Европейска асоциация: Задържането на журналисти показа притеснителни дефицити в МВР

Органите на реда оставят съмнение за държавен произвол и опит за ограничаване на медийната свобода, заявиха от Асоциацията на европейските журналисти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПП ГЕРБ е на Власт вече почти 10г. Дефицитите са твърде много,от където и да го погледне човек. Масата БГ журналисти са удобни-т.е.,повечето получават заплати от медиите на ПееФски. Къде е България по свобода на словото при Станишефф и сега,при Лойко-има,няма едни 70 позици назад.А във времето,уж сме мноооого напред с Демокрацията..... Димитър Стоянов е бил арестуван от ГДБОП.Наглото поведение на Шефът напълно кореспондира с нагласата,да става Главсек на МВР.Стоянов е бил включен в програма за защита на журналисти в Германия.А уж България е страна-членка на ЕС,в която,би трябвало да има върховенство на Закона....../бил е и единствен от 28-те страни-членки/. Президентът си го каза на БГ журналистите в пряк текст-въпросите им към него бяха за подписването на Указа за Маринов.Много въпроси по темата.Радев отговори,че ....и им каза,че когато техни колеги са арестувани от маскирани,тежко въоръжени полицаи,журналистите УДОБНО СА МЪЛЧАЛИ......Така е в днешна България,след 10г.

ПЪРВА ЧАСТНА БОРЧЕСКА МИЛИЦИЯ - пряко подчинена на Цв.ЦВ. и Б.Б.

Да подадеш сигнал до ГДБОП и след това да провалиш секретна полицейска операция, при която можеха да бъдат хванати по-големи риби - да ги ева тъпите професионалисти разследващи журналисти. Вместо да пищят като ущипани курви да се бяха извинили на ченгетата, които цяла нощ са стояли на секретен пост там. А и да ги питам какво правят по нощите там.

Потвърди се старата истина, че когато от някой нищо не става, той става полицай!

Както е в заглавието,,там просто бчкат едни момчета дето не им е мястото никъде другаде, освен...в панделата и не на никак малък процент на сто чорвка...поне 20.

ГЕРБ пак се оакаха яко...

След като ченгетата се издъниха сега се правят все едно, че нищо не се е случило, но вредата вече е нанесена. Първо, засилва се недоверието в органите на МВР, щом журналисти подават сигнал и ги арестуват, какво остава обикновените хора когато го направят и второ, това дава лош сигнал навън в Европа и не само там. С тази постъпка Бойко и неговите бандити ще се отдалечат още повече от Шенген, понеже едва ли западните държави ще приемат страна, която арестува журналисти които са подали сигнал за нередности.

"...засилва се недоверието в органите на МВР..." - че кога някой се е излъгал да има доверие на МВР?

Тези от МВР си остават милиционери, народонаселението си остава стадо овце, докога ще продължава тоя преход бе да е.. неговата ма...

Глупости дефицит. МВР е звено, което служи на организираната престъпна група ГЕРБ, тази група, която ЕС избра и подкрепя да управлява и контролира България.

Дефицити ли има в МВР ? Ама сериозно ли това е думата ? Не - има ЗАВИСИМОСТ на МВР от управляващата мутренска групировка герП, която зависимост им дава право да мачкат свободата на хората, които изваждат наяве корупционните схеми на близките до герП фирми ! Дайте имена - КОЙ нареди да бъдат арестувани, КОЙ изпрати полицаите да пазят унищожаването на документите и КОЙ не си свърши работата, след като журналистите са подали сигнал, че се унищожават документи ?

СИК+ВИС-2=ГЕРБ е МАФИЯ

Така е в държавата на ШИШИТАТА.

Умственият дефицит води до професионален дефицит. Не стреляйте по пианиста, толкова си може!

Мутренска държава, мутренска полиция

Прощавайте за тъпия въпрос,но вие ,уважаеми дирници, кога точно се сетихте,че има такава новина, та да я отразите? Няма такова лицемерие, трайте си поне докрай и си драскайте русофилските щуротии, никому значими, както ви диктуват, няма смисъл от включванията ви постфактум 24ч

Новият министър да депозира оставката и кандидатурата едновременно. И да се приемат. Следващия по ред, разбрахме ГЕРБ що за стока са.

