Коментари - Евролидерите сключиха сделка за тримата първи | Днес.dir.bg

Евролидерите сключиха сделка за тримата първи

Дни преди ключовия Европейски съвет е било постигнато споразумение за втори мандат на Фон дер Лайен и за номинациите за ръководители на останалите два плюс един съществени поста

Обратно в новината

Коментари - Евролидерите сключиха сделка за тримата първи | Днес.dir.bg

Коментари

Много "демократично"!!!! Аз на теб , ти на мен , той на нас !?!???!

Европейците на изборите избират едно, "евролидерите" помежду си решават нещо съвсем друго. Разбира се, Путин е диктатор, Орбан трябва да бъде изключен, задето се съобразява с евровота, европейците, които правят редовни масови протести, са "дезинформирани", а "евролидерите" са стожерите на демокрацията, ги-ги-ги!

Всъщност исбират САЩ. Което е трагедията на ЕС. За това са избрани не подходящите за нас евреопейците, а подходящите да дънят ЕС срещу Русия до дупка. Лайен е наследничка на фашистки функционер от хитлероивте, а естонката е ясно каква външна политика ще води, при положние че Естония е отнесла тежест от СССР, който СССР и до днес се свързва с Русия, а то не е изобщо точно такава връзката. Това е връзката за простолюдието, което е мнозинството. Истината е, че болшвиките са били изцяло финансирани от САЩ и Германия, преди всичко от САЩ, за да спечелят в Русия и да убият царя. Русия се е развивала доста добре тогава. Макрс и Ленин са евреи. Стаин е грузинец, не знам дали няма еврейски корен, така се говори. Хрусчов е украинец, а след Хрусчев поемат управлението на СССР руснаци и терорът рязко спада. Т.е. за пореден път руснаците са изпозлвани за тъпаците на Европа, ютилизирани, така да се каже. А глупаците вярват, че те правят това и онова. Всъщност го правят евреите, които управляват САЩ, като държат Федералния резерв и военния комплкес, както разбира се и фармацията. ДЪржат изкъсо и образованието. Те опитват да управляват света и насочват вниманието на плебиума към ефекта от кървавите си планове, като го асоциират с нарочени субекти. Ако не е Русия, ще е Ирак, ако не е Ирак, ще в РСМакедония (на нея й идва редът, като гледам как надуват скритичко нацизъм, както го направиха в Украйна, като финансираха нацитата да избиват руснаци). Теи примитиви са хитри в едно - да намерят слабоот място в света и да инвестират във война, от която печелят милиарди чрез военно поризводство, което също минава при тях и е безконтролно поради секретността. Таиз схема ни я играят безкрайно, а предател за по милиард на джоб са се намирали. Урсула това изпълнява, медицинска сестра в родилния сектор, с фашистка закваска от дядо си - е винаги отлична оферта за изпълнение на пъклен план, като й платят. Тя е и подсъдима за убийствата с ваксини! Но мислите ли, че има значение за неофашизма?

Дали не е сделка без кръчмар ?

_stankow

Путин се избира на всеобщо, равно и пряко гласуване и, разбира се, е диктатор. Урсула се избира със сделка между неизвестни участници и е лидер на най-демократичното образувание в света - Европа. Доживях да видя ! :) :) :)

Ако тази бъде избрана за втори мандат, започва европейския кошмар !!!

Джуло ма, тази да не бутурдяса ЕС ???

Той не е свършвал! Пандемията беше управлявана за милиарди долари и евро, но не за хората. Това беше кошмар от беззакония, с нищо не съответстващи на медицината - за да се рзпродадат незаконно одобрените ваксини, където мъжът на Урусла беше заинтересован. Милиарди!!! Сега се лансират оръжията, произведени от врейските заводи в САЩ и ЕС, финансирани с неолиберални пари без покритие. Струва ви се парадоксално фапистката Урсула да играе за евреите от САЩ? Наивници сте. Това келешче е с такова отворено дупе за пари, че такъв размер не можете да си представите! Ще дивите на какво е способна гинекологична мед. сестра, назначена от евреи да води ЕС. Кошмарът не е свършвал, просто сега ще удари дъното и ще задълбае под него. Докато не изчистим тази сган от ЕС, за народите на ЕВропа няма да има мир и благоденствие. Десетки милиардни компании, които Европа е създала, се изнасят към САЩ под диригентството на Урсула. Това са рептили, те не знаят кога да псрат. Някой трябва да ги спре. Източване на трилион годишно от ЕС към САЩ е вече нищо. Ще минат на поне три трилиона годишно, с което ще задължат вссяко бебе с по 10-15 000 евро дълг. Или с много повече, понеже такива нямат граници. Това не са точно хора, те само имат човешки образ.

