Европарламентът одобри 1 милиард евро финансова помощ за Украйна

Остават обаче опасенията за темпа на реформите и борбата срещу корупцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква част от тези пари ще плати българският данъкоплатец, за да могат фашистите да си разиграват коня? Всяко едно евро трябва да отиде при болните, а не при тези. Как са гласували нашите европутати?

" Евродепутатите настояват заемът да бъде обвързан с напредъка в борбата срещу корупцията " КАКВООООО ? Вие либерасти с корупцията в Брюксел не можете да се оправите , та до незалежната опряхте ! Я си кажете направо - отделихте едни пари за "усвояване" от ваши хора , срещу съответната комисионна разбира се !

За Украйна, задушена от корупция и върлуваща мафия се дават ей тъй 1 милиард?! Нито са членове на ЕС, нито ще станат. България се гърчи на опашката на Европа, внася си редовно вноските и изпълнява чинно всякакви безумни щения на ЕС, но на българите се предлага среден пръст! С тези пари за Украйна(вкл. наши пари) гадовете узурпирали ЕК директно наливат масло в огъня на войната която водят украинските фашисти срещу мирното население в източната част на страната! Освен това имат наглостта да говорят за мир, човешки права, правова държава и борба с корупцията?!

имат нужда. Все пак война водят...

То па все едно ЕС не е един СССР!

Не е забавно, роб до гроб! Сега вече ресурсите на украина се цоцат "демократично", но от западните "приятели". Тъпаци са украинците, парите няма да стигнат до народа, най-много за заплати на войниците да мрат по фронтовете.

под мен. Европейският съюз ще вземе от Украйна един МАМУЛ!

само един пример. Преди около 10-на дни гледах как се приемат законите в тази " държава " Украйна. Един Петя " слатните зъбки " дава посоката , друг някой от близкото обкръжение плаща на парламентарните групи една камара долари и с мнозинство закона е приет и това е доказано с думите точно на бизнесмена олигарх който е плащал сметките на Петя " Златните зъбки ". Същият сега олигарх сменя страна след страна по земното кълбо защото го търсят в Украйна с цел да го .... , защото горкият е направил грешката да сподели вътрешни подробности за Царя Петя и гнилите дебри на Украйнската политическа класа. На " държава " в която политическата класа е заместена от мафиотизирани структури и се управлява еднолично на семеен принцип да се гласува от ЕС 1 милиард евро помощ е меко казано престъпление, но ЕС не се интересува на кой дава а е важно какво може да вземе. Пореден Европейски позор....

Къде ще отидат в Донбас за оръжия и у джобовете на Порошенко.

Колкото по- рано една страна е излязла от икономически съюз с Русия и е влязла в икономически съюз с Европа толкова е по- богата. Класирането е следното - Вишеградската четворка , Румъния, България, Украйна. Руснаците изсмукват ресурса на сателитите без да дават обратно почти нищо. Такава е статистиката.

Фактите са следните: Колкото по- далече от колониалните кочини, толкова по- стабилно развитие. след преврата в Украйна, ассоциирането на Украйна и налагането на юросанкциите на Русия, стойността на рублата е намаляла два пъти, а на гривната- четири пъти. Изводът- помощта на европа е два пъти по-лоша от нейните санкции.

Това са пълни глупости. Именно това е проблемът на СССР. Давам и съответен пример и за Африка. Най-нормалните държави в Африка са португалските колонии. Партугалия е най-бедната колониална държава. Има изследвания и разяснение в масачузетския за 90% от хората на планетата са "овце"....

Позор

50млн или 40 млн по 25евро на човек... чии сметки оправят всъщност???

ей, алкаши, понеже ме мързи да го препиша цялото, що не си го прочетете самички? не е сложно дори за русолюбски тъ.паци! пишеш следните буквички в същият ред: стопанство на украина! после четеш! и си скубеш косите от русолюбска ярост!

....като начало майдановците трябва да върнат властта, взета с подкрепен директно от САЩ преврат.

а комунделите дето заграбиха властта в русия през 1917г,трябва ли да я върнат, или не??

Като начало Путин трябва да освободи Крим и Донбас и да изплати възстановяването на региона и кръвнина за хилядити избити украинци и пътниците от Малайзийският самолет свален от руски войници!

Путин се отказа да ги храни тези фашисти, затова брюкселските бюрократи ще бръкнат в нашия джоб. Честито на печелившите ...

Как ги храни Путин украинците? С кушуми и бомби ли? Европа няма да му позволи да изнудва която и да е държава или народ!Вижда ке ,че Европа съвсем не е изоставила Украина както се мъчат да ни внушат путопроститутските тролове

Има и добра страна! Украинки на промоция!

ревете ли русолюбци? ревете си алкаши нещастни! това е само началото на края на раша!

А бе, ти защо не си в кръчмата да си пиеш хонорара от чичо ти Сам? Изплю си жлъчта, прибра мангите от Сорос, сега ти е време за дрогата, че следващия "София прайд" е чак след една година!

тъпи, не брой чужди мангизи! който брои чуждите пари цял живот си остава сиромах! аз ние си пия парите в кръчмата! аз прибирам в кръчмата парите на неудачниците като тебе

Оли, единственото което виждам е как наши пари се дават на шайка престъпници. В главата ти има два бръмбара които се бият и ти смяташ че това са мисли.

ваши пари?! смо.тльо, цял живот си на социални! какви твои пари бе лумпен?!

манго, това да не си ти и чааветата.

Заробването на Украйна върви с пълни темпове от европейските банки !

И кой ще се бори с корупцията в Украйна, Порошенко ли? Ако не беше трагично, да ги наречеш смешници тези от европарламента, ама те станаха убийци.

Яд ли те е червено тролче? Нека те е яд.

Не, жал ми е за украинския народ, жал ми е за всички народи, ограбвани от мафията, която пък се подпомага от политиците на шепата държави с най-големите икономии. Туй-то.

"...ЕС е най-големият търговски партньор на Украйна..." Руснаците твърдят, че доста отдавна по техните магазини няма нищо украинско. Затова пък ние взехме да се пълним със стоки от укрите. Майонеза, халва, представете си. С текст на български, произведено в Украйна обаче. Бях се изкушил от една дъска за гладене, красиво опакована, на син фон жълтите звезди на ЕС. Сделано в Украине. Е, взех я и даже изхвърлих и касовата бележка. Викам си за 60 лв едва ли ще е много смотана. Сгреших - смотана отвсякъде, краката и се разкекерват като на дащна украинка във всички посоки. За нищо не ставаше и още същия ден я изхвърлих... Защо ли ЕС трябва да се грижи и да пилее пари за страни извън ЕС?

Май не си разбрал. Това не е дарение, а ЗАЕМ и най-вероятно си има лихвен процент. Укранинците биват заробвани и ще има да връщат тези пари с десетилетия......

дарение е.

С тези папи армията и фашистките отряди ще продължът да избиват мирни граждани в Донбас....

Това е грешка, защото така стимулират и други хунтаджии и превратаджии по света.

1 млр. са пари,които комунягите от раша дават на 85млн. души за 10г дето са на купонна система

Не си съвсем прав. Конунягите от Раша държат 100 млрд. долара в американски дългови облигации в подкрепа на милионите американци.

Подпомагат фашисткия режим с още един милиард?Ще ги откраднат още във въздуха!Те затова и държат властта с кръв и насилие , за да им снасят ЕС и САЩ златни милиарди!

Schilo

и тези са на изкуствено дишане. А са едва в началото....