ЕК предлага Европейска гранична полиция

Европейската комисия ще предложи до края на годината да бъде създадена Европейска гранична полиция.

Обратно в новината

Коментари - ЕК предлага Европейска гранична полиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идете си с мир. Осрахте вси4ко.

ек да си подават оставките! няма по-продажна пасмина, която да действа срещу волята на народите и да манипулира общественото мнение!

Браво Другари! Предполагам "Европейската гранична полиция" ще почерпи челен опит от Бреговата охрана на Италия, която се превърна в редовна фериботна линия за доставка на "нови европейци".

Целта е ясна. Защо ще ни дават пари на българските военни да пазят югоизточната граница на ЕС, кагато могат да ги дадат на техните военни, и другото - мигрантите ще бъдат пуснати свободно да ни ислямизират.

Проклет да бъде часът, когато българските негодници и безродници се сдушиха с еврогейските тарикати!

Имам чувството, че ако бежанския въпрос не бъде решен бързо, най много след 10 г в Берлин и Париж немците и французите ще посрещат руските танкове с цветя....

Обябяването, че заделяш повече пари за мигрантите може само да увеличи потока им!Това не го ли вдявате или и ти си като Меркантилната? Ако аз съм казал, че всеки може да ми дойде на гости и съм заделил 100 хил лева за ядене и пиене, как мислиш, няма ли целия град да се изсипе?

Добър ден на дремещите чиновници.

Първо гранична полиция . за да се справела с потока от мигранти. После обща полиция, за да се справи с проблемите от същите. Ще ни пуснат по пързалката за общи стуктури, комуникации... После обща армия за борба я с чалмите, я с русия.остана само еврото и сбогом суверенитет. Европарламент,европолиция,евроармия,евробанкноти...до 10 години нищо няма да остане от държавите в европа.само един турлюгювеч.дано не съм прав.

но си прав

Европейската гранична полиция ще бъде екипирана в розово, въоръжени с водни пистолети, бутафорни пухени белезници, ще пръскат с вазелин и ще раздават кроасани. Иначе си е жив расизъм :)

Да ама на някои кроасани пише, че можело да има следи от алкохол. Имах такъв сличай и тиквата не пожела да го померише. Та и етикетите ще се наложи да сменят.

Служителите на Сатаната ислямизират насилствено Европа и унищожават християнството. Въпросът е: Кой служи на Сатаната и противопоставя двете основни религии една срещу друга ? Ако не се даде правилен отговор, няма да се реши и проблема.

Аз от кога говорех тук, че трябва да ни плащат по програми да си достроим оградата по границата с Турция, а не да протестират срещу това.

Скъпо платените от данъкоплатците евробюрократи не са помирисвали сухопътна граница, защото се возят само в самолети - в първа класа. Не случайто тяхна некомпетентна измислица е т.нар. "гранична полиция", която натресоха и на България. Държавна граница се пази не от полиция, а от АРМИЯ. Откакто свят светува, охранята на държавната граница е основната функция на армията на дадената държава. Крайно време е България да вземе в свои ръце защитата на своя суверенитет. Не може да се разчита на брюкселските чиновници за това.

Така е. Гранична полиция - на КПП-тата. Извън тях - армия. С какво ще е въоръжена и дали ще убива или само ще респектира е друг въпрос.

Ъхъ, бравос! И да не забравите в ЕГП да включите като най-големи експерти и тесни специалисти "държавни каналджии" и нашите гранични полицаи! Много са добри и евтинки - "само" срещу 300 евро ти доставят "бежанеца" в Германия, Швеция или Австрия!

Европейската агенция за управление и оперативното сътрудничество по външните граници на държавите-членки на Европейския съюз (Frontex) е създадена с Регламент (ЕО ) 2007/2004. В областта на управлението на границите е създаването на гранично звено , съставена от членове на Стратегическия комитет за имиграция, граници и убежище (SCIFA) и ръководители на националните служби за граничен контрол. Това звено какво прави? Само лапа евро! Сега и гранична полиция?

Да напуснем вкупом ЕС и се създаде НЕЗАВИСИМ Източно Европейски блок.Може в началото да е слаб, но да бъде истински независим.

Няма независими! Ще ни натиснат и смачкат! Така е и със Сирия, единствената светска държава в Близкия изток. Ще ни пратят Мюсюлманските братя и стой та гледай!

Въртят сучат,само и само да ни натресат проблемите,които създадоха САЩ!!!!Всички епитети,няма да стигнат за да опиша поведението на индустриално банкерската върхушка на САЩ и ЕС!!!!!

Единствения начин да се сбориш с Андрешко, е като го разкараш от границата. САЩ в Украйна набирата украинци, обучават ги за полицаи и вече първата "партида" са я пуснали в Киев и че има шоу, има, но ако са по-упорити могат да им оправят МВР-системата. Освен това, ще въвеждат и "шерифите" в населените места. Разбира се, че при това положение украинците (разбирай руснаците, защото разликата е същата като с македонците) ще ги форматират като хамериканци, лошо ли е, хубаво ли е не знам. Не знам само какви ще са заплатите на ЕС-полицаите, ако са като на нашите - 100% ще станат като нашите, ако са обаче ЕС-заплати - защо не започнат с това, и българските полицаи да почнат да взема ЕС-доходи.......

