Коментари - ЕК започва отново наказателна процедура против България | Днес.dir.bg

ЕК започва отново наказателна процедура против България

Европейската комисия съобщи днес, че започва отначало открита преди три години наказателна процедура срещу България, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - ЕК започва отново наказателна процедура против България | Днес.dir.bg

Коментари

Орки от кол и въже без документи и с фалшви самоличности наводниха континента те за нашите документи се притеснили. Нямаме работа в тоя затъпял съюз.

ЕС твърде бавно се разпада. Ускорете процеса като мислите по-често за това!

Уффф.. Тия станаха мега досадни ! Хазарски простотии .. БУЛекзит !

Флюпайте, флюпайте Колеги задунайШити 'наши'...- щом И това се Правите че НЕ вдявате --> Сте де-факто Свършили.

България - вън от ЕС !

Процедурата е свързана с неизпълнение на изискването за създаване на единно звено за контакт за задължителния обмен на информация за сигурността на документите за самоличност. Какъв хубав български език, какъв журналистически шедьовър!

Ми що ги въвеждаха в болниците тия пръстови отпечатъци, щом трябвало друго

...и още нещо...всичката тази сбирщина от евродебили в EK и в EParlament...се самоназначава и самоизбира !...всичките се крят зад думички като "демокрацiя" и "човешки права " ! на практика обаче в деиствiята им няма никаква демократичност и човечност а точно на обратно !...заплашват,наказват...разпореждат се като господари с роби !...няма орган ,които да контролира техните деиствя !...те ваобще не се интересуват от мнението на обикновенните хора(те демонократите ) !...това може да се сравни само с фашизам ,но от савременен тип !...краино време е да се сложи краи на тази дивотiя наречена EC...или европеиски саединени щати или както искате го наречете !...колкото по- рано се случи ..толкова щетите ще са по- малки !!!

ЧИСТА КОМУНИСТИЧЕСКА БЮРОКРАЦИЯ СПРИВКУС НА КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА,НО ТОЗИ ПЪТ ЛИДЕРИ СА НЕМСКАТА КОМУНИСТКА ОТ ГДР МЕРКЕЛ С ОТБОР КЛАКЪОРИ.ДНИТЕ НА АНТИЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,УПРАВЛЯВАН ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД И ГЛОБАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО С ЦЕЛ УНИЩОЖЕНИЕ НА ИДЕНТИЧНОСТТА НА НАЦИИТЕ,СА ПРЕБРОЕНИ!!!

Европа е много изостанала с тези пръстови отпечатъци. В България е внедрена последна иновация ДНК отпечатък. Бият доктора да пусне кръв с уникално ДНК. Пребиват до пускане на ДНК навсякъде. Крайно време е Европа да вземе от нашата ценностна система с пълни шепи.

Пич, не ДНК, а НДК. Там е далаверата. А Тоя Борош ми звучи като Шорош!

Е да така е за да може да знае Европа и за разведките..,Ко стана в Македония да не стане и у нас щото от BG разведките си работели там ....мен ми е интересно колко са тук и ни бачкат с нашите паспорти и иди ги докажи

...EK са сбирщина от бюрократични марлячи тласкащи Eвропа кам античовешкя Hов Cветовен Pед и в услуга на мулринационалните компании целящи да извличат още по- големи печалби прегазваики всички човешки права и свободи !

европейскивт Съюз е в нарушение на правото на гражданите за неприкосновеност на личните данни и не Европейският Съюз има право да съди България,а Българската Държава е в правото си да съди Европейския Съюз за навлизане в личната територия на гражданите на България без да са поискали съгласието им!Скоро и други ще последват великобритания и Европейският съюз ше си остане като неуспешна организация на банда глобалисти,които се опитват да наложат Нов Световен Ред ,ко0йто е в ущърб с интересите на нациите.

шамандури! Туй мое стане само в БГ!

от банкянския бахур моля?

