Искат имунитета на Марин Льо Пен и за финансови машинации

Европейският парламент започна процедура, която може да доведе до отнемане на имунитета на Марин льо Пен - евродепутатка и кандидатка за президент на Франция.

Обратно в новината

Коментари - Искат имунитета на Марин Льо Пен и за финансови машинации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубу де, ама нали френските съдии искат да й се свали имунитета....

В НЕЙНО ЛИЦЕ,ЦИОНИСТИТЕ ВИЖДАТ ПРОВАЛ НА ПЛАНОВЕТЕ ИМ ЗА ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД ЕВРОПА!!!

Шаломов, какъв е? Про или Анти? :))

Евролиберастите са в паника и сега ровят из цялата кочина... Не ви ли прилича на обвиненията срещу Асандж за "сексуални посегателства"...

Прилича ми на обвиненията срещу Сидеров!

Целта: Да не се допусне льо Пен да бъде Избрана за Президент.

Айде да оставим французите да си изберат когото искат и да не горещим много, а? Който е направил лоши инвестиции да пие една студена вода.

Много решителна изглежда мамата на френската нация! Впечатлен съм. Само един шмайзер в ръката липсва. Алтернативно- сърп и чуккк.

...ха ха брюкселските зелки се насраха от страх !...точно те ли ще раздават правосадие ?...та те са наи-корумпираните !

правосАдие? правозелие?кривомагданозие?

Много е интересно да разгледаме какъв е този страх и да го квалифицираме,защото този страх е на път да стане нарицателно име -ето на мен ми идват такива квалификации - брюкселски чиновно-бюрократичен,евроатлантически,еврогейски,либерално -тлобалистки,страх на гузната съвест!Но пред всички тях трябва да има едно прилагателно-панически!

Ако не бе взела пари от Хуйло, сега щеше да получи възможност да свърши нещо полезно..

Оказа се сдухана крадла, на която няма да и минат номерата. Не само се оттегля от партията си, но скоро ще изчезне и от политиката.

Ей, жалко. Ще останат без Майка на нацията...

На нацията й се * майката ..

Тва ли е Голямата спасителка на франсетата?

Уплашиха се! Такъв страх ги гони,че няма накъде. Нали са сигурни в победата на тяхното протеже на втори тур?Тогава защо правят така? Искат надбягване с един кон! Тази процедура такава шега може да им устрои,че да им се доплаче!

Фашисткият Вермахт в Брюксел отново поврръща фекалии

Фалшивата западна демокрация е опасна за народите. България е абсолютен факт. Пълна ликвидация във всяка област. Бедност и безпаричие.Никой не може да предложи сам кандидат и да гласува за него. Предлагат го мафии, наречени партии. От др. страна парламент, произлиза от парларе-плямпане.

Брежнев навремето поне пипаше с мека ръкавица и цалуваше татито :) Спорет мен са побеснели и си испускат нервата. Нещо там е ноо на кантар, щом са толко нервни. Ас мислим, че банките са празни и че са ноо нервни щото искат да смучат. Льо Пен се кани да им отнеме биберона и те сега реФ и плаЧ ......

Всеки, който краде от ЕС е Робин Худ виждам. Това, че не дава на бедните няма значение... :)) Пичове, подкрепяте я защо и вие бихте крали като нея. Няма лошо. Все пак така бяхме възпитани в "доброто старо време". Държавното е общо, важното е да си на по-сгодна позиция, за да докопаш повече. И да, 28 години демокрация не е имало. Просто 27 години Партията не е едноличен господар. Правете разлика. За да има демокрация, трябва да има свободни хора.

А къде по света има демокрация?

При мен!!! Некой да има нещо против? А???!!!

Е, в Русия! Къде!?! Ама там е истинска, а не като тая измислената в ЕС. Или САЩ. Или Канада. Или Австралия...

Всеки който ги критикува еврогейците ще бъде третиран като ''крадец, лъжец, манипулатор'' макар неговите действия в тази посока да са много по малко от колкото на тия дето врякат по него..

Почва да прилича на болшевишки репресии

Абсолютно същото. Сега ще я приберат в 4 сутринта със закрита черна кола и след 6 месеца ще си признае, че е била шпионин на САЩ, Русия, ИД, Северна Корея и Вануато. А след това ще я застрелят и ще пратят семейството й да реже дърва някъде из колониите на Франция. п.п. Приятели на Маркон ще се нанесат в хубавия й апартамент в Париж.