се опитва да се прави на интересна, но са толкова тъпи, че горките дори не го осъзнават. Полицията не си играе на криеница и журналистическите "разследващи" тъпи номерца могат да завръшат трагично за тях. А Асоцияциата чула- недочула и недоразбрала се обажда ни в клин, ни в ръкав. Опитват се да се изкарат пострадали - е, след като толкова се натискаш, най-накрая ти се е случило. Чудя се, как не са "хапнали дръвцето" още там, на самото място.

То се разбра истина по сутрешния блок. Тия от Бивол са е гати копелетата да играят срещу страната си...

На тия от Бивол не бих прочел нищо повече. Игнорирайте ги. Това ще ги заболи.

Заради мафията на Борисов ще ни наложат санкции от ЕС.

Ще наложат санкции на баба ти.

ЕС разбра,че държава и мафия играят заедно.Полицаите задържат журналисти ,разкрили измами с еврофондове.Дори журналистите снимат полуизгорените документи и полицаите правят ареста,за да може фирмата да унищожи документите на спокойствие.

Полицията в България все още е в тъмните комунистически години.

милиционерите не знаят, че може да има разследващи журналисти, на тях им е казано, че всички медии са на мамин дебелян и те са спокойни

Какво става? Матросов на амбразурата? Няма указания? Много е на.рана работата? Не могат дори шефовете нищо да измислят?

И какво излезе накрая-активно мероприятие на "Биволь"?!

Преди 2-3 месеца горих непотребни документи във връзка с навлизането на защита на личните данни. Мога да заявя пред всички тук, че това е доста трудоемка задача и изисква доста време, за да може да се изгори всичко качествено. Всеки документ трябва да се извади и да се намачка, за да може да изгори. Ако се опитате да горите по много листа, без да са намачкани, те изгарят по края, след което почват да тлеят и накрая от самосебеси огъня се задушава и престава да гори. Направихме варел с дупки, за да може да изпада пепелта от хартията... За един ден изгорихме едвам един кашон с документи с размери 40х40х40 сантиметра. И тая работа не е лесна.

''Направо не разбирате как се работи в мвр""каза великия спиридонов за това че лявата ръка незнае какво прави дясната и че гл,секретар дето ще става и министър имал само едва ли не някакви ''координационни'' действия и не бил запознат какво става по другите брънки на силоваците???? Дори и след като толкова хора им казват че играят за мутрите и с мутрите когато имат облаги не ги накара да замълчат тотално..

Пернишко изпълнение - Разновидност на общата българска реалност.

В МВР текат постоянно 3 сюжетни линии които се преплитат- 1 Постоянен конкурс за идиоти - некадърници 2 Обслужване - закриляне на престъпния свят 3 "Лявъта ръка незнае какво прави дясната" или топ шефовете незнаят какво се случва в подопечната им служба /уж/ Всичко това естествено дава почти 0-ев резлтат в борбата с престъпността! При което основният приом за "борба" с престъпността е еквилибристика със статистиката! Цялата тази постановка обаче струва на българския данъкоплатец над 1 милиард лева! А отделно е цената която плаща за пораженията нанесен му от престъпния свят! Само в Холивуд могат да се похвалят с такива инвистиции за продкции!

PEYTSCH

Арестът доказва несъстоятелността на оправданието на ДжиПи-о...Гузен негонен бяга...А полицията защо не е арестувала и тия двамата от ДжиПи-о ?

Е защо да ги арестува - те са унищожавали документите, арестувани са само онези (журналистите), които са пречели на тази дейност ! Полицията не може да арестува някой от джи пи груп - всички знаем, че тази фирма е на златев и борисов, как така полицаи ще арестуват служители на фирмата на собствениците на България ?

Засега не ги убиваме, като в Малта.

След такъв инцидент, в противоречие с нашите евроатлантически ценности, задължително премиер-министъра на Република България веднага трябва да подаде оставка!... Не става само с карти и мачлета, трябва и акъл!

Премиера се подготвя за фото с тръмпчо след като САМ се избра да ходи при срещата на Президентите белким се докосне до лелеяната си мечта и този пост да овладее:(((((

Ако изнесеното в "Биволъ" до този момент е вярно, става дума за ужасяваща по размерите си корупция, стигаща до високи етажи на властта. А може би това да е само върхът на айсберга. Интересно ми е, дали прокуратурата ще се самосезира по случая. Имаше там някаква приказка за държава, мафия и кой какво притежава. Наздраве с обедната ракийка и салатка и не си го слагайте на сърце. Те, нещата ще се саморегулират и оправят. Ето, обещаха ни повишение на данъците. Ще има и за тях, и за нас.