с неприкосновеността и защитата на личните ни данни след като из цяла Европа, че от там и зад океани или дори в тайгата или в канадските гори всеки със зла умисъл и добри компютърни умения ще може да се добере до тях и да ни "сервира" каквото си иска?! Личните ни биометрични данни ще се ширят по света, а ние няма да знаем кого кой за каква цел ще ги използва! Някои ще апострофират с кибер сигурност и защита на тези данни от страна на държавни и общоевропейски структури, но ще има да вземат да им повярваме, защото при сегашния напредък на кибер престъпността не могат да опазят сървърите на държавни учреждения и други структури от електронния шпионаж, та ще опазят милиони лични данни, едва ли! Като искат "европейците" да имат достъп до такива данни да си направят труда да изпратят до държавата ни искания за проверка на пръстови отпечатъци и други биометрични данни и да получат официален отговор на искането си. При сегашното състояние на комуникациите това няма да им отнеме повече от ден време, така че много им здраве!

Посланието е следното: Мафията трябва да си плати , в противен случай е ясно какво ще последва? Имат да два месеца време да съберат ОТКУПА.

Основното тук е, че вампирите от ЕС не глобяват истинските виновници - нашите политици, а обикновения бългалгарин - данъкоплатец. Но това не е нищо ново. Ето ви пример: От влизането ни в ЕСССР през 2007 г. юли 2015 г. ЕС ни е глобил с 10 млрд. евро, съдил ни за още 14 млрд., платили сме членски внос и такси от 5 млрд. евро. За същия период всички получени от България средства от Брюксел са били около 4 милиарда евро.

В България всеки простак докопал се до място-- НАЧАЛНИК ГОЛЯм --без него решение не минава ДА живее РЕДЖЕБ ТАИБ ЕРДОГАН

гласуването на първо четене на забраната за съдийските организации да получат пари от чужди държави е в противоречие с правото на политическите партии да получават пари от чужди държави- ДОСТ и ДПС- Турция, Атака, БСП -Русия. ГЕРБ- Германия.... За мен е пример за потискане на свободното мнение на съдиите. Решава се много просто- вкарват се няколко ефективни осъдителни присъди на политици и много бързо се възстановява доверието. Подобно е и с тази наказателна процедура- държавата си прави, каквото си иска с личните данни, допуска интернет сайтове да ги притежават и не ги санкционира, допуска всякакви фирми да ги притежават и накрая не носи отговорност. Всъщност цел на държавата ни е да има произвол, за да не се вижда скандалното и престъпно обогатяване на политическата класа, която управлява чрез произвол и беззаконие.

Виж ся, Гума, хем си прав, хем не си. Ввсъщност на ПП в България е ЗАБРАНЕНО да получават пари и квото и да било от чужди организации - в ЗПП пише: Чл. 24. Политическите партии не могат да получават: ... 4. средства от чужди правителства или от чуждестранни държавни предприятия, чуждестранни търговски дружества или чуждестранни организации с идеална цел. ОБАЧЕ, Made in Bankya пред медиите обяви, че ГЕРБ редовно получава пари от фондация К.Аденауер. Цацаратурата обаче (естествено) си тряе...

Още ли има наивници дето си мислят, че България не е продадена и НЕ Е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА? Брюксел каза, Брюксел рече, Брюксел разреши това, а забрани друго това е бъдещето на територията все още наричана България.

Предполагам, че си някой "патриот" поклонник на Пуутя. Добре, че е ЕС, иначе тази територия отдавна да я няма...с тези управници- Пеевски/Доган, пожарникари и др. Сега, поне има някой, който да ги натиска, да спазват някакви норми. И те, пак не го правят. И...дай ми пример за нещо, което ЕС се е опитало да ни наложи и не е добро за страната, по принцип. Големите патриоти и родолюбци сте всички, не си гледате кочината.

