Кабинетът опроверга твърдения за рекордна санкция от ЕК

Владислав Горанов и Томислав Дончев отрекоха, че България е застрашена от рекордна финансова корекция от ЕК по Програмата за развитие на селските райони.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът опроверга твърдения за рекордна санкция от ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой знае.

ще видим :)

за Порожанови в Афера....леле..

Престъпления по време на диктатура. Протестиращите винаги са луди.

естествено че ням ада връщат милиони - ще връщат милиарди тъпуняците - свищовската пръчка Горанов и габровският капут Дончев....

Лъжете, долни мръсници, всичко е лъжа като цялото ви управление, престъпници, бял да не видите!!!

Ще има ли едно голямо ''ОХИ'' към връщането на заемите към Е.С,като гърците а???Пили,Яли,Краднали,Депутатите ни и накрая''ОХИ''

FuckTheEU

Не бойте се, селяни (в добрия смисъл на думата), вожда ще бръкне в собствените си банкови сметки и ще компенсира! Той е истински българин и родолюбец!

Ей тези финансови интереси!тази година измислиха проекти за фурни в по обезлюдените села,тоест при 20-30 жители или дори 50 е много удачно местна фурна по проект,щото хлебаря такъв бизнес ще завърти,та свят ще му се завие.

Нашите министри винаги са имали странни виждания по отношение на законност и правов ред.

и двамата са страшно неприятни типове

е нали си имаме 20-30 милиарда заеми, какво ни притесняват няколко стотин милиона???? :D

естествено, че министрите няма да връщат милиони... милионите ги връщаме ние, с ниски заплати и пенсии.

Дончев, ако тези 250 милиона са огромна сума, то какво ще кажеш за ланшните 8 милиарда и таз годишните нови два милиарда кредити, които ни натоварихте? Кой ги измисли тези "брилянтни" ходове? Влади Мозъкът ли? Те в Свищов сигурно си мислят, че един милион е с 6 нули, а два милиона с 12 нули. Такова е образованието на финансовият ни министър.

хей, и аз съм учил в Свищов.. Ясно е едно, милионите ги връщаме ние, а не те.

Ти може да си учил, но не си тръгнал да ставаш финансов министър.

Томислав Дончев лукавия ,Владислав Горанов лицемера нямало да връщат милионите които задигнаха

милионите, дето сме краднали, няма да ги връщаме - нали ви е ясно!

Ще връщате и още как! Само че от вашите заплати до живот!

"подемос" ," сириза ", a в BG "Oвча Kошара" ...

Миро Мазното за три години мини-стер стана мили-онер. Кой ще му връща вересиите? Нали Боко (ДС-Правец) го "Бастиса"?

Няма такъв прецедент в българската история министър да е крал и после да е връщал.Няма.Вие ли ще сте първите.Много се съмнявам.Вижте за 26г.какви несменти богатства натрупахте,даже и тези дето само са се отъркали във властта.Вие сте всички без изключение г...ве.

това като самокритика ли да го приемем ??

няма да ги връщате. Както обикновено мие ще ги връщаме. Вие само ги крадете.

jingiby

Заглавие на статия в Dir.bg: "Министри: Няма да връщаме милиони!" Ало, Дир-а! Кога сте чули и видяли министър да открадне милиони и да ги върне?

Добре бе ..... ами АКО другата седмица от ЕК излязат с решение че ТРЯБВА да връщаме милиони ЕВРО .... тогава " е сега кво пра'йм " .... а бе тикви с тикви нагли и крадливи а ... и оня най голямата тиква ... нея кво ч пр'айм а ....

"Министри: Няма да връщаме милиони". Вие не, но ние Да! Защото вашите откраднати милиони са "защитени" в оф-шорките! И ние пак ще трябва да ви финансираме чрез "Буркан Банк" и "Тюфлек банк"!

Ще връщаме и заемите на тия дебелосерковци. И нашите деца и внуцище ги връщат.

Няма да връщаме милиони-ще ги връщате вие......хахахахах

Та случай налага ми се справка да направя за субсидии и т.н. защото напусках фирма която се занимава с земеделие. Официално се обърнахме към ДФЗ и въпреки че аз като съдружник имам право да получа информация, тя ми бе отказано . Това е ДФЗ, частно предприятие. В писмото ми отговориха че съм можел да ги съдя в 14 дневен срок ако не съм доволен. Та вие какво очаквате и това е по времето на ГРОБ 1, а сега сме ГРОБ 2 и е още по-зле ! Държава в държавата. За тва оня дебелак от Банкя се правеше на нечуващ и неразбиращ когато в Лондон го питаха за корупцията. Сега ни очаква тайничко комасиране на земеделската земя за да може дебелаците от ГРОБ да се намястят.

Ние сме по-яки от гърците! Няма да връщаме, а ще повръщаме! Ще повръщаме лапад, киселец и спанак сега, кисело зеле "зимъска, когато сняг запръска". Защото "няма безплатен обяд", го е казал някой си Тудор Живкуф, или неговият "мъсажист" на ушите, например?