Какво излезе ,че комунизмът създаде интернационализма със заветната цел да унищожи нациите и нашите извратени комунистически управници от БКП създадоха и утвърдиха - "македонската" нация , сега в ЕС САЩ ни налагат затриване на християнството и нациите чрез тотална ислямизация ,взете за пример Германия, Франция, Холандия ,те вече са тръгнали по този американски път и...!!!! Трън в очите на САЩ е Германия със силната и икономика ,но по този начин ще ги пречупят за няколко години !Стратегията на Сащ е римската максима ,разделяй и владей ! Всичко за бъдещите планове на САЩ и начина на съсипването на Европа може да прочетете в Изказването на Джордж Фридман в Чикаго , цинизъм ,цинизъм и наглост ...,четиво за изтрезняване !

За нас има. И Имаше визови опашки километри4ни пред посолствата! НЕ!

На Интернационални башибозуци с двоен стандарт! Долу ЕК! ЕС не съществува! Долу диктатурата на Германските зависими кравари!

Спрете наказателната процедура за емигрантите!!! Ние се опитваме да си пазим границите и тези на ЕС, а ЕК ни наказва, ЗАЩО? И сега ами то трябва охрана - е добре...знае ли ЕК какво иска последно?

НЕ съществува! То бе за4еркнато. След като ЕС е Германия, зависима от краварите, няма да има ни ЕС, ни ЕК!

Сега на кой не му е ясно защо ни приеха в ЕС столкова условия, че съсипаха държавата.? Мръсни идиоти - Бог както и да ви наказва, все малко ще ви е. Включително и тези,които тук пишетепродали сте се!

за да не могат да пътуват трябва да се разтури Шенген

Великобритания е главната пречка за създаване на европейска армия.

Сетиха се! След дъжд, качулка!

Какво се туткат нещастници ,докато го решите ЕС ще бъде ислямска държава или.....затова бавете нещата ,а ....?Кой мръсникк ви налага това поведение ,кой ?????????

Ако премахнат абсурдното изискване "бежанците" да не бъдат отблъсквани от граница, която пресичат не през КПП, а без документи и нелегално, всяка държава сама ще може да си защити границите, без да се измисля ново огромно натоварване на данъкоплатците в ЕС сега пък да издържат европейска гранична полиция /?/. Щом нямат право да ги отблъскват, що ще дирят по границите още гранични полицаи?

Вероятно целта е пълната ликвидация на националните гранични полиции, които да бъдат заместени с интернационален башибозук, за да се отстрани всякакво противодействие на ислямизацията и унищожението на европейските народи.

Видна политичка драпаше да ни вкарва в Шенген. Ами че то Шенген вече го няма, щом тези от квотите няма да могат да се движат свободно. Ако няма гранични проверки, как ще ги разпознаят? Това означава, че всичко се връща както беше преди Шенген. Така и ЕС ще се обезмисли и както "клетите бежанци" скараха някои държави в Съюза, така ще го разтурят напълно. Да ни е честито управлението на ЕНП, с което тя ще влезе в историята!

Като почваха да прииждат десетки, стотици и тн. нямаше ли нужда от гранична полиция? Тогава имаше нужда външните страни да покажат милосърдие. Сега Европа се напълни до изнемога с ордите и се сещате за охрана на границите. Наистина навреме се сещате.

Точно така!Първо полиция, а после армия и накрая един голям щут на американския башибузук, дето се опитва да го играе като свотовен копой.

Колко частен бизнес ще замине ако има една европейска гранична полиция не е истина само!

loyola

Значи се превръщаме в гето (буферна зона) на богатите от европата.

"Според квотната система мигрантите ще имат право на престой единствено в държавата, предоставила им закрила и няма да могат да пътуват в ЕС. Tова се отнася главно за държавите от Югоизточна Европа. " Тези направо закрепостяват арабите и африканците в нашите предели. Как ще ги опазим да не ходят из Европа - не знам. Още малко и на нас ще забранят да се разхождаме из евро съюза !!!!! И след като бюджета за 2015-216 е бил 4.5 млд. евро, откъде извадиха още толкова? Кристалната какъв финансист е? Пуснали са печатницата на ангро и после защо еврото се обезценява???????

И що така бе Миме?! Нали бехме на крачка от комунизЪма?! А се оказа, че сме пред пропаст ...

БATKO

И защо да не може емигранта да се придвижва в ЕС, бе кретен нещастен. Значи ЕС ни задължава да пускаме всеки незаконен на границата, а след това той да си стои тук. Ами това означава, че трябва да приемем милиони емигранти в близките години. Бахти и нещастния ЕС, да се махаме по-бързо от него, докато я има България.

Гранична полиция ама от есесовци а не кончити :)

Не, благодаря! Досега поне имахме право на суверенитет на границите си, а с тая полиция и това ще вземете! За да пускате по-канализирано мигрантите, нъл тъй? Въри се пери!

Не, благодаря! Досега поне имахме право на суверенитет на границите си, а с тая полиция и това ще вземете! За да пускате по-канализирано мигрантите, нъл тъй? Въри се пери!

ЕК предлага Европейска гранична полиция Не ни трябва Европейска гранична полиция , а единни Европейски правила за охраната на границите на ЕС. По -скоро ще ни трябва Европейска армия, която да бъде гарант за независимостта на Европа.