Меркел обяви, че подкрепя Юнкер за председател на ЕК

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че подкрепя кандидатурата на Жан-Клод Юнкер за председател на Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - Меркел обяви, че подкрепя Юнкер за председател на ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една американска марионетка подкрепя друга американска марионетка. Надявам се германският народ да се сети за адреса на г-жа Меркел,като замръзне зимата в резултат на агресивната антируска политика на американското лоби европейски политици. Също така се надявам европейският бизнес да тропне по-силно с крак и това да се избегне за благото на всички нас.

Ако с другата ръка и по дупето се попочесва, Бих го поткрепила за Старейшина във ГРОБ ?

между бедни и богати да почне да се разтваря сега! Честито на спечелилите, бедните да го духат!

Сигурно е питала Боко дали може после се е консултирала с Чехльото и чак след това е взела това смело решение да подкрепи този чакал!

Pesh0

Каква е тази Меркел , да подкрепя и да предлага ? Питала ли е Мишока от европейска величина ?

"Тя припомни, че и дума не може да става изборът да бъде налаган от парламента." В края на краищата Станишев ще определи КОЙ?

Няма да се изненадам, ако се осъществи коалиция между двете големи ЕНП и ПЕС. Разбирасе този вариант е невъзможен в България с наличните лидери...

В България има ли народни партии и социалисти?

Заради лидерите, няма.

Според мен най - достоен за този пост е Станишев. В краен случай и Мая става. За всеки случай да предложат и Пеевски:)

Само в БОКо е надеждата на Европа...!!! БОКо отново и за пореден път "спИчели" изборите...!!! :::))) БОКо е приятел на Меркел...!!! :::))) БОКо - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕК...!!! - под това искане трябва да се обедини целокупна Европа....!!! :::)))

също.