Ко ! Нее, тая нали щяха да я вкрват в пандиза заради измамите с ваксините ?

едни досегашни боклуци вкарали Европа в криза ще продължават да я вкарват - вече и във война.

Това е подарък от съдбата за всички нас граждани на обединена Европа, явяващи се елита на света. Под мъдрото ръководство на тези доказали се ръководители целокупният евросъюз го очаква едно спокойно бъдеще в един по добър свят.

За онзи по-добър свят ли говориш?:))

"Безмозъчните олигофрени" вярват в ЕС,НАТО,"европейските ценности" и чакат на опашка , за да си сменят пола...

Вярват в евроатлантическите, момче. Европейските г няма от поне 15-20 години. Ако бяха те, сега щеше да е добре. Евреите от САЩ набутаа евроатлантически, за да могат да обосноват всяко издевателство над морал, вяра, чест и проспоеритет. С атлантическия елемент набутаха като със спринцовка разврат - сексуален и икономически и политически. Това е първят наистин ауспешен опит на евреи да унищожат християнството. По-скоро да постигнат реителна степен на унищожаване. Християнин загуби ли вярата си, губи Европа. ЦЯЛАТА култура на Европа е базиарана на християнските ценности, които са европейските ценности. Подмениш ли съдържанието на ценностната система, променяш обществото с всичките му изражения. Хората си мислят - избори, фабриките вървят, вярата какво обшо има?! Е, ще видите зашо евреите държа на вярта си. Ще го усетите, ще го изстрадате, ще го измизрствате - защото евреопейците болшинството са тъпи и запбравят това, което са ги учли, а са по-скоро опортюнисти, които търсят как да намерят някоя лесна печалбичка, защо не от врейските пари на САЩ?! Които САЩ така или иначе бълва неолиберално без покоритие и прави фактически най-голямата корупция в цялата история на целия свят изобщо. Това е финансова отрова за света, от която икономиките по света са в постоянно полуотровено състояние. И САЩ започват да колабират от доларите, които печатат, защото те са пермаментна подмяна на истината в икономиката, съответно раждат дисфункция и упадък. Бяха САЩ велики, в момента са агонизиращо чудовище, което пори тялото на света и пие кръвта му, отвикнало от вкуса на отгледан с усилие плод. Това е ужасно, идва с голяма скорост и сила и се чудя хората как не го виждат, а даже и облайват под заповед срещу чучелата, които им посочат. МНОГО прост народ отгледа ЕС!!! Потресаващо прост. За България не говоря, ние си знаем тъпаците. Урсула и Естонката за ЕС са избор не на народите на ЕС, а на евреите, които управляват САЩ. Това е срамно и ще бъде много тежко! Урсула е подсъдима жена!

Ако това е ирония- то определено ми допада. Ако обаче наистина го мислиш, май си е диагноза.

Онзи ден синовете на местен велможа и ръководител на Партията Единна Русия убиха 17 полицаи и обезглавиха свещеника на Руската православна църква в Дербент. Но тук не намирам нищо по въпроса. Както обикновено ни занимават с партенки и не пускат истински новини от Русия.