Абе мутри герберски лъжливи. Кажете какво казва ЕК, а не вие. ЕК засега не потвърждава, но и НЕ ОТРИЧА, защото все още тече проверка. За разлика то вас, там първо се установяват фактите, тогава се говори.

То народът знае за вас,че няма да връщате откраднатите милиони,въпросът е че ние ще ги връщаме без да сме ги взимали.

ДА,МОЖЕ И ДА НЕ ВРЪЩАТЕ,НО ПОВЕЧЕ НЯМА И ДА ПОЛУЧАВАТЕ,ЗАЩОТО МНОГО КРАДЕТЕ!!!!!

Група жалки герберасти се обясняват,докато се чудят как да потулят поредния скандал

Немой мари, сума бял хляб фактурирахме, а сага и да връщаме!?!

"Докато сегашното правителство и премиер са на власт, не трябва да гледате на разкрити корупционни практики като новина, декларира финансовият министър. " Няма НОВИНА - това си е редовна практика - вече втори мандат!

Разгеле отдъхнах си, че трябваше да разпоря дюшека за да им ги върна!

Прави са.. няма да ги връщат ТЕ, а ще ги връщаме НИЕ. Те само са раздали парите и са прибрали "комисионите". Честните хора ще трябва да работят повече, за да връщат откраднатото от евробюджета, както и новите милиарди дългове взети от тези престъпници.

ВЕРВАМЕ ВИ.

Страхотна снимка на поредното ни Дете Чудо! Пред Герба ни. Предишното Дете Чудо-ЮПИ се наименуваше Велчиф, Милянчу Велчиф. (те така веке си гълчът по ингилизки) Блазе ѝ на тази земя, дето отглежда "таткиви юнаци"!

Кръв повръщам, пари не връщам!

Ми щом няма да връщате ... теглете още, а ние ще ви ги връщаме!Нали?

работят най-добрите експерти от ДАНС и ПРОКУРАТУРАТА. Нали е пускане на слух?

Ние за милионите не питаме, питахме за милиардите дали ще връщаме!

Естествено, че те няма да връщат! Ние ще ги връщаме!

Нека да чуем и ЕК, че нещо на тези не ми се вярва !

ТАКА НИ УСПОКОЯВАХА И КОГАТО ТРЪГНА ОПАШКАТА ПРЕД КТБ - ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ Е ОШУШКАНА , ЦЕЛАТА , ГОРКАТА !

такова крадене е в ДФЗ и тези частни мерки никой не ги контролира няма една къща за гости, която да приема гости там си живеят семествата на кметове заместник кемтове и високопоставени чиновници от ДФЗ РИОСВ РЗИ и прочие, проверки трябва на всяка една къща за гости, колите и яхтите турист не е стъпил на тях и няма да стъпи. това е безпардонно грабене на евро средства така се създава фалшиво усещане, че има напредък и развитие а в същото време такова няма щото туризмът не с е развива с къщи за гости и скъпи коли. трагедия е ама като няма държава няма как да се оправим трябва от вън да дойдат да ни проверяват

Нашите заеми са ,---''ХУМАННИ''. Заповедите от САЩ ,също са ''ХУМАННИ'', както и войните които водят по целият свят.

С каква измъчена физиономия е Горанката, как да не съжалиш? Нали за някакви си 2000лв стои там, а колегите му стават милионери? Те, ако чакат сигнал, парите ще са много повече от 250 милина.

ВАС спря действието на измененията към Наредба 11 за прилагането на мярка 214 Агроекологични плащания по жалба на Асоциацията на агроекологичните земеделски производители. Съдебното решение е окончателно и чрез него се защитават интересите на над 1300 стопанства, които изпълняват 5-годишен план за сеитбооборот и 90 % от които са с одобрени проекти през 2012 и 2013 г. От ААЗП искат оставката на Грудев и смяна на модела грудевци. Измененията към Наредба 11 бяха инициирани от заместник министър Васил Грудев и според редица специалисти, земеделски асоциации и стопани целта им е била да пренасочат средствата за екологично българско земеделие към кръгове от фирми около висши чиновници в МЗХ. Средствата по мярка 214 от ПРСР са предназначени за подпомагане на дейности, с които се опазва околната среда, подкрепя се биологичното земеделие и се запазва биологичното разнообразие. Според ААЗП промените в наредбата нанасят многопосочни и непредвидими последствия, от които ще пострадат хиляди земеделски стопани. От Асоциацията лично са получили уверение от представители на ЕК, че заради скандалната наредба евро-финансирането за селските райони ще бъде спряно.

Санкцията се предприема тогава, когато не е изпълнена правилно някоя процедура. Когато има злоумишлено действие, има корупция в тази система, освен санкцията, би трябвало да следва и съответният съдебен ангажимент и това е наказуемо. Тук става въпрос за административно наказание

Защо кабинета не се изкаже до края , а именно : Няма да връщаме милиони , ЩЕ ВРЪЩАМЕ --- МИЛИАРДИ !