Ми, кво ще кажеш за разрешението на ЕК от оня ден за вкарването в ЕС на 5 сорта ГМО и използването им в храните и фуражите? Ами за квотите в млякото, дето ни съсипаха животновъдството? Ми за тези 600 евро дето Made in Bankya дбяви, че даваме на мигрант на месец? Или пък за същия, който рече "От Брюксел разпораждат, а ние само коззируваме и изпълняваме"? Да де - ама той козирува и изпълнява 3-ти мандат -пък нещо не сме прокопсали...

Парите които ви дадохме за огради....сега ще си ги вземеееем. Вие наистина ли ни помислихте за прасенце-касичка???? Много сте "умни"!

Црвули, не псувайте ЕК, а тези здници в парламента и правителството, които освен от отпладнежки грбежи не се интересуват от друго

ПиснА ми от евробюрократи и чиновници! Чипове в тила кога ще слагат? Щото иначе... наказателна процедура

Ами като ти е писнало, свят широк... северна Корея е с отворени врати !

тц, мисля да си остана в България, пък тебе да те изстреляме у Брюксел да им лижеш насраните задници

раздават правосъдие ххххаааххххх

ЕК е виновна

ЕК да си наказва ЕК нахалници

ТЖ е виновен,че ГЕЙБЕРАСТИТЕ СА НЕКАДЪРНИ.

Имаме си пожарникар. Той ще оправи работата... с пожара...

Много искат а Запада се напълни със стотици хил отАфроазия без документи за самоличност.А ние продължаваме да бъдем буферна зона и за нас няма Шенген. 90% от тях не са минали през Б-я а през Италия и Гърция, които са в Шенген.

Докога шибания Еврейски съюз. Защо немаше референдум за присъединяване към еврейството. Следене на всякакво ниво, телефони, компютри, пръстови отпечатъци. Да е.. и еврейската полицейщина.

Кога в България ще премахнат националният празник на ''НЕЗАВИСИМОСТТА'' , за да бъде заменен с празник на ,....''ЗАВИСИМОСТТА''?

d4

нищо ново. не са се разбрали от ГРОБ кой да гепи комисиона. в такива случай ония от Брюксел не прощават! лошото е, че плащаме всички ние...

AbuTalib

Не е справедливо народът да плаща от бюджета за бездействието на властимеющите.Ако имаше референдум за влизане в ЕС и съгасие да споделяме техните норми, да, справедливо Би било.Но при положение че няма проведен референдум,...една дъгла на ум.

В България всичко се купува Паспорти и Шофьорски книжки и то 1 към 1 досущ като истински Само дето повече от лицата който ги притежават или са престъпници или дори името под което се подвизават немогът да си прочетът па камо ли да го пройзнесът Този бизнес е стабилен Винаги се намират клиенти Браво на ЕК тоя път

прочетАт и произнесАТ, баце!!!

Разбирасе КАФЯВИТЕ ГЕЙБЕРАСТИ ЩЕ ОБВИНЯТ ЗА НЕКАДЪРНОСТТА СИ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ.

Чакам ЕС да обяви наказателна процедура срещу правителството заради ниските доходи на българите! Прави впечатление, че се хващат все за неща, от които много повече губим, отколкото печелим от това членство. Що за практика да наказват народите, а не некадърната администрация? Вместо да спират фондове, от което губим всички, да изискват персонални финансови санкции срещу виновните за несвършената работа. Тогава може и чиновниците да се разработят.

Ей, много проста сган тука, Ганю неще правила, неще ес - явно иска Индия. Там ти е мястото, простолюди таковае.

Редът е нужен, разбира се! Но по-добре ли е някой некадърник да не си върши работата, но да си взима високата заплата, а после да плащаме всички, защото санкциите се налагат на държавата? Тук никой не търси персонална отговорност и всичко се размива в колективната? И нищо не се променя.

