Коментари - Европа с послания и призиви към Китай за Русия, Украйна и войната | Днес.dir.bg

Европа с послания и призиви към Китай за Русия, Украйна и войната

Санчес отиде в Пекин, за да каже на Си Цзинпин, че подкрепя мирния план на Зеленски. Борел заяви, че Поднебесната не може да е посредник за мир

Обратно в новината

Коментари - Европа с послания и призиви към Китай за Русия, Украйна и войната | Днес.dir.bg

Коментари

Коментара ми го няма не ви изнася плъхове

SirBob

За всички е ясно, че ЕС е просто пуделът и клакьор на САЩ и не е никакъв фактор в международните отношения, поне спрямо големите сили. Така че какво били казали Борел или Макрон едва ли интересува някого наистина. Особено Си или Путин.

SirBob

Браво - гледам ботовете са се активизирали да цъкат минуси. Е, това не променя нещата по същество :))))))

Колониалистите са силно притеснени. Това, което се случва, че е на път да бъде разрушен новия неоколониален ред. Добрия стар колониализъм, но изкусно маскиран с фалшиви понятия и имена. Опитаха да колонизират Украйна. Сега са на път да бъдат не просто изхвърлени, но и изритани от там. И то пред очите на всички други колонизирани държави, което е твърде лош пример. Доказал се като заразен. Вече много държави не желаят в името на демокрацията да споделят с колонизаторите ресурсите си. Това се обръща в трагедия, защото така наречения Запад, особено европейския се намира в силно амортизирани територии, с изчерпани или оскъдни природни ресурси. А сега не могат да си набавят евтини ресурси. За техните икономики това е смъртоносно. Да не говорим, че всичките тези, възвеличали се като Г7 са затънали в дългове. И дефицита по БВП почти на всички е над 100%. Украйна е един малък спасителен пояс, да я оберат и изцоцат колкото могат. Ами после? Следващата за изцоцване. Да ама вече Русия им троши зъбките и им вади ноктите в Украйна. Нямат ресурси да нападат и ограбват други държави. От столетия, западът се прехранва от награбеното . В момента, този "свят основан на правила" се руши. Свят в който едните да грабят и да живеят на гърба на другите, а другите да си мълчат, иначе не е демократично. Свят, в основата на който са измамата, лъжата и лицемерието, като морални ценности. С тотално подменено значение на думите. И пищят отчаяно.

SirBob

Добре казано. Янките сами се поставиха в цайтнот.

Жалки напъни на един европедал да променя позициите на хората!

Ще получат жълти яйца за Великден!

Си само ще им се усмихне на безсилието и ще продължи ида прави, каквото си е наумил. Тези малоумници що си мислят, че някой ще си губи времето да ги слуша?

Общо взето театърът е, че беше изработен и предложен мирен план "от името" на Китай, с което се подсказваше и даваше възможност Китай да бъде гарант на мира - не България, не Турция, не ЕС и не УСА - първите две са незначителни, вторите две са компрометирани изцяло. ЕС не приема тази ситуация и иска войната да продължи, а ЕС говори от името на УС. Май ЕС и УС не оставят добър изход за Украйна - Зе ще бъде последния украинец, колкото да подпише капитулацията.

Испанеца като пратеник на американския империализъм ли е или е пратеник на американския конгрес? Което изглежда е същото.

Някой си позволява да манипулира мнението на потребителите в сайта

Не си позволява, а редовно ги практикува манипулациите. За две минути 60+ минуса са невъзможни.

Вчера един китайски журналист пита зам председателя на ООН: “САЩ не са ли разположили военни сили в Сирия в нарушение на устава на ООН” Онзи се правеше, че не знае да има такива сили там. Беше много мило

Сороска утроба подобно на Труда, наш Кире и т.н. Нека войната дойде до испанските граници и тогава в целият им блясък ще видиш колко струва подкрепата за украйна.

Значи,, мир няма да има! Това казва "Европа"! Русия да "върне" нещо, което е нейно, а природните й ресурси на нефт, газ, злато, редки метли, да ги ползват всички, ако може, почти безплатно! Честито, на Европа!

Нооо Путин им каза да, АМА НЕ. Затова всички вият като койоти срещу луната.

Не ставайте смешни! Кой го брои този ЕС, бе?!

ЕС вече е политическа нула. Китай много повече би се съобразил с искане от албанските ръководители

Скимти на Китай по заповед на стопанина. Колко жалко джендърско поведение

Санчес подтиска Каталунците по същия начин както Украйна не разреши на Донбас да станат автономни. Китай иска да прибере Хонконг и Тайван, както Русия прибира Донбас, така че Санчес няма шанс, каквото и да бръщолеви. Никой няма да му обърне внимание.

