Юнкер: Европа да не се подчинява на САЩ за военните разходи

Жан-Клод Юнкер заяви, че Европа не трябва да се подчинява на американските искания за увеличаване на разходите за отбрана.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Европа да не се подчинява на САЩ за военните разходи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРАВ Е!!!ИЗВРАТЕНО Е ДА СИ ПЛАЩАМЕ ЗА ОКУПАЦИЯТА!!!

След като Доналд Тръмп заяви че НАТО ще трябва да си плаща за помощта на САЩ няма начин Европа да не се подчинява на САЩ за военните разходи и да ги увеличи.

На цяла Европа и писна да слуша безумията на този снизан жмульо, който отдавна си пикае в крачола!

Не харесвам Юнкер Но, за това е напълно прав!! Хората трябва да спрат да харчат пари за смърт. Трябва да спрат и да харчат пари за Развитие и взаимопомощ.

'грижа', не е ли по-добре да се доставя на място....Като толкова са се загрижили, да подпомогнат икономиките на тези, които се нуждаят, да ги научат да работят за собствените си държави, да им помогнат да се образоват и адаптират към утвърдените световни културни ценности, вместо да ги разселват...

не си вденал въобще какво говори юнкер-чето. Ама не се напъвай, явно мисленето не ти се отдава!

ЩОТО, АЗ ТАКА КАЗВАМ!

юнкер, от Мене имате 0 (с думи:нула) ДОВЕРИЕ по всички въпроси, ама вие си-се въз хвалявайте де! "демокрация" е все пак! всеки я кара, кой-както може.

Този измамник симулира мнение. Какво се подписва/или не/ като ангажимент е по-важно.

единственият ангажимент на юнкер, към нас - е да си проверява, дали редовно му снасяме заплатата и здравно-пенсионните осигуровки. защото сме гои! юнкер, ти не плащаш нищо, нали! признай си!

БРАВО С ЧУЖДА ПИТА НАЙ ХУБАВО СЕ ПРАВИ ПОМЕН БРАВО САМО ТАКА ТЕ ПЛАЩАТ НИЕ РЪКОВОДИМ

другарю юнкер, вас, заедно с другите социалисти, меркел-комсомолката, оланд и други дейци на диктатурата на парите над пролетариата ще ви празнуват като спасители! защото благодарение на вас това изчадие адово, което бе наречено "fuck the eu" се разпадна. хората ще ликуват и празнуват 7дни и 7нощи освобождението от диктатурата ви!

другарят юнкер е прав! ек не се подчиняват вече на уса, а само на ердоган. трима господари са много дори за такива, като юнкер. защо трима? защото сорос, ротшилд и фед не прощават на никого за загубите си в политиката на парите, офшорните си компании, банките, борсите и... медиите.

НИКОЙ НЕ ИМ Е ВИНОВЕН НА БРЮКСЕЛСКИТЕ ПИЯНДЕТА. меркел се сдърпа с Русия много пъти, санкации, манкции, Украина, Крим, а сега, кой ше ми плаща мастрафа. Покани мигранти, щели да струват 5 милярда, а те досега струваха над 40 мелиярда, само досега. Отделно пре-разходите на дъртата пачавра за кефчета, дърпането на пари от колониите и надутите прогнози кой и бил длъжен точно па на нея. Ноо ми е кеф, вия от кеф, и потроших неколко ФБ акаунта да гоним мигранти от къде ли не, връщайте ги викам, обратно в Мидъл Ийст дето им е местото, там да си се разбират помежду си, война в сириа вече няма, Русия се намеси и война нема. Фб е движен от соросоиди и зиониста Зукерберг. Що псуни му ударих, научих още веднаж инлгиша, оня нецензурния :) Мамъта му на Зукерберг, ше го цовам колко си искам...как ше стане Зукерберг да спре Роксана?

Като не иска да слуша САЩ да се създаде Европейски въоръжени сили с общо командване, включващо представители на всички страни членки.

Юнкер смешник. Защо тогава подписахте сета, за да влязат американците чрез канада? Лайнце си като всички останали лизачи.

Ех ако беше избрана Хиларито какво лазене и близане в буквалния и преносен смисъл щеше да падне....

СТАНА НАПОСЛЕДЪК,ВСЪЩНОСТ,ОТКАКТО ТРЪМП КОМАНДВА! ПРЕДИ ТОВА НЕ СПОРЕШЕ С ОБАМА,ДАЖЕ МНОГО СИ СЕ РАЗБИРАХА!

За протокола: Харесвам политиката на кръга Тръмп- залога в САЩ е гражданската война - това не е майтап, това е реалността. Затова и Соросоидите не се опитват твърде силно все още. На втората или третата година ще стане интересно, ако кръга Тръмп не им преяупи вратовете кадрово и институционално. НО...мнението на Юнкер е правилно и логично - с едно малко изключение - тази позиция на ЕС се получи от враждебната и идиотска нео-либерална, глобалистка политика на ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ на кръга ТРЪМП - Там е заровено кучето - Точка. Тези съображения за хуманитарни разходи да се отправят към лагера на олигофрена Буш старши, Буш младши, Обама, Хилари, шефовете на Амазон, Интел и прочее "наднационални" елити. За да се разправи с враговете у дома, на кръга Тръмп му е нужно спокойствие по границите - т.е. спокойствие с Русиш, ЕС, Иран и т.н. Инаяе битката у дома е загубена. Затова и враговете на Тръмп го забълтачват с лигавщини. Спокойствие за кръга Тръмп означава и намалени разходи - от тези за отбрана, до тези за welfare. Затова Европейците сега трябва да проявяват спокойствие - да се организират политически и икономически, да се реорганизират институционално защото САЩ и хората там са заети със себе си. И дори дай Боже да успеят нещата никога няма да бъдат същите. Русия е само виртуален враг. Който мисли обратното е пълен илитерат или преследва други цели. Последното е тема за по-дълъг и подробен анализ но е така. Сега на преден план за ЕС излиза Китай - там нещата стават много теьки - повече за Китай отколкото за ЕС, но политическите промени и катаклизми в Китай са неизбежни. И се опасявам, яе запасените долари няма да стигнат за безработицата която се задава. Та Юнкер е прав, но е сбъркал адресата. Точка.

Юнкер: Европа да не се подчинява на САЩ - ако Хилъри не е президент

jingiby

Ако искаш мир - готви се за война, са казали древните римляни. А българският народ е казал: Който не храни своя армия - ще храни чужда. Предпочитам да плащаме за своя армия и само в краен случай да храним европейска, но не и американска. Така че съм съгласен с Тръмп. А този клоун, да си ходи в Люксембург и да дава акъли там...

тоя пак се е напоркал....

Мдаааа интересно защо чак сега се сетихте да казвате истината, че Европа трябва да не слуша за всичко Цичи Сам. Да Европа трябва да е по-самостоятелна! Но защо ви беше страх да го кажете до сега и дали ще смеете да го кажете след Д. Тръмп? Вие сте просто лицемери!

Бивш Министър председател на едно село колкото Младост и Люлин - Люксембург дръзнал да дава акъл на големите динозаври с милионно население. военните доставки носят големи % комисионни в нечии джобове. Не ти го казват пряко, но не те приемат. Джудже срещу великани. Страшното за Европа са орките !

Просто се чудя, как европейците търпят толкова корумпирани, дърти и прости хора да ги управляват???

както и българите търпят ...Покварата на умовете и душите е повсеместна. Злото се преумножава, а СЪПРОТИВА - никаква.

ГЕРБ СА КРАДЦИ

Юнкер е донякъде прав, че когато е измисляна клаузата за 2% за сигурност се е подразбирало военен бюджет, ама сега нещата са малко по-различни и това трябва да се прецизира на нарочна среща на НАТО, а не Тръмп и Юнкер и останалите да се замерят с аргументи през медиите. Щото руснака само това чака.

На САЩ не може да се подчинява, но на Германия с меркел начело е длъжна, че и разходи за гости да споделя.

Питам се до кога психясали и бунадясали дърти говеда ще ни управляват,че както са я подкарали тея мекерета от Европата май нищо нема да остане в следващите няколко години..злините и пораженията,които нанесоха с продажната си и тъпа политика на подчинение към "негрото ",който пък си изигра блестящо ролята са големи и за съжаление ние всички ще плащаме за това....

за да не се подчиняваме на сащ или русия трябва да сме силни и военно такъв е светът за съжаление клякате на агресията на путлер защото сте слаби не смеете да го наречете убиец и военен престъпник както го наричат в сащ! ама сащ са силни!

Абе бай Юнкер, ти май пак си я подкарал от сабахлен. Не ти ли ясно, че бай ти Тръмп е преди всичко бизнесмен, а не маймун, че да поеме и европейския масраф, та който иска НАТО да го варди от Русия ще трябва вече да си плаща! А окупираната от хамерикански бази и военни "мъдра" Европа ще не ще, със 'сичките си ценности, ще си се подчинява на САЩ поне докато смени табелата "Европейски съюз" с "Европейски ислямски халифат", а после ще видим. "Тръмп: интересува го бизнесът, не войната" (Trump : c'est le business qui l'intéresse, pas la guerre", mar., 14 fév. 2017, Signes des Temps).

Единственият враг на Европа е исляма и срещу него модерни армии не помагат и няма да трябват. Русия става враг само ако е провокирана или нападната. При нормални отношения тя не е враг. Армиите са излишни и са от полза само за неоконите.

както се видя за Русия провокация и повод за нападение се явява и протест в столицата на чужда държава.

искате армия ще плащате не може без пари и аз искам ама не става дойде президент на Америка от бизнеса и нещата ще се променят в бизнеса има приход и разход и Тръмп го знае а Юнкер цял живот партиец а в партията има само приход а разхода е само за тях

Този не е добре.... Нагъл някой друг трябва да му плаща сметката... Германия е похарчила над 19 милиарда евро миналата година за "бежанци, а няма пари за отбрана... Плащала била 1.22%... така ли Меркел решава проблемите с нац сигурност на Европа и ЕС????

Прав е, че ЕС не трябва да се подчинява на американците, но за военните разходи май греши щото света става по- несигурен. А и ЕС печели добре от военна продукция

а се подчиняваше на килъри Хитлер и мелеза обонго

..Юнкер: Европа да не се подчинява на САЩ ... ---- ха ха ха! германия е подписала заробващия Канцлер-Акт за пълно подчинение на Америката до 2099 година!!! Интересно нашите "политици" дали са подписали такъв акт и ако "Да" за колко време и при какви условия?

Че нали ние се движим по плана им РАН-ЪТ за България той е предостатъчен и резултата е налице видим от всички !

никога не сме се движили по тоя план.

ти си гледай "модерната концепция"докато Путлер анексира съседи и покупва партии и правителства.

А, ако Юнкер лобира, за Кунева, да не се подчинява немо.

Юнкер,защо не вземеш да се гръмнеш,бе човек!Кой ще ни защитава от исляма .ако ние сами не успеем?Както сте я подкарали ти и Меркел,скоро Европа няма да я има.Никъдърник такъв!Вземай си багажа и беж в Люксенбург.

Абе като свирнат пращаме всичките 2 самолета, десетина танка, 900 G-класи и онази подводница "Слава" от 1945г., дето гние на пристанище Варна, ама ще я възстановим. Само нафта незнам откъде ще краднем, че тия машинарии харчат много....

Тоя ненормалник иска да си свали гащите пред Путин.

Нема нужда, те са свалени. Просто требе да се обърне в друга посока

Абе Юнкере, хората свикнаха да им праиш тутуруту и сега не искат да се откажат от удоволствието.

има хора който помнят ,че ТОЗИ ПАЛЯЧУ не го избраха за чинОвник в Белгия НО стана глава на ЕС!!!!!А това което говори доказва тъпотията му !!! и тези утрепки командват еропата ни

Като не си купувате буклука Ф 22 доброволно, щи ви го прадат насила.

тоз си проси призовка за разпит и си подритва здравната книжка.

Тъпоумний кретеноиде юнкерски! А досега как се подчиняваше, бе чифутска подлого??? Кой назначи тоя слабоумник за главен соросоид на ЕС????

Нямате предвид американските си приятели, имате предвид само Тръмп, лицемерино. Европа харчи голяма част от парите на работещите европейци за безхаберен калабалък от чиновници, за които правата краставица и щастливата кокошка е по-важна от ровещите в кофите. Голяма част отива и да се пълнят гушите на местните политически мафии, които докараха до нищото Гърция, Италия, Испания, Българи, арабските страни . И да ги пълнят с лавина от неграмотни, със съмнително минало мюсюлмани, готови за джихад.

Еми като я слуша войната на Европа е не избежна въпрос на време да бъде обезлюдена.

"...хуманитарната помощ също може да се брои за сигурност," Значи парите давани за "бежанци", т.е. трайно заселвани навляци, са пари за сигурност? При нас имаше предложение за нещо по просто - откривайте дюнерджийници, каза Той, Боко Банкянски!

Юнкер е една тухла в стената и както и другите политици от ЕС- нищо не решават .Простаците не помнят планът на Маршала а имат и смелост да расъждават !