Насила налаганите правила се наричат диктатура. Върви в Северна Корея, там правила да искаш.:D

"България е ЗАВИДНО стабилна''... /из мемоарите на Б. Борисов /

Някой да беше прочел какво искат ли ?! Те не искат нищо за българи , а за чужденците които пребивават в БГ. Четете бе хора !!!

А а от нашат бюжет ще вземат,а не от заплатата на некадърният калинков чиновник които са в изобилие

Абе България трябва бързо да направи референдум като в Англия за излизане от ЕС.

...и ще стане независима кат Македония и Молдова )))))

И сега кво? Ще ни карат сигурно да се редим на опашки и да ни вземат и последните левчета. Еврогейовете и продажните им слуги искат да ни ликвидират. Браво на британците. Само излизане от ЕС може да спаси нацията и етноса.

Тия па от ЕС. Какво сте се разбързали бе каиши ? Изчакайте да изберем точната фирма дето ще върне ресто от парата и за вас ще има, егати миндилите бързаци сте, нямате търпение , ама то хубавите работи бавно стават

ЕС, САЩ, Русия и Китай се управляват от масони-сатанисти, които са врагове на Бога и се стремят да унищожат човечеството - физически и най-вече духовно. Цялата пропаганда, която пускат нон-стоп по телевизията цели да ликвидира християнските и въобще религиозните ценности у хората. Погледнете какво се случва - войни, глад, природни катаклизми и бедствия...Води се борба между доброто и злото, в която засега злото печели, но Господ ще има последната дума! Четете Библията и ще разберете какво ще се случи.

За ЕС, ФАЩ и ДОНЯКЪДЕ за Китай съм напълно съгласен. Ама с Русия си в голяма грешка. Та нали точно срещу ПРАВОСЛАВИЕТО бъхтят "евроатлантиците"!

Не се изразих съвсем правилно. Имах предвид СССР, който беше създаден с парите на Запада, а не Православна Русия. Да, евросатанистите много мразят Православието и не само...Бъди сигурен, че плановете им ще се провалят. Всичко се връща.

Че ние не сме в Шенген, защо им е това? Първо Шенген после достъп. /То е ясно, че нашите са некадърни, но това не може да се каже в прав текст... /

Тия кухавели които са ЗА това "творение "на еврозелките ,ще бъдат същите и които ще са ЗА чиповете които ще им предложат да си слагат по телата но е още малко рано кухавели !

Тъпаците винаги са болшинство.

Ощата база данни касае най-вече бандити и измамници. България щом има достъп до базата данни на всички европейски държави , трябва да предаде същото на своите партньори ! Гледам във форума руските бандити вият на умряло,че май ги разкриха?!

Ами то така се започва бе тъпако. И ти не знаеш докъде се стига с говеждото ти търпение. Бандитите и измамниците да си дават биометричните данни.

За какво и са на ЦК на ЕК вашите и моите пръстови отпечатъци за какво за "борбата" против "тероризЪма" ли ?? Ми той е измислен пак от същите като тях те са от едно и също котило и чрез това ще отнемат свободите на гражданите стъпка то стъпка.А дали "тероризЪма" ще пострада от това и дали ще намалее ха сетете се сами.И кой кой ще иска пръстовите отпечатъци но на истинските терористи ЦК на ЕК да бе да ??!!

Вън от скапаното им масонско творение наречено ЕС и командвано от ЦК на ЕК от където нищо добро не идва за страната ни а само глупости и наказания вън !

Няма ли най-накрая някой да извика "Царят е гол!" и да ги разгоним тези европедали? То бива простотии, бива, ама тези се осраха до ушите. Хем нищо не вършат, хем трошат чужди пари на поразия, хем не позволяват на никой да работи, без да им се "отчита" подобаващо.

долу Боко, напред с Корнелия приватизаторката. При комунистите всичко беше наред - нямаше спрени фондове - нито един, всичко беше по мед и масло Ура!!!

