара за 1000 кубика. А знаете ли на каква цена го плаща България, дето уж се водим приятели на "Братушките"? На около 500 долара за 1000 кубика. Е, питам бихме ли имали сметка от единен договор за целия Евросъюз или не? Много жалко, че заради любовта си към Русия повечето хора са като заслепени за тези очевидни неща.

Данните не са ти верни а и договорите са с различен срок и различни условия за Германия и другите страни!

Моля, сподели достоверни данни на каква цена купува газ Германия и на каква цена ние към този момент и ще се съглася с теб.

"а и договорите са с различен срок и различни условия за Германия и другите страни!" Само още нещо да допълня - Ами нали и аз това казвам - условията са коренно различни за Германия и за България примерно!! И когато се полагат усилия те да се коригират за всички от ЕС (едва ли Германия ще се съгласи да плаща повече отколкото плаща в момента) ние се явяваме прът в колелата..

Стойнев, Стойнев колко си жалък.

Той е нагледно доказателство, че и дипломата по икономика от Сорбоната не гарантира интелект. Червен плъх

е аре де,за тва ли си купих вече три лопати от лидл.

"Да проявим характер и да строим..." на езика на червените гьонсурати означава-"Да си правим квото ни е изгодно...а другите да духат". Чуден е езика на червената истина :)))

абе от както сме в ес , все сме в някаква наказателна процедура ... кога България е видяла добро от запада? НИКОГА !!! Няма и да види

Само така Драго.Не им се кланяйте на ЕС и на Америка.Те не ни желаят доброто.

Тия наглеци под "характер" разбират "безочие" или коалиционно-казано "гьонсуратлък"...

Проявете характер и си подайте оставката, компанионки.

мръсни продажни комунисти

колко рубли прилапа бе комунист

ДРАГО РЕЛЕТО ПАК СЕ ИЗКАЗВА НЕПОДГОТВЕН

Какво реле,бе?!Те,релетата имат поне посребрени контакти,а този рядък индивид има само една куха глава с тракащи неравномерно,челюсти!!

Крайно време е Правителството да има приоритет към държавата,а не към "Високопоставените в ЕС и НАТО" Те си следят само техният интерес.

Запомнете този човек.Като паднат комунистите, задължително трябва да е в затвора.Нищо, че е само говорител.Платено му е яко за рисковата роля.

Защо не? Но тогава Боцко трябва да му направи компания заради Белене... Заедно с Р. Овч., Кобура и прочие търтеи.

Ама Боцко се снима с Меркел и с Обама и с Путин и с който си поиска,а Сержь и Уринаро не могат и селфи да си направят ..

Какъв характер ще проявиш, Стойнев? Къде се е чуло и видяло безгръбначно да проявява характер? Май не знаеш, че Горки е написал: "Роденият да пълзи не може да лети".

Правилния начин да се прояви този характер е да се проведе лобиране и да се получи отговарящ на европейското законодателство консенсус. Ако "дап проявим характер" означава да си запушим ушите и да действаме въпреки ясната позиция на ЕК е балкански инат, който ако ще проявяваме е по добре да излезем от ЕС преди да сме станали за резил.

Пеелтетека даа ххоооддии нна МАЙНАТА Си В РУСИЯ.

Една достойна,мъжка позиция в интерес на държавата.

Хехе, "достойна" и "мъжка" не се съотнасят към това министърче.Ако имаше малко акъл в главата щещше да разбереш, че същината на въпроса е защо нашата част е два пъти по скъпа от немската засега?

Проявете характер и кажете Не на Русия, продажни руски агенти.

Веднага! Но първо докарай отнякъде другаде газ - дори на същата цена. Защото дори маймуните не пускат клона, преди да се хванат за друг - или сме по-глупави от тях?

абе тя и жената така прави, ама в един момент се държи и за двата клона,а това и придава вече съвсем друго значение. В Черно море има газ за 50г, но за съжаление руските интереси не включват силна България!

Браво ,Стойнев !България има нужда от този договор ,подкрепям усилията на правителството в тази насока ...никой не е казал ,че във всеки проект трябва да участвува западна или американска фирма ...

Там е целият проблем - че не участвува западна или американска фирма. Ако беше така, никой нямаше да коментира условията на конкурса и цената. Но тогава щеше да се получи другата врътка - западнякът си взема за подизпълнители наши момчета за жълти стотинки, и без да си мръдне пръста, прибира лъвския пай. Та затова е целият вой от ЕС - само дето не го казват в прав текст...

