Над 200 са вече жертвите на студовете в Европа

Студът взе 218 жертви в Европа от началото на седмицата, като заплашва да причини смъртта на още хора в Украйна, Полша, Русия и Румъния. Температурите в Източна Европа се понижиха до минус 30 градуса. Най-много са починалите в Украйна - 101 души.

Обратно в новината

Коментари - Над 200 са вече жертвите на студовете в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кофти, много кофти в третото хилядолетие, в 21-век, и то в Европа уж, да има толкова хора, измрели от студ, глад и мизерия. И това се съобщава като нещо едва ли не нормално. Да ви е.а и демокрацията, и човешките права и Европейските ви ценности!

Присъединявам се.

Започва новата ледникова епоха! Хора(цигани), бягайте на юг, като си оставяте личните карти на границата. Те повече няма да ви трябват. Тук ще е замръзнала земя.

Да ти кажа шега-шега ама май ще се окаже истина...полюсите май се изместват. Седя си аз сега с пуснати щори в Лондон, че слънцето ми грее. 1 градус е вярно, но повече от -2 не е било тази година тук. От Норвегия пък приятели ми казаха, че за първа година езерото до тях не е замръзнало. Даже било толкова топло, че миналата седмица ходили за риба!!!

Пускат студа за да отвлекат вниманието на народа от гнусните инсинуации на оправляващите герберасти

Да вземат Боко Тиквоча да им лови и на тях снежинките.

Абе, нали имаше глобално затопляне? Или го има колкото има птичи, свински и риби грип... Как ли още ще промият чалгаджийските ни мозъци, за да направи Запада още пари.

Ама си прооооост. Защо все едни и същи хора пишат, едни и същи простотии по форумите? Вземи прочети малко пък после пиши. "Глобалното затопляне" е термин, който предполага разтапянето на ледниковата обвивка на полюсите и причинява резки промени в климата- каквито наблюдаваш сега. Аман от хора, които разбират всичко буквално .