Щом нещо не аресва на Брюксел, значи е убаво за нас

Коментари - ЕК започва отново наказателна процедура против България | Днес.dir.bg

ЕК започва отново наказателна процедура против България

Европейската комисия съобщи днес, че започва отначало открита преди три години наказателна процедура срещу България, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - ЕК започва отново наказателна процедура против България | Днес.dir.bg

Коментари

Орки от кол и въже без документи и с фалшви самоличности наводниха континента те за нашите документи се притеснили. Нямаме работа в тоя затъпял съюз.

ЕС твърде бавно се разпада. Ускорете процеса като мислите по-често за това!

Уффф.. Тия станаха мега досадни ! Хазарски простотии .. БУЛекзит !

Флюпайте, флюпайте Колеги задунайШити 'наши'...- щом И това се Правите че НЕ вдявате --> Сте де-факто Свършили.

България - вън от ЕС !

Процедурата е свързана с неизпълнение на изискването за създаване на единно звено за контакт за задължителния обмен на информация за сигурността на документите за самоличност. Какъв хубав български език, какъв журналистически шедьовър!

Ми що ги въвеждаха в болниците тия пръстови отпечатъци, щом трябвало друго

...и още нещо...всичката тази сбирщина от евродебили в EK и в EParlament...се самоназначава и самоизбира !...всичките се крят зад думички като "демокрацiя" и "човешки права " ! на практика обаче в деиствiята им няма никаква демократичност и човечност а точно на обратно !...заплашват,наказват...разпореждат се като господари с роби !...няма орган ,които да контролира техните деиствя !...те ваобще не се интересуват от мнението на обикновенните хора(те демонократите ) !...това може да се сравни само с фашизам ,но от савременен тип !...краино време е да се сложи краи на тази дивотiя наречена EC...или европеиски саединени щати или както искате го наречете !...колкото по- рано се случи ..толкова щетите ще са по- малки !!!

ЧИСТА КОМУНИСТИЧЕСКА БЮРОКРАЦИЯ СПРИВКУС НА КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА,НО ТОЗИ ПЪТ ЛИДЕРИ СА НЕМСКАТА КОМУНИСТКА ОТ ГДР МЕРКЕЛ С ОТБОР КЛАКЪОРИ.ДНИТЕ НА АНТИЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,УПРАВЛЯВАН ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД И ГЛОБАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО С ЦЕЛ УНИЩОЖЕНИЕ НА ИДЕНТИЧНОСТТА НА НАЦИИТЕ,СА ПРЕБРОЕНИ!!!

Европа е много изостанала с тези пръстови отпечатъци. В България е внедрена последна иновация ДНК отпечатък. Бият доктора да пусне кръв с уникално ДНК. Пребиват до пускане на ДНК навсякъде. Крайно време е Европа да вземе от нашата ценностна система с пълни шепи.

Пич, не ДНК, а НДК. Там е далаверата. А Тоя Борош ми звучи като Шорош!

Е да така е за да може да знае Европа и за разведките..,Ко стана в Македония да не стане и у нас щото от BG разведките си работели там ....мен ми е интересно колко са тук и ни бачкат с нашите паспорти и иди ги докажи

...EK са сбирщина от бюрократични марлячи тласкащи Eвропа кам античовешкя Hов Cветовен Pед и в услуга на мулринационалните компании целящи да извличат още по- големи печалби прегазваики всички човешки права и свободи !

европейскивт Съюз е в нарушение на правото на гражданите за неприкосновеност на личните данни и не Европейският Съюз има право да съди България,а Българската Държава е в правото си да съди Европейския Съюз за навлизане в личната територия на гражданите на България без да са поискали съгласието им!Скоро и други ще последват великобритания и Европейският съюз ше си остане като неуспешна организация на банда глобалисти,които се опитват да наложат Нов Световен Ред ,ко0йто е в ущърб с интересите на нациите.

шамандури! Туй мое стане само в БГ!

от банкянския бахур моля?

