ЕК с наказателни процедури срещу България заради мигрантите

ЕК открива 40 наказателни процедури срещу държави от ЕС за това, че не са приложили общностното законодателство за мигрантите. България също е в списъка.

Обратно в новината

Коментари - ЕК с наказателни процедури срещу България заради мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТ ТЪПАНАР КАКВО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ? НИЩО ХУБАВО ,А САМО ЛОШО ЗА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ! Какво ще им се обяснява колко много се грижим като не съумя да заеме същата позиция, която заеха Унгария, Словакия ,Хърватия, Румъния и не споменавам Чехия която като фурнаджийска лопата се отметна и Полша.На следното ,той трябваше да наблегне: 1. Не може да става и дума за същата ситуация ,която е била през 2013г когато СКАПАНАТА И ТЪПА Е.К. Е ПРИЕЛА ТАЗИ ДИРЕКТИВА.ДНЕС ИМА НАШЕСТВИЕ НА НАРУШАВАЩИ ГРАНИЦАТА НА Е.С. И КЪМ ТЯХ ТРЯБВА ДА ИМА ДРУГ ПОДХОД, а не да ги приемаме и да се търсят причини за наказания. 2.ДИРЕКТИВАТА ОТ 2013Г ВАЖИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ Т.Е НА ДЪРЖАВИТЕ - ЧЛЕНКИ НА Е.С., ТЪЙ КАТО ИМАШЕ ПРОБЛЕМИ С ПРИЕМАНЕТО НА ЦИГАНИТЕ ОТ ФРАНЦИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИТ.Н. 3. Защо не ги пита до кога ние пък ще чакаме най- после да бъде ратифицирано споразумението между Е. държави за РЕАДМИСИЯ НА "БЕЖАНЦИТЕ" В ТУРЦИЯ? ДО КОГА ЩЕ ЧАКАМЕ? Б.Б. СИ ВЪРТИ ДАЛАВЕРИТЕ С ТУРЦИЯ И НИ ЗАНИМАВА С ЛЪЖИ. 4.ЗАЩО ВЪНШНИЯ НИ МИНИСТЪР ПОИСКА НАЙ- ГЛУПАВОТО НЕЩО ОТ Е.К.? Е.С. ДА ДАВА ПАРИ НА ТУРЦИЯ ЗА НАШЕСТВЕНИЦИТЕ? До сега 1 млрд евро? Какво сме постигнали от Турция? След като получи парите ги дава на нашествениците по 6 000 евро за да се заселват тук и в Е.С. Нима това не знаят? Цялата политика на тези тъпанари от Е.С. не само ,че е вредна , а ЗЛОВРЕДНА/ и двете ги има- зло причиняват на европейците, но и вреда.

майките ни гладуват със 165 лв пенсия

Октавка на цялата герберско-деформаторска шайка бандити и вън от еврогейския съюз.

ЕК да си ебават майките. Не могат да ни накарат с никакви процедури да станем ислямски халифат.Даже и глупака Борисов не може да ни вкара в ислямско робство, въпреки всички предателства срещу пари дето извършва срещу родината си. Българският народ не трябва да допуска чиновниците от Брюксел да му нахлузят ислямския хомот в името на някаква извратена солидарност с "бежанци". Да спрат войната в Сирия. Да спрат лодките от бреговете на Турция. Има какво да се направи. Но Борисов само се съгласява защото няма капацитет, няма идеи, няма интелект за съпротива. Не може да се сравнява с Орбан, който е държавник, а нашия е ....

EK dgd.Не сме влезли в Европа да се ислямизираме.

що не им покажем червен картон на ЕС и да им връчим и циганите и имигрантите. От тоя ЕС имаме само проблеми и никаква полза.

Борисов: Глоба? Харчим толкова много Подлогите никой не ги зачита. "Fuck EU"

що влезнаеме тука у тоя кенеф? Заради шепа дрисльовци! Бг е суверенна държава и немое шепа кретени да ни налагат хомот ще изнасяме ли криви КУРнишони и ли прави! Идиоти.

Правилно Бочко....циганите и те са мигранти в България и са проблем, подобен на "сирийците" с африкански черти за Унгория, Полша, Балтийските страни и Финландия. Швеция и Норвегия са с с разтворени....гранични пунктове.

Нашият еЛит, само внимава да си остане на власт. Затова са и yes-мени. Добре, какво могат да направят друго? Нищо, абсол'тно нищо. Спомнете си Станишко от БСП как спретна майдан на Бойко. Намериха се деца футбилни фенове, наети от агенций за статиссти за по парче пица и 10 - 15 лв джобни. Събитието се отразяваше от ТВ курви, които просто чакаха нещо да стане и веднага да го отразят. Един малък съвет от мен: Бойко максимално се дръж като Ципрас. Колклото и да заплашват нищо няма да направвят. За нашата ЗЕМЯ дедите ни с умирали. Костите им още белеят. Ако дъртата мЕркел са и наредили да убие Джърмани а и целият ЕС, защо и ние трябва да сме в тоя кюп? Бойко, спомни си Иван Костов, не пусна нито един косовар у нас. Вземи пример от него. Историята помни всичко.

Или sex или box!

кво става сега, колкото и бързо да сваляме гащите освен секс пак ще има и boi.

Хайде накажи ме !(Меркел) Хайде нарани ме, нека ме боли!(х.я)

защо на снимките във всяка статя за бежанци са само маики с деца , като всъщност мъжета са над 80% от общия приток? стига с тези опити за съжаления!!!!

Нашите йесмени не стига че заемат стойка партер веднага щом се появят началниците им от Брюксел, но и както винаги не са им угодили и ще ни наказват, така се прави за сплашване на робите от колониите. Викам стига с тази еврогейщина и мачкане на българския народ. Мислех, че никога няма да стигна до подобен извод, но нашето спасение наистина е вън от Еврогея и НАТО особено. Да живее Евразия!

И за да се върна на темата, това един от случаите когато се радвам, че на българите(визирам отговорни служби и политически лица), ще им се напомни по трудния начин че България е част от Европейския съюз. И така ще остане.

като изчетох всичко, разбрах че единствения нормален тук е Щерев!

Хахахах...аз затова чат-пат ги тупвам с удивителната, ама не мога да смогна, пък и не еполезно да се четат такива коментари. Само се чудя, Атака официално ли е купила правото да използва форума за антиправителствена и анти европейска пропаганда, или просто, както ти си казал, нормалните хора не четат подобни коментари и не коментират налудничавите нагласи на воленовите орки.

вечно наказани вечно в черния списък вечно гонени вечно кастрирани вечно грабени вечно тероризирани .... от запада

Как кой - другарката Пръмова напъваше с йес, йес, а балъците си мислеха, че е за тяхно добро. Оказва се, че е за да ни вкарат в мелницата за преразпределяне на световните богатства, а не щото някой си мислел за хората.

Така наречените "БЕЖАНЦИ" искат при МАМА МЕРКЕЛ. И аз искам там...

За бежанци и цигани пари има....За български работници и пенсионери-няма!!!Край на коментара!

ПРОКЛЕТИТЕ Г ПАК СА ИЗМИСЛИ ПОРЕДНАТА ГАДОСТ! ВСЕКИ ДЕН СЕ МОЛЯ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ Г ХАЛИФАТ! Това че въпросните гадости не са вкарани в законодателството показва че всепак нашите се мъчат да противо действат!

Ама как тези от ЕС разбират, че паразитите искат пари и за да не им се натресат на ЕС и да си изпълнят имамските призиви за оплождане, искат нас да ни набутат да им плащаме като на царе при нашия беден народ, та онези нас да ни оплождат. Ама ха тарикати ЕС-ки долни!!! Ако сте наистина загрижени за оплождачите, ама моля, вземете си ги, нали Меркел ги покани, а сега Меркел им да се навежда и да я почват.

Така или иначе ще плащаме, както го правим за щяло и нещяло. По-добре да не ги приемаме.

това е много разумно предложение

А къде е т.н. ЕС когато ежедневно в България се нарушават правата на истинското население на България,защо никой не се застъпи и за нас обикновените българи?

Те от г халифат са иницияторите на нарошаването на правата ни! Защита от тях е като вълк да пази заек!

Защо са пробутват снимки с жени и деца след като преобладаващи са млади войствени тренирани мъже?

Както се казва, "ай сиктир" ЕК

Ква е тази комисия бе? Тези за кви се имат? Нещата явно са предрешени. Глейте само кой ще отстоява в световен мащаб правата на човека и сами си правете изводи. Again: Saudi Arabia Elected Chair of UN Human Rights

духаме супата

Хвърлям си паспорта, тръшкам се пред президенството по корем и искам - 550 евро на месец, безплатна квартира и храна, и т.н. Мамка и ви нац. предатели - не пускайте нови гаджали в страната ни - много е малка!

Прочетете закона за бежанците-всеки има право, след получаване на статут бежанец да изтегли семейството си .Ха сега направете простата аритметика -броя умножен по 10 поне /деца,съпруг/а/и,брат,сестра и прочие .Тия от Брюксел направо не са в час -в какъв екшън вкарват всички членки просто не е истина.А нашия гъзолизец сега рипна да се прави на мъжкар

Добре, че Брюксел ни контролира, иначе Бай Ганьовците щяха да потъпчат всички европейски ценности! България заслужава много повече наказателни дела от тези 3, най-вече са скриване на досиетата, за ненаказуемост на комунистическите палачи и за легалното трансформиране на ДС във борчески фирми и техни подотрасли. Тук във форума повечето драскачи са крайни атакистко путинофиолски тъмночервени комунистически издънки с промит мозък от десетилетия власт на червените български кхмери. Дори не мога и да ви съжалявам. Докато стигнете моето ниво на демократ-либерал, родината ни ще се стопи.

Аз предлагам ти да се стопиш.... То по без хапчета, като те гледам, линееш.

Наказание за комунистите-ДА,но да очаквате точно това от Брюксел е твърде несериозно,та нали в именно там е пълно с тях,ако ЕС беше антикомунистически никога нямаше да допуснат България там,заради никога неосъществилата се декомунизация у нас.

Аз пък се чудя докога тук във форума ще се дава думата на помаци и откровенни антибългария като Щерев, които с нищо друго не се занимават, освен да храчат и плюят по всички, които имат самостоятелно мислене и могат да преценяват кое е добро или зло за тях и държавата им. Аман от боклуци.

Gal

Не му се сърдете (на Щерев)...явно не си пие хапчетата човека....

DIDA

Щерев, казвал съм ти го и друг път: Вземай си хапчетата редовно и тогава светът около теб ще изглежда по друг начин! Успех!

Щерев,за кой пореден път да ти напомням, че Орбан също е либерал,но ти за разлика от него,нямаш 1 грам мозък.

Най-разумното е както ЕК не знае дали са приложили директивите, които дават право на башибозука да влезе, така и да си остане -- незнаеща ЕК. България е приела достатъчно имигранти. Да се откаже на всички които искат да ни натресат, защото са се занимавали с престъпна дейност -- преминавали са незаконно държавни граници.

Ако не се осигури на БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ условия за живот В ПЪТИ ПО-ДОБРИ от тези на ''бежанците'', аз предлагам на ЕС да се покаже ЧЕРВЕН КАРТОН. Не може за българина 380 лв мин. раб. заплата, а за бежанеца, издръжка 4 пъти по-голяма, че и повече. За нас НЯМА НАСЪЩЕН, а за тях- баси издръжката!!! Ай тея от ЕС да си ги дундуркат ''бежанците'' на такива пари те, като са им толкова мили на сърцата.

До като дремете пред компа Юнкер ще ви опъва с любезното съдействие на нашите политически сутеньори!Какво чакате вземайте сопите и подгонете всичките политически проститутки!Кой ви излъга че сте демократи и вие ковете съдбата си чрез уж вашите избраници в парламента(от думата парлама)Скачахте за да смените диктатурата на пролетариата с античовешката диктатура на богатите-вашите господари в живота ви Скачайте,свободни сте да скачате и да ви опъват!!!!!!!!!!!!!!!

Аз пък мечтая България да покаже червен картон на ЕС, защото от ЕС освен подтисничество и тирания над България, малко друго сме видели. Разсипаха ни икономиката, за да си присвоят нашите печеливши отрасли и пазари, купуват наша собственост на безценица, опростачиха ни, обезграмотиха ни, натикват ни като ценности лицемерието, извращенията, "различните"(та и престъпниците са различни, да ги обичаме, нали), все гледат да ръфат от нас, Франция строи в Румъния две атомни централи, но смотаният Кусту, каза че нашата е опасна, сега и от миграционното цунами, което те с блюдолизничеството и интересите към Кравария предизвикаха, да ги пазим, искат съвсем да освободим територията, ... аре стига вече двоен стандарт и диктатура, че май тая е по-страшна и от соцдиктатурата, тогава поне не бяхме безработни.

От Брюксел знаят ли как се живее 5 века под ятаган и как западна Европа са се правили че нищо не се е случвало ?

Тъпанари - кой и кога реши, че Европа трябва да приеме, храни и обгрижва милиони - ЦИГАНИ - дошли да "режат гушите на местното население

Евромюфтийството започна да се самозабравя.

Разбрахте ли сега? Здравата ще ни го набутат. Ще се харчат тези прословути 16 млрд за мургавелите. Един път да ги пуснеш на масата, после и с атомна бомба не можеш ги изгони. Ще сърбаме попарата на овчедушните ГЕРБерасти и клакьорите от РъБ. Няма изход освен изгонване на евродупетата и нови избори. Сега да видим НФСБ що за националисти са или п.тки? Само излизане от коалицията и консолидиране с всички останали националисти ще ги отсрами.

ще го отнесат всички българи в материален и морален аспект заради отрепките на волен и сие, както и всииички онези деструктивни посткомунистичски чада на ДС. България е тежко болна, защото вие не сте по затворите!

Има изход - да излезем от тъпия европейски съюз и да се вържем отново за Русия. Като гледам доста европейски държави натам са тръгнали. Е, някои лапачи и машиоти няма да може да лапат евросредства, ама...Още от самото му създаване този съюз беше обречен да се разпадне. Причината е проста - той обслужва само интересите на крупния капитал. Сигурно доста еврогейци ще скочат, но като се позамислят (ако могат), ще се убедят, че съм прав.

Всички български граждани в България са БЕЖАНЦИ !

Да де, но вече няма къде да бягаме!

"Бежанците са сред най-уязвимите групи от населението и се разглеждат като една от най-големите трагедии на човечеството в нашето време. Всъщност, причината за огромните потоци бежанци, почти винаги е случай на извънредна ситуация, отнасяща се до световните и локални войни, етнически и религиозни конфликти, диктаторски политически режими, придружени от брутално нарушение на основни човешки права, принуждаващи хората да напускат родината си, често без средства за препитание, за да избягат от тормоз и преследване."

Омръзна ми да съм еврогей. Хайде да направим референдум за излизане от ЕС, че ми омръзна да съм лицемер.

Не може да искате да им даваме неща, които и за българите няма, при положение, че сме ви членове и сте длъжни да осигурите европейските стандарти и тук! Къде са директивите за това?!

Достъп до трудовия пазар, образование, социални помощи, здравеопазване, подслон - кажете ми как да се пиша бежанец, и аз искам всичките тези благинки, че се уморих да гладувам и студувам.

Заселете си ги в европарламента и квартирите там, дайте им част от заплатите си и престанете да казвате на суверенни държави какво да правят.

Лошото е, че тези държави в ЕС са вече НЕсуверенни. СИВ и соц. лагера пасти да ядат пред ЕС.

Кога ще напускаме ,,Европата" бре!!!Нямам никакво намерение да съм гражданин на мюсюлманска Европа!!!

Германия скочи срещу исляма (ГАЛЕРИЯ + ВИДЕО) Германски медии: Ето това са бежанците (СНИМКИ + ВИДЕО)