Тоя испански тъпанар Санчес, чува ли се изобщо какво говори? Това са пълни глупости, първо върнете сръбската област Косово на Сърбия и тогава може да се обсъди нацисткия план на зеленото джудже в Киев

Уьас! В ес са се настанили да управляват пълни дебили!

Яко манипулиране на вота! Съжалявам, че написах коментар!

Ако имаш да споделиш нещо, прави го! На плюсовете и минусите не вярвай и не им се връзвай! Случвало ми се е, пиша пост, изпращам го, и той се появява с няколко десетки оценки. Многото + и - дават сигнал, че статията е интересна, много хора я четат, изгодно е да се пускат реклами в нея. Та тези оценки са за рекламодателите.

Аз пък мисля, че лъжеш. Или се заблуждаваш. Тези + и - се получават твърде тенденциозно и в определена посока. За тава се опитваш хитро да ни преметнеш. И да се направим, че не се случва нищо. А незнаещите няма как да не им се връзват. Стандартна измама. Американска е. А ДИР са с ИТ гола вода, не могат да си осигурят сигурността на сайта.

Това е резултатът от политиката на САЩ в Европа . Безволеви, безродни плужъци за президенти и еврокомисари пълзящи в краката на Ердоган, а сега и на Си Дзинпин .

Украинският план няма как да се състои.Той предлага като условие за преговори изтеглянето на Русия на граници от преди военните действия. Нещо, което никога няма да стане. Разглеждането на такъв план е чиста загуба на време и тия, които искат неговото разглеждане явно не искат решаване на проблема с преговори.

Подлоги и гниди. Ще нареждат те? Съсипаха икономиката на Европа.

Ебати наглеците, едни могат да подкрепят, а други не...

Този пък макрон, толкова смешен и нелепо изглеждащ човек. Как се стигна до това положение, Европа да има за водачи безлични жалкари?

Неназован висш китайски правителствен служител е приет по спешност в болницата. Причината - три дена не може да спре да се смее като се запознал със очакванията на ЕС от срещата.

Педро да каже нещо за Барсата, че нещо я увапцаха напоследък и за тото 1. И как е далаверимпекс на испански

Идната седмица щял да ходи? Нали тази беше с фон ден Лайден там да размахва пръст?!

Много ме срамуват Еврогейците!

Удрете братя украинци агресора къде как може

Ванка, иди помагай на братята си. На топло и тихо всеки може да подскача. Докажи се, като мъж.

Исплашихте Путин и го обрекохте на глад само на черен хайвер , Си и той в ужас като вижда какво се случва с другарчето му , Белоруския се състари милия до неузнаваемост , но най-странното е , че никой не се кара на Ким , а той най-много не слуша ?!

Да ви кажа ли мирната формула на чифута Зеленски писана на бюрото на чифута Шорош? Русия се изтегля от Улраина, предава на фашистите всички територии населени с хора с руско самосъзнание, подарява Крим за ядрена база на НАТО,предава Путин на МНС за престъпления срещу човечеството,плаща репарации на Украина в следващите 50 години,назначава Навални за президент, а Худорковски за губернатор на Сибир.Разоръжава се,закрива си армията и си унищожава всички ядрени ракети.Разпада се на отделни малки държавици, започва да пише на латинската азбука, забранява и преследва православието, прославя хомосексуализма и трансхуманизма, наркотиците,сексуалната експлатация на жени,педофилията.Хммм мислит ли че розовите сънища на чифутите ще се сбъднат????

пропусна секс с животни, в испания е разрешен със закон

Забравили сте установяването на американски военни бази... Където има такива - всички са послушни.

Тъпия хохол с минусчетата пак се нашмъркал.....малкопишковец

МИНУСИТЕ - Тайното и ПОСЛЕДНО оръжие на " демокрацията " и " свободата на словото " !! Всичко се върти драги ми джендърчета - Вървим към ЗАНУЛЯВАНЕ и после пак отначало : " И в началото бе словото " !!!

Урсула отиде да " предупреди " и да дава тон на Ердоган в Анкара и той я сложи да седне като прислужница в ъгъла на дивана ! Макрон се е надървил да назидава и предупреждава " Китай за не знам какви си последствия - На него обаче СИ може да НЕ му посволи и да седне даже !!

От размахване на пръст преминахте към послания а не след дълго и към молби.

Каква Европа бе, тези за Си са като гниди, не е решил - не ги е смазал.

Си не се кланя на зеленият шут! Така, че фукоф!