с неприкосновеността и защитата на личните ни данни след като из цяла Европа, че от там и зад океани или дори в тайгата или в канадските гори всеки със зла умисъл и добри компютърни умения ще може да се добере до тях и да ни "сервира" каквото си иска?! Личните ни биометрични данни ще се ширят по света, а ние няма да знаем кого кой за каква цел ще ги използва! Някои ще апострофират с кибер сигурност и защита на тези данни от страна на държавни и общоевропейски структури, но ще има да вземат да им повярваме, защото при сегашния напредък на кибер престъпността не могат да опазят сървърите на държавни учреждения и други структури от електронния шпионаж, та ще опазят милиони лични данни, едва ли! Като искат "европейците" да имат достъп до такива данни да си направят труда да изпратят до държавата ни искания за проверка на пръстови отпечатъци и други биометрични данни и да получат официален отговор на искането си. При сегашното състояние на комуникациите това няма да им отнеме повече от ден време, така че много им здраве!

Посланието е следното: Мафията трябва да си плати , в противен случай е ясно какво ще последва? Имат да два месеца време да съберат ОТКУПА.

Основното тук е, че вампирите от ЕС не глобяват истинските виновници - нашите политици, а обикновения бългалгарин - данъкоплатец. Но това не е нищо ново. Ето ви пример: От влизането ни в ЕСССР през 2007 г. юли 2015 г. ЕС ни е глобил с 10 млрд. евро, съдил ни за още 14 млрд., платили сме членски внос и такси от 5 млрд. евро. За същия период всички получени от България средства от Брюксел са били около 4 милиарда евро.

В България всеки простак докопал се до място-- НАЧАЛНИК ГОЛЯм --без него решение не минава ДА живее РЕДЖЕБ ТАИБ ЕРДОГАН

гласуването на първо четене на забраната за съдийските организации да получат пари от чужди държави е в противоречие с правото на политическите партии да получават пари от чужди държави- ДОСТ и ДПС- Турция, Атака, БСП -Русия. ГЕРБ- Германия.... За мен е пример за потискане на свободното мнение на съдиите. Решава се много просто- вкарват се няколко ефективни осъдителни присъди на политици и много бързо се възстановява доверието. Подобно е и с тази наказателна процедура- държавата си прави, каквото си иска с личните данни, допуска интернет сайтове да ги притежават и не ги санкционира, допуска всякакви фирми да ги притежават и накрая не носи отговорност. Всъщност цел на държавата ни е да има произвол, за да не се вижда скандалното и престъпно обогатяване на политическата класа, която управлява чрез произвол и беззаконие.

Виж ся, Гума, хем си прав, хем не си. Ввсъщност на ПП в България е ЗАБРАНЕНО да получават пари и квото и да било от чужди организации - в ЗПП пише: Чл. 24. Политическите партии не могат да получават: ... 4. средства от чужди правителства или от чуждестранни държавни предприятия, чуждестранни търговски дружества или чуждестранни организации с идеална цел. ОБАЧЕ, Made in Bankya пред медиите обяви, че ГЕРБ редовно получава пари от фондация К.Аденауер. Цацаратурата обаче (естествено) си тряе...

Още ли има наивници дето си мислят, че България не е продадена и НЕ Е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА? Брюксел каза, Брюксел рече, Брюксел разреши това, а забрани друго това е бъдещето на територията все още наричана България.

Предполагам, че си някой "патриот" поклонник на Пуутя. Добре, че е ЕС, иначе тази територия отдавна да я няма...с тези управници- Пеевски/Доган, пожарникари и др. Сега, поне има някой, който да ги натиска, да спазват някакви норми. И те, пак не го правят. И...дай ми пример за нещо, което ЕС се е опитало да ни наложи и не е добро за страната, по принцип. Големите патриоти и родолюбци сте всички, не си гледате кочината.

