Срещу България има 12 процедури за нарушения от ЕК

България не е изпълнила голяма част от мерките, произтичащи от членството й в Европейския съюз. Срещу страната ни са открити 12 процедури за нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Срещу България има 12 процедури за нарушения от ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е за това трябва сега да му резнат прескъпите и ненужни командировки на Плевнелиев, преди да се махне съвсем.

кой ще плати? Българите от тяхното нещастие и страдание. Браво на тези, които са отговорни

От ПП ГЕРБ - досега по некадърно и крадливо племе на власт в България не е имало.... То не бяха оправдания с Триглави лами , със предишни и по-предишни управляващи , то не бяха кризи - световни икономически и финансови ..- то не бяха Станишевци и Догановци... < то не бяха оправдния , че все му малко властта- било те съдии да му пречат , било прокурори.... Обиждаха народа си- "лош матрял' бил.... - за толкова време-правиха толкова рокади по етажите на властта- И КАКВО ??? ИПАПАТА ДА БЕ ОТ ГЕРБ - СЕ ТАЯ. НЕКАДЪРНИКА СИ ОСТАВА НЕКАДЪРНИК..- А В СЛУЧАЯ -НАГЪЛ, ЛЪЖЛИВ И КРАДЛИВ. ЛОШОТО Е ,ЧЕ ЗАРАДИ ТЯХНАТА НЕКАДЪРНОСТ - ЛИШИХА ОТ ВЪЗМОЖНОСТ И КАДЪРНИТЕ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО МОГАТ.... ЛОШОТО Е , ЧЕ КОГАТО ДАДЕШ ВЛАСТ НА ЕДИН ПРОСТ НЕКАДЪРНИК , И ТОЙ С ВРЕМЕТО ВЗЕМЕ ТА СЕ ГЛАВОЗАМАЕ И СТАНЕ НАХАЛЕН - ТОГАВА ПРОСТОТАТА МУ, СЕ ПРЕВРЪЩА В ПРОСТОТИЯ..... А НАЙ-ЛОШОТО Е , ЧЕ ЗА ВСИЧКО - НАКРАЯ ПАК НИЕ т.е. - НАРОДА ПЛАЩА ЗА ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!! ТОВА СА НАШИТЕ ДОСЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ-ТОЛКОВА СТРУВАТ И МОГАТ. ЗНАЯТ , ЧЕ КАКВОТО И ДА СИ ПРАВЯТ-НИКОЙ , НИКОГА В БЪЛГАРИЯ НЕ ИМ ТЪРСИ НИКАКВА СМЕТКА.

Българската държавна администрация е просто чудесна.

Вместо да се разхожда безцелно по света и у нас Плевнелиев да плаща сега от джоба си.

Тука некви от БСП-то нали искаха да излизаме от евросъюза? Сега гледам Станишковците станаха първи европейци? !

остават толкоз, че за една година успявам да спестя за отпуск от три седмици в България, една от тях на морето, а последните години ходим на Халкидики, по-спокойно е. При теб как е?

По 8448 евро на ден за всяко от нарушенията ?!? А стига бе, някой ОБЕЗАТЕЛНО трябва да влезе в затвора и тези пари да ги плаща от собствения джоб! Аз отказвам повече да плащам всякакви данъци! Къде е онзи "успешен" финансов министър?

герберастите да плащат и най-вече наркотрафиканта, наглия БУДА

Служебното правителство има 2 ОСНОВНИ ЗАДАЧИ: 1. Да организира изборите 2. Да осигури непрекъсваемост на текущата работата на държавната администрация, при липсващ законодателен орган. Стига с тия подслушвания - с тях се занимава прокуратурата. Стига с тия пиар акции по провинцията - Райков не е политик и няма никаква нужда от тях. Много по-добре ще бъде, ако си седне на задника и заработи по двете си основни задачи, така че да нямаме глоби и санкции.

Няма как да не участваш никъде и най малкото да нямаш нито един познат който да те "побута" от време на време. И аз работя вече над 10 години в частния сектор и съм се нагледал на какво ли не. И има нещо съществено - никой СЛУЧАЕН не печели големи поръчки (било държавни или частни такива)!

