ЕК: Унгария е под имигрантски натиск като Италия и Гърция

Европейската комисия предложи 8 млн. евро финансова помощ на Унгария за построяването на временни центрове за бежанци.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Унгария е под имигрантски натиск като Италия и Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не си позволявайте да си играете игрички с хората .

Човек, бягащ от война и политически режим, би се спрял в първата сигурна държава извън обхвата на този режим, а в това отношение и България и Унгария са сигурен подслон, далеч от политическо-военните репресии в собствените им държави. От месеци обаче чувам едно и също от "бежанците"- искаме в Италия, искаме в Германия, искаме във Франция... Искат, заради интеграционната политика на ЕС, тоест искат да се заселят в богатите държави със щедри социални системи и изобщо не бягат от войната. Жалко и за хубавата Унгария!

Унгария получава 8 мил И Юнкер също но 100 мил от Борисов

Нещо не разбирам... Косово е демократична държава, създадена от Демократичната общност. След дългогодишна борба, благодарение на помощта на НАТО, които показаха как трябва да се защитават правата на едно потъпкано малцинство, косовските албанци получиха възможността да живеят в собствена държава. И вместо да са горди с това те подават молба за политическо убежище в чужда държава?! Не разбирам... Can somebody from the US supporters help me?

Как ли пък не! Косово е демократична държава, ама друг път. А косоварите не бягат от там заради прследване, а заради по-високия жизнен стандарт в западните страни. Никак не им се иска да бачкат в собствената си страна и да я издигат икономически. Предпочитат да лапат по-назапад. Не че и у нас няма такива. И не са малко.

ЕК: Унгария е под имигрантски натиск като Италия и Гърция Е такова нещо не бях чувал. Започвам да СИ МИСЛЯ, че Унгария се е преместила на Средиземно море. Разбира се за България почти нищо не се коментира, НО ВИЖ УНГАРИЯ Е ПОДЛОЖЕНА НА НАТИСК.

Как така 70% от подалите за убежище в Унгария са косовари

Няма нищо за чудене. Разбира се, че става нещо, и то вече от десетилетия. А "нещото" е съсипване на европейската християнска цивилизация чрез изместването на християнското население от друговерци идругородци - основно мюсюлмани, но не само. И не е задължително те да идват от други континенти - разселва се и ислямският "ресурс" на самата Европа, който бързо се увеличава поради високия естесвен прираст на общностите от тази религия.

Простете за грешките: идругородци = и другородци естесвен = естествен