Наистина ни занимават с дребни неща, а не с онези, които касаят най-големите проблеми! Не е съществено кой се е договарял, а с именно кого и защо. Жервтите на страничните действия на ваксините днес са повече от жертвите от Ковид пандемията. Същата, която са СЕ ДОГОВОРИЛИ да сложат да ни ръководи, е тази, която отне свободата и на много хора и работата, за да ни принуди да се ваксинираме с незаконно одобрени ваксини, когато данните пт предклиничните публикации показваха смъртноносни странични ефекти - още са си в професионалнит еиздания, в които са публикувани, само не са в портоколите на проучванията за одобрение! Урсула е подсъдима за това, но делото стои без движение, понеже сме в неофашизъм. Прав си, че отклоняват вниманието ни. В Дагестан има 17 убити полицаи и един свещеник, лека им пръст. Кофти. Също е лошо, че в ЕС вече има и всеки ден има нови жертви на ваксините, като цифрата стига милиони. И 18 убити в Дагестан е лошо, но няколко милиона, които Урсула уби е пак лошо. И долкото в ЕС няма да ни управляват дагестанците, които са убили 18 души, но в ЕС ще ни управлява онази, която заповяда и приложи сила да уби милиони, аз не се концентрорам само върху лошите факти от Дагестан, а обръщам известно внимание на това, което ни правят от САЩ, като разпореждат за втори път кой как да ни управлява. По европейско офицално радио чух, че в ЕНП е имало спор между два избора - Урсула или друга. 'Партньорите на ЕС не одобрили другата канддатура', цитирам с достатъчна точност това, което чух преди няколко месеца. Бунак, спри да лаеш към Русия! Разлайват те зли сили. Спри и се гледай какво ти правят на теб, на рода ти, на народа ти и на континента ти. Русия няма да я оправиш, забрави! Русия има нужда от икономически силен ЕС, за да му продава суровини и да получава технологии. САЩ имат нужда от слаб ЕС, за да му продват насила суровини на тройни цени и да му вземат технологичните компании. Това става сега. Докато лаеш. Прави го Урсула.

АКУШЕРКАТА,1000%,ще ДОВЪРШИ т.нар.ЕВРО СЪЮЗ.ГАРАНТИРАЛА го Е !!! Мамичката да й ЕБА,шашава !!!

Шило

Да приветстваме новата сглобка. Иначе това е супер новина. След 5 години ЕС ще е съсипан съвсем.

Случайно да не би да живееш в Африка, че се радваш на това?

Човече, виджам, че страдаш. Защо не се самоубиеш ида си спестиш мъките?

Ти къде живееш тъпчо , че толкова се радваш?

Тамън да добутаме до еврото, и бам-няма ЕС.

И там като у нас , пазарлъци и договорки абе феодална номенклатура ? Народите не ги избират но те се договарят ???

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите.

Какво е планирано,може да се види във филма "Елизиум"...

Център, ментър, този избор значи война, в която Европа ще стане необитаема.

Чувството за самосъхранение е напуснало тази част на човечеството, към която са ни прилепили.

лелката ако се разприказва ще стане страшно, за да не се стигне дотам- нов мандат. Същата работа като с Баце- дундуркат си го, щото ако си отвори устата... само дето българите изчезват при това като народ. Та, ще оцелее еврокрацията, дали съюзът ще оцелее в сегашния му вид не е сигурно. Но не това е идеята. ЕС върви надолу. Кому е необходим? На лапнишараните и неколцина бенефициенти от еврофондовете, толкоз. След Урсула- потоп, едно време и Фюрера е разсъждавал така- Германия в руини, после Америка ги изправя. Сега обаче не е същото- Европа в руини, на Америка й изнася.

Значи 3 Световна Война е неизбежна

може и евросъюзът да се разпадне преди това, ако излезне Франция, ЕС го пиши бегал.

Ми няма лошо - това е пътят за чиста и свята България.....

много гнусна , Евро- съюза бавно ,но сигурно продължава да затъва ....

"Унгарският премиер Виктор Орбан, чиято страна поема ротационното председателство на ЕС от 1-ви юли, написа в социалните медии, че "споразумението между ЕНП с левите и либералите е против всичко, върху което се основава ЕС"" Из "Шестима евролидери се договориха за кандидатурата на Фон дер Лайен за втори мандат в ЕК" в БНР

Само кучки ! Кучки на власт стават чудовища ! Ще ни докарат война без да се замислят ! Мъжете може и да си мерят ония работи, ама като дойде яйцето до газа - сядат и се разбират.

Какво да очакваш от умствено изостанало джудже, което само е раждало и добивало дипломи на килограм.