Страната е тотално корумпирана и сбъркана отвсякъде. Населена е населена главно от тИрикати, мутри, мафиоти, бивши и бъдещи престъпници, нагли крадливи политици и псевдо бизнесмени, никой няма бъдеще в такава отровна атмосфера.

Ти от кои си от всички тези дето изброи. Хайде не ни приравнявай към собственото си жалко мислене...

вече нямам никакви съмнения, че румъняските са цъфнали и вързали! ей го, румънското журналистче, поради изчерпване на всички проблеми там, е хукнало към радомир, заедно с аверчетата си от биволЪ, за да оправя съседна България. хъш направо, бравос! също така, нямам никакви съмнения, че ако български журналист шурува като крадлив ром (да не се бърка с романец)нощем по румънските ниви, ще бъде посрещнат от доста злобните рум. полицаи с пита със сол и мед и ще му тропнат едно рум. хорце за изпроводяк... а колко се радвахте на пребитите френски командоси, в абсолютно същата ситуация-странни типове, шматкащи се нощем в чуждите нивя...

указания, троловете

Главният секретар на МВР(с РАНГ на ЗАМ.МИНИСТЪР) Младенчо (посочен за нов министър на вътрешните гешевти от "пожарникаря") НИЩО НЕ ЗНАЕ за самоволията на подчинените си!!!!???? Аман - от мафиозки приоми (при това ТЪПИ) за прикриване на золумлуците на мафиотското правителство !! Докога така ще е - прокурвотура, мизерни измамници и мошеници!!!

Не е казал Борисов, само него слуша той.

Мутроидната държава на престъпника Борисов! Интересно кой ли е казал на МВР да охраняват да не би някой да успее да спаси част от горящите материали. Уведомени са били Борисов, ГДБОП, и Цацата. Кой от тях е разпоредли да пратят 2'ма с бронежилетки да хванат журналистите вместо да хванат извършителите и да гасят огъня с доказателствата??? Цялата държавна администрация заедно с всички назанчени калинки идиотчета е мафия подчинена на Борисов и кръговете около него. Кой гласува за тия??????????? Оставка и съд за мутроида и джендъробандитската му шайка!

В МВР, както и да се е наричало във времето винаге е имало един единствен дефицит - на какъвто и да е ум. Нима някой нормален с акъла си би се хванал на такава служба.

И аз така мислех, но когато ми откраднаха личната карта, се убедих, че не е така. Напротив, свестни момчета, но беше преди ГЕРБ, подложени са на натиск, иначе знаят какво да правят. Дори само няколко месеца при служебното правителство го показаха, даже Цацаров се разработи тогава. България се управлява еднолично.

Това трябва да е новина номер едно за последните няколко дни, а не трима ударени от дъски в САЩ от ураган ! Брутална мутренско-милиционерска диктатура на прости чалгаджии и физкултурници, които използват родната ни полиция и прокуратура, за да си разчистват сметките с всеки, който им разкрива кирливите ризи ! Грозно и непростимо, а мълчащата журналя е съучастник в това ! Вечно ли ще е така бе продажници ?

Показателно е колко умствен багаж имат милиционерите в България! Добре че не беше нещо по-голямо, как ли щяха да се изложат!

Доста измислена история - от една страна реклама на никого неизвестен сайт "Биволь" с журналисти с физиономии на престъпници, от друга страна т. нар. "Гном" - с опит за политическа атака срещу ръководството на МВР. Атанас Атанасов да се яви на избори и да получи достатъчно гласове, а не само да дрънка врели-некипели.

Не е измислена - не е отразена ! Подали са сигнал срещу далавери на Джи Пи груп и са арестувани заради това ! Сайта Биволъ е единственият политически необвързан с никоя партия сайт за новини в България, но е нормално, че неграмотни герберасти като теб не го знаят - ти друго освен изказванията на един пожарникар и прост физкултурник не четеш !

Не не са арестувани заради това ,че са подали сигнал,а че са били на местопрестъплението когато са дошли полицаите.Попитай адвокат и той ще ти обясни как се процедира в случая.Ако журналистите са се и дръвчели ,малко им е било.

троловете