Коментари - Земеделското министерство опроверга, че ЕК спира плащания | dnes.dir.bg
назад

Земеделското министерство опроверга, че ЕК спира плащания

Европейската комисия не извършва плащания към бенефициенти по Програмата за развитие на селските райони, обясниха от земеделското министерство по повод публикации вчера, че ЕК е спряла плащанията към всички бенефициенти в България.

Обратно в новината

Коментари - Земеделското министерство опроверга, че ЕК спира плащания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаква се контраопровержение от ЕК.

Те и на еко-министерството не бяха спрени пък какво се оказа, онази патка вчера ми заявява с усмивка, че ще ни пуснат парите Март месец, а до тогава... като строителството е в колапс, ще и пратя сметките на нея заедно с детето.

Може и да платят-може и да не платят... Ако не платят"днес",ще платят"утре"или нататък...... Въпросът е кога ще приберат обратно вересиите с лихвите!! `Щото както знаете ЕвропаТА е благотворителна организация и хич не действа в полза на определени фирми,банки,политици........

От месец май ПЕС поема командването в ЕС и ще спре четенето на герберски доноси.

Ти по-добре прочети какво пише Европейската сметна палата и тогава вдигай лозунги. А до май месец има много време.

Пише, че през 2011 и 2012 българските институции са лъгали и мазали.

А някой да е чул нещо, че на приемните родители им спират парите от Европа?

И Зинаида мазната пача така говореше

Ами той Гьобелс го е измислил. Една лъжа, повторена 100 пъти става истина. Така и всички поръчкови сайтове и телевизии вчера. Винаги първо се е плащало от бюджета и после ЕК е възстановявала средставата.

Винаги при гнойната коалиция, ЕК не възстановява нищо. ФАКТ

ЕК казва: - няма да платим селския министър си пее мантра "ще платите ще откраднем" сещам се за един министър дето се занимаваше с бедствия и аварии - и той беше голема карикатура

Иначе казано, едно време ни изобличаваха по радио БИБИСИ, а властта лъжеше, че всичко е наред и империалистите лъжат, докато една нощ не гръмна радиацията от Чернобил, която избива хора и до днес. А днес пак същите на власт лъжат, че кинти има и всичко е наред, но само малко ще се позабавят, понеже е станало недоразумение,което ще продължи до изборите понеже се вижда, че тази власт е без одобрение ,както от руснаците,така и от ЕС. А бе спукана им е работата и е въпрос на време да се сдухат напълно преди да избягат от народната любов,която използва камъни и фекалии, за да е по свой начин близка до своите лидери.

Земеделското министерство опроверга, че ЕК спира плащания От 6 месеца министерството и ЕК , непрекъснато се опровергават и самоопровергават.Вече не знам кое е истина и кое не.

От 6 месеца никой не бръсне България за нишо. Трябваше управляващите да се вдигнат да идат до Китай, за да им се повдигне самочуствието малко. Никой не ги кани за никъде. Все едно всички знаят, че това някакви временни недоразумения и не желаят да се хабят.

Кажи им да покажат кинтите кога са преведени и ще разбереш истината.