Фон дер Пфайзер става точно толкова колкото и "Суверенистите" с АзГ и Възраждане. Точно инфо дава БНР в "Шестима евролидери се договориха за кандидатурата на Фон дер Лайен за втори мандат в ЕК" Пък вие продължавайте да си се надлъгвате. :) Аре чао.

Тия са като Брежнев. Едни и същи, докато им окапят ченетата

Заглавието е подвеждащо ! "Шестима европейски лидери се договориха за кандидатурите на Урсула фон дер Лайен за втори мандат на Еврокомисията, Антониу Коща за председател на Европейския съвет и Кая Калас за върховен представител по външната политика и сигурност, съобщава "Политико" ... Шестимата преговарящи, според "Политико", са гръцкият премиер Кириакос Мицотакис от ЕНП, испанският премиер Педро Санчес и германският канцлер Олаф Шолц за социалистите, френският президент Еманюел Макрон и нидерландският премиер Марк Рюте за либералите. ... По данни на източник, пожелал анонимност, италианската премиерка премиер Джорджа Мелони отново е била недоволна заради това, че не е била включена в преговорите, особено след като на този етап нейната група на Европейските консерватори и реформисти стигна до трето място в ЕП. Тя не участваше в тях заради поставеното условие от социалистите и либералите, които са заявили, че няма да подкрепят Фон дер Лайен, ако в споразумението участва Мелони." /БНР/ ЕНП, представено от Мицотакис е доста слабичко. Без Манфред Вебер почти нищо не струва. И отбележете, че социалисти и "либерали" чертаят червени линии точно като ПП-ДБ и Възраждане... :)

После обеснявайте на хората, че нешо зависи от гласа им. Безнадежно е положението, особено с Урсула начело. На следвшите избори няма и 20 процента да има... Европа я пишете затрита!

Евроатлантическа ценност - корупцията. Тази да дава пари от ЕС на мъжа си за ваксини. Байдън през сина си Хънтър да събира пари за държавни подкрепа и незакачане от САЩ. Ако някой смее да се опълчи, като преден главен прокурор на Украйна разследващ сина му Хънтър, то той се сменя. А такива като Фицо и разстрелват. Държавите нямат правото на мнение и демокрация. Те трябва да изпълняват каквото им се каже от разни кръгове. В каква лудница живеем само. Спрете Земята, искам да сляза. ;)

Супер! Корумпираната лобистка на вече осъдените измамници Пфайзер. Пишете Европа, окончателно умряла!

Ха ха, еврокомунистите трябва да си довършат работата, ес трябва да бъде съсипан изяло. Подкрепям втория мандат на бабичката урсуса с две ръце!

"Споразумяха" - разбирай разделиха баницата. Пак същите олигофрени ще ни тормозят поради липса на лидери. Но като видиш кои са договарящите, няма място за изненади. Да оставят на власт алчната бабичка могат само също толкова алчни или също толкова нагли мошеници. ЕС отива уверено към дъното. Това ще е краят...

След тази новина, ева се мамамта на гнусната путинярска клоака .... Толкова се надяваха азиатските примати на някой "техен" човек, ала тръмп, но получиха пак от същото ....

Ника ти показва,че си видиотен психопат !

Оплетени са като свински черва!Ако не се махнем -тези ще ни затрият!Помнете ми думата!

Ами махай се, заминавай за путинистан, ама си натискаш опиканите парцали на хубавото в ЕС

Отдавна съм го замислил, но още има някой обстоятелства които ме задържат тук!Но, първо не си ти човека който ще ме гони от родината ми и второ ще отида в Виетнам,Филипините или Чили!А ти тук ще мизерстваш,защото виждаш света в черно-бяло.Същински еврокомунист!

Давайте ваксините и да се свършва

А не чакаше ли "Спутник В"?!

Спрях да чета след 'Евролидерите сключиха сделка"

И реши да видиш какво са писали ТАСС

Не......реших да си направя чай.

.събуди се бе глупак.......

Браво!!! Президент Урсула фон дер Лайен е най достоен от досега заемалите поста.

не може да решаваш Тодор Живков, 1987 https://www.youtube.com/watch?v=4Tgr0IAboVQ

Коментари - Евролидерите сключиха сделка за тримата първи | Днес.dir.bg

Евролидерите сключиха сделка за тримата първи

Дни преди ключовия Европейски съвет е било постигнато споразумение за втори мандат на Фон дер Лайен и за номинациите за ръководители на останалите два плюс един съществени поста

Обратно в новината

Коментари - Евролидерите сключиха сделка за тримата първи | Днес.dir.bg

Коментари

Много "демократично"!!!! Аз на теб , ти на мен , той на нас !?!???!

Европейците на изборите избират едно, "евролидерите" помежду си решават нещо съвсем друго. Разбира се, Путин е диктатор, Орбан трябва да бъде изключен, задето се съобразява с евровота, европейците, които правят редовни масови протести, са "дезинформирани", а "евролидерите" са стожерите на демокрацията, ги-ги-ги!

Всъщност исбират САЩ. Което е трагедията на ЕС. За това са избрани не подходящите за нас евреопейците, а подходящите да дънят ЕС срещу Русия до дупка. Лайен е наследничка на фашистки функционер от хитлероивте, а естонката е ясно каква външна политика ще води, при положние че Естония е отнесла тежест от СССР, който СССР и до днес се свързва с Русия, а то не е изобщо точно такава връзката. Това е връзката за простолюдието, което е мнозинството. Истината е, че болшвиките са били изцяло финансирани от САЩ и Германия, преди всичко от САЩ, за да спечелят в Русия и да убият царя. Русия се е развивала доста добре тогава. Макрс и Ленин са евреи. Стаин е грузинец, не знам дали няма еврейски корен, така се говори. Хрусчов е украинец, а след Хрусчев поемат управлението на СССР руснаци и терорът рязко спада. Т.е. за пореден път руснаците са изпозлвани за тъпаците на Европа, ютилизирани, така да се каже. А глупаците вярват, че те правят това и онова. Всъщност го правят евреите, които управляват САЩ, като държат Федералния резерв и военния комплкес, както разбира се и фармацията. ДЪржат изкъсо и образованието. Те опитват да управляват света и насочват вниманието на плебиума към ефекта от кървавите си планове, като го асоциират с нарочени субекти. Ако не е Русия, ще е Ирак, ако не е Ирак, ще в РСМакедония (на нея й идва редът, като гледам как надуват скритичко нацизъм, както го направиха в Украйна, като финансираха нацитата да избиват руснаци). Теи примитиви са хитри в едно - да намерят слабоот място в света и да инвестират във война, от която печелят милиарди чрез военно поризводство, което също минава при тях и е безконтролно поради секретността. Таиз схема ни я играят безкрайно, а предател за по милиард на джоб са се намирали. Урсула това изпълнява, медицинска сестра в родилния сектор, с фашистка закваска от дядо си - е винаги отлична оферта за изпълнение на пъклен план, като й платят. Тя е и подсъдима за убийствата с ваксини! Но мислите ли, че има значение за неофашизма?

Дали не е сделка без кръчмар ?

_stankow

Путин се избира на всеобщо, равно и пряко гласуване и, разбира се, е диктатор. Урсула се избира със сделка между неизвестни участници и е лидер на най-демократичното образувание в света - Европа. Доживях да видя ! :) :) :)

Ако тази бъде избрана за втори мандат, започва европейския кошмар !!!

Джуло ма, тази да не бутурдяса ЕС ???

Той не е свършвал! Пандемията беше управлявана за милиарди долари и евро, но не за хората. Това беше кошмар от беззакония, с нищо не съответстващи на медицината - за да се рзпродадат незаконно одобрените ваксини, където мъжът на Урусла беше заинтересован. Милиарди!!! Сега се лансират оръжията, произведени от врейските заводи в САЩ и ЕС, финансирани с неолиберални пари без покритие. Струва ви се парадоксално фапистката Урсула да играе за евреите от САЩ? Наивници сте. Това келешче е с такова отворено дупе за пари, че такъв размер не можете да си представите! Ще дивите на какво е способна гинекологична мед. сестра, назначена от евреи да води ЕС. Кошмарът не е свършвал, просто сега ще удари дъното и ще задълбае под него. Докато не изчистим тази сган от ЕС, за народите на ЕВропа няма да има мир и благоденствие. Десетки милиардни компании, които Европа е създала, се изнасят към САЩ под диригентството на Урсула. Това са рептили, те не знаят кога да псрат. Някой трябва да ги спре. Източване на трилион годишно от ЕС към САЩ е вече нищо. Ще минат на поне три трилиона годишно, с което ще задължат вссяко бебе с по 10-15 000 евро дълг. Или с много повече, понеже такива нямат граници. Това не са точно хора, те само имат човешки образ.

Ко ! Нее, тая нали щяха да я вкрват в пандиза заради измамите с ваксините ?

едни досегашни боклуци вкарали Европа в криза ще продължават да я вкарват - вече и във война.

Това е подарък от съдбата за всички нас граждани на обединена Европа, явяващи се елита на света. Под мъдрото ръководство на тези доказали се ръководители целокупният евросъюз го очаква едно спокойно бъдеще в един по добър свят.

За онзи по-добър свят ли говориш?:))

"Безмозъчните олигофрени" вярват в ЕС,НАТО,"европейските ценности" и чакат на опашка , за да си сменят пола...

Вярват в евроатлантическите, момче. Европейските г няма от поне 15-20 години. Ако бяха те, сега щеше да е добре. Евреите от САЩ набутаа евроатлантически, за да могат да обосноват всяко издевателство над морал, вяра, чест и проспоеритет. С атлантическия елемент набутаха като със спринцовка разврат - сексуален и икономически и политически. Това е първят наистин ауспешен опит на евреи да унищожат християнството. По-скоро да постигнат реителна степен на унищожаване. Християнин загуби ли вярата си, губи Европа. ЦЯЛАТА култура на Европа е базиарана на християнските ценности, които са европейските ценности. Подмениш ли съдържанието на ценностната система, променяш обществото с всичките му изражения. Хората си мислят - избори, фабриките вървят, вярата какво обшо има?! Е, ще видите зашо евреите държа на вярта си. Ще го усетите, ще го изстрадате, ще го измизрствате - защото евреопейците болшинството са тъпи и запбравят това, което са ги учли, а са по-скоро опортюнисти, които търсят как да намерят някоя лесна печалбичка, защо не от врейските пари на САЩ?! Които САЩ така или иначе бълва неолиберално без покоритие и прави фактически най-голямата корупция в цялата история на целия свят изобщо. Това е финансова отрова за света, от която икономиките по света са в постоянно полуотровено състояние. И САЩ започват да колабират от доларите, които печатат, защото те са пермаментна подмяна на истината в икономиката, съответно раждат дисфункция и упадък. Бяха САЩ велики, в момента са агонизиращо чудовище, което пори тялото на света и пие кръвта му, отвикнало от вкуса на отгледан с усилие плод. Това е ужасно, идва с голяма скорост и сила и се чудя хората как не го виждат, а даже и облайват под заповед срещу чучелата, които им посочат. МНОГО прост народ отгледа ЕС!!! Потресаващо прост. За България не говоря, ние си знаем тъпаците. Урсула и Естонката за ЕС са избор не на народите на ЕС, а на евреите, които управляват САЩ. Това е срамно и ще бъде много тежко! Урсула е подсъдима жена!

Ако това е ирония- то определено ми допада. Ако обаче наистина го мислиш, май си е диагноза.

Онзи ден синовете на местен велможа и ръководител на Партията Единна Русия убиха 17 полицаи и обезглавиха свещеника на Руската православна църква в Дербент. Но тук не намирам нищо по въпроса. Както обикновено ни занимават с партенки и не пускат истински новини от Русия.

Наистина ни занимават с дребни неща, а не с онези, които касаят най-големите проблеми! Не е съществено кой се е договарял, а с именно кого и защо. Жервтите на страничните действия на ваксините днес са повече от жертвите от Ковид пандемията. Същата, която са СЕ ДОГОВОРИЛИ да сложат да ни ръководи, е тази, която отне свободата и на много хора и работата, за да ни принуди да се ваксинираме с незаконно одобрени ваксини, когато данните пт предклиничните публикации показваха смъртноносни странични ефекти - още са си в професионалнит еиздания, в които са публикувани, само не са в портоколите на проучванията за одобрение! Урсула е подсъдима за това, но делото стои без движение, понеже сме в неофашизъм. Прав си, че отклоняват вниманието ни. В Дагестан има 17 убити полицаи и един свещеник, лека им пръст. Кофти. Също е лошо, че в ЕС вече има и всеки ден има нови жертви на ваксините, като цифрата стига милиони. И 18 убити в Дагестан е лошо, но няколко милиона, които Урсула уби е пак лошо. И долкото в ЕС няма да ни управляват дагестанците, които са убили 18 души, но в ЕС ще ни управлява онази, която заповяда и приложи сила да уби милиони, аз не се концентрорам само върху лошите факти от Дагестан, а обръщам известно внимание на това, което ни правят от САЩ, като разпореждат за втори път кой как да ни управлява. По европейско офицално радио чух, че в ЕНП е имало спор между два избора - Урсула или друга. 'Партньорите на ЕС не одобрили другата канддатура', цитирам с достатъчна точност това, което чух преди няколко месеца. Бунак, спри да лаеш към Русия! Разлайват те зли сили. Спри и се гледай какво ти правят на теб, на рода ти, на народа ти и на континента ти. Русия няма да я оправиш, забрави! Русия има нужда от икономически силен ЕС, за да му продава суровини и да получава технологии. САЩ имат нужда от слаб ЕС, за да му продват насила суровини на тройни цени и да му вземат технологичните компании. Това става сега. Докато лаеш. Прави го Урсула.

АКУШЕРКАТА,1000%,ще ДОВЪРШИ т.нар.ЕВРО СЪЮЗ.ГАРАНТИРАЛА го Е !!! Мамичката да й ЕБА,шашава !!!

Шило

Да приветстваме новата сглобка. Иначе това е супер новина. След 5 години ЕС ще е съсипан съвсем.

Случайно да не би да живееш в Африка, че се радваш на това?

Човече, виджам, че страдаш. Защо не се самоубиеш ида си спестиш мъките?

Ти къде живееш тъпчо , че толкова се радваш?

Тамън да добутаме до еврото, и бам-няма ЕС.

И там като у нас , пазарлъци и договорки абе феодална номенклатура ? Народите не ги избират но те се договарят ???

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите.

Какво е планирано,може да се види във филма "Елизиум"...

Център, ментър, този избор значи война, в която Европа ще стане необитаема.

Чувството за самосъхранение е напуснало тази част на човечеството, към която са ни прилепили.

лелката ако се разприказва ще стане страшно, за да не се стигне дотам- нов мандат. Същата работа като с Баце- дундуркат си го, щото ако си отвори устата... само дето българите изчезват при това като народ. Та, ще оцелее еврокрацията, дали съюзът ще оцелее в сегашния му вид не е сигурно. Но не това е идеята. ЕС върви надолу. Кому е необходим? На лапнишараните и неколцина бенефициенти от еврофондовете, толкоз. След Урсула- потоп, едно време и Фюрера е разсъждавал така- Германия в руини, после Америка ги изправя. Сега обаче не е същото- Европа в руини, на Америка й изнася.

Значи 3 Световна Война е неизбежна

може и евросъюзът да се разпадне преди това, ако излезне Франция, ЕС го пиши бегал.

Ми няма лошо - това е пътят за чиста и свята България.....

много гнусна , Евро- съюза бавно ,но сигурно продължава да затъва ....

"Унгарският премиер Виктор Орбан, чиято страна поема ротационното председателство на ЕС от 1-ви юли, написа в социалните медии, че "споразумението между ЕНП с левите и либералите е против всичко, върху което се основава ЕС"" Из "Шестима евролидери се договориха за кандидатурата на Фон дер Лайен за втори мандат в ЕК" в БНР

Само кучки ! Кучки на власт стават чудовища ! Ще ни докарат война без да се замислят ! Мъжете може и да си мерят ония работи, ама като дойде яйцето до газа - сядат и се разбират.

Какво да очакваш от умствено изостанало джудже, което само е раждало и добивало дипломи на килограм.

Фон дер Пфайзер става точно толкова колкото и "Суверенистите" с АзГ и Възраждане. Точно инфо дава БНР в "Шестима евролидери се договориха за кандидатурата на Фон дер Лайен за втори мандат в ЕК" Пък вие продължавайте да си се надлъгвате. :) Аре чао.

Тия са като Брежнев. Едни и същи, докато им окапят ченетата

Заглавието е подвеждащо ! "Шестима европейски лидери се договориха за кандидатурите на Урсула фон дер Лайен за втори мандат на Еврокомисията, Антониу Коща за председател на Европейския съвет и Кая Калас за върховен представител по външната политика и сигурност, съобщава "Политико" ... Шестимата преговарящи, според "Политико", са гръцкият премиер Кириакос Мицотакис от ЕНП, испанският премиер Педро Санчес и германският канцлер Олаф Шолц за социалистите, френският президент Еманюел Макрон и нидерландският премиер Марк Рюте за либералите. ... По данни на източник, пожелал анонимност, италианската премиерка премиер Джорджа Мелони отново е била недоволна заради това, че не е била включена в преговорите, особено след като на този етап нейната група на Европейските консерватори и реформисти стигна до трето място в ЕП. Тя не участваше в тях заради поставеното условие от социалистите и либералите, които са заявили, че няма да подкрепят Фон дер Лайен, ако в споразумението участва Мелони." /БНР/ ЕНП, представено от Мицотакис е доста слабичко. Без Манфред Вебер почти нищо не струва. И отбележете, че социалисти и "либерали" чертаят червени линии точно като ПП-ДБ и Възраждане... :)

После обеснявайте на хората, че нешо зависи от гласа им. Безнадежно е положението, особено с Урсула начело. На следвшите избори няма и 20 процента да има... Европа я пишете затрита!

Евроатлантическа ценност - корупцията. Тази да дава пари от ЕС на мъжа си за ваксини. Байдън през сина си Хънтър да събира пари за държавни подкрепа и незакачане от САЩ. Ако някой смее да се опълчи, като преден главен прокурор на Украйна разследващ сина му Хънтър, то той се сменя. А такива като Фицо и разстрелват. Държавите нямат правото на мнение и демокрация. Те трябва да изпълняват каквото им се каже от разни кръгове. В каква лудница живеем само. Спрете Земята, искам да сляза. ;)

Супер! Корумпираната лобистка на вече осъдените измамници Пфайзер. Пишете Европа, окончателно умряла!

Ха ха, еврокомунистите трябва да си довършат работата, ес трябва да бъде съсипан изяло. Подкрепям втория мандат на бабичката урсуса с две ръце!

"Споразумяха" - разбирай разделиха баницата. Пак същите олигофрени ще ни тормозят поради липса на лидери. Но като видиш кои са договарящите, няма място за изненади. Да оставят на власт алчната бабичка могат само също толкова алчни или също толкова нагли мошеници. ЕС отива уверено към дъното. Това ще е краят...

След тази новина, ева се мамамта на гнусната путинярска клоака .... Толкова се надяваха азиатските примати на някой "техен" човек, ала тръмп, но получиха пак от същото ....

Ника ти показва,че си видиотен психопат !

Оплетени са като свински черва!Ако не се махнем -тези ще ни затрият!Помнете ми думата!

Ами махай се, заминавай за путинистан, ама си натискаш опиканите парцали на хубавото в ЕС

Отдавна съм го замислил, но още има някой обстоятелства които ме задържат тук!Но, първо не си ти човека който ще ме гони от родината ми и второ ще отида в Виетнам,Филипините или Чили!А ти тук ще мизерстваш,защото виждаш света в черно-бяло.Същински еврокомунист!

Давайте ваксините и да се свършва

А не чакаше ли "Спутник В"?!

Спрях да чета след 'Евролидерите сключиха сделка"

И реши да видиш какво са писали ТАСС

Не......реших да си направя чай.

.събуди се бе глупак.......

Браво!!! Президент Урсула фон дер Лайен е най достоен от досега заемалите поста.

не може да решаваш Тодор Живков, 1987 https://www.youtube.com/watch?v=4Tgr0IAboVQ