ами сега. Кой е виновен. Пак ли тройната коалиция. Или Костов или Доган. Или световният заговор срещу България.

+100

Дали пък не сте чели данните от страницата на Бойковата банка?????Толкова простотия в тези герберски глави ....

Социалната държава изроди манталитета на датчаните Оказа се, че все пак не е толкова трудно. 36-годишната самотна майка, на която местните вестници измислиха псевдонима Карина, се оказа с повече налични пари за харчене, отколкото много от заетите на пълен работен ден. Тя получава по 2700 долара на месец и е на социални помощи откакто е на 16.

Имаме воля! Сега 11, в следващия мандат - 211! Д да ви е яко, комуноиди, ще ви спраскаме!

Това ли е европейският ни път, а Плевнелиев.

Цирка продължава,от БСП-ДПС не се спират!!!

пари няма кое ще се увеличи?

Гарантирано от герб - 39% неизпълнение на Европейските директиви ! Браво другари милиционери, вероятно отново са виновни предишните ... или властта ви е малко - може би искате и да имате папа във Ватикана, за да оправите нещата, че досега мрънкахте за кметската, премиерската, президентската власт ... А всъщност дали по-вярното обяснение не е, че всъщност от герб са некадърни и необразовани милиционери, комсомолци и мутри, които взеха властта от наивният народ и сега не знаят какво да правят с нея ?

Тези вредни слухове са поръчани от мафията и Станишев на Брюксел. Това дори не са обосновани предположения, а предизборна кал по светлото и чистичко лице на ПП ГЕРБ. Освен това материята е техническа. Трябвало да се изпълнява нещо. Не е политическа. ПП ГЕРБ носи политическа отговорност, а не техническа такава, какво било изпълнено и какво не. Невинни са. Те дори не знаят за тези неща. Познават се от 1973та година с европейците, но никога не са научавали и предполагали за такива неща.

ТОЛКОВА ЛИ СИ ПРОСТ,ЧЕ НЕ ВДЯВАШ,ЧЕ ТЕЗИ 8448 ЕВРО НА ДЕН САНКЦИИ ИЗЛИЗАТ ОТ ТВОЯ ДЖОБ.ВСЕКИ ЕВОЛЮИРАЛ ОТ МАКАК НАГОРЕ РАЗБРА КОЛКО Е ТЪП БОКО И ДРУЖКИТЕ МУ, САМО НА ТЪПИТЕ ГЕРБЕРАСТИ С ЕДНА МОЗЪЧНА КЛЕТКА НЕ ИМ УВРЯ ГЛАВАТА,ЧЕ ЗА ДА СИ НЕКЪДЪРЕН НЕ Е НУЖЕН СВЕТОВЕН ЗАГОВОР

ало - чичин,успокой се... тоя не е гербераст...говори с ирония.....-т.е. -иронизира ги..

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

Кое е по-важно?"Тройната ламя", ПП ГЕРБ, политическия елит или майките ви и бащите ви и изпълнението на синовния ви дълг? Замислете се!

достатъчно пари според тебе? не ти държа сметка но не ми отговори на въпроса ? какво прозивеждаш :) искам да купувам българска стока вкл. и твоята

Никой не е вдигал пенсии малоумнико, това че една малка част е компенсирана с % от инфлацията не е вдигане.Напротив при над 30% инфлация за 4г. пенсиите са намалени с около 20%.

Напротив познавам много неграмотни чужденци, които в сравнение с повечето българи са направо богаташи.При гарантиран доход от 1200 евро дори мързеливите не само неграмотните граждани на запада си живеят царски.

Я сподели къде са ти гарантирани 1200 евро без да работиш, та и аз да отида. От простотията българска по-голямо зло няма ! Комбинирана със завистта и мързела, тая простотия затри България. Та такива По знаещи като теб е добре да си траят и да не замърсяват форумите. Виж, че някой взел та им повярвал.