Това либералите не ги разбирам. И не искам

подобна реторика имаше след потушаването на студентските протести, и санкции, и ембарго, но Китай даже затегна положението, това което стана в Източна Европа в Китай не се получи

Тримата глупаци

Европейският съюз приключва до 10 години. Това е Вавилонско сборище, в което интерес да присъстват имат само старите членки. За новите е диктат и скубане. Една по една членките ще помнят да напускат това гнездо на плъхове. Втора ще е Унгария

Санчес що не дава на Каталуния независимост а ходи да си вре гагата де не му е работа Крим Русия ша разделя... алооуу оправи си баскире и Каталунците уйоо!

Тия пък какви са и кой ги бръсне за слива? Някъф борелчо седнал да се репчи на Китай. Смех.

ОТ НОВИНАТА:"...Те включват настояване да бъде възстановено териториалното статукво в Украйна отпреди руското анексиране на Крим през 2014 г...." АЗ:"А защо да не бъде възстановено териториалното статукво направо отпреди разпадането на СССР през 1991 година?

Европа -в лицето на един бабоеб,и един завършен алкохолик с една майка на седем деца,но главна(не глава) в европарламента,ще учат глава на държава с 3000 история и 1,5 милиарда население как да се развиват:)))Тези знаят ли къде отиват и с кого ще говорят???

Ти си малоумно магаре нищо повече

Най-накрая да вляза в контакт с един "умен"европеец :))))

При жертвите които е дала Русия и да върне територии това просто невъзможно най вероятно те ще дадат още жертви но това няма да се случи.

Тея на снимката имат явни признаци на психично болни...по изглед не за друго...

Войната в Украйна ще спре в минутата, в която Китай обяви, че ще подкрепи военно Русия ! А с тези си действия европейските лидери ускоряват датата, на която това ще стане !

подкрепи военно рушия ама утре - да не ги е евал луд...китай имат други интереси например тайван, иначе ще цицат евтини ресурси от гламавите рушнаци - тва е сигурно

Китай ще подкрепи Русия аа Украйна, а Русия ще подкрепи Китай за Тайван.

Санчес говори небивалици, Борел му приглася, Макрон и той. САЩ явно не разбират, че изхода е един на Русия, руското, останалото на Украйна и край на войната. Създават само главоболия на Си.

с дрогарят путю е свършено.

Коментари - Европа с послания и призиви към Китай за Русия, Украйна и войната | Днес.dir.bg

Европа с послания и призиви към Китай за Русия, Украйна и войната

Санчес отиде в Пекин, за да каже на Си Цзинпин, че подкрепя мирния план на Зеленски. Борел заяви, че Поднебесната не може да е посредник за мир

Обратно в новината

Коментари - Европа с послания и призиви към Китай за Русия, Украйна и войната | Днес.dir.bg

Коментари

Коментара ми го няма не ви изнася плъхове

SirBob

За всички е ясно, че ЕС е просто пуделът и клакьор на САЩ и не е никакъв фактор в международните отношения, поне спрямо големите сили. Така че какво били казали Борел или Макрон едва ли интересува някого наистина. Особено Си или Путин.

SirBob

Браво - гледам ботовете са се активизирали да цъкат минуси. Е, това не променя нещата по същество :))))))

Колониалистите са силно притеснени. Това, което се случва, че е на път да бъде разрушен новия неоколониален ред. Добрия стар колониализъм, но изкусно маскиран с фалшиви понятия и имена. Опитаха да колонизират Украйна. Сега са на път да бъдат не просто изхвърлени, но и изритани от там. И то пред очите на всички други колонизирани държави, което е твърде лош пример. Доказал се като заразен. Вече много държави не желаят в името на демокрацията да споделят с колонизаторите ресурсите си. Това се обръща в трагедия, защото така наречения Запад, особено европейския се намира в силно амортизирани територии, с изчерпани или оскъдни природни ресурси. А сега не могат да си набавят евтини ресурси. За техните икономики това е смъртоносно. Да не говорим, че всичките тези, възвеличали се като Г7 са затънали в дългове. И дефицита по БВП почти на всички е над 100%. Украйна е един малък спасителен пояс, да я оберат и изцоцат колкото могат. Ами после? Следващата за изцоцване. Да ама вече Русия им троши зъбките и им вади ноктите в Украйна. Нямат ресурси да нападат и ограбват други държави. От столетия, западът се прехранва от награбеното . В момента, този "свят основан на правила" се руши. Свят в който едните да грабят и да живеят на гърба на другите, а другите да си мълчат, иначе не е демократично. Свят, в основата на който са измамата, лъжата и лицемерието, като морални ценности. С тотално подменено значение на думите. И пищят отчаяно.

SirBob

Добре казано. Янките сами се поставиха в цайтнот.

Жалки напъни на един европедал да променя позициите на хората!

Ще получат жълти яйца за Великден!

Си само ще им се усмихне на безсилието и ще продължи ида прави, каквото си е наумил. Тези малоумници що си мислят, че някой ще си губи времето да ги слуша?

Общо взето театърът е, че беше изработен и предложен мирен план "от името" на Китай, с което се подсказваше и даваше възможност Китай да бъде гарант на мира - не България, не Турция, не ЕС и не УСА - първите две са незначителни, вторите две са компрометирани изцяло. ЕС не приема тази ситуация и иска войната да продължи, а ЕС говори от името на УС. Май ЕС и УС не оставят добър изход за Украйна - Зе ще бъде последния украинец, колкото да подпише капитулацията.

Испанеца като пратеник на американския империализъм ли е или е пратеник на американския конгрес? Което изглежда е същото.

Някой си позволява да манипулира мнението на потребителите в сайта

Не си позволява, а редовно ги практикува манипулациите. За две минути 60+ минуса са невъзможни.

Вчера един китайски журналист пита зам председателя на ООН: “САЩ не са ли разположили военни сили в Сирия в нарушение на устава на ООН” Онзи се правеше, че не знае да има такива сили там. Беше много мило

Сороска утроба подобно на Труда, наш Кире и т.н. Нека войната дойде до испанските граници и тогава в целият им блясък ще видиш колко струва подкрепата за украйна.

Значи,, мир няма да има! Това казва "Европа"! Русия да "върне" нещо, което е нейно, а природните й ресурси на нефт, газ, злато, редки метли, да ги ползват всички, ако може, почти безплатно! Честито, на Европа!

Нооо Путин им каза да, АМА НЕ. Затова всички вият като койоти срещу луната.

Не ставайте смешни! Кой го брои този ЕС, бе?!

ЕС вече е политическа нула. Китай много повече би се съобразил с искане от албанските ръководители

Скимти на Китай по заповед на стопанина. Колко жалко джендърско поведение

Санчес подтиска Каталунците по същия начин както Украйна не разреши на Донбас да станат автономни. Китай иска да прибере Хонконг и Тайван, както Русия прибира Донбас, така че Санчес няма шанс, каквото и да бръщолеви. Никой няма да му обърне внимание.

Тоя испански тъпанар Санчес, чува ли се изобщо какво говори? Това са пълни глупости, първо върнете сръбската област Косово на Сърбия и тогава може да се обсъди нацисткия план на зеленото джудже в Киев

Уьас! В ес са се настанили да управляват пълни дебили!

Яко манипулиране на вота! Съжалявам, че написах коментар!

Ако имаш да споделиш нещо, прави го! На плюсовете и минусите не вярвай и не им се връзвай! Случвало ми се е, пиша пост, изпращам го, и той се появява с няколко десетки оценки. Многото + и - дават сигнал, че статията е интересна, много хора я четат, изгодно е да се пускат реклами в нея. Та тези оценки са за рекламодателите.

Аз пък мисля, че лъжеш. Или се заблуждаваш. Тези + и - се получават твърде тенденциозно и в определена посока. За тава се опитваш хитро да ни преметнеш. И да се направим, че не се случва нищо. А незнаещите няма как да не им се връзват. Стандартна измама. Американска е. А ДИР са с ИТ гола вода, не могат да си осигурят сигурността на сайта.

Това е резултатът от политиката на САЩ в Европа . Безволеви, безродни плужъци за президенти и еврокомисари пълзящи в краката на Ердоган, а сега и на Си Дзинпин .

Украинският план няма как да се състои.Той предлага като условие за преговори изтеглянето на Русия на граници от преди военните действия. Нещо, което никога няма да стане. Разглеждането на такъв план е чиста загуба на време и тия, които искат неговото разглеждане явно не искат решаване на проблема с преговори.

Подлоги и гниди. Ще нареждат те? Съсипаха икономиката на Европа.

Ебати наглеците, едни могат да подкрепят, а други не...

Този пък макрон, толкова смешен и нелепо изглеждащ човек. Как се стигна до това положение, Европа да има за водачи безлични жалкари?

Неназован висш китайски правителствен служител е приет по спешност в болницата. Причината - три дена не може да спре да се смее като се запознал със очакванията на ЕС от срещата.

Педро да каже нещо за Барсата, че нещо я увапцаха напоследък и за тото 1. И как е далаверимпекс на испански

Идната седмица щял да ходи? Нали тази беше с фон ден Лайден там да размахва пръст?!

Много ме срамуват Еврогейците!

Удрете братя украинци агресора къде как може

Ванка, иди помагай на братята си. На топло и тихо всеки може да подскача. Докажи се, като мъж.

Исплашихте Путин и го обрекохте на глад само на черен хайвер , Си и той в ужас като вижда какво се случва с другарчето му , Белоруския се състари милия до неузнаваемост , но най-странното е , че никой не се кара на Ким , а той най-много не слуша ?!

Да ви кажа ли мирната формула на чифута Зеленски писана на бюрото на чифута Шорош? Русия се изтегля от Улраина, предава на фашистите всички територии населени с хора с руско самосъзнание, подарява Крим за ядрена база на НАТО,предава Путин на МНС за престъпления срещу човечеството,плаща репарации на Украина в следващите 50 години,назначава Навални за президент, а Худорковски за губернатор на Сибир.Разоръжава се,закрива си армията и си унищожава всички ядрени ракети.Разпада се на отделни малки държавици, започва да пише на латинската азбука, забранява и преследва православието, прославя хомосексуализма и трансхуманизма, наркотиците,сексуалната експлатация на жени,педофилията.Хммм мислит ли че розовите сънища на чифутите ще се сбъднат????

пропусна секс с животни, в испания е разрешен със закон

Забравили сте установяването на американски военни бази... Където има такива - всички са послушни.

Тъпия хохол с минусчетата пак се нашмъркал.....малкопишковец

МИНУСИТЕ - Тайното и ПОСЛЕДНО оръжие на " демокрацията " и " свободата на словото " !! Всичко се върти драги ми джендърчета - Вървим към ЗАНУЛЯВАНЕ и после пак отначало : " И в началото бе словото " !!!

Урсула отиде да " предупреди " и да дава тон на Ердоган в Анкара и той я сложи да седне като прислужница в ъгъла на дивана ! Макрон се е надървил да назидава и предупреждава " Китай за не знам какви си последствия - На него обаче СИ може да НЕ му посволи и да седне даже !!

От размахване на пръст преминахте към послания а не след дълго и към молби.

Каква Европа бе, тези за Си са като гниди, не е решил - не ги е смазал.

Си не се кланя на зеленият шут! Така, че фукоф!

Това либералите не ги разбирам. И не искам

подобна реторика имаше след потушаването на студентските протести, и санкции, и ембарго, но Китай даже затегна положението, това което стана в Източна Европа в Китай не се получи

Тримата глупаци

Европейският съюз приключва до 10 години. Това е Вавилонско сборище, в което интерес да присъстват имат само старите членки. За новите е диктат и скубане. Една по една членките ще помнят да напускат това гнездо на плъхове. Втора ще е Унгария

Санчес що не дава на Каталуния независимост а ходи да си вре гагата де не му е работа Крим Русия ша разделя... алооуу оправи си баскире и Каталунците уйоо!

Тия пък какви са и кой ги бръсне за слива? Някъф борелчо седнал да се репчи на Китай. Смех.

ОТ НОВИНАТА:"...Те включват настояване да бъде възстановено териториалното статукво в Украйна отпреди руското анексиране на Крим през 2014 г...." АЗ:"А защо да не бъде възстановено териториалното статукво направо отпреди разпадането на СССР през 1991 година?

Европа -в лицето на един бабоеб,и един завършен алкохолик с една майка на седем деца,но главна(не глава) в европарламента,ще учат глава на държава с 3000 история и 1,5 милиарда население как да се развиват:)))Тези знаят ли къде отиват и с кого ще говорят???

Ти си малоумно магаре нищо повече

Най-накрая да вляза в контакт с един "умен"европеец :))))

При жертвите които е дала Русия и да върне територии това просто невъзможно най вероятно те ще дадат още жертви но това няма да се случи.

Тея на снимката имат явни признаци на психично болни...по изглед не за друго...

Войната в Украйна ще спре в минутата, в която Китай обяви, че ще подкрепи военно Русия ! А с тези си действия европейските лидери ускоряват датата, на която това ще стане !

подкрепи военно рушия ама утре - да не ги е евал луд...китай имат други интереси например тайван, иначе ще цицат евтини ресурси от гламавите рушнаци - тва е сигурно

Китай ще подкрепи Русия аа Украйна, а Русия ще подкрепи Китай за Тайван.

Санчес говори небивалици, Борел му приглася, Макрон и той. САЩ явно не разбират, че изхода е един на Русия, руското, останалото на Украйна и край на войната. Създават само главоболия на Си.

с дрогарят путю е свършено.