Ключови срещи на Радев в Брюксел след полет със ”Спартан”

Румен Радев заминава на първата си официална визита зад граница днес - в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Ключови срещи на Радев в Брюксел след полет със ”Спартан” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много "туристи" ще побере, затова!Хич ама хич не му вярвам аз на льотчика!!!!! А и тия жени около него ще го довършат.Той има слаби ангели!

Е, Путин би отишъл до там с " Миг -35" ..спарка..и няколко Ту -160!?

..ха ха ха ...бете, стига си прай пишка с..русофобията, де...

Радио Ереван разказа следния виц!!! Радев лети с Държавна и партийни делегации към Брюксел с военно транспортен.. - за икономии!? По едно време и двата матора "запецват"! Той си слага "чаршафа" на гърба и казва: -Господа , аз скачам "в неизвестното"! Вие се "оправяйте"!!?

Имат 2 месеца да се оправят помежду си , както намерят за добре!?...

Докато не стигнат до лимузините на управниците всичко е само пиар

Тъй като няма други новинки ,тръгнаха да ни занимават с самолети и президента,да има с какво да се дърлят по форумите кибиците.,,Фалкона" непрекъснато е в ремонт .Правителственият самолет е втора употреба.,,Спартана"е добър и не е срамно да се използва от президенството вместо да превозва пушечно месо за Ирак и Авганистан.

направят икономията ще върнат парите в бюджета ли?

, много тежка делегация брей във "вражески" Брюксел.:)))

А навремето се е пътувало с "Ориент експрес".

Буля Радевица ако ходи в Брюксел да си оскубе първо мустаците ! Мера според мера !

Наблегаш нещо на скубането, баба? На тебе да не са ти скубали мъдете резаци?

Хитър е Радев защото при авария на Еърбъс-а само ще се моли, а при авария на Спартан-а той си е подсигурил парашутче поне за него.

Вместо с правителствения "Еъбръс", който е в ремонт, а по-малкият "Фалкон" не побира делегацията, до белгийската столица президентът и делегацията му летяха с военно-транспортния самолет "Спартан". Ето това, според мен, е истината защо президентът пътува със "Спартан", прецедент, който толкова впечатли някои съфорумци

А Йончева тогава какво лъга че било за икономии

И.Йотова сигурно не е в делегацията. Ако беше - нямаше да се лети със Спартан.

Гледам, че тук е пълно с гербаджийска трол. Айде стига бе, с кво му е кеф с това ще лети президент е.

Курнелий Решетников написа новата глава Бай Ганю в Брюксел

Президент Радев, ако досега не знаехте смисъла на думата "популизъм", то с цирка "Spartan"я обяснихте практически. Но, Вие не сте виновен, старшината е виновен! Тук се мяткате с Мерцедеси и Тойоти за 500 м., а до Брюксел - с военни самолети, който идват счупени в БГ за ремонт - ето това е стил. Та нали тук бензина е без пари, пък на обратно, трябва да се налее керосин от Белгия / Боже какъв цирк! Явно протоколът още не е влезнал в час...

Още от първия ден започна с най-важния мотиватор за селските пръчки с шапка в соц армията- въпросът за бензина.По стара фатмашка традиция основната борба е кой да има контрол върху бензина и да го пази и краде. Това е фундаментално за нивото българския фатмак , все пак основния въпрос в соц армията беше :Кой окраде бензина? Няма шапкар да не е бил следствен, обвиняем, запоздозрян или свидетел по дело за краден бензин. Асеновградската бригада държи рекорда , като окраде бензина дори за един парад. Къв стратегически избор и политика с хора на това ниво?

Президента на България ще лети До Брюксел с военен самолет Спартан,като придружаващите го в състава на делегацията и той самият,задължително ще бъдат оборудвани с парашути.А в товарния отсек на Спартана е вкаран кашишки БТР с който президента и делегацията ще се возят до централата ва ЕС в Брюксел.За по-сигурно БТР-а е оборудван с калашнци,като превантивна мярка срещу терористични нападения от ИД.

А Десито и Илианка с големите цици в екипа ли са? Брюксел ще бъде потресен. Руския натовси генерал сам си кара военния самальот и си води жената и метресата.

Специално за Илианка трябва не Спартан, а Мрия. Тази прилича на свиня-майка

Тежък селяндур и простак. Срам за България натика ни в тинята.

Съветвам следващото посещение в Брюксел да бъде извършено пеша. Така ще се спестят още повече пари за социална политика. Отделно настоявам да се провери официалните лица консумирали ли са фъстъчки и ако да - колко.

Еех Радефф, защо не отиде първо при началника си в Кремъл да целунеш ръка и да подгънеш крак, после какви са тези визити в НАТО, та то е враг на Кремъл и накрая, защо със Спартан, а не с ТУ, руското не е ли добро, Еех Радефф, Радефф, излъга ни ти да гласуваме за теб.

Червените като дойдат винаги баламосвст с някви сметки за левчета, накрая се оказва, че са крали милиарди- последният път загубата от червената напаст е 4 милиарда от фалита на банка и още 4 милиарда от гьола. Това реално ще плащаме , пък някои ако е идиот на смята горивото на спартана.

най - добре и една палатка да опъне , да не плаща и за хотел . СЕЛЯНДУР...

Бай Ганю в Брюксел

От луксозни ремонти на вила Калина в резиденция Бояна, Деси май хич не пести.

Направо да впрегне един файтон и с него да ходи,даже може сам да го влачи за да икономиса от храна за кончетата.А и ще лъсне имиджа на мачо,ще се барне по ватенка и ще се представи пред чужденците в страхотна светлина.

С МИГ 29 да се бе представил с лупинг и свредел .....? Що за простотия Все пак е президент !!!

не забравяй че е фатмак

От пионерски лагер .Отзад на нея съм написал. ''Майко пестА много, прати ми два лева." Пратиха ми и си купих сапун ЛУКС, който струваше 2 лева и 30 стотинки:))) Така и Радев пести от гориво, а после парите ще ги изхарчи ''Първата дама'' .

А сандвичи от вкъщи ще си носят ли,или ще товарят бюджета?Смешни комунистически отрепки.

Какви са тези глупости колко литра на километър харчат самолетите? В авиацията литрите се измерват на работен час на двигателите,така че този Спартан като лети 3 часа вместо 2 е логично да изразходва повече гориво плюс това е военно транспортен и е доста мощен.

Акцията със Спартана на Курнлий Решетников ми прилича на оригиналничене на абитюрент. Понеже всипки ходят на бала с луксозни лимузини, някой оригинал решава да отиде с каруца и по потури. Или със ЗИЛ

Радев демонстрира мизерия, а не икономия! Със спестените от гориво пари ще си присади коса, а втората му жена ще си купи парцалки.

Да бяха взели двупосочни с WIZZ AIR или RYANAIR,ей това е икономия.Всичко останало е демагогия и популизъм в най-чист комунистически вид!!!

По комунистически...а хвърлиха милиони,за доизкусуряване на вила Калина,нали?!...

Едно е сигурно - ще го запомнят! Идва ми в повече да се пести от гориво на правителствения самолет. Че сме бедни бедни сме, ама чак пък толкова не сме бедни. По принцип военно-транспортните самолети трябва да летят с ескорт от изтребители. Предлагам президента да го ескортира с МИГ 29, а може и едно шоу да спретне на колегите в Брюксел.

Точно с МИГ29 и ония там ще се чудят и маят как така тези резервни части летят в синхрон в една посока;)

Еърбуса още не се е отмирисал от гербаджийските скунксове

браво радев така се правят икономии аз отчаквах даже да отидете с 4 коня и две каруци та ще ви излезе изцяло без пари стига популезъм за избирателите

А ако е от съображение за сигурност?

От Министерството на транспорта съобщиха, че в момента правителствените самолети не летят, защото ги преоборудват с парашути и катапулти.

Нали някои питаха какво е популизъм. И кво е див селяни- мебелите в къщи с найлон да се показват , но да не се цапат, а сватбата в палатка. На бизнес среща и в града с джип, а на село с лимузина. И защо никъде в Европа от 50 години не си избират военни/по нашенски фатмак/ за президенти- ти го каниш на дипломатическа среща , то пристга на военно- логистична операция. Ти му говриш за бъдещето на Европа и Нато, то мисли за бензин , тонове на километър и как да върви самолета.

Всичкото трол се опитва на "краставичар краставици да продава"! Нищо незаконно не прави човекът!Така е преценил - така прави.Е,разбира се Бойко не може да иде до Брюксел с "пожарната",нали?

Трябваше да си отиде с Миг-а и да обяви пристигането си с "кобрата на Пугачов" :))))

Е няма такава държава! Бойко го правеха луд, че кара джипка на НСО, а този взе самолет на военните, при положение, че два правителствени самолета трупат разходи и екипажи и стюардеси взимат заплати. Господин главен прокурор!!!

ЗАЗ - половин час срам и си на работа!

Браво!Започва с икономии и ниски разходи/както едно време/ В товарния самолет може да се натоварят палатки,консерви, тоалетна хартия и други консумативи за пикник край Брюксел.Разход само за гориво. Перфектен популизъм.

Предлагам темата да се включва периодично - примерно през три месеца. Следващо включване - април месец. Може да окажем влияние на хората, защитаващи загубени каузи и да подобрим културата на коментиране. А и на управляващите - ефективен коректив.

TIREX

нарочно с товарния нещо пак се изнася тайничко.. а и да няма връзкарите с кво да си разкарват болните...

Истината е много по-прозаична. Ербъса още мирише на тигри и просто трябва малко време за проветряване.

Оф-топик Предлагам тролската маса, независимо от пристрастия и умствен капацитет, да я натоварим на Спартана и някъде над Средиземно море да и дадем възможност за изява, по интереси. Досега нищо свястно не свършиха и занапред едва ли ще се случи. Както биха казали бившите колеги на президента - КБЕ йок. КБЕ - коефициент на бойна ефективност

Е щом фалкона му е манечок значи що мамун кара тоа - мани мани! Баси родата има !!!!

Не му е тежък, просто всяка година Фалкона прави по 2-3 аварийни кацания.

Оставете човека да лети с каквото иска бе туземци. На пилот акъли взели да дават с какво да лети.

Дай му едно червено хвърчило,бе-пък може и да му хареса!...

То хубаво, ама до други ден ще забрави. Или Протоколът ще го качи в лъскави возила или ще си се крие по кабинета и ... . Това е. Прочетете пак "Приказка за стълбата" на Хр. Смирненски. Тази приказка е от древни времена и е за човечеството изобщо.

Има една наука психология, със всякакви вариации-психология на това, психология на онова. Та тя ги е обяснила нещата-както затворниците, прекарали по-голямата си част от живота в затвора, не могат да живеят на свобода, така и един военен след 30 години в армията не може да свикне с нормалния цивилен живот. Просто психика и навици. Изненадва ме само, че не е с униформа.

Униформите стоят в гардероба за "надъхване". Зелените чорапи обаче ги носят даже и с официалните си костюми. :)

Трябва Цепелин. Балона ще го претоварят, пък и с тези студове!