В Българската акватория на Черно море има достатъчно газ която да захранва България и дори да се изнася!!! През 1948г Сталин забранява там да се правят сондажи като дава гаранции,че българия ще получава газ и нефт от СССР,което до 1989г е факт. Въпросът е защо през последните 25 години никое правителство не предприе някакви действия за разработването на находището, или може би Русия продължава да стимулира финансово някои политически кръгове да го игнорират???

Ей това се казва бранене на комисионни.

Не "бранене", а "бране"!

Мекотело като тебе не може да прояви характер сволоч продажная...

Махайте се, родоотстъпници! Отивайте в Русия и никога не се връщайте!

Какво означава "санкциите не могат да се случат веднага"? Че БСП ще си прави каквото поиска, а следващите управляващи да мислят за санкциите?!

Точно вие ли ще проявите характер бе боклуци? Вие, дето сте със свалени гащи в позиция партер пред путин.

Браво Стойнев! Мачкай енергийните мафии, гони ги до дупка. И не скланяй глава пред нагли европейски чичковци. Ние сме повече от тях и тяхната завист иска да ни държи в подчинение. Покажи им, че в България все оше има българи които се борят и работят за род и родина. Никакво отстъпление и смело напред!

ЕС и САЩ са губещата страна, защо трябва да заставаме на страната им. Русия ако спре доставките, на кого ще ревем - на безпомощния и безгласния ЕС ли?

Някои казват , че парите не миришат ама на мен ми мирише на МНОГО пари комисионни и не само !

ЗАЯО ТУРЧУЛЯТА СИ ПОСТРОИХА СИНИЯ ПОТОК , А ГЕРМАНЦИТЕ СЕВЕРНИЯ ПОТОК КАТО НЯМА СМЕТКА ... ... ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ИТАЛИАНЦИТЕ ИМАТ ЗЕЛЕНИЯ ПОТОК С КОЙТО ВНАСЯТ ГАЗ ОТ КАДАФИТО И ИСЛЯМИСТИТЕ СЛЕД НЕГО :))

здравейте, рептил, наистина ли сте в детройт, или там са ви таковали само малко по-тъмните ромляни?

ЮЖЕН ПОТОК Е БРИЛЯНТНА СДЕЛКА! ТОВА ЩЕ СЪЖИВИ ИКОНОМИКАТА. тОВА ЩЕ НАМАЛИ МЛАДЕЖКАТА БЕЗРАБОТИЦА. ДОРИ ЩЕ ИМА РАБОТА ЗА МИХЛЮЗИТЕ ДЕТО БОЙКО ПРИБРА ОТ САЩ

какъв характер,какви 5 лева бе палтеко,кои ще плаща за вашия гнусен характер?

...подбирай си изразите ...

"...не трябва да се драматизира и че до санкции нямало да се стигне. " Па и да се стигне покажете им един чепат и ги посъветвайте да смичат ГОЛИЯ. А това проявата на характер съм съгласен. Крайно време е да се озъбиме на ЕУ

Rick

вярно ще се озубиме... ха ха ха

До младен Ти си съгласен,но демократите не щат!Искат американски шистов балон.

Европа през 2020 г. ще има нужда приблизително от 80 млрд. куб. м. газ, а през 2030 - над 140 млрд. Северен поток (който никой не оспорва, въпреки че там също тече руски газ) има мощност 20 млрд. куб. м. газ годишно. Сега интересната част - Южен поток ще е 3 !!! пъти по-мощен - 63 млрд. куб.м. газ и трябва да мине през малка България, която ще се превърне в стратегически играч. Европейското законодателство иска да накара Русия само да доставя газ, а собственик на тръбите да е примерно Германия, Франция и т.н. Тоест Евросъюза за пореден път се опитва да ни прекара както със затворените от Кунева реактори на АЕЦ Козлудуй. Не забравяйте - в силна позиция е този, който разполага с ресури - те са истинската ВЛАСТ! Ако ЕС ни плаши със санкции, то стига да имахме истински мъже в политиката щяхме да отвърнем с нашо несъгласие по всеки въпрос където е необходим консенсус и ще блокираме работата му. Обаче те са свикнали, че в България всички викат "ЙЕС"....Там е проблема.

Абе той като не знае Английски интересно къде ще си харчи парите като го задраскат от ГРАО? Той и ляп не може си поиска във великите Щатиииииии!!! Хах а ха ха хах а