няма да те искат заради : "Простотията българска по-голямо зло няма ! Комбинирана със завистта и мързела, тая простотия затри България." Другите народи не искат да се затриват.

Господин Незнаещ, от месец Август 2009 г. НЕ работя и получавам 1196,80 Евра социална помощ. Иначе си прав за това, Какво затри България.

МНОГО ДОБРЕ САМО ДА ТЕ ПИТАМ КАКВО ПРОЗИВЕЖДАШ? ИЛИ СИ В СЕКТОРА НА ОБСЛУЖВАНЕТО? Нали се сещаш че ако имаш такъв бизнес какъвто казваш няма да си в чата и да отговаряш ами ще се грижиш за бизнеса си да го развиваш повече и няма да опонираш и от всичко виждадм че не си ми противоричал значи си съгласен с мен. Следователно бизнеса ти е покровителстван щом си го развил толкова много. Пък ако не дай рецептата и на нас или типично по български ще изядеш колкото с еможе повече ябълки пък другите дето неможеш да ги изядеш ще ги нахапеш

Асфалт паша да ни обясни как всички в Европа ни хвалели,как сме били отличници,как сме най,най.Къде е мишока много ми е интересно?

и да добавя за неразбралите БЕЗ ПРОИЗВОДСТВО И ИКОНОМИКА НИЩО НЕМОЖЕ ДА ИМАШ НИТО СИЦИАЛНА ПОЛИТИКА НИТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НИТО НИЩО. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЪЖИВИ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ А НЕ САМО УСЛУГИТЕ ЩОТО СТАНАХМЕ В ТУРИЗМА ЕДНА СПАЛНЯ И НИЩО ПОВЕЧЕ НИТО ДОМАТИТЕ В ОУЛ ИНКЛУЗИВА СА БЪЛГАРСКИ НИТО КАРТОФИТЕ НИТО ХУБАВОТО ВИНО. ВСИЧКО Е ВНОСНО НА ТРАПЕЗАТА И НАЩЕ ГЛУШАЦИ ЗАЩИТАВАТ ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ, ЗАЩО КАТО ДОЙДОХА ВЕЛИКИТЕ КИТАЙЦИ В ЛОВЕЧ ИМАТ КЛАУЗА ЗА ЧАСТИТЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ ДА СА 80 ПРОЦЕНТА ПРОИЗВЕДЕНИ В КИТАЙ И НАЩЕ СЕ ЗСЪГЛАСИХА НА ТОВА САМО И САМО ДА ИМА НЯКАВ ЗАВОД? КОИ ИНТЕРЕСИ СА ЗАЩТИЛИ И КАК?

Там пише ли, как ние пенсионерите изпапкахме при управлението на ПП ГЕРБ едни 9 милиарда, които никой не знае къде са? Пише ли къде са парите на НЗОК? кой и защо искаше да посегне на Сребърния фонд, та се наложи Европа да го пляска по сръчните ръчички?

Като се намислиш, вземи та ни осведоми колко и кои страни фалираха? После може да мислиш за това, колко са бедстващите граждани на съюза и колко от тях са български граждани, мислителю.

държавната администрация обслужва само. т.е. тя не прозивежда никакъв продукт който да е конкурентно способен. Държавата като дървава Е ДЛЪЖНА ДА СЪЗДАВА РАБОТЕЩИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС, А НЕ ДА ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ ЩОТО КАОТ НЯМА ПОСТЪПЛЕНИЯ ОТ БИЗНЕСА ИДИ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯЙ СЪБРАНОТО КАТО ДАНАЦИ И ТАКСИ ПО РАЗНИ НАПРАВЛЕНИЯ. ПРЕДИ ДА РАЗДАВАШ ТРЯБВА ДА ИМА КАКВО ДА СЪБИРАШ И ОТ КЪДЕ КАТО НЯМА ПРОИЗВОДСТВО НЯМА КАКВО ДА ПОЛУЧИШ ЗА ДА ГО ПРЕРАЗПРЕДЕЛИШ ПО РАЗЛИЧНИТЕ ПЕРА.

И с какво разбишка бре? Я ни кажи къде да прочетем как ПП ГЕРБ в предишното НС промени закона за политическите партии и финансирането им, че обичаме да работим с факти?

Целият вой срещу ГЕРД е заради Белене... Всичко останало е за заяждане. Нищо че и ГЕРБ са от същите комунисти какато и бесепе-то.

Белене вече го платихме. 9 милиарда ни струва управлението на ГЕРБ.

постната пица свърши в потребителската кошница остана само литър бензин и един кибрит

Почти пълен мандат или 3 и 1/2 години ни управляваха "граждани" за европейско развитие. Валяха успехи и "похвали" от Брюксел, фондове, цветя, рози и т.н. През това време дума не се обели за тези неизпълнени задължения на България и за наказателни процедури. Но сега в резултат на поръчка от мафията и компроматната война на Станишев срещу Борисов научаваме и тази горчива истина за управленската импотентност на политическата ни класа. Виновни са всички мафии, трактори, валяци и кризата. Мандатът на ПП ГЕРБ е успешен, макар и предсрочно завършил поради невъзможност на населението да ги търпи и тях и политическото им говорене и мизерията която увеличиха с управлението си.

тОЙ народа ако беше нормално задоволен, да има работа и да си взема заплатата, да може да си обслужва разходите, и да иде поне веднъж на почивка с децата през годината нямаше да излезе да протестира срещу всевишния Буда ли боко ли бойко ли борисов ли както искааш го наричай.

ДА НЕ БИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА СДАДАХА ВЛАСТА А? ИЛИ МАЙ БОЙКО СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА. ДА НЕ БИ ДА ИСКАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГО СВАЛИХА СЪС СИЛА ОТ ВЛАСТ ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ БОРИСОВ САМ ПОАДАДЕ ОСТАВКА И ИСКА ДА ПОАЖЕ ВИДЕТЕЛИ МЕН КАТ МЕ НЯМА КВО СТАВА. АМА НЕ НА НАС ТИЯ СА ДА СИ СЕДИ ОПОЗИЦИЯ ТАПАКА НЕНАЯДЕН

Нищо не разбрах. Има ли и кой е виновен?

и останалите 5 ще ги закрият,като безпочвени.и ако така вървят работите,в скоро време чакайте регресен иск дъковци.

Борисов, нещо друго да кажеш освен "Станишев е виновен"?

пак за тях гласувайте

Както знаете и за това е виновен Станишев, понеже ние сме невменяеми:)

Какво конструктивно предложи Станишев през последните 4 години? Само повсеместно плюене без нищо конкретно. Всичко което предложи ГЕРБ, бе оплюто. Независимо дали става въпрос за тютюнопушене, салами или селско стопанство.

От малкия екран, бойковия изкуфел кукундер се цупи на Президента !

От 1878 година до днес България е синоним на системни закононарушения от всякакъв - АБСОЛЮТНО ВСЯКАКЪВ тип. Да си началник в таканва страна значи да си средновековен феодал, бей и султан, сатрап и главорез. Без наказание, без контрол, без възмезие. Да си законоварушител с власт тук означава да си враг на народа си, противник на Европа, реакционер, фашага и криминален тип. Да си простак, нискокултурен, вулгарен циник, пошъл чукундур. Страната не признава законите си, гази ги, узурпира, мачка и затрива всичко напредничаво, модерно и прозападно. Страната е анклав на тъмни субекти, на алчни идиоти и извратеняци, на видимо ненормални хора. Мизерията и 500 пропилени години дават отровните си плодове до днес, когато тук върлува ГЕРБ - котило на ченгета и доносници на ДС, на цялата плява на обществото , на пъдари и келнери, на спортисти и кухи лейки. България е в Трета национална катастрофа и я чака кървав май. Заради шепа излишни за страната типове.

Дрън-дрън ярина.....По-важното е, че "имаме воля"......

ДА КРАДЪТ ПОВЕЧЕ :)