Ми, кво ще кажеш за разрешението на ЕК от оня ден за вкарването в ЕС на 5 сорта ГМО и използването им в храните и фуражите? Ами за квотите в млякото, дето ни съсипаха животновъдството? Ми за тези 600 евро дето Made in Bankya дбяви, че даваме на мигрант на месец? Или пък за същия, който рече "От Брюксел разпораждат, а ние само коззируваме и изпълняваме"? Да де - ама той козирува и изпълнява 3-ти мандат -пък нещо не сме прокопсали...

Парите които ви дадохме за огради....сега ще си ги вземеееем. Вие наистина ли ни помислихте за прасенце-касичка???? Много сте "умни"!

Црвули, не псувайте ЕК, а тези здници в парламента и правителството, които освен от отпладнежки грбежи не се интересуват от друго

ПиснА ми от евробюрократи и чиновници! Чипове в тила кога ще слагат? Щото иначе... наказателна процедура

Ами като ти е писнало, свят широк... северна Корея е с отворени врати !

тц, мисля да си остана в България, пък тебе да те изстреляме у Брюксел да им лижеш насраните задници

раздават правосъдие ххххаааххххх

ЕК е виновна

ЕК да си наказва ЕК нахалници

ТЖ е виновен,че ГЕЙБЕРАСТИТЕ СА НЕКАДЪРНИ.

Имаме си пожарникар. Той ще оправи работата... с пожара...

Много искат а Запада се напълни със стотици хил отАфроазия без документи за самоличност.А ние продължаваме да бъдем буферна зона и за нас няма Шенген. 90% от тях не са минали през Б-я а през Италия и Гърция, които са в Шенген.

Докога шибания Еврейски съюз. Защо немаше референдум за присъединяване към еврейството. Следене на всякакво ниво, телефони, компютри, пръстови отпечатъци. Да е.. и еврейската полицейщина.

Кога в България ще премахнат националният празник на ''НЕЗАВИСИМОСТТА'' , за да бъде заменен с празник на ,....''ЗАВИСИМОСТТА''?

d4

нищо ново. не са се разбрали от ГРОБ кой да гепи комисиона. в такива случай ония от Брюксел не прощават! лошото е, че плащаме всички ние...

AbuTalib

Не е справедливо народът да плаща от бюджета за бездействието на властимеющите.Ако имаше референдум за влизане в ЕС и съгасие да споделяме техните норми, да, справедливо Би било.Но при положение че няма проведен референдум,...една дъгла на ум.

В България всичко се купува Паспорти и Шофьорски книжки и то 1 към 1 досущ като истински Само дето повече от лицата който ги притежават или са престъпници или дори името под което се подвизават немогът да си прочетът па камо ли да го пройзнесът Този бизнес е стабилен Винаги се намират клиенти Браво на ЕК тоя път

прочетАт и произнесАТ, баце!!!

Разбирасе КАФЯВИТЕ ГЕЙБЕРАСТИ ЩЕ ОБВИНЯТ ЗА НЕКАДЪРНОСТТА СИ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ.

Чакам ЕС да обяви наказателна процедура срещу правителството заради ниските доходи на българите! Прави впечатление, че се хващат все за неща, от които много повече губим, отколкото печелим от това членство. Що за практика да наказват народите, а не некадърната администрация? Вместо да спират фондове, от което губим всички, да изискват персонални финансови санкции срещу виновните за несвършената работа. Тогава може и чиновниците да се разработят.

Ей, много проста сган тука, Ганю неще правила, неще ес - явно иска Индия. Там ти е мястото, простолюди таковае.

Редът е нужен, разбира се! Но по-добре ли е някой некадърник да не си върши работата, но да си взима високата заплата, а после да плащаме всички, защото санкциите се налагат на държавата? Тук никой не търси персонална отговорност и всичко се размива в колективната? И нищо не се променя.

Насила налаганите правила се наричат диктатура. Върви в Северна Корея, там правила да искаш.:D

"България е ЗАВИДНО стабилна''... /из мемоарите на Б. Борисов /

Някой да беше прочел какво искат ли ?! Те не искат нищо за българи , а за чужденците които пребивават в БГ. Четете бе хора !!!

А а от нашат бюжет ще вземат,а не от заплатата на некадърният калинков чиновник които са в изобилие

Абе България трябва бързо да направи референдум като в Англия за излизане от ЕС.

...и ще стане независима кат Македония и Молдова )))))

И сега кво? Ще ни карат сигурно да се редим на опашки и да ни вземат и последните левчета. Еврогейовете и продажните им слуги искат да ни ликвидират. Браво на британците. Само излизане от ЕС може да спаси нацията и етноса.

Тия па от ЕС. Какво сте се разбързали бе каиши ? Изчакайте да изберем точната фирма дето ще върне ресто от парата и за вас ще има, егати миндилите бързаци сте, нямате търпение , ама то хубавите работи бавно стават

ЕС, САЩ, Русия и Китай се управляват от масони-сатанисти, които са врагове на Бога и се стремят да унищожат човечеството - физически и най-вече духовно. Цялата пропаганда, която пускат нон-стоп по телевизията цели да ликвидира християнските и въобще религиозните ценности у хората. Погледнете какво се случва - войни, глад, природни катаклизми и бедствия...Води се борба между доброто и злото, в която засега злото печели, но Господ ще има последната дума! Четете Библията и ще разберете какво ще се случи.

За ЕС, ФАЩ и ДОНЯКЪДЕ за Китай съм напълно съгласен. Ама с Русия си в голяма грешка. Та нали точно срещу ПРАВОСЛАВИЕТО бъхтят "евроатлантиците"!

Не се изразих съвсем правилно. Имах предвид СССР, който беше създаден с парите на Запада, а не Православна Русия. Да, евросатанистите много мразят Православието и не само...Бъди сигурен, че плановете им ще се провалят. Всичко се връща.

Че ние не сме в Шенген, защо им е това? Първо Шенген после достъп. /То е ясно, че нашите са некадърни, но това не може да се каже в прав текст... /

Тия кухавели които са ЗА това "творение "на еврозелките ,ще бъдат същите и които ще са ЗА чиповете които ще им предложат да си слагат по телата но е още малко рано кухавели !

Тъпаците винаги са болшинство.

Ощата база данни касае най-вече бандити и измамници. България щом има достъп до базата данни на всички европейски държави , трябва да предаде същото на своите партньори ! Гледам във форума руските бандити вият на умряло,че май ги разкриха?!

Ами то така се започва бе тъпако. И ти не знаеш докъде се стига с говеждото ти търпение. Бандитите и измамниците да си дават биометричните данни.

За какво и са на ЦК на ЕК вашите и моите пръстови отпечатъци за какво за "борбата" против "тероризЪма" ли ?? Ми той е измислен пак от същите като тях те са от едно и също котило и чрез това ще отнемат свободите на гражданите стъпка то стъпка.А дали "тероризЪма" ще пострада от това и дали ще намалее ха сетете се сами.И кой кой ще иска пръстовите отпечатъци но на истинските терористи ЦК на ЕК да бе да ??!!

Вън от скапаното им масонско творение наречено ЕС и командвано от ЦК на ЕК от където нищо добро не идва за страната ни а само глупости и наказания вън !

Няма ли най-накрая някой да извика "Царят е гол!" и да ги разгоним тези европедали? То бива простотии, бива, ама тези се осраха до ушите. Хем нищо не вършат, хем трошат чужди пари на поразия, хем не позволяват на никой да работи, без да им се "отчита" подобаващо.

долу Боко, напред с Корнелия приватизаторката. При комунистите всичко беше наред - нямаше спрени фондове - нито един, всичко беше по мед и масло Ура!!!

Щом нещо не аресва на Брюксел, значи е убаво за нас