Много интересни неща се наблюдават. Фион беше първи в предиборната надпревара. Извадиха му компромат и го отстраниха. Втора беше Льо Пен. Публикувала снимки за жестокостите на ислямска държава. Френският парламент щеше д аи иска имунитета, но все пшак не го направи. Зартова пък Европейският парламент се вкл'чва в играта. И така, домато остане само третият, който е човек на САЩ. За него - само хубави неща. Забрави се, че по време на краткото му министерстване, заради реформите в икономиката на Франция, които започна, имаше бунтове по френските улици. Сами си направете извода за стратегиите на САЩ, за дългите им пипала и за техните помагачи.

напоследък май ти е много мъка за ердоганя,фес се тура лесно:)

Жалки еврогейски същества! Какво падение! Тотална подкрепа, нерегламентирани поздрави за единия кандидат и натиск върху другия! Трудно би могло да стане, но по-справедливо ще бъде льо Пен да стане президент.

тия са по зле и от наште политици бе

Как да коментираш даже такива активни мероприятия! ЕвроГЕЙския съюз си е изчадие на злото, всичко е нагласено както виждате, а иначе милиарди се крадат от еврогеийските фондове за подчиняване на корумпирани местни "правителства" като мутрата, огито - герджика, реаниматори и останалите все комуняги...

АМА, ТВА СА ГЛУПОСТИ, ТЯ КАТО КАНДИДАТ ЗА ДЪРЖАВЕН ГЛАВА Е НЕВЪЗМОЖНО ДА И СЕ СВАЛИ ИМУНИТЕТА, 6 МЕСЕЦА ДОКАТО НЕ МИНАТ, ДОРИ ЗА ТЕЗИ 6 МЕС, ЧОВЕК ДА УБИЕ С ПРЪСТ НЕ МОГАТ ДА Я БАРНАТ, ОСВЕН АКО НЕ И ПРИЛАГАТ 100000 ПРОЦЕДУРИ, КОЕТО ГРАНИЧИ С МАЛОУМИЕТО !

Либерастите ще направят всичко възможно Льо Пен да загуби а да си сложат оня обратния Макарон с дъртата жена за президент.

ТЕЗИ СЕ НАСРАХА ЕС, РАЗМИРИСА СЕ !

не мирише от ЕС. Огледай се около тебе, а после си смени гащите, тъп руски троле

Е, АК ДО СЕГА ОТ 5 ГОДИНИ, НЯАМШЕ ПРОБЛЕМ ЗА ЛЬО ПЕН И ТОЧНО,АМА ТОЧНО В ТОЗИ МИГ И СЕКУНДА ПРЕДИ 2 ТУР НА ИЗБОРИТЕ ИЗЛИЗА ТАКАВА НОВИНА!????? ХАХАХА

МАЛЕЕЕ СТРАХ

Голям страх, бре евромафиоти...

хахаха чафутите нещо ша скъсат синджира:) вече стават смешни и скоро ще бъдат ликвидирани за последно. просто мустакатия симулант не си е свършил работата наистина:)

Ами Марито нали е социалистка ! Какво очаквате друго....

Ето че и във Франция, съдиите са предатели, които работят против народа! Той защо Ердоган почна да чисти от съдебната система първо - там има най-много национални предатели! В БГ положението е същото!

Айде сега магистрала Тракия, Натфиз и т.н., сценария е ясен

Ако Льо Пен спечели,тогава какво ли ще прави ЕС ? Те затва си имаме брекзит.

ше спечели ама когат' пръдне гугутка

Кой ще и позволи да спечели??Та ако изборите решаваха нещо такива като евродебилите до сега да са ги забранили и обявили за тероризъм спрямо демокрацията им...Еврогейците още си хапят задниците че изпуснаха брекзита и сега са много по бързи в действията си,,

Не, ЕП и ЕК не се намесват в политическия живот на независимите държави членки .... те просто го диктуват.

изнудват !

нейсе,стана ясно защо англия напусна еврейския съюз,заради злоупотребите на марин льо пен !