Съставът на одобрената нова Европейска комисия

Европейският парламент утвърди новата Европейска комисия. Тя обаче не бе приета в първоначалния си вид.

Обратно в новината

Коментари - Съставът на одобрената нова Европейска комисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога все тази никаквица Сисилия Малмстрьом ще бъде Комисар в Европейската комисия? Тя провали цялата вътрешна политика и сигурност на ЕС и доведе до тази икономическа криза, която вече ще достигне до икономически фалит на ЕС? Напълно грешна политика водеше по отношение на вътрешната и външната имиграция.Дори не можеше да направи разлика за движение-местене на хора от държавите-членки на ЕС и тези от трети страни? Явно ще берем много ядове с тази НИКАКВИЦА.ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,ЧЕ ТЯ ИЗПЪЛНЯВАШЕ НА САЩ ПОЛИТИКАТА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА КОЛЕНЕ на ЕС.СЕГА НИ ОЧАКВА БЕЗРОПОТНО ДА ИЗПЪЛНЯВА ВАШИНГТОНСКИТЕ ПРЕТЕНЦИИ ЗА "СВОБОДНА ТЪРГОВИЯ" С ЕС. Юнкер е Дюнер! Нищо не става от него!

В материала са забравили да споменат, че, отхвърляйки кандидатурата на Аленка Братушек, брюкселци лансираха пред Словения за еврокомисар някаква своя троянска кобила - евродепутатка. Словенците обаче игнорираха натрапваната им кандидатура и показаха на ЕП, че или страната им няма да има представител в ЕК, или ще бъде представлявана от човек, посочен от Любляна, а не от Брюксел.

С тая ЕК е пълен абсурд.

ДАНО АМА НАДАЛИ НЯМА ДА СА ДУЛИЧНИЦИ И ОТ НОВАТА КОМИСИЯ КАТО ДОЛНИТЕ ДВАМЦАТА . Кери край Берлинската стена: Да не възраждаме Студена война .Край останките от Берлинската стена държавният секретар на САЩ Джон Кери отправи предупреждение да не бъде възродена Студената война. Кери и германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер призоваха да не се стига до връщане на тежкото разделение изток-запад заради сегашната криза в Украйна, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. На фона на лошото време в германската столица Кери и Щайнмайер посетиха една от малкото останали секции от Берлинската стена. Двамата подчертаха, че Западът не се стреми към конфронтация с Русия, и призоваха Москва да изпълни бързо условията на споразумението за спиране на боевете в Източна Украйна.

Кристалина Георгиева (България) - бюджет и човешки ресурси и заместник-председател на ЕК .......... Bylgaria ima razlaten budjet Bylgaria niama choveshki resursi.. * Bulgaria ima zamestnik predsedatel na nesyshtestwuwasht i newyzmojen syuz.... Praktika na absurda...

пасмина от нищоплавещи тунеядци с яки заплати и бонуси, плащани от тъпите европейци! позанетерсувайте се колко струва издръжката на един такъв боклук!

Съставът на одобрената нова Европейска комисия Сега ние какво трябва да коментираме, освен да кажем честито на избраните и както кби се изразил българина - блазе им.