ЕК препоръча мерки за ”социално приобщаване”

Как да се гарантират правата на европейските граждани за свободно движение в рамките на Общността и достъпът до социалните системи и пазара на труда, без да се злоупотребява?

Обратно в новината

Коментари - ЕК препоръча мерки за ”социално приобщаване” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами си мисля да подам докумнти за прекратяването на балгарскоти ми граждансто....то и без това отдавна не ми трябва така да могат да го дадат на някои беянец :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Източването на социалната система на друга държава не е заслужена придобивка. Да не си кривим душата, много българи отиват в чужбина с цел далавери и измами - това отношение не е без никаква причина. Помислете как ние реагираме на малкото имигранти, които идват тук, и сравнете.

Понякога ми се иска да съм румънец! Бяхаме с тях на един стандарт, отдавна вече сме с по-нисък! Политиците им работят за държавата си и не се огъват като нашите, дупедавци! А британците, да се осерат от страх! Що за нация са те? Алкохолици и обратни!

Ами откога сме познати по света като"YES MAN"? Такива са ни "политиците'! А щом ги избираме ние и ние сме същите!

Вече повече от 5 месеца хората са на улицата с искане за оставка на правителството.НО ТО СЕ ПРАВИ,ЧЕ НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА,ГЛУХО И СЛЯПО.По голямата част от българите са против бежанците,поради коренни различия в религиозно и общо развитие на обществото.ЕВРОПА СЕ ПРАВИ НА СЛЯПА И ГЛУХА И НИ ОБВИНЯВА В КСЕНОФОБИЯ.ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ИЛИ КАТО ВСИЧКО ДРУГО Е ДЕМОКРАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИ??????

Господа европейци. Е.. ли ви се майката ? Заграбихте всичко тук , енерго , вик, супермаркети и какво ли още не и сега се светнахте, че робите ще се разбягат . Хайде сега населете с араби да видим те как ще ви плащат . Да се задавите дано. Или плащайте като на гърците да живеем нормално или ще има да се молите за вдигане на нова берлинска стена. А най-добре руснаците да дойдат.

Предлагам щом ни населват с араби да започнем да даваме българско гражданство на всички пожелали сърби, украинци , руснаци и други славяни и да видят как България ще стане 20милиона за една година и от там напред към спокойните им домове в ЕС. :)

Типично български мислене, все някой друг ни е виновен, все някой ни пречи. европейците били заграбили. А кой ти избира от 25 години насам продажните политици бе умнико, пак ли европейците? Много е лесно да се обвинява някой друг за лошото положение в което сме, но истината е, че всяка държава си води политика, добра за самата нея. Нокой не ни е длъжен, нито трябва да се грижи за нас.

Мамичката ви "европейска" нали сте много толерантни като обичате цигани и разни такива вземетеги при вас! Нека РОТШИЛДИТЕ И БАРУХ да ги хранят! "НОВ СВЕТОВЕН РЕД" ммм... да видяхме я тая вашта демокрация!

На нас ни забраняват да ходим в Европа, а ние сме част от Европейския Съюз. В същото време обаче не ни разрешават да спрем пристигането на всякаква измет, през турската граница. Ебахти Европейския съюз... Значи, ние тука, да обираме боклука от Ориента! Само за това им трябваме на ЕС! Мерзавци!

Честно да ти кажа, половината българи са си баш ориенталски боклуци, така че не виждам какво точно се променя.

Don't forget to take your pills,mate!!!

Не органиченията за пътуване, а за работа!

Бойко Борисов преди 6 часа Редактирано След купищата несъстоятелни обвинения към нас, сега наблюдаваме безпрецедентна репресия над граждани и фирми, които са изразили публично гражданската си позиция за оставка на тази пагубна Тройна коалиция. Отговорът на управлението към общата прокламация на IT сектора, в която фирми призоваха за незабавна оставка на правителството, са данъчни проверки. Това е недопустимо и единствено показва слабостта на това правителство, което незабавно трябва да си отиде.

Като са създавали Евросъюза не са мислили за циганската заплаха.

са смятали, че социализЪмът е консолидирал обществата на изток и е постигнал ВСЕСТРАННО РАЗВИТА ЛИЧНОСТ..А то се оказва, че циганите са ползвани срещу българите като етнос. Жалка история.

Да живееш с миналото ,това значи да го разбираш !

нито за мюсюлманската..

То и сега няма ограничения за ПЪТУВАНЕ . Що пишете глупости !!!!!

Пишат глупости защото днес тълпата следва кокошия модел и помни само станалото между две хранения !

Има бе тъпако! Като минаваш на границата минаваш през проверки, каквито гражданите на шенген не минават! Т.е. ти си второ-разряден член на ЕС. Ако за теб не е проблем да те третират като боклук, за мен е!

Щом се чувстваш второразряден боклук значи си такъв! Ти си такъв какъвто се чувстваш!

еиии ... доживях да видя да се натискат за българско гравданство....