Европейската комисия замрази 495 млн. евро за Унгария

Европейската комисия съобщи, че замразява 495 милиона евро от Кохезионния фонд за Унгария за тази година, тъй като страната не е успяла да намали бюджетния си дефицит.

Обратно в новината

Коментари - Европейската комисия замрази 495 млн. евро за Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаква се втори след Гърция "Европейско ден за солидарност",този път с Унгария. На американските слуги в Европа ще стане тясно -:)

Как може едно назначено, а не избрано от европейските граждани ръководство на ЕК-ЕС да взема какви да е решения ? Това е просто смешно. Остава Орбан да си го премести от единия в другия джоб и да престане да си плаща вноската в европейския бюджет. И без това с Лисабонския договор и назначеното от Вашингтон ръководство на ЕК, Европейския съюз НЕ работи за европейските граждани, а за интересите на САЩ. Достатъчно чичо Сам ни насажда американска демокрация. БАСТА!

от както унгария записа в конституцята си , че "бракат е саюз между маж и жена" ес не може да я диша и се чуди с какво да я накаже.

Не пишете глупости. Орбан искаше да отвоюва независимост за Унгария и да я защити от произвола на банките. Дори и да е грешил, това тлябва да се приветствува. И точно по тази причина сега му налагат наказание след наказание. Това е демокрацията в ЕС и в целия свят..

Не, това не е европейска демокрация, това е американска демокрация. Цялото ръководство на ЕС е назначавано ,а не избрано от европейските граждани. А те са неолибералисти и работят само за САЩ и долара. Ако не знаеш какви поражения е нанесъл НЕОЛИБЕРАЛИЗМА на света, запознай се в нашия сайт. Превърнали са ЕС напълно наработещ и ненужен за европейците. Да очакваме нов Ден на европейска солидарност, този път не с Гърция ,а с Унгария. На европейците не им е нужна американска демокрация!

Най-големият прахосник са ЕК и постнацисткомислещите! Долу ЕС! Винаги със САШ!

Абе В този ЕС много парит се въртята. Като чета, все за милиони - на тоя спрели, на оня изплатили милиони милиони - голема пара се вихри там, а в същото време - криза. Криза - дудук, само за некои е криза.

ЕС не е необходим на работническата класа в този му вид.С дерективи водещи до мизерия,безработица,опрустяване, ликвидиране на културата и националното достойнстово!!

като имаш предвид , че от ес се подават далгите уши на всички наши комунисти които ние уж изгонихме преди 20 години.

евролицемерите са се уплашили нещо. Да се прати кунева веднага

имало 495 милиона обещания срещу други обещания които не били изпълнени.. по-добре да си поговорим за времето.

Приветствам! Това е начина за стабилизиране на еврозоната! Така ще се предпазят националните интереси на държавите, където управляват социалисти-разсипници!

То се знае какво се случва на някого, който се е "опънал" на НЕЗАВИСИМОСТТА на банките. На 22 ноември 1963 година в Далас беше J.F.K. Сега Иран спря да продава нефт срещу ОЙРО. Ние купуваме нефт с долари вече и ценовият шок и ужас е на лице. Унгария, с конституция, посегна на банките си ... и "сиртаки" им отсФири ЕС. Минало незабравимо, настояще откачено, бъдеще неосъществимо.

Да бе, това с банките наистина е нещо, което подлежи на корекция. Съдебната система е независима, но накъде е избираема от народа. При нас е избираема не от народа, а от политиците, които са избрани от народа. Един вид се допуска правораздаването да минава през политиката. С банките навсякъде е една независимост. А парите всъчщност са си наши! По това трябва да се помисли!

Кой не кляка - зло го чака :)

По-скоро кой е клекнал и не ще да става. А Унгария се търкаля по земята в момента. Поведението на управляващите може да се сравни с истерия. Такива - в лудницата! Последствията пак са от години ляво управление, на което сега сърбат попарата унгрците. Къде не е така?! ... После и да дойде дясно, народът го отнася 2-3 мандата. Не знам защо обаче пак му два на акъла да гласува за ляво и отново да си го отнесе! За ляво се гласува веднъж на 10-15 години, за да има някакъв баланс изобщо. И се следи зрко да не направят типичните си золуми, че иначе лошо!!

Та така ние къде сме? А налево,а на